Találj új célt a kapcsolatodnak

A hosszú távú munkakapcsolat kiépítése az élet egyik legnagyobb kihívása. Tiszta utat keresel? Tűzz ki célokat és érd el azokat!

A munkakapcsolat kiépítése biztosan nem egyszerű feladat. Bár a legtöbben vágynak rá, sajnos sokszor fogalmuk sincs, hogyan szerezzék meg. Még ha rá is találnak életük igaz szerelmére, kapcsolatukat az a veszély fenyegeti, hogy idővel szétesik. Mert a kapcsolatnak folyamatosan fejlődnie kell, hogy ne hagyja abba a szórakoztatást. Elértetek egy közös álmot? De hirtelen elidegenedik? Tűzz ki új célt! Íme néhány tipp a következő kiválósági pontként kitűzött célokhoz.

A viták és viták hatékony megoldása

A viták minden kapcsolat normális részét képezik. A vitákat azonban szinte senkinek sem sikerül hatékonyan megoldani. Te is mindig verekedsz, nem beszélsz két napig, aztán próbálod kerülni a vitatott témát? Tűzz ki célul, hogy "tanulj meg hatékonyan vitatkozni". Ahhoz, hogy eredményt érj el, vitatkoznod és vitatkoznod is kell szeretettel és kedvességgel. Az önuralma elvesztése emberi dolog, de mindenképpen térjen vissza a vita tárgyához, és a lehető leghamarabb oldja meg. Hogy hogyan, az rajtad múlik. Az a fontos, hogy a probléma nem szűnik meg, de lesz rá megoldás.

Találj időt magadra

Ez az egyik első cél, amit kitűzned kell, például amikor már egy ideje házasok vagytok, és bekúszik a félelem, hogy kezditek unni egymást. Ebben az esetben az ideális, ha időt szán magának. Poroljon le hobbijairól, keressen újakat, engedje el egymást sajnálkozás nélkül, és menjen kocsmába, meccsre, kirándulásra vagy akár nyaralásra is a barátaival. A kedvesed nélkül! Az egyedül vagy a barátokkal eltöltött idő csak erősíti szerelmi kapcsolatát. Mérlegelje egyensúlyát az együtt töltött idő, a munka és a saját magára való idő között.

Jogjon időt a közös szórakozásra

És ne csak a gyerekekkel. A munka és a napi rutin mellett is szórakozni kell. Sajnos a tévézéssel töltött esték nem számítanak bele ebbe az időbe. Beszélgessetek vacsora közben, húzzátok ki a társasjátékokat, menjetek el zarándoklatra. Építsetek együtt hóembereket, vagy szánkozzanak a parkban! Soha nem vagy "túl öreg" semmihez. Jó szórakozást együtt. Ne félj „olyannak lenni, mint a kisgyerekek”. Így fiatal marad a kapcsolatod.

Legyél magad mellett a rossz időkben is

Tanulj meg beszélni egymással a jövőtől való félelmeidről, egy munkahelyi problémádról vagy esetleg a tényről hogy fájt a fejed szerda este És amikor a szeretted ezzel a problémával fordul hozzád, légy mellette. Egy kapcsolat a kölcsönös támogatásról szól, ezért oszd meg együtt a jót és a rosszat. Ha megtanulod, hogy ne riadj vissza a rossz témáktól, sokkal jobban megismered egymást, és a kapcsolatod is erősebb lesz.

Támogassátok egymást a fejlődésben

Hasonló az előző ponthoz, ne féljetek támogatni egymást személyes fejlődésetekben. Az ember olyan teremtmény, aki tanul a hibákból. Tehát minden ember folyamatosan változik az életében. Ne veszítse el kedvence fejlődését. És ne felejtsd el fejleszteni magad. A változások nem rosszak. Ha ezt elfogadod, soha nem kell attól tartanod, hogy valamelyikőtök "kinő" a kapcsolatból. Mert a kapcsolat megváltozik veled.

Ne hagyd abba az érintést

Vagy kezdd újra, ha idáig jutottál. Egy búcsúcsók, egy kézsimogatás, ahogy elhaladtok egymás mellett. Mindez segít abban, hogy kapcsolatban maradjon. És ez javítja a szexet. Komolyan. Ha megszoktad az egymás érintését, soha nem fogod kínosnak érezni magad az ágyban.


Hasonló cikkek

Vannak dolgok, amelyeket soha nem szabad kimondania. Bánthatják párodat, ráadásul tönkretehetik az együtt töltött időt. Elmondjuk, mit ne mondj soha a barátodnak.

Mindegyik biztos szeretne lenni abban, hogy a másik számára a világot jelenti. Vagy legalábbis nagy a valószínűsége annak, hogy így lesz, vagy közeledik ehhez az eszményhez. Talán ötven százalék esélye is elég lenne ahhoz, hogy boldog legyen. De ez nem minden kapcsolatban van így. Te is kételkedsz néha abban, hogy a másik személy komolyan gondol-e téged? Mutatunk 5 jelet, amiből kiderül, hogy partnered nem érdeklődik irántad.

Szomorú, de a válás ma teljesen normális része az életünknek. A statisztikák szerint a párok közel felével találkozik. Te is közéjük tartozol, és nem tudod, hogyan kezeld? Ne aggódj, minden megoldható. Tanácsot adunk, mit tegyen a válás utáni első hónapokban.

Csók, puszi, puszi, száj, puszi, puszi, puszi... Bárhogy is hívja puszi, mindegyikben van valami közös. Vonzalom kimutatása egy bizonyos személy iránt. Úgy érzed, hogy az egész világ forog veled, amikor csókolsz? Miért van ez így? Mi a különbség az egyes csóktípusok között? Hogyan látják a férfiak és a nők a csókot? Ezekre a kérdésekre választ kaphat a csókról és csókról szóló cikkünkben.

Azt hitted, hogy ez soha nem történhet meg veled? De a lehetetlen valósággá vált? Megcsalt a párod? És mindennek a tetejébe bevallotta az egészet? És most? Még mindig szereted a párodat, de nem tudod, hogyan válj meg ettől az információtól? Tanácsot adunk!

Annyi biztos tanács létezik a partnerkapcsolatokkal kapcsolatban, hogy kevesen tudják, hogyan javítsák ki. És ez jó dolog, mert sokan tévednek. Nem szándékosan hamisak, felülmúltak vagy egyszerűen nem kérdőjelezhetők meg. És ennek a "bölcs tanácsnak" nagy része egyenesen káros lehet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.