7 apróság, ami erősíti a kapcsolatodat és boldogabbá tesz

Bármilyen baj esetén a párok gyakran azt gondolják, hogy valami nagyot kell tenniük, hogy visszatérjenek a boldogabb időkbe. Az esetek túlnyomó többségében azonban elsősorban az apróságok számítanak. Egy kapcsolat nem nagy gesztusokról és rendszeres "szolgálatról" szól. A rendszeres apró dolgok erős és boldog kapcsolatokat teremtenek. Meg akarod ismerni őket? Szóval olvass tovább!

1. Tapasztalatok megosztása dolgok helyett

Miután elkezd elég pénzt keresni, csábító, hogy azt vegye meg kedvencének, amit akar. Egy nagyobb tévé, egy gyorsabb autó, még a szuper drága edények is számítanak. A tapasztalatok azonban sokkal hosszabb távú hatást fejtenek ki. Amit nem érinthetsz. Menjen el zarándoklatra, vegyen részt egy koncerten, menjen el biciklizni az ország másik végébe. Ez erősíti az intimitást, a barátságot és emlékeket teremt. Évekkel később sem fog emlékezni a szuper drága ételekre. Igen, ha elakad a biciklivel valahol a völgyben, mert épp most kezdődött a vihar.

2. Mosolyogjon partnerére

Amikor egymásra néz, mosolyogjon. Vacsorát főzöl? Ülsz a kocsiban? Egymás felé tartotok egy zsúfolt téren? Mosoly. A mosoly szorosan összefügg a hálával és az örömmel. Akkor hálás vagy, boldog, elégedett és igen, szereted azt, akire mosolyogsz. Akkor csináld. Ok nélkül. Csak azért, mert egymásra néztek.

3. Mondja ki hangosan, amit "nem kell megemlíteni"

Biztosan olvasta már többször, hogy rendszeresen ki kell mondania, hogy "szeretlek". Így csinálod. Tartalmazzon olyan szavakat, amelyekre gyakran gondol, és néha cselekszik, de soha ne mondja ki hangosan. Mondja azt, hogy „Értem”, „Igazad van”, „Örülök, hogy itt vagy.” Pontosan ezek a dolgok, amelyeket "nem kell megemlíteni", ezért senki sem említi őket. Ön elindítja.

4. Vigyen magával egy ételt kedvencének.

Nem igazán számít, hogy egy házi készítésű hátszínről van szó, amelyen négy órát dolgozott, vagy olyasvalamit, amit egy kínai bisztróban vásárolt munkából hazafelé. Ha ételt viszünk a másiknak, az felébreszti bennük a legalapvetőbb szükségletet - az energiapótlást és az életben maradást. Nem hangzik túl romantikusan, de higgyék el nekünk, sokszor jobb, mint a virágok. Ha te is tudod, mit szeret a kedvesed, soha nem fog csalódni.

5. Hozza létre csapata céljait – kettesben

Vannak céljaid a munkahelyeden, az iskolában, a sportban, és még azt is tudod, hová szeretnél eljutni az életben. Miért ne lennének a kapcsolatokban is? A célok kitűzése irányt és célt ad. Ha tudod, hogy mit szeretnél elérni, például hetente legalább egyszer randevúzni, sokkal könnyebben ragaszkodhatsz hozzá. A közös célok egyesítenek benneteket.

6. Légy időben

Az egészséges kapcsolatok a bizalomra épülnek. És tetszik, ha nem, az apró dolgok mutatják meg partnerednek, mennyire számíthat rád. Tehát ha négykor kell valahol lenni, akkor négykor legyen ott. Tartsa be az olyan ígéreteket, mint az "Igen, mindjárt fodrászok / kidobom az összes felesleges cipőt." Mindez erősíti a bizalmat benned és a kapcsolatodban. Volt-e lehetőség bebizonyítani, hogy megbízhat benned? Menjen bele.

7. Csinálj olyan dolgokat értük, amit utálnak

Utálják, tudod, hogy utálják, de mindenesetre megteszik helyetted. Mit mond? Pontosan, nagyon mélyen szeretnek téged! Ugyanazt csinálni. Legyen szó rendkívül unalmas céges bulikról, nem ülsz le a szüleikkel, vagy van egy idegesítő hobbijuk, menj velük. Tegyen úgy, mintha jól érezné magát, és ne kérjen cserébe semmit. Fizetni fognak érte. De legfőképpen egy fontos információ hallható a viselkedésedből: utálják ezt, és mégis megteszik. Szóval biztosan szeret téged.


Hasonló cikkek

A partnerségek nagyon bonyolultak. Egy hosszú távú kapcsolatban gyakran előfordul, hogy legalább az egyik partner nincs teljesen elégedett a kapcsolattal. Általában hiányzik valami – minőségi szex, elegendő támogatás vagy érzelmi háttér. Nehézségeit kompenzálnia kell valamivel. Mit? Talán azzal, hogy hűtlen.

Évekig tartó kapcsolat után bizonyos szokások és rituálék kezdődnek, amelyeket csak ketten értenek meg egy párban. Legyen szó viccekről, amit a körülötted lévők nem érthetnek, vagy hülyeségek miatt veszekednek. De egy hosszú távú kapcsolat még mindig meglehetősen törékeny, és néhány jól irányzott lövéssel tönkreteheti. És ehhez elég néhány egyszerű szó! Amit soha nem szabad kihagyni az ember szájából, és nem váltani tettekre?

Határtalanul megbízik partnere minden szavában? Szóval ne csináld. A férfiak nagy hazugok lehetnek, bármilyen okból. Megmutatjuk, mi az, amiben a férfiak leggyakrabban szándékosan nem mondanak igazat partnerüknek.

Ti is rózsás jövőt festettek együtt? Hitted, hogy szép és boldog életet fogtok élni együtt halálig? Ám ekkor megtörtént a végzetes fordulópont, és úgy döntöttél, hogy elválsz. Hogyan kezeljük az életet a válás után?

Túlságosan szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni a szerelmedért? Ez egyrészt elismerésre méltó, másrészt jobb, ha visszavág. Megtörténhet veled, hogy a párod elszökik valaki máshoz, és neked csak a sírásra van szemed.

Vágyod arra, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen, és hogy tökéletesen élvezd a pároddal? Nem akarsz vitatkozni, megoldani semmilyen felesleges problémát, vagy bármit, ami veszélyeztetheti a kapcsolatodat? Ezután rendszeresen gondoskodnia kell a párkapcsolatáról. Csak így kerülheti el a potenciális válságot, amely előbb-utóbb minden kapcsolatot elér. Próbálj meg ihletet meríteni tippjeinkből, talán újra fellendül a kapcsolatod!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.