hogy csókolod

A csók az egyik legintimebb fizikai érintés. A csókok könnyen megmondhatják, hogy egy személy mit érez a partnere iránt. Nézd meg, mit mond rólad a csók.

Egy gyors csók

Egy gyors csók összeráncolt ajkakkal azt jelzi, hogy nagyon barátságos és nyitott ember vagy. Ez nem azt jelenti, hogy szeretnéd az illetőt az ágyban. Ellenkezőleg. Szeretnéd őt jobban megismerni. Ha egy gyors puszit adtak az első randin, az azt jelenti, hogy a csókos vágyik arra, hogy újra lássa a csókot.

Arccsók

Az arcon csókot nem lehet csak barátságosként definiálni. üdvözlet a családtagok és a barátok között. Ez az ellenkező nemű csók a másik személy tiszteletét jelenti. Ebben a pillanatban a csókolózó nem szexualitást mutat, hanem tiszteletet és szeretetet mutat a kérdéses személy iránt.

Angyali csók

Az egyik pár szemhéjon csókolja partnerét. Hasonlóan érzékenyek, mint az ajkak. A csókos teljesen aláveti magát a csókosnak, és ezzel teljes bizalmát fejezi ki, mert beengedte társát a test egyik legsérülékenyebb helyére.

Pulzus ajkak

Pulzus, hideg és a száraz ajkak nem sok jót ígérnek. Egy kimért csók jelzi a szenvedély elhalványulását a kapcsolatból. Pontosan így csókolóznak a házaspárok húsz év után, vagy a párok a szakítás előtt. Te is így csókolsz? Gondoljon a kapcsolatára.

Csók az egyik ajkán

Az a személy, aki az egyik ajkára csókol, szenvedélyes, de ugyanakkor tartózkodó. Sokkal szenvedélyesebben szeretne csókolózni, de ezzel a tettével megkérdezi az illetőt, hogy beleköthet-e. Ezek az emberek reménytelen romantikusok. Egy életen át tartó szerelmet keresnek, amivel törődnek.

Francia csók

A francia csók nagyon intenzív. Ez a csók a szex iránti vágyat jelzi. A francia csók azt a vágyat fejezi ki, hogy kapcsolatba lépjen egy másik személlyel. Ez a csók két ember kölcsönös szerelmének mozgatórugója. Ha ezeknek a csóknak az intenzitása elhalványul a kapcsolatból, a pár elveszti érdeklődését egymás iránt.

Harapás csók

Ha egy partner gyengéden megharapja a másik fél ajkát, szexuális töltetet kap. Személyisége nagyon szenvedélyes, és elmondható, hogy szexfüggő. Az adott egyén hosszú és megerőltető szexet fog kibírni. Szó szerint gyönyörködik benne.


Hasonló cikkek

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

Szinte soha nincs ideje rád. Miért? Nem vagyok kíváncsi rá? Mindig vele akarok lenni, de ő folyamatosan taszít. Tudod? Nem tudod mennyi időt kellene együtt töltened egy boldog kapcsolathoz? Tanácsot adunk.

A házassági esküvel megkötött élettársi kapcsolat egész időtartama alatt szép lehet. Csak rajtad múlik, hogyan vigyázol a szerelmedre, és hogyan élvezed a közös házasságot. De mit tegyünk, ha valaki másba szeretünk? Minden erőddel ellenállni az új szerelemnek, vagy megadni magad neki?

Bár szeretitek egymást, és meglehetősen jól működnek, valami hiányzik a kapcsolatodból. Vagy fordítva, mindened megvan, de nem vagytok elégedettek egymással. A környezeted meggyőzi, milyen szerencsés vagy. Ön azonban nem osztja a véleményüket. Felírtuk neked azokat a mutatókat, amelyek alapján tudni fogod, hogy ez nem "igaz szerelem".

Szerinted csak a férfiak élnek át egy középkorú válságot? Hiba! Egyes nők is úgy érzik, hogy elfogy a vonatuk, és gyorsan utol kell érniük. Tanácsot adunk, hogyan ismerheti fel, hogy a felesége ebben az állapotban van.

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Legalábbis ezt mondják. De az igazság az, hogy minden véglet káros. A túl sok szabály elfojtja a szerelmet, amíg teljesen el nem fojtja. De a teljes hiányuk is pusztító. Milyen szabályokra van szükség ahhoz, hogy kapcsolata hosszú és boldog legyen?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.