Hogyan jössz ki anyóssal és apóssal?

Azáltal, hogy találkoztál a szerelmeddel, megismerted a szüleit is. És hogy jóban vagy rosszban kijössz velük, az a párod/házassági életedre is kihat. Mit tehetsz tehát, hogy jó legyen a kapcsolatod?Számtalan olyan eset van, amikor nem jössz ki a párod szüleivel. Mit tegyél hát, ha van gyereked, és anyósod folyamatosan beszél veled a neveléséről? Mi a teendő, ha anyósod és apósod újra megnézik, hogy mit vettél, és téged hibáztatnak, hogy mennyi felesleges pénzt költöttél hülyeségre? Mi van, ha az anyósod elítél, amiért nem vigyázol kellőképpen a családodra? Hogyan lehet szembeszállni anyóssal és apóssal, és mégsem válni életellenséggé?

Ez a helyzet mindig nagyon bonyolult. Főleg a párodnak, aki közted és a szüleid között áll. Természetesen azt akarja majd, hogy minél jobb legyen a kapcsolat köztetek, és hogy ez a feszült helyzet mielőbb megoldódjon. De hogyan kell csinálni? Amikor ő kiáll a szüleiért, te mérges leszel, amikor ő kiáll melletted, a szülei megőrülnek a változtatásért. Ilyenkor nehéz ilyen kapcsolatban élni, és egyes házasságok/párkapcsolatok szükségtelenül végződnek válással/elválással emiatt.

Egy ilyen helyzet megoldásához nagyon fontos, hogy bizonyos szabályokat felállíts.< /h2>
 1. Ha a párod szülői házában élsz, a lehető leghamarabb szerezd meg a saját lakásodat.

 2. Ha valamilyen megoldatlan problémád van. közöttetek lévő problémákat, beszéljen róluk, és próbáljon közös megoldást találni.

 3. Ne fogadja el az após és az anyós előre be nem jelentett látogatását. Fogadd el, hogy mindig fel kell hívniuk legalább egy nappal korábban, és szívesen találkozhatsz velük utána.

 4. Ne hasonlítsd magad az anyósodhoz . Mindenki kezelje a háztartását úgy, ahogy jónak látja. Az a tény, hogy ő gombócot főz, te meg nem, nem ok a vitákra.

 5. Ha nézeteltérésed van, próbáld nyugodt fejjel, felesleges viták nélkül megoldani. és érzelmek.

 6. Ne panaszkodj nekik a partnered miatt. Semmi értelme. Mert mindig ők fognak egyetérteni vele, nem te.

 7. Koncentrálj azokra a pozitív tulajdonságokra, amelyekkel az anyós és az após rendelkezik. Próbáld meg utánozni őket. Gazdagíthatja az életedet.

 8. Ha valamiben segítenek, vigyázz a gyerekeidre, adj egy kis pénzt a háztartásra... köszönd meg, dicsérd meg, mutasd meg nekik köszönöm.

 9. Mindig bánj tisztelettel és becsülettel anyósoddal és apósoddal, még akkor is, ha kapcsolataid mindenfélék.

  < /li>
 10. Tartsa be azokat a szabályokat, amelyek szerint a házastársaknak mindig ki kell állniuk egymás mellett, mert ők és gyermekeik már családtagok. És mindig neki kell az első helyen állnia.


Hasonló cikkek

Most találkoztál, és azon tűnődsz, hogyan viselkedj? Hogyan növelheted az esélyeidet, amennyire csak lehet? Szeretné elsajátítani a búcsúzási fázist? Olvass el néhány tippet, hogyan viselkedj egy kapcsolat elején!

Már egy ideje együtt vagytok, de az utóbbi időben az a benyomásod, hogy minden kedves eltűnik a kapcsolatodból? Nincs tudatában annak, hogy partnere elégedetlen lenne veled. Akkor miért? Kerüli, hogy a kapcsolatról beszéljen, és mi lehet a baj? Ne aggódj, nem kell olvasnod a gondolataiban, hogy rájöjj, mi zavarja a másikat. Csak figyelmesen figyelj. Mit kell tehát észrevenni?

Az a benyomásod, hogy a partnered már nem kedvel téged? Egyre több időt tölt a barátaival? Nem veszi fel a telefont? Nem tudod elvinni egy közös tevékenységre? Ne hibáztasd őt az érdeklődés hiányáért. Ne is keresse a mobiljában a kedvese üzeneteit. Ehelyett fogadjon a négy pontunkra, és ismét visszakapja a figyelmét.

A férfija szeret nőkkel szórakozni? Arra gyanakszik, hogy még randizik is? Lehet, hogy van otthon nőcsábász, és még nem is tudsz róla. Tehát derítsd ki, miben állsz!

Ma a modern technológia több mint segít a hűtlenség észlelésében. Tankönyvek, mobil térképes alkalmazások, számlakivonatok. Másrészt ezt még a nem hívők is belátják, így még a technikára sem lehet mindig "támaszkodni". De a hűtlenség mindig olyan finom jelekben nyilvánul meg, amelyeket gyakran figyelmen kívül hagyunk, vagy figyelmen kívül hagyunk, mint lényegteleneket. Mik a jelek? Nézze meg.

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Legalábbis ezt mondják. De az igazság az, hogy minden véglet káros. A túl sok szabály elfojtja a szerelmet, amíg teljesen el nem fojtja. De a teljes hiányuk is pusztító. Milyen szabályokra van szükség ahhoz, hogy kapcsolata hosszú és boldog legyen?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.