Mit nem tudsz még a csókolózásról?

A csók a két ember kapcsolatának egyfajta megerősítése, és alapvetően ez az első dolog, amit szexuális életünkben megtudunk. Elfoglaltságot, szeretetet, összetartozást és együttérzést fejez ki. És ez az egyetlen meghitt dolog, amit szeretünk az utcán is futni. Röviden: a csókok teljesen normális részei az életünknek. Van még valami, amit nem tudsz a csókolózásról? Természetesen igen!

1. A közelség határozza meg az intimitást

Minél jobban megérinti a testét csókolózás közben, annál bensőségesebb a csók. Az utcán valószínűleg csak gyorsan csókolsz, szenvedélyesebb esetekben nem csak az ajkát, hanem a másik fejét is megérinti. Ha azonban egészen bejut, és összenyomja a csípőjét, nagyon gyorsan találhat egy privát helyet. Az igazi szenvedély hamarosan úrrá lesz rajtad.

2. A csóktól gyorsabban éri el az orgazmust


Ha nem szeretkezés közben csókol, gyorsan orvosolja. A szenvedélyes csókok valódi hatással vannak a testre. Minél melegebbek, annál gyorsabban ver a szíve. Ez arányosan növeli a vérnyomást. És mindez együtt sokkal gyorsabban eléri az orgazmust.

3. A csók, mint a szerelem minőségének jelzője

A csókolózás során feltérképezzük a terepet. Különösen a nők utasítják el gyakran azt a partnert, aki rossz csókos. Ha ezt nem tudja megtenni, akkor az ágyban sem tudná kielégíteni őket. Az urak nem olyan válogatósak. Legtöbbjük már szexelt olyan partnerrel, aki rosszul csókolt.

4. Érzékenyebb, mint az ujjak

Az ujjbegyek köztudottan több ezer idegvégződést tartalmaznak. Ezért ismerjük fel olyan jól a felületi textúrát, a hideget és a meleget, illetve ezeknek köszönhetően tudunk Braille-írást olvasni. De az ajkak még jobbak. Milliónyi ajak van ilyen végződésekkel. A partnerrel való csókolózás szó szerint zene az érzékeink számára.

5. Jogi kötelezettség

Régebben, amikor az emberek nem tudtak írni, ajkakat használtak tinta helyett. Nem, nem akarjuk azt mondani, hogy a tisztviselőknek kényeztettek. Egyszerűen keresztet húztak az ajkukra, majd megcsókolták a szerződést. Már akkor tudták, hogy az ajkak formája egyedi. Azóta maradt ránk az X rövidítés, amelyet oly gyakran a szexszel és az intimitással társítanak.


Hasonló cikkek

A munkakapcsolat fenntartása nagyon nehéz. Sajnos néha nem sikerül. Ebben az esetben jobb szakítani, és nem aggódni többé. Sok partner megváltozik a kapcsolat során, és olyan dolgokat kezd el, amelyek korábban idegenek voltak számára. De mi van akkor, ha viselkedésük hirtelen zavarni kezd? Miért érdemes szakítani a pároddal?

Néhány férfi nem szerelemből házasodik. Más okuk is van a házasságra. Kiválasztottuk Önnek a szerintünk a legrosszabbakat. Jobb, ha nem is gondol rájuk.

A keveredés egyszerűen azt jelenti, hogy hivatalosan egyedülálló vagy, de egyedül élsz. Hasonló az élet, mint a szinglik, azzal a különbséggel, hogy az egyedülállók nem is gondolnak a házasságra. Szereted a párodat, és meg akarsz házasodni, de félsz a hagyományos otthoni élet gondolatától? Csak egy taposott lányra vagy a munkában kimerült srácra gondolsz? Akkor próbálj meg elegyedni!

A családon belüli erőszak nemcsak a fizikai, hanem a lelki terrort is magában foglalja. Verbális támadások, a személyiség egyéniségének megalázása vagy lerombolása. Vannak, akik ezt nem tekintik erőszaknak, ezért nem hajlandók semmit tenni ezekkel a helyzetekkel. Megmutatjuk, milyen típusú családon belüli erőszak létezik. Ha észreveszi őket szerettei otthonában, vagy akár a sajátjában, tegyen lépéseket.

Sajnos a viták éppúgy hozzátartoznak egy kapcsolathoz, mint a szerelem. A probléma akkor jelentkezik, amikor olyan válsággá nőnek ki, amelyet csak nehezen lehet leküzdeni. A következő 5 kérdés segít megtudni, hogyan áll a kapcsolata. Ha háromnál többször válaszol „Nem”, akkor ideje aktívan keresni a megoldást.

Amikor a férfiak szakítanak partnerükkel, általában nem tudják, mivel indokolják döntésüket. Emiatt gyakran kitalálnak valamilyen logikátlan kifogást. Melyek a leggyakoribb kifogások?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.