Találj új célt a kapcsolatodnak

A hosszú távú munkakapcsolat kiépítése az élet egyik legnagyobb kihívása. Tiszta utat keresel? Tűzz ki célokat és érd el azokat!

A munkakapcsolat kiépítése biztosan nem egyszerű feladat. Bár a legtöbben vágynak rá, sajnos sokszor fogalmuk sincs, hogyan szerezzék meg. Még ha rá is találnak életük igaz szerelmére, kapcsolatukat az a veszély fenyegeti, hogy idővel szétesik. Mert a kapcsolatnak folyamatosan fejlődnie kell, hogy ne hagyja abba a szórakoztatást. Elértetek egy közös álmot? De hirtelen elidegenedik? Tűzz ki új célt! Íme néhány tipp a következő kiválósági pontként kitűzött célokhoz.

A viták és viták hatékony megoldása

A viták minden kapcsolat normális részét képezik. A vitákat azonban szinte senkinek sem sikerül hatékonyan megoldani. Te is mindig verekedsz, nem beszélsz két napig, aztán próbálod kerülni a vitatott témát? Tűzz ki célul, hogy "tanulj meg hatékonyan vitatkozni". Ahhoz, hogy eredményt érj el, vitatkoznod és vitatkoznod is kell szeretettel és kedvességgel. Az önuralma elvesztése emberi dolog, de mindenképpen térjen vissza a vita tárgyához, és a lehető leghamarabb oldja meg. Hogy hogyan, az rajtad múlik. Az a fontos, hogy a probléma nem szűnik meg, de lesz rá megoldás.

Találj időt magadra

Ez az egyik első cél, amit kitűzned kell, például amikor már egy ideje házasok vagytok, és bekúszik a félelem, hogy kezditek unni egymást. Ebben az esetben az ideális, ha időt szán magának. Poroljon le hobbijairól, keressen újakat, engedje el egymást sajnálkozás nélkül, és menjen kocsmába, meccsre, kirándulásra vagy akár nyaralásra is a barátaival. A kedvesed nélkül! Az egyedül vagy a barátokkal eltöltött idő csak erősíti szerelmi kapcsolatát. Mérlegelje egyensúlyát az együtt töltött idő, a munka és a saját magára való idő között.

Jogjon időt a közös szórakozásra

És ne csak a gyerekekkel. A munka és a napi rutin mellett is szórakozni kell. Sajnos a tévézéssel töltött esték nem számítanak bele ebbe az időbe. Beszélgessetek vacsora közben, húzzátok ki a társasjátékokat, menjetek el zarándoklatra. Építsetek együtt hóembereket, vagy szánkozzanak a parkban! Soha nem vagy "túl öreg" semmihez. Jó szórakozást együtt. Ne félj „olyannak lenni, mint a kisgyerekek”. Így fiatal marad a kapcsolatod.

Legyél magad mellett a rossz időkben is

Tanulj meg beszélni egymással a jövőtől való félelmeidről, egy munkahelyi problémádról vagy esetleg a tényről hogy fájt a fejed szerda este És amikor a szeretted ezzel a problémával fordul hozzád, légy mellette. Egy kapcsolat a kölcsönös támogatásról szól, ezért oszd meg együtt a jót és a rosszat. Ha megtanulod, hogy ne riadj vissza a rossz témáktól, sokkal jobban megismered egymást, és a kapcsolatod is erősebb lesz.

Támogassátok egymást a fejlődésben

Hasonló az előző ponthoz, ne féljetek támogatni egymást személyes fejlődésetekben. Az ember olyan teremtmény, aki tanul a hibákból. Tehát minden ember folyamatosan változik az életében. Ne veszítse el kedvence fejlődését. És ne felejtsd el fejleszteni magad. A változások nem rosszak. Ha ezt elfogadod, soha nem kell attól tartanod, hogy valamelyikőtök "kinő" a kapcsolatból. Mert a kapcsolat megváltozik veled.

Ne hagyd abba az érintést

Vagy kezdd újra, ha idáig jutottál. Egy búcsúcsók, egy kézsimogatás, ahogy elhaladtok egymás mellett. Mindez segít abban, hogy kapcsolatban maradjon. És ez javítja a szexet. Komolyan. Ha megszoktad az egymás érintését, soha nem fogod kínosnak érezni magad az ágyban.


Hasonló cikkek

Mindannyian tudjuk, hogy a minőségi partnerkommunikáció minden jól működő kapcsolat alapja. Hogyan nézzen ki a megfelelő kommunikáció, hogy elkerüljük a felesleges nézeteltéréseket, vitákat, félreértéseket, és egyben partnerünk pontosan tudja, mit vár el tőle? Csak bizonyos kommunikációs szabályok betartásával. Hiszen közületek kevesen olyan tisztánlátók, akik pontosan tudják, mit akar a másik. Ha világossá teszed párod számára, hogy mit vársz el tőle, mit szeretsz és mit nem, sokkal elégedettebb lesz az életed.

Csaltak a barátok/partnerek, eltitkolták előled életük egy fontos részét, vagy akár szó nélkül eltűntek az életedből? Még csak nem is kell olyan radikálisnak lennie, hogy elveszítse a mások iránti bizalmat. Ha elveszíti, szinte lehetetlen új és mindenekelőtt egészséges partnerséget létrehozni. Ez a te eseted is? Tekintse meg az utasításokat, hogyan lehet megszabadulni az árulás érzésétől.

Az emberek gyakran felsóhajtanak, hogy manapság a házasság nem olyan, mint régen. A házasságok csaknem fele válással végződik, és nem szokatlan, hogy valaki élete során háromszor házasodik vagy házasodik. Gyakran felmerül a kérdés, hogy ez miért van így. Mi volt a nagyszüleinknek, ami nekünk nincs? Sajnos (vagy szerencsére?) semmi romantikus. Nézze meg a választ.

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel a kapcsolatot. Csak tegye meg az apró dolgokat, hogy feldobja partnere napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

A „Szeretlek” sor az egyik legszebb, amit életében hallhat. Sajnos az is lehet, hogy titkon megkívánod, mert a párod "nem tudja" kiejteni! De ne ess kétségbe. A szeretetet sokféleképpen lehet kifejezni. Honnan tudod szavak nélkül, hogy a másik szeret téged?

A házasság nem csak egy darab papír. De határozottan ez sem egy teljes és teljes átalakulás. A kedvesed házasság után is az marad, akivel összeházasodtál. Ne várd, hogy szerelmed jobbra forduljon, amikor összeházasodsz. Ezekben az esetekben nagy valószínűséggel soha nem fogja látni a változást!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.