Hogyan jössz ki anyóssal és apóssal?

Azáltal, hogy találkoztál a szerelmeddel, megismerted a szüleit is. És hogy jóban vagy rosszban kijössz velük, az a párod/házassági életedre is kihat. Mit tehetsz tehát, hogy jó legyen a kapcsolatod?Számtalan olyan eset van, amikor nem jössz ki a párod szüleivel. Mit tegyél hát, ha van gyereked, és anyósod folyamatosan beszél veled a neveléséről? Mi a teendő, ha anyósod és apósod újra megnézik, hogy mit vettél, és téged hibáztatnak, hogy mennyi felesleges pénzt költöttél hülyeségre? Mi van, ha az anyósod elítél, amiért nem vigyázol kellőképpen a családodra? Hogyan lehet szembeszállni anyóssal és apóssal, és mégsem válni életellenséggé?

Ez a helyzet mindig nagyon bonyolult. Főleg a párodnak, aki közted és a szüleid között áll. Természetesen azt akarja majd, hogy minél jobb legyen a kapcsolat köztetek, és hogy ez a feszült helyzet mielőbb megoldódjon. De hogyan kell csinálni? Amikor ő kiáll a szüleiért, te mérges leszel, amikor ő kiáll melletted, a szülei megőrülnek a változtatásért. Ilyenkor nehéz ilyen kapcsolatban élni, és egyes házasságok/párkapcsolatok szükségtelenül végződnek válással/elválással emiatt.

Egy ilyen helyzet megoldásához nagyon fontos, hogy bizonyos szabályokat felállíts.< /h2>
 1. Ha a párod szülői házában élsz, a lehető leghamarabb szerezd meg a saját lakásodat.

 2. Ha valamilyen megoldatlan problémád van. közöttetek lévő problémákat, beszéljen róluk, és próbáljon közös megoldást találni.

 3. Ne fogadja el az após és az anyós előre be nem jelentett látogatását. Fogadd el, hogy mindig fel kell hívniuk legalább egy nappal korábban, és szívesen találkozhatsz velük utána.

 4. Ne hasonlítsd magad az anyósodhoz . Mindenki kezelje a háztartását úgy, ahogy jónak látja. Az a tény, hogy ő gombócot főz, te meg nem, nem ok a vitákra.

 5. Ha nézeteltérésed van, próbáld nyugodt fejjel, felesleges viták nélkül megoldani. és érzelmek.

 6. Ne panaszkodj nekik a partnered miatt. Semmi értelme. Mert mindig ők fognak egyetérteni vele, nem te.

 7. Koncentrálj azokra a pozitív tulajdonságokra, amelyekkel az anyós és az após rendelkezik. Próbáld meg utánozni őket. Gazdagíthatja az életedet.

 8. Ha valamiben segítenek, vigyázz a gyerekeidre, adj egy kis pénzt a háztartásra... köszönd meg, dicsérd meg, mutasd meg nekik köszönöm.

 9. Mindig bánj tisztelettel és becsülettel anyósoddal és apósoddal, még akkor is, ha kapcsolataid mindenfélék.

  < /li>
 10. Tartsa be azokat a szabályokat, amelyek szerint a házastársaknak mindig ki kell állniuk egymás mellett, mert ők és gyermekeik már családtagok. És mindig neki kell az első helyen állnia.


Hasonló cikkek

Az emberi agy egy csodálatos dolog, amely a technológiai fejlődés csúcsára vitt minket, és a legszebb műalkotásokat hozta létre. De ugyanakkor egy olyan eszköz is, amely szép hullámot tud adni szerelmi életünkkel. Minden, legalább átlagos intelligenciával rendelkező ember képes legyen alávetni magát elemzésnek vagy kritizálni, ha valamit rosszul csinálunk. DE - nem minden gondolat előnyös. Egyesek tönkretehetik a kapcsolatotokat! Melyiket dobjuk ki azonnal a fejünkből?

Hűtlen hozzád az embere? Van-e hosszú távú szeretője, akiért rendszeresen elmegy, vagy rövid távú, de gyakori hűtlenséget követ el ismeretlen szeretőkkel? Te is azon nők közé tartozol, akik tűrik a férfiak hűtlenségét?

Túlságosan szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni a szerelmedért? Ez egyrészt elismerésre méltó, másrészt jobb, ha visszavág. Megtörténhet veled, hogy a párod elszökik valaki máshoz, és neked csak a sírásra van szemed.

Csodálatos embert ismertél meg. Eltaláltad, személyes szinten és az ágyban is. Nos, azt hiszed. De lehet, hogy a kedvesnek nem ugyanaz a véleménye. Honnan tudod, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Kerülje el a keserű csalódást, és tegye alá kapcsolatát megfigyelésnek. Honnan tudod, hogy a közös jövő csak légvárak?

A kezdeti zúzás gyönyörű, de sajnos nem tart örökké. Folyamatosan együtt kell dolgoznod a kapcsolaton a pároddal. Adunk néhány tanácsot, hogyan tarts fenn egy hosszú és boldog kapcsolatot.

Minden partnerség bizonyosan átment valamilyen válságon. Egyes kapcsolatokban azonban napirenden vannak a viták, válságok, máshol viszont csak ritka a vita. Általában minden pár más-más gonddal foglalkozik. Egyes problémák azonban gyakrabban jelennek meg a kapcsolatokban, mint mások. Mit tekintenek tehát a viták leggyakoribb kiváltóinak egy kapcsolatban?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.