Mit nem tudsz még a csókolózásról?

A csók a két ember kapcsolatának egyfajta megerősítése, és alapvetően ez az első dolog, amit szexuális életünkben megtudunk. Elfoglaltságot, szeretetet, összetartozást és együttérzést fejez ki. És ez az egyetlen meghitt dolog, amit szeretünk az utcán is futni. Röviden: a csókok teljesen normális részei az életünknek. Van még valami, amit nem tudsz a csókolózásról? Természetesen igen!

1. A közelség határozza meg az intimitást

Minél jobban megérinti a testét csókolózás közben, annál bensőségesebb a csók. Az utcán valószínűleg csak gyorsan csókolsz, szenvedélyesebb esetekben nem csak az ajkát, hanem a másik fejét is megérinti. Ha azonban egészen bejut, és összenyomja a csípőjét, nagyon gyorsan találhat egy privát helyet. Az igazi szenvedély hamarosan úrrá lesz rajtad.

2. A csóktól gyorsabban éri el az orgazmust


Ha nem szeretkezés közben csókol, gyorsan orvosolja. A szenvedélyes csókok valódi hatással vannak a testre. Minél melegebbek, annál gyorsabban ver a szíve. Ez arányosan növeli a vérnyomást. És mindez együtt sokkal gyorsabban eléri az orgazmust.

3. A csók, mint a szerelem minőségének jelzője

A csókolózás során feltérképezzük a terepet. Különösen a nők utasítják el gyakran azt a partnert, aki rossz csókos. Ha ezt nem tudja megtenni, akkor az ágyban sem tudná kielégíteni őket. Az urak nem olyan válogatósak. Legtöbbjük már szexelt olyan partnerrel, aki rosszul csókolt.

4. Érzékenyebb, mint az ujjak

Az ujjbegyek köztudottan több ezer idegvégződést tartalmaznak. Ezért ismerjük fel olyan jól a felületi textúrát, a hideget és a meleget, illetve ezeknek köszönhetően tudunk Braille-írást olvasni. De az ajkak még jobbak. Milliónyi ajak van ilyen végződésekkel. A partnerrel való csókolózás szó szerint zene az érzékeink számára.

5. Jogi kötelezettség

Régebben, amikor az emberek nem tudtak írni, ajkakat használtak tinta helyett. Nem, nem akarjuk azt mondani, hogy a tisztviselőknek kényeztettek. Egyszerűen keresztet húztak az ajkukra, majd megcsókolták a szerződést. Már akkor tudták, hogy az ajkak formája egyedi. Azóta maradt ránk az X rövidítés, amelyet oly gyakran a szexszel és az intimitással társítanak.


Hasonló cikkek

Minden kapcsolat általában szép az elején. Idővel azonban az első nézeteltérések a kapcsolatokban jelentkeznek. Olyan helyzetekbe kerülsz a pároddal, amelyek stresszes próbák lesznek a kapcsolatod számára. Megmutatjuk, mire gondolunk.

Egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni. De milyen helyzetekben ne alkalmazkodj a párodhoz?

Ma sok embernek nehézséget okoz komoly kapcsolatot találni. Vannak, akik megtalálják a kapcsolatot, de az pillanatok alatt szétesik. Miért nem bírnak ki egyes fiatalok egy évnél tovább együtt?

Javítsunk kapcsolatunkon

Minden jól működik a kapcsolatotokban?  Teljesen elégedett vagy a partner kapcsolatban? Ha nem, olvass el néhány tippet hogy magasabb szintre juss! És ha igen, akkor nézd meg, hogy be e tartod a következő dolgokat. Nagyon sok gondot megtakaríthatsz vele.

Azt mondják, mindenkinek megvannak a saját személyes határai. „Soha nem fogom hagyni, hogy a párom megcsaljon.” „Soha nem fogok együtt élni egy hisztis nővel.” De amikor kenyértörésről van szó, hirtelen hajlandóak vagyunk egy kicsit áthelyezni ezt a pontot. Ennek az az oka, hogy egy kapcsolat elején általában nem vagy tisztában azzal, hogy mit fogsz kipróbálni és mit nem. Hogyan találja meg személyes határait, hogyan szabja meg és hogyan tartsa be őket?

Szeretné, ha a kapcsolata működne, és egyenrangú partnerként élne benne? Ezután jól kell ismernie a partnerét, és rendszeresen dolgoznia kell a kapcsolatán. Nem mindegy, hogy szerelmed elején jársz, vagy már pár éve együtt éltek. A partnerek kapcsolatában mindig van hova fejlődni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.