Játssz nyugodtan: ne mondd el ezeket a dolgokat a partnerednek

Bizonyára belefáradt abba a beszédbe, hogy a férfiak az összes volt partnerük számát megszorozzák hárommal, a nők pedig elveszik partnereik számát. Miért kellene szégyellni manapság? Mondja meg egyenesen, hány partnerrel volt már valami. Sajnos a logika és az emberi természet gyakran szembemegy egymással. Férfiaknál és nőknél egyaránt. Meglepődhet, hogy a partnerek száma a legkevésbé zavarja a másikat. Mit ne mondj igazán?

„Az ex-em / a volt partnerem…”

A volt partnerrel való összehasonlítás tabu. Ne csináld. Soha. Persze néha megbeszélik, nem voltál cölibátusban. De elég, ha a jelenlegi kedvesed tudja, hogy volt volt vagy ex. Csak annyit érdemes megjegyezni, hogy ők már korábbi partnerek. Egy boldog kapcsolatban nincs okod felhozni a múltat. Bármilyen negatív vagy pozitív összehasonlítás bizonytalanságot hoz a kapcsolatodba.

"Fiatalkoromban teljes lázadó voltam/voltam"

Ha nem élted át együtt ezt az időszakot, tedd nem említi. Ha még mindig így élsz, nincs okod megemlíteni. És mikor teszed? Kedvese azon tűnődni kezd, hogy miért vagy hirtelen ennyire letelepedett és "engedelmes". Történt valami szörnyűség? Vagy csak értük csinálod? Unatkozol egy ilyen hétköznapi kapcsolatban "szervezetlen események" nélkül? Egy ártatlan megjegyzés a bulikkal, alkohollal és a barátaiddal való bolondozással teli tomboló fiatalságodról kétségeket kelthet közötted. És te ezt nem akarod.

Az exnek "tisztességes felszerelése" volt / Az exnek fényűző alakja volt

Ezt is meg kell említenünk. Az alakra, méretre, erőre stb. vonatkozó megjegyzéseket legfeljebb a legközelebbi barátodnak kell elmondani. És csak azzal a feltétellel, ha megtartja magának. Hogy jönne be neked egy ilyen megjegyzés? Ha azt szeretnéd, hogy kedvesed jobban odafigyeljen az egészséges táplálkozásra, elkezdjen sportolni, vagy bármi hasonlót tegyen egészségi állapota és alakja javítása érdekében, soha ne kösse ezt az exeivel. Ezenkívül a péniszekkel vagy a mellekkel kapcsolatos megjegyzések teljesen tárgyon kívüliek. Ezekben csak sebész tud segíteni. Ne tévessze meg szerelmét.

"Annyira örülök, hogy kipróbálhattam veled!"

Valószínűleg szeretőd kedvében akarsz járni. De ezzel a mondattal pont az ellenkezőjét fogod okozni. Szerelem első látásra nem biztos, hogy megtörtént köztetek. De miért akarod most azt mondani, hogy a kapcsolat elején nem is hittél a közös jövőben? Most boldogok vagytok együtt, és ez fontos! Nem kell hazudnod, ha megkérdezik. De mindenképpen óvatosan lépkedjen. Kerülje a bántó mondatokat, mint például: "Igazából meglep, hogy együtt voltunk", "Azt hittem / azt hittem, hogy nem bírom ki egy ilyen emberrel" stb. Ügyeljen a megkérdőjelezhető mondatokra is, mint pl.: " A barátaimnak igazuk volt, hogy egymással voltak, amit dobunk." Még ezek sem teljesen biztonságosak.


Hasonló cikkek

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel a kapcsolatot. Csak tegye meg az apró dolgokat, hogy feldobja partnere napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel. Például apró dolgokkal, amelyek jobbá teszik a párod napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

Nem biztos benne, hogy a barátja megbékélt-e a múltjával? Gyanítja, hogy még mindig érez érzelmeit a volt barátnője iránt? Ha igaz, akkor könnyen megtudod! Összpontosítson az alábbiakban említett három pontra. Így megtudhatja, hogy párjának vannak-e még érzelmei az exe iránt.

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

Egy kapcsolat sem teljes időnkénti vihar nélkül. A probléma azonban akkor jelentkezik, amikor minden semmisség miatt elindul. És amúgy is értelmetlen a vége. Szeretnéd tudni, hogy a párod miért jön néha utánad, mint egy piros rongy? Vannak olyan mondatok, amelyek igazán feldobják őt.

Elmondja kedvesének a tiszta igazságot, vagy időnként módosítja az igazságot? Vannak nők, akik el sem tudják képzelni, hogy a partnerük arcába hazudjanak. Más nők gyakran használják a módosított igazságot. És hogy vagy? Minden körülmények között jobban szereti az igazságot, vagy úgy gondolja, hogy jobb, ha kissé megváltoztatja az igazságot, és bizonyos esetekben hazudik?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.