5 dolog, ami tönkreteszi a kapcsolatot

Ha a dolgok lefelé süllyednek egy partnerséggel, mindig mindkét fél a hibás. Tehát ne mindig a másikat hibáztasd. Általában mindketten okolhatók a kapcsolat hibáiért. Elmondjuk neked azokat a dolgokat, amelyeket gyakran rosszul csinálsz, és amelyek garantáltan tönkreteszik a kapcsolatodat.

Felhagysz proaktívnak

Stereotip lesz a kapcsolatod ? Az unalom kúszik köztetek? Szinte semmilyen közös tevékenységet nem végeztek már? Vársz egy pillanatra, hogy a párod meghívjon valahova? Ön megtagadja a kezdeményezést? Hát ez rossz! Mindegyik párnak dolgoznia kell a kapcsolaton. Ne várd meg partnered első lépéseit, hanem tedd meg magad!

Mindig csak vele akarsz lenni?

Folyamatosan együtt kell lenned a pároddal? ? Nem akarsz bármi áron elköltözni tőle? A szerelmed nélkül teljesen haszontalannak érzi magát? Ha így cselekszel, komoly bajba kerülsz. Először a saját életét kell élnie, nem az övét. A család és a barátok megszakítása szintén nem jó. Mindenkinek szüksége van szeretteire, akikhez vészhelyzetben fordulhat. Ki maradna veled, ha szakítanál a pároddal?

Néhány dolog, amit magától értetődőnek tartasz

A partnered készít neked reggelit az ágyban, kimosogat neked vagy más módon megkönnyíti az életet? Ha igen, akkor egy idő után kezdi természetesnek venni. De mi van, ha hirtelen a partner nem teszi meg? Problémája lesz vele? ideges leszel? Ehelyett gondolja át, miért hagyta abba. Valószínűleg nem értékelted őt eléggé ezekért a tevékenységekért, és valószínűleg soha nem viszonoztad őt újabb kedvességgel. Változtass!

Úgy teszel, mintha boldog lennél az ágyban

Nem szereted a közös szexet, de titkolod a partnered előtt? Akkor rosszul csinálod! Érthetően attól félsz, hogy ha feltárod neki, szomorú lesz a tény miatt. Elég gyengéden odaadni, mondván, hogy a szex klasszikusai mellett szívesen kipróbálnál valami újat is. A változás ebben az esetben nagyon szükséges. Ha sikerül teljesítenie szexuális álmait, látni fogja, hogy kapcsolata hirtelen jobbra fordul.

Az apróságok kezelése

Hagyott maga mögött a párja? Nem üzent neked azonnal? Ilyen dolgok néha megtörténhetnek. Sajnos túlságosan részletesen foglalkozol ezekkel a cselekedetekkel, és szereted, ha a párod azonnal hülye választ ad, hogy miért volt így, mi késztette rá... Ha nem tudod meg, hogy mit szeretnél hogy azonnal hallja, dühös vagy. Erre csak egy tanács van: ne oldd meg! Apróságokkal feleslegesen kellemetlenné teszed az életet. És valójában nem csak magadnak, hanem a párodnak is!


Hasonló cikkek

Tudja, hogy a féltékenység árt a kapcsolatának? Mégsem tudod megvédeni magad ellene? Mindig a legvédtelenebb pillanatban lopakodik hozzád, és te csak sikoltozol és sikoltozol? Mit tegyen másként, hogy ne kelljen megbánnia tetteit? Van-e egyáltalán valami védekezés a felesleges féltékenység ellen? Igen! És tudjuk mit.

A „Szeretlek” sor az egyik legszebb, amit életében hallhat. Sajnos az is lehet, hogy titkon megkívánod, mert a párod "nem tudja" kiejteni! De ne ess kétségbe. A szeretetet sokféleképpen lehet kifejezni. Honnan tudod szavak nélkül, hogy a másik szeret téged?

Bár a nők szeretnek beszélgetni, bizonyos témákat inkább elkerülnek. Azt kérdezed, mire, azon kívül, hogy mennyit költött fodrászra, új ruhára vagy cipőre? Mit titkolnak még előtted kedves partnereid?

Fiatalon könnyű szerelmes lenni, új kapcsolatokat kialakítani és elhagyni őket. A húszas éveik elején járó fiatalok nem félnek szakítani valakivel, akivel ez már nem megy, és új szerelmet keresnek. A huszonötök sztrájkjával azonban egyre jobban aggódunk, hogy többé nem fogunk találkozni senkivel, aki érdekes lenne, és így továbbra is árnyas kapcsolatokban maradunk. Nem tudja elhagyni jelenlegi partnerét, és nem tudja miért? Mitől félsz a legjobban?

Az ok, amiért egy férfi észrevesz téged, más, mint az, hogy miért marad veled!

Éveknyi kapcsolat után általában már nem ír szerelmi szövegeket, hogy dolgozzon. Elvesztitek egymás iránti érdeklődését, és valójában nagyon boldogok vagytok, ha egyikőtök üzleti útra vagy egy hétvégére megy szüleitekhez. Miért kezded így hanyagolni a kapcsolatodat? Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.