5 dolog, ami tönkreteszi a kapcsolatot

Ha a dolgok lefelé süllyednek egy partnerséggel, mindig mindkét fél a hibás. Tehát ne mindig a másikat hibáztasd. Általában mindketten okolhatók a kapcsolat hibáiért. Elmondjuk neked azokat a dolgokat, amelyeket gyakran rosszul csinálsz, és amelyek garantáltan tönkreteszik a kapcsolatodat.

Felhagysz proaktívnak

Stereotip lesz a kapcsolatod ? Az unalom kúszik köztetek? Szinte semmilyen közös tevékenységet nem végeztek már? Vársz egy pillanatra, hogy a párod meghívjon valahova? Ön megtagadja a kezdeményezést? Hát ez rossz! Mindegyik párnak dolgoznia kell a kapcsolaton. Ne várd meg partnered első lépéseit, hanem tedd meg magad!

Mindig csak vele akarsz lenni?

Folyamatosan együtt kell lenned a pároddal? ? Nem akarsz bármi áron elköltözni tőle? A szerelmed nélkül teljesen haszontalannak érzi magát? Ha így cselekszel, komoly bajba kerülsz. Először a saját életét kell élnie, nem az övét. A család és a barátok megszakítása szintén nem jó. Mindenkinek szüksége van szeretteire, akikhez vészhelyzetben fordulhat. Ki maradna veled, ha szakítanál a pároddal?

Néhány dolog, amit magától értetődőnek tartasz

A partnered készít neked reggelit az ágyban, kimosogat neked vagy más módon megkönnyíti az életet? Ha igen, akkor egy idő után kezdi természetesnek venni. De mi van, ha hirtelen a partner nem teszi meg? Problémája lesz vele? ideges leszel? Ehelyett gondolja át, miért hagyta abba. Valószínűleg nem értékelted őt eléggé ezekért a tevékenységekért, és valószínűleg soha nem viszonoztad őt újabb kedvességgel. Változtass!

Úgy teszel, mintha boldog lennél az ágyban

Nem szereted a közös szexet, de titkolod a partnered előtt? Akkor rosszul csinálod! Érthetően attól félsz, hogy ha feltárod neki, szomorú lesz a tény miatt. Elég gyengéden odaadni, mondván, hogy a szex klasszikusai mellett szívesen kipróbálnál valami újat is. A változás ebben az esetben nagyon szükséges. Ha sikerül teljesítenie szexuális álmait, látni fogja, hogy kapcsolata hirtelen jobbra fordul.

Az apróságok kezelése

Hagyott maga mögött a párja? Nem üzent neked azonnal? Ilyen dolgok néha megtörténhetnek. Sajnos túlságosan részletesen foglalkozol ezekkel a cselekedetekkel, és szereted, ha a párod azonnal hülye választ ad, hogy miért volt így, mi késztette rá... Ha nem tudod meg, hogy mit szeretnél hogy azonnal hallja, dühös vagy. Erre csak egy tanács van: ne oldd meg! Apróságokkal feleslegesen kellemetlenné teszed az életet. És valójában nem csak magadnak, hanem a párodnak is!


Hasonló cikkek

A kapcsolatok kezdete tele van örömmel és szórakozással. Felfedezi, mit szeret a partnere, és fokozatosan többet tud meg róla. Hónapok vagy évek randevúzása után a szenvedély általában alábbhagy, és kapcsolata kihűlhet. Úgy érzed, mindent tudsz a párodról? Ezekkel a kérdésekkel újra felkavarja a vizet.

Túlzott elvárások. Két szóban lehetne összefoglalni, miért csalódunk néha mások tettei és viselkedése miatt. Lehet, hogy egyáltalán nem veszik észre. Valószínűbb, hogy azon tűnődnek, miért haragszol rájuk megint. Főleg a párkapcsolatokban ez sok vita kiváltó oka. Vártál valamit, de a párod nem teljesítette. Vedd észre, hogy mások nem tudnak olvasni a gondolataidban. Tehát mit ne várj el automatikusan másoktól?

Most vigyázzatok, hölgyeim. Ha tehetnéd, szívesen látnál a férfiak fejében? Mit gondolnak, mit szeretnek és mit nem? Ötletekkel sajnos nem tudunk tanácsot adni, mindenkinek más ötletei vannak. De ami a kedveléseket/nem tetszik, jó helyen jársz! Olvassa el, mit utálnak a férfiak a nőkben.

Szerelmes vagy, ez működik neked... de nagyon távol vagytok egymástól. Ráadásul a bezárások és egyéb intézkedések idején az együttlét még nehezebb. Keresi a módját, hogy újra boldog legyen egy távkapcsolatban? A cikkből megtudhatja, mit tehet.

Minden nő életében legalább egyszer vágyott arra, hogy tökéletes útmutatót kapjon egy férfihoz. De a férfiak általában nem szívesen árulják el, hogy pontosan mi is vonatkozik rájuk. De mi tudjuk, kedves hölgyeim! Olvassa el és megtudja.

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian nagyon jól ismerik. Minden kapcsolat elején nagy szerelmet tapasztalsz. Minden tökéletesnek tűnik számodra. Azt hiszed, semmi sem fenyegetheti a szerelmedet. De aztán eljön az idő, amikor leveszed a rózsaszín szemüvegedet, és rájössz, hogy sok minden zavar a partnereddel kapcsolatban. És mi jön ezután? Partnerségi válság. Hogyan lehet megoldani? Küzdj a szerelmedért, vagy menj el és keresd máshol?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.