Hogyan lehet feléleszteni egy sztereotip párkapcsolatot?

Minden partnerkapcsolat előbb-utóbb egy sztereotípiába esik. Ha nem kezdesz el időben valamit, megtörténhet, hogy nagy szerelmed jó esetben párkapcsolati válságba, rosszabb esetben szakításba is vezet. Próbálja meg megelőzni ezt a helyzetet, és vegyen be mindennapi életébe olyan tevékenységeket, amelyekre együtt várni fog.Ha nem szeretné, hogy a partnerkapcsolat egy idő után elfárad, próbálja rendszeresen újraéleszteni olyan tevékenységekkel, amelyeket mindketten élveznek. Ebben a cikkben figyelmen kívül hagyjuk, hogy dolgozni kell a kommunikáción, ki kell fejezni egymásnak, hogy mit érzel egymás iránt, toleránsnak kell lenni egymással, nem szabad feleslegesen vitatkozni stb. . Ezeket a sorokat inkább annak szenteljük, hogy mit csinálhattok együtt az üzleti életben, hogy kapcsolata ne azzal érjen véget, hogy mindennap, kényelmesen otthonról néztek unalmas tévésorozatokat.

Próbáljon megküzdeni az unalommal és újraéledni. a kapcsolatod például úgy, hogy …

… kulturálisan jársz

Szereted a művészetet? Ezután foglaljon jegyet színházi előadásra vagy operára. A kiállításra a galériában is be lehet menni. Ha nem szereted a színházat, menj el moziba vagy kedvenc zenekarod koncertjére. Egy kis kultúra, amelyet aztán kiegészíthet kedvenc kávézójában, borozójában vagy éttermében, biztosan mindenkinek tetszeni fog.

… együtt fogtok sportolni

Ha Ha jobban szereti a sportot, mint a kultúrát, van néhány sport tippünk. Mit szólnál a téli vagy nyári korcsolyázáshoz, síeléshez, futáshoz, nordic walkinghoz vagy úszáshoz? Ha valami kevésbé igényesre vágyik, próbálja ki például a bowlingot, a biliárdot, a minigolfot, a petanque-ot vagy csak egy "normál" biciklizést, sétát egy olyan helyen, amit már régóta szeretne megismerni.

… válassz valami jót

Ha úgy érzed, hogy együtt töltesz egy estét fizikai aktivitás nélkül, menj el például vacsorázni. Erre az időre cserélje ki az otthoni ételt egy gasztronómiai élményre egy híres étteremben. Ha nem akar enni, menjen el egy teázóba, egy borozóba vagy egy újonnan nyílt kávézóba, hogy élvezze az estét.

És mit szólnál, ha az otthoni asztalnál a vasárnapi klasszikus helyett meghívnád a barátaidat vagy a közeli családodat egy grillezésre? Bízzon benne, hogy barátai társasága, a jó ételek és italok 100%-ban feldobják a hangulatát.

… csináljon valami szokatlant

A fentiek közül egyik sem vonzza Önt? Akkor miért nem próbálja ki az állatkertet vagy a botanikus kertet, egy csillagvizsgálót, egy közös thai masszázst, lazítson a pezsgőfürdőben, szexeljen egy szokatlan helyen, lovagoljon vízibiciklin vagy csónakon, nézze meg a naplementét vagy valami adrenalin élményt?

Olyan sokféleképpen lehet kellemessé tenni a napot, estét vagy hétvégét, hogy felsorolni sem tudjuk rajtunk. Vonja be a képzeletét. Kérdezd meg szerelmedet, hogy mit szeretne csinálni. Mérje fel pénzügyi és időbeli lehetőségeit, és ha semmi sem akadályozza meg kedvesét az ötletében, menjen előre, és tegye meg. Meglátod, ha a párkapcsolatodban az unalmat új élményekre cseréled, hirtelen ismét egy kicsit közelebb fogod érezni magad egymáshoz!


Hasonló cikkek

Úgy érzi, hogy valami nem stimmel a kapcsolatában? Gondolod, hogy a párodnak viszonya van? Gondolod, hogy hirtelen furcsán viselkedik? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen és majdnem 100%-osan, hogy szerelmének van valaki más is rajtad kívül.

Manapság sokan azon a véleményen vannak, hogy az interneten keresztül történő szakítás valójában nem rossz dolog. Hiszen általa olyan sokan ismerik meg egymást, miért ne szakíthatnánk az ő segítségével? De egészen a közelmúltig a szakítás ebben a személytelen formában a legnagyobb gyávaságnak számított. Ma ez már nem ilyen szigorúan igaz. Mit lehet és mit nem lehet elviselni egy internetszakadás során?

Vágyod arra, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen, és hogy tökéletesen élvezd a pároddal? Nem akarsz vitatkozni, megoldani semmilyen felesleges problémát, vagy bármit, ami veszélyeztetheti a kapcsolatodat? Ezután rendszeresen gondoskodnia kell a párkapcsolatáról. Csak így kerülheti el a potenciális válságot, amely előbb-utóbb minden kapcsolatot elér. Próbálj meg ihletet meríteni tippjeinkből, talán újra fellendül a kapcsolatod!

A nők szeretik az önző embereket, a férfiak pedig a szörnyeket. De te egyszerűen tisztességes lány vagy, és nem viselkedhetsz kurvaként. Ne aggódj, nem kell! A tisztességnek semmi köze ahhoz, hogy a férfiak szeressenek. Olvassa el, hogyan lehet „szörnyeteggé” anélkül, hogy elárulná jó énjét!

A kezdeti szerelem gyakran vak. Egy kapcsolat elején nehéz felismerni, hogy kompatibilisek vagytok-e vagy sem. Nem szabad figyelmen kívül hagynod azokat a jeleket, amelyek azt jelzik, hogy nem vagytok egymásnak valók. Minél előbb felismered ezt és szakítasz, annál kevésbé fog fájni. Olvassa el figyelmesen a négy jelet, amely azt sugallja, hogy nem vagytok igazán alkalmasak egymásnak.

A kapcsolatok soha nem voltak, nem voltak és nem is lesznek könnyűek. Túl sok tényező lép rájuk. Beleértve a két kicsikét is! Aggódsz a kapcsolatod miatt? Tekintse meg a közelgő válás 3 jelét, és kerülje el a kitűzött utat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.