A szerelem a gyomron keresztül megy

Rájött már, hogy az étel is nagy szerepet játszik egy kapcsolatban? Nos, nem. Az étkezés minden ember egyik alapvető szükséglete. Ha legalább részben nem követi az egészséges étrendet, az előbb-utóbb visszaüthet rád. És nem csak a testi problémák tekintetében. Az ilyen problémák gyakran negatív hatással vannak a kapcsolatokra is. Tanácsot adunk az ilyen problémák megelőzésére.

A helytelen táplálkozás következményei

A helytelen és rendszertelen táplálkozás kellemetlen következményekkel járhat az ember számára. A rossz hangulattól a puffadásig vagy hasmenésig. Az ilyen problémák negatív hatással lehetnek a hangulatára, majd a kapcsolatára is. Csökkent kommunikációs képesség vagy csak az adott egészségügyi problémáira való összpontosítás. Az ingerlékenység azzal is összefügg, hogy hajlamosabb vagy a veszekedésekre. A gyakori emésztési problémákkal küzdő egyén általában nem is képes szexelni. És ez természetesen negatív hatással lesz a kapcsolatodra is. Nagyon valószínű, hogy mindez még nem történik meg veled, de az idő hamarosan megteheti a hatását.

Készítsen tervet

Kerülje el a rossz táplálkozásból adódó negatív fizikai és pszichológiai problémákat . Többek között összpontosítson arra, hogyan fog étkezni. Egyezzetek meg abban, hogy ki, mikor és mit főzzön Önnek. Ütemezze be mindent az időbeosztása szerint. Mindkét félnek meg kell felelnie. Próbáljon meg ragaszkodni a megbeszélt tervhez. Ha tétovázik, és kifogásokat keres, hogy miért nem tudta elkészíteni a megbeszélt ételt, akkor az egész étkezési terve értelmetlen lesz. Minden a kompromisszumokról és a hozzá való ragaszkodásról szól. Ugyanígy a kapcsolat arról szól, hogy meg tudjunk állapodni valamiben, majd betartsuk a megbeszélt szabályokat.

Van megváltás egy étterem formájában

Az étlap gazdagítása, ill. kapcsolatát, időnként változatossá tegye az éttermekben való étkezését. Természetesen csak azokban, amelyek nem főznek túl zsíros és zsíros ételeket. Azáltal, hogy nem kell otthon főzni, egyrészt pihenhet, másrészt élvezheti az ínyenc élményt. Hidd el, hogy még az ízlelőbimbóid is hálásak lesznek, ha megkóstolsz valami egészségeset és finomat. Egy ilyen étteremben elfogyasztott vacsora utólag egy kellemesen eltöltött romantikus estéhez köthető.
-


Hasonló cikkek

Egy egészséges kapcsolatban a partnerek olyan dolgokról beszélnek, amelyekkel foglalkozni kell. Nem tesznek keresztbe nekik. Ez azt jelenti, hogy néha egy kellemetlen igazságot kell elmondaniuk egymásnak. De van különbség, ha csak kritizál, vagy higgadtan, esetleg megoldási javaslattal közli. A bántó becsmérlő kritika nagyon könnyen tönkreteheti még a legjobban működő párkapcsolatot is.

Milyen az élet egy felelőtlen partnerrel? Egy partner, aki nem tudja, hogyan kell pénzt keresni vagy kezelni? Olyan partnerrel, aki felesleges adósságot vállal fel? Olyan partnerrel, akire soha semmiben nem lehet számítani? Meg lehet változtatni egy ilyen embert? Mi a helyzet egy ilyen kapcsolattal?

Egy kapcsolatban mindig ketten vannak. Ne feledd! Párat alkottok együtt. Mindazonáltal mindegyikőtök behoz valamit a sajátjából a kapcsolatba, és gazdagítja közös életét. De mi van akkor, ha az egyik túlságosan alkalmazkodik a másikhoz? A kapcsolat ekkor elveszíti töltetét és tulajdonképpen az okát, amiért együtt vagytok. Mi van ezzel?

Néhány férfi inkább elszenvedi a nem működő párkapcsolatot, minthogy elváljon/elváljon partnerétől/feleségétől. Kíváncsi vagy, miért teszik ezt? Megmondjuk.

Egyedül maradt sok évnyi házasság után? Aggaszt, hogy már elmúlt negyven éves, és ennyi idősen már senki sem akar nőt? Félsz attól, hogy már nem is fogod tudni megismerni egymást? Ne aggódj! A középkorú randevúzás manapság sokkal könnyebb, mint régen.

A világ tele van nagyszerű nőkkel. Szerinted ez rossz vicc? Nem! Nincs más dolgod, mint tágra nyitni a szemed és körülnézni. Lehet, hogy most egy ilyen nővel jársz, de még nem tudod, hogy tényleg nagyszerű. E sorok elolvasása után többé nem fog hiányozni egyetlen nagyszerű nő sem. Ezt garantáljuk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.