Hogyan jössz ki anyóssal és apóssal?

Azáltal, hogy találkoztál a szerelmeddel, megismerted a szüleit is. És hogy jóban vagy rosszban kijössz velük, az a párod/házassági életedre is kihat. Mit tehetsz tehát, hogy jó legyen a kapcsolatod?Számtalan olyan eset van, amikor nem jössz ki a párod szüleivel. Mit tegyél hát, ha van gyereked, és anyósod folyamatosan beszél veled a neveléséről? Mi a teendő, ha anyósod és apósod újra megnézik, hogy mit vettél, és téged hibáztatnak, hogy mennyi felesleges pénzt költöttél hülyeségre? Mi van, ha az anyósod elítél, amiért nem vigyázol kellőképpen a családodra? Hogyan lehet szembeszállni anyóssal és apóssal, és mégsem válni életellenséggé?

Ez a helyzet mindig nagyon bonyolult. Főleg a párodnak, aki közted és a szüleid között áll. Természetesen azt akarja majd, hogy minél jobb legyen a kapcsolat köztetek, és hogy ez a feszült helyzet mielőbb megoldódjon. De hogyan kell csinálni? Amikor ő kiáll a szüleiért, te mérges leszel, amikor ő kiáll melletted, a szülei megőrülnek a változtatásért. Ilyenkor nehéz ilyen kapcsolatban élni, és egyes házasságok/párkapcsolatok szükségtelenül végződnek válással/elválással emiatt.

Egy ilyen helyzet megoldásához nagyon fontos, hogy bizonyos szabályokat felállíts.< /h2>
 1. Ha a párod szülői házában élsz, a lehető leghamarabb szerezd meg a saját lakásodat.

 2. Ha valamilyen megoldatlan problémád van. közöttetek lévő problémákat, beszéljen róluk, és próbáljon közös megoldást találni.

 3. Ne fogadja el az após és az anyós előre be nem jelentett látogatását. Fogadd el, hogy mindig fel kell hívniuk legalább egy nappal korábban, és szívesen találkozhatsz velük utána.

 4. Ne hasonlítsd magad az anyósodhoz . Mindenki kezelje a háztartását úgy, ahogy jónak látja. Az a tény, hogy ő gombócot főz, te meg nem, nem ok a vitákra.

 5. Ha nézeteltérésed van, próbáld nyugodt fejjel, felesleges viták nélkül megoldani. és érzelmek.

 6. Ne panaszkodj nekik a partnered miatt. Semmi értelme. Mert mindig ők fognak egyetérteni vele, nem te.

 7. Koncentrálj azokra a pozitív tulajdonságokra, amelyekkel az anyós és az após rendelkezik. Próbáld meg utánozni őket. Gazdagíthatja az életedet.

 8. Ha valamiben segítenek, vigyázz a gyerekeidre, adj egy kis pénzt a háztartásra... köszönd meg, dicsérd meg, mutasd meg nekik köszönöm.

 9. Mindig bánj tisztelettel és becsülettel anyósoddal és apósoddal, még akkor is, ha kapcsolataid mindenfélék.

  < /li>
 10. Tartsa be azokat a szabályokat, amelyek szerint a házastársaknak mindig ki kell állniuk egymás mellett, mert ők és gyermekeik már családtagok. És mindig neki kell az első helyen állnia.


Hasonló cikkek

A barátok szeretnek segíteni barátaik kapcsolataiban. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha esetleg jóhiszeműen nem terjesztenének veszélyes pletykákat a soha nem működő partnerkapcsolatokról. Nem akarod tönkretenni a kapcsolatodat? Tehát ne kövesse ezt a jótékony tanácsot!

Új párkapcsolatot kezdeni szép dolog, másrészt viszont semmi áron nem jó kapcsolatba lépni. Milyen esetekben jobb még egy ideig szingli maradni?

Válás, szakítás és újra szakítás. Egy téma, amivel manapság szinte minden fordulóban találkozik. Az emberek folyamatosan szakítanak. És nem számít, hogy a szakítás téged vagy a barátaidat, kollégáit, kollégáit érinti. Mindenkinek meg kell küzdenie vele. Hogyan lehet tehát a lehető leggyorsabban túl lenni egy szakításon, hogy új, teljes értékű életet kezdhessen élni? Olvass, és megtudod!

Mindenkinek van lelki társa a világon. Csak meg kell találnod. Mindannyian hallottuk már legalább egyszer, és mindannyian türelmesen keressük. A szerelem, mint egy férfi és nő közötti egyedi érzés fogalma azonban nem mindig volt érvényes. A tündérmesékben elhangzó szerelem valójában egészen fiatal. Ebben a formában alig kétszáz éve ismerjük. Ennek ellenére rengeteg olyan ötletet alkottunk már, amelyeket vitathatatlannak tartunk. Mi a három legnagyobb?

Talán ez már „megtörtént” veled, vagy legalább ismersz valakit, aki megtörtént. Szerették egymást, szakítottak. Ennek ellenére egy idő után visszatértek egymáshoz. Miért mennek vissza az emberek a volt partnereikhez szakításuk után? Egyes okok meglepőek, mások nem. Olvassa el a leggyakoribbakat.

Évente többször dönti el, hogy mit vesz férjének, fiának, apjának, nagybátyjának vagy más férfinak? Volt már olyan kétségbeesett, mert a legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni? Ráadásul mit vegyenek, ha már mindenük megvan, amire szükségük van? Ne ess kétségbe! Csak egy kis türelem kell hozzá, és biztosan kitalál valamit. Egy kis útmutatót hozunk, amely segít kiválasztani a legjobb ajándékot a férfinak.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.