Hogyan jössz ki anyóssal és apóssal?

Azáltal, hogy találkoztál a szerelmeddel, megismerted a szüleit is. És hogy jóban vagy rosszban kijössz velük, az a párod/házassági életedre is kihat. Mit tehetsz tehát, hogy jó legyen a kapcsolatod?Számtalan olyan eset van, amikor nem jössz ki a párod szüleivel. Mit tegyél hát, ha van gyereked, és anyósod folyamatosan beszél veled a neveléséről? Mi a teendő, ha anyósod és apósod újra megnézik, hogy mit vettél, és téged hibáztatnak, hogy mennyi felesleges pénzt költöttél hülyeségre? Mi van, ha az anyósod elítél, amiért nem vigyázol kellőképpen a családodra? Hogyan lehet szembeszállni anyóssal és apóssal, és mégsem válni életellenséggé?

Ez a helyzet mindig nagyon bonyolult. Főleg a párodnak, aki közted és a szüleid között áll. Természetesen azt akarja majd, hogy minél jobb legyen a kapcsolat köztetek, és hogy ez a feszült helyzet mielőbb megoldódjon. De hogyan kell csinálni? Amikor ő kiáll a szüleiért, te mérges leszel, amikor ő kiáll melletted, a szülei megőrülnek a változtatásért. Ilyenkor nehéz ilyen kapcsolatban élni, és egyes házasságok/párkapcsolatok szükségtelenül végződnek válással/elválással emiatt.

Egy ilyen helyzet megoldásához nagyon fontos, hogy bizonyos szabályokat felállíts.< /h2>
 1. Ha a párod szülői házában élsz, a lehető leghamarabb szerezd meg a saját lakásodat.

 2. Ha valamilyen megoldatlan problémád van. közöttetek lévő problémákat, beszéljen róluk, és próbáljon közös megoldást találni.

 3. Ne fogadja el az após és az anyós előre be nem jelentett látogatását. Fogadd el, hogy mindig fel kell hívniuk legalább egy nappal korábban, és szívesen találkozhatsz velük utána.

 4. Ne hasonlítsd magad az anyósodhoz . Mindenki kezelje a háztartását úgy, ahogy jónak látja. Az a tény, hogy ő gombócot főz, te meg nem, nem ok a vitákra.

 5. Ha nézeteltérésed van, próbáld nyugodt fejjel, felesleges viták nélkül megoldani. és érzelmek.

 6. Ne panaszkodj nekik a partnered miatt. Semmi értelme. Mert mindig ők fognak egyetérteni vele, nem te.

 7. Koncentrálj azokra a pozitív tulajdonságokra, amelyekkel az anyós és az após rendelkezik. Próbáld meg utánozni őket. Gazdagíthatja az életedet.

 8. Ha valamiben segítenek, vigyázz a gyerekeidre, adj egy kis pénzt a háztartásra... köszönd meg, dicsérd meg, mutasd meg nekik köszönöm.

 9. Mindig bánj tisztelettel és becsülettel anyósoddal és apósoddal, még akkor is, ha kapcsolataid mindenfélék.

  < /li>
 10. Tartsa be azokat a szabályokat, amelyek szerint a házastársaknak mindig ki kell állniuk egymás mellett, mert ők és gyermekeik már családtagok. És mindig neki kell az első helyen állnia.


Hasonló cikkek

Az előző kapcsolatból származó gyerekek nem akadályozzák, hogy boldogok legyetek együtt. Ennek ellenére ez nagy változás a kapcsolatodban. Ha az új felfedezésnek gyermekei vannak, figyelembe kell vennie őket. Házi kedvencének szerves részét képezik. Először találkozott ezzel, és nem tudja, hogyan jöjjön ki párja gyermekeivel? Olvassa el, mire kell készülnie.

A szakítás minden bizonnyal fájdalmas dolog. Csalódott vagy, szomorú és talán dühös is. Egy kapcsolat, amelybe annyi időt és erőforrást fektetett, hirtelen véget ért. A vég érzése sokakat hatalmába kerít. De a szakítás elegánsan és minimális veszteséggel kezelhető. Azonban teljesen elveszíthető. Mit érdemes tehát mindenáron kerülni szakítás közben és után?

A kapcsolat elején a párod figyelmes, vidám, vicces, egyszóval tökéletes volt? Mi történt vele hirtelen? Miért lett egy idegesítő idióta, aki nem kommunikál veled, és még mosolyogni sem tud több éves kapcsolat után? Mi a teendő most? Tanuljon meg együtt élni egy ilyen partnerrel, vagy keressen valaki mást?

A hűtlenség minden kapcsolat egyik legnagyobb réme. De mi lenne, ha tudnánk, hogyan biztosíthatjuk szerelmünk hűségét? Nem kell láncon tartani őket! Csak kövesse ezt az öt lépést.

Bár szeretitek egymást, és meglehetősen jól működnek, valami hiányzik a kapcsolatodból. Vagy fordítva, mindened megvan, de nem vagytok elégedettek egymással. A környezeted meggyőzi, milyen szerencsés vagy. Ön azonban nem osztja a véleményüket. Felírtuk neked azokat a mutatókat, amelyek alapján tudni fogod, hogy ez nem "igaz szerelem".

Járkodsz valakivel, és azon tűnődsz, hogy te vagy-e a megfelelő? Vagy a házasságra gondolsz? Nézz meg 7 jelet, amelyekről biztosan mondhatod, hogy megtaláltad az igazi szerelmedet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.