Hogyan lehet feléleszteni egy sztereotip párkapcsolatot?

Minden partnerkapcsolat előbb-utóbb egy sztereotípiába esik. Ha nem kezdesz el időben valamit, megtörténhet, hogy nagy szerelmed jó esetben párkapcsolati válságba, rosszabb esetben szakításba is vezet. Próbálja meg megelőzni ezt a helyzetet, és vegyen be mindennapi életébe olyan tevékenységeket, amelyekre együtt várni fog.Ha nem szeretné, hogy a partnerkapcsolat egy idő után elfárad, próbálja rendszeresen újraéleszteni olyan tevékenységekkel, amelyeket mindketten élveznek. Ebben a cikkben figyelmen kívül hagyjuk, hogy dolgozni kell a kommunikáción, ki kell fejezni egymásnak, hogy mit érzel egymás iránt, toleránsnak kell lenni egymással, nem szabad feleslegesen vitatkozni stb. . Ezeket a sorokat inkább annak szenteljük, hogy mit csinálhattok együtt az üzleti életben, hogy kapcsolata ne azzal érjen véget, hogy mindennap, kényelmesen otthonról néztek unalmas tévésorozatokat.

Próbáljon megküzdeni az unalommal és újraéledni. a kapcsolatod például úgy, hogy …

… kulturálisan jársz

Szereted a művészetet? Ezután foglaljon jegyet színházi előadásra vagy operára. A kiállításra a galériában is be lehet menni. Ha nem szereted a színházat, menj el moziba vagy kedvenc zenekarod koncertjére. Egy kis kultúra, amelyet aztán kiegészíthet kedvenc kávézójában, borozójában vagy éttermében, biztosan mindenkinek tetszeni fog.

… együtt fogtok sportolni

Ha Ha jobban szereti a sportot, mint a kultúrát, van néhány sport tippünk. Mit szólnál a téli vagy nyári korcsolyázáshoz, síeléshez, futáshoz, nordic walkinghoz vagy úszáshoz? Ha valami kevésbé igényesre vágyik, próbálja ki például a bowlingot, a biliárdot, a minigolfot, a petanque-ot vagy csak egy "normál" biciklizést, sétát egy olyan helyen, amit már régóta szeretne megismerni.

… válassz valami jót

Ha úgy érzed, hogy együtt töltesz egy estét fizikai aktivitás nélkül, menj el például vacsorázni. Erre az időre cserélje ki az otthoni ételt egy gasztronómiai élményre egy híres étteremben. Ha nem akar enni, menjen el egy teázóba, egy borozóba vagy egy újonnan nyílt kávézóba, hogy élvezze az estét.

És mit szólnál, ha az otthoni asztalnál a vasárnapi klasszikus helyett meghívnád a barátaidat vagy a közeli családodat egy grillezésre? Bízzon benne, hogy barátai társasága, a jó ételek és italok 100%-ban feldobják a hangulatát.

… csináljon valami szokatlant

A fentiek közül egyik sem vonzza Önt? Akkor miért nem próbálja ki az állatkertet vagy a botanikus kertet, egy csillagvizsgálót, egy közös thai masszázst, lazítson a pezsgőfürdőben, szexeljen egy szokatlan helyen, lovagoljon vízibiciklin vagy csónakon, nézze meg a naplementét vagy valami adrenalin élményt?

Olyan sokféleképpen lehet kellemessé tenni a napot, estét vagy hétvégét, hogy felsorolni sem tudjuk rajtunk. Vonja be a képzeletét. Kérdezd meg szerelmedet, hogy mit szeretne csinálni. Mérje fel pénzügyi és időbeli lehetőségeit, és ha semmi sem akadályozza meg kedvesét az ötletében, menjen előre, és tegye meg. Meglátod, ha a párkapcsolatodban az unalmat új élményekre cseréled, hirtelen ismét egy kicsit közelebb fogod érezni magad egymáshoz!


Hasonló cikkek

Egész napját a munkahelyén tölti? Pároddal csak este van egy kis időd? Hozd ki a legtöbbet ezekből a rövid pillanatokból. Ezután egész nap várjátok egymást.

A keveredés egyszerűen azt jelenti, hogy hivatalosan egyedülálló vagy, de egyedül élsz. Hasonló az élet, mint a szinglik, azzal a különbséggel, hogy az egyedülállók nem is gondolnak a házasságra. Szereted a párodat, és meg akarsz házasodni, de félsz a hagyományos otthoni élet gondolatától? Csak egy taposott lányra vagy a munkában kimerült srácra gondolsz? Akkor próbálj meg elegyedni!

A világon nem találsz tökéletes partnert. De néhány úriember közel kerülhet a tökéletes férfihoz. Te is az lehetsz, de tudnod kell, hogyan kell csinálni. Megmondjuk, milyen legyen a tökéletes partner.

Az igényeinek megfelelő lakás kiválasztása manapság általában nem jelent problémát. Valójában az egyetlen dolog, ami korlátozhat, az az anyagi helyzete. Sok pár azonban pontosan alábecsüli az ügy nem pénzügyi vonatkozásait. Nem számít, hogy csak az összeköltözésen gondolkodik, vagy évek óta együtt él. Jöjjön el és nézze meg velünk, hogy valójában mitől lesz egy otthon otthon.

Néhány dolgot egyszerűen nem közölnek. Miért? Mert ezek közül sok kettőtök intim együttélésére vonatkozik, és ezt az információt tartsd meg magadnak. Nem akarunk titeket a világ elleni összeesküvőkké alakítani. De tényleg, jobb, ha néhány részletet megtart magának. Melyikre gondolunk?

Az érzelmi kötődés elmélete lebontja a kapcsolatok kezelését. Egyszerűen fogalmazva, a négy típus valamelyikének megfelelően tudni fogja, hogyan tekint a kapcsolatokra, és ezáltal hogyan bánik kedvesével és önmagával. Mindegyik típusnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei is. Nézze meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet erősségeiből, és hogyan küzdheti le típusa gyengeségeit.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.