hogy csókolod

A csók az egyik legintimebb fizikai érintés. A csókok könnyen megmondhatják, hogy egy személy mit érez a partnere iránt. Nézd meg, mit mond rólad a csók.

Egy gyors csók

Egy gyors csók összeráncolt ajkakkal azt jelzi, hogy nagyon barátságos és nyitott ember vagy. Ez nem azt jelenti, hogy szeretnéd az illetőt az ágyban. Ellenkezőleg. Szeretnéd őt jobban megismerni. Ha egy gyors puszit adtak az első randin, az azt jelenti, hogy a csókos vágyik arra, hogy újra lássa a csókot.

Arccsók

Az arcon csókot nem lehet csak barátságosként definiálni. üdvözlet a családtagok és a barátok között. Ez az ellenkező nemű csók a másik személy tiszteletét jelenti. Ebben a pillanatban a csókolózó nem szexualitást mutat, hanem tiszteletet és szeretetet mutat a kérdéses személy iránt.

Angyali csók

Az egyik pár szemhéjon csókolja partnerét. Hasonlóan érzékenyek, mint az ajkak. A csókos teljesen aláveti magát a csókosnak, és ezzel teljes bizalmát fejezi ki, mert beengedte társát a test egyik legsérülékenyebb helyére.

Pulzus ajkak

Pulzus, hideg és a száraz ajkak nem sok jót ígérnek. Egy kimért csók jelzi a szenvedély elhalványulását a kapcsolatból. Pontosan így csókolóznak a házaspárok húsz év után, vagy a párok a szakítás előtt. Te is így csókolsz? Gondoljon a kapcsolatára.

Csók az egyik ajkán

Az a személy, aki az egyik ajkára csókol, szenvedélyes, de ugyanakkor tartózkodó. Sokkal szenvedélyesebben szeretne csókolózni, de ezzel a tettével megkérdezi az illetőt, hogy beleköthet-e. Ezek az emberek reménytelen romantikusok. Egy életen át tartó szerelmet keresnek, amivel törődnek.

Francia csók

A francia csók nagyon intenzív. Ez a csók a szex iránti vágyat jelzi. A francia csók azt a vágyat fejezi ki, hogy kapcsolatba lépjen egy másik személlyel. Ez a csók két ember kölcsönös szerelmének mozgatórugója. Ha ezeknek a csóknak az intenzitása elhalványul a kapcsolatból, a pár elveszti érdeklődését egymás iránt.

Harapás csók

Ha egy partner gyengéden megharapja a másik fél ajkát, szexuális töltetet kap. Személyisége nagyon szenvedélyes, és elmondható, hogy szexfüggő. Az adott egyén hosszú és megerőltető szexet fog kibírni. Szó szerint gyönyörködik benne.


Hasonló cikkek

Bizonyára sokszor találkozik majd az elutasítással az életében. Ez nem csak egy kapcsolatban való elutasítás kell, hogy legyen, hanem a barátaiddal, családoddal, munkáddal vagy bármi mással kapcsolatos elutasítás is. De hogyan lehet megbirkózni egy váratlan elutasítással? Mit tehetsz, hogy ez a csalódás ne okozzon ellenszenvet a hasonló élményeknek? Hogyan lehet a legjobbat kihozni az elutasításból?

A partnerségek nagyon bonyolultak. Egy hosszú távú kapcsolatban gyakran előfordul, hogy legalább az egyik partner nincs teljesen elégedett a kapcsolattal. Általában hiányzik valami – minőségi szex, elegendő támogatás vagy érzelmi háttér. Nehézségeit kompenzálnia kell valamivel. Mit? Talán azzal, hogy hűtlen.

Szereted a párodat, és ha szakítasz vele, az a legnagyobb rémálmod lenne? Kerülje el egy kapcsolat szükségtelen végét, ha követi azokat a jeleket, amelyek gyakran a kapcsolat végéhez vezetnek. Tanácsot adunk, hogy milyen jelek hirdetik egy kapcsolat végét, és hogyan kezeld őket.

Úgy tűnhet, hogy a pároddal való kapcsolat most tökéletes rendben van. De vigyázz, lehet, hogy nem minden úgy van, ahogy gondolod. Ne véts hibát. Ha a kapcsolatod a barátnőddel hosszú idő után hirtelen virágzásnak indult, akkor valami nincs rendben. A titokzatosan szép együttélésért gyakran a hűtlenség a felelős. Ne ragadjon el az elégedettségtől, és óvakodjon a partnere hűtlenségétől.

Mit jelent az igaz szerelem egy ember számára? Sokan a tökéletes szerelmet egyetlen hiba nélkül képzelik el e kifejezés alatt. Sajnos ilyen szerelem nem létezik a való világban. Emiatt meg kell törni ezt az értelmetlen véleményt az abszolút tökéletes kapcsolatról, és meg kell mondanod magadnak, hogy is néz ki valójában az igaz szerelem.

Mindannyian különbözőek vagyunk, és valami más bosszant minket. Van azonban bennünk valami közös. Mindannyian emberek vagyunk. És bizonyos dolgok mindannyiunkat idegesítenek. Bizonyos kijelentéseket vagy követeléseket egyszerűen nem tolerálnak egy kapcsolatban. Melyek azok? Mi az, amit szívesebben soha ne mondanál ki a szádon?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.