hogy csókolod

A csók az egyik legintimebb fizikai érintés. A csókok könnyen megmondhatják, hogy egy személy mit érez a partnere iránt. Nézd meg, mit mond rólad a csók.

Egy gyors csók

Egy gyors csók összeráncolt ajkakkal azt jelzi, hogy nagyon barátságos és nyitott ember vagy. Ez nem azt jelenti, hogy szeretnéd az illetőt az ágyban. Ellenkezőleg. Szeretnéd őt jobban megismerni. Ha egy gyors puszit adtak az első randin, az azt jelenti, hogy a csókos vágyik arra, hogy újra lássa a csókot.

Arccsók

Az arcon csókot nem lehet csak barátságosként definiálni. üdvözlet a családtagok és a barátok között. Ez az ellenkező nemű csók a másik személy tiszteletét jelenti. Ebben a pillanatban a csókolózó nem szexualitást mutat, hanem tiszteletet és szeretetet mutat a kérdéses személy iránt.

Angyali csók

Az egyik pár szemhéjon csókolja partnerét. Hasonlóan érzékenyek, mint az ajkak. A csókos teljesen aláveti magát a csókosnak, és ezzel teljes bizalmát fejezi ki, mert beengedte társát a test egyik legsérülékenyebb helyére.

Pulzus ajkak

Pulzus, hideg és a száraz ajkak nem sok jót ígérnek. Egy kimért csók jelzi a szenvedély elhalványulását a kapcsolatból. Pontosan így csókolóznak a házaspárok húsz év után, vagy a párok a szakítás előtt. Te is így csókolsz? Gondoljon a kapcsolatára.

Csók az egyik ajkán

Az a személy, aki az egyik ajkára csókol, szenvedélyes, de ugyanakkor tartózkodó. Sokkal szenvedélyesebben szeretne csókolózni, de ezzel a tettével megkérdezi az illetőt, hogy beleköthet-e. Ezek az emberek reménytelen romantikusok. Egy életen át tartó szerelmet keresnek, amivel törődnek.

Francia csók

A francia csók nagyon intenzív. Ez a csók a szex iránti vágyat jelzi. A francia csók azt a vágyat fejezi ki, hogy kapcsolatba lépjen egy másik személlyel. Ez a csók két ember kölcsönös szerelmének mozgatórugója. Ha ezeknek a csóknak az intenzitása elhalványul a kapcsolatból, a pár elveszti érdeklődését egymás iránt.

Harapás csók

Ha egy partner gyengéden megharapja a másik fél ajkát, szexuális töltetet kap. Személyisége nagyon szenvedélyes, és elmondható, hogy szexfüggő. Az adott egyén hosszú és megerőltető szexet fog kibírni. Szó szerint gyönyörködik benne.


Hasonló cikkek

Most találkoztál, és azon tűnődsz, hogyan viselkedj? Hogyan növelheted az esélyeidet, amennyire csak lehet? Szeretné elsajátítani a búcsúzási fázist? Olvass el néhány tippet, hogyan viselkedj egy kapcsolat elején!

A szíve egy elkötelezett partner felé vonzódik? Az elméd azt súgja, hogy add fel, de a szíved nem tudja elmondani? A szerelmesek általában megvédik az olyan véleményeket, mint: miattam biztosan szakítani fog vele. Ne gondolj ilyen irreális dolgokra, inkább olvasd el cikkünket, amely gyorsan elmagyarázza a választott partnerekkel való kapcsolatodat.

Sok embernek vannak kapcsolati problémái. Nem találnak senkit. Nincs senki, akiben bízhatna, akiben szerethetné, és aki mellett biztonságban érezhetné magát. Leggyakrabban azért, mert valaki a múltban cserbenhagyta, most pedig fél, hogy újra bízik. De nem találhatod meg az élet szerelmét anélkül, hogy nem bízol az emberekben. Mit tegyünk, hogy megküzdjünk a múlttal, és újra működni tudjunk a kapcsolatokban?

Elkezdett inni, talált-e szeretőt, vagy túl gyakran szokott kiabálni és káromkodni? Egyrészt eleged van belőle, másrészt viszont tudod, hogy még mindig szereted a másikat és nem akarod csak úgy a vízbe küldeni? Ebben az esetben ideje kimondani, hogy „elég”, és elkezdeni cselekedni. Ne aggódjon, ez egyszerű.

A kapcsolat két ember együttélése, ezért állandó kompromisszumokat kell kötni. De azt is tudnod kell, mikor kell alkalmazkodnod a partneredhez, és mikor állj határozottan a döntésed mögé.

Annyi biztos tanács létezik a partnerkapcsolatokkal kapcsolatban, hogy kevesen tudják, hogyan javítsák ki. És ez jó dolog, mert sokan tévednek. Nem szándékosan hamisak, felülmúltak vagy egyszerűen nem kérdőjelezhetők meg. És ennek a "bölcs tanácsnak" nagy része egyenesen káros lehet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.