A szerelem a gyomron keresztül megy

Rájött már, hogy az étel is nagy szerepet játszik egy kapcsolatban? Nos, nem. Az étkezés minden ember egyik alapvető szükséglete. Ha legalább részben nem követi az egészséges étrendet, az előbb-utóbb visszaüthet rád. És nem csak a testi problémák tekintetében. Az ilyen problémák gyakran negatív hatással vannak a kapcsolatokra is. Tanácsot adunk az ilyen problémák megelőzésére.

A helytelen táplálkozás következményei

A helytelen és rendszertelen táplálkozás kellemetlen következményekkel járhat az ember számára. A rossz hangulattól a puffadásig vagy hasmenésig. Az ilyen problémák negatív hatással lehetnek a hangulatára, majd a kapcsolatára is. Csökkent kommunikációs képesség vagy csak az adott egészségügyi problémáira való összpontosítás. Az ingerlékenység azzal is összefügg, hogy hajlamosabb vagy a veszekedésekre. A gyakori emésztési problémákkal küzdő egyén általában nem is képes szexelni. És ez természetesen negatív hatással lesz a kapcsolatodra is. Nagyon valószínű, hogy mindez még nem történik meg veled, de az idő hamarosan megteheti a hatását.

Készítsen tervet

Kerülje el a rossz táplálkozásból adódó negatív fizikai és pszichológiai problémákat . Többek között összpontosítson arra, hogyan fog étkezni. Egyezzetek meg abban, hogy ki, mikor és mit főzzön Önnek. Ütemezze be mindent az időbeosztása szerint. Mindkét félnek meg kell felelnie. Próbáljon meg ragaszkodni a megbeszélt tervhez. Ha tétovázik, és kifogásokat keres, hogy miért nem tudta elkészíteni a megbeszélt ételt, akkor az egész étkezési terve értelmetlen lesz. Minden a kompromisszumokról és a hozzá való ragaszkodásról szól. Ugyanígy a kapcsolat arról szól, hogy meg tudjunk állapodni valamiben, majd betartsuk a megbeszélt szabályokat.

Van megváltás egy étterem formájában

Az étlap gazdagítása, ill. kapcsolatát, időnként változatossá tegye az éttermekben való étkezését. Természetesen csak azokban, amelyek nem főznek túl zsíros és zsíros ételeket. Azáltal, hogy nem kell otthon főzni, egyrészt pihenhet, másrészt élvezheti az ínyenc élményt. Hidd el, hogy még az ízlelőbimbóid is hálásak lesznek, ha megkóstolsz valami egészségeset és finomat. Egy ilyen étteremben elfogyasztott vacsora utólag egy kellemesen eltöltött romantikus estéhez köthető.
-


Hasonló cikkek

Felfedezte, hogy partnere megcsal? Valószínűleg nagy sokk vár rád. Azonban ne rohanjon. Először alaposan gondolkozz, és csak azután cselekedj. Tanácsot adunk, hogyan viselkedjen ilyen helyzetben.

Akár tetszik, akár nem, az erőszak nem kerüli el a kapcsolatokat. Gondolod, hogy soha nem fogsz belejönni ilyesmibe, mert az első arc után azonnal kilépnél a kapcsolatból? De a kapcsolat egy bántalmazóval soha nem egy egyszerű pofonnal kezdődik. Hogyan történik tehát, hogy egy bántalmazott személy az első konfliktus után is hasonló együttélésben marad?

A szellemkép modern szó egy régi kellemetlenségre. Valaki az életedben hirtelen abbahagyja az írást, a hívást, a telefonálást. Mi van ezzel?

Kezdetben valószínűleg egyikőtök sem gondolta, hogy a barátságából valaha is származhat valami több. De mi van akkor, ha minden este úgy alszol el, hogy a képe a szemed előtt áll, és nem tudod, mit kezdj vele? Tanácsot adunk

nak

Nem biztos benne, hogy a barátja megbékélt-e a múltjával? Gyanítja, hogy még mindig érez érzelmeit a volt barátnője iránt? Ha igaz, akkor könnyen megtudod! Összpontosítson az alábbiakban említett három pontra. Így megtudhatja, hogy párjának vannak-e még érzelmei az exe iránt.

Találkoztok, randevúztok, próbálkoztok. Még néhány szinte tökéletes hasonmással is találkoztál. De mindig hiányzott valami. A szikra, a szenvedély…. Vagy egyszerűen ez az egy tökéletlenség túl nagy volt ahhoz, hogy elfogadd. Mi a baj, hogy már nem tudsz szerelmes lenni? A cikkből megtudhatja.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.