Játssz nyugodtan: ne mondd el ezeket a dolgokat a partnerednek

Bizonyára belefáradt abba a beszédbe, hogy a férfiak az összes volt partnerük számát megszorozzák hárommal, a nők pedig elveszik partnereik számát. Miért kellene szégyellni manapság? Mondja meg egyenesen, hány partnerrel volt már valami. Sajnos a logika és az emberi természet gyakran szembemegy egymással. Férfiaknál és nőknél egyaránt. Meglepődhet, hogy a partnerek száma a legkevésbé zavarja a másikat. Mit ne mondj igazán?

„Az ex-em / a volt partnerem…”

A volt partnerrel való összehasonlítás tabu. Ne csináld. Soha. Persze néha megbeszélik, nem voltál cölibátusban. De elég, ha a jelenlegi kedvesed tudja, hogy volt volt vagy ex. Csak annyit érdemes megjegyezni, hogy ők már korábbi partnerek. Egy boldog kapcsolatban nincs okod felhozni a múltat. Bármilyen negatív vagy pozitív összehasonlítás bizonytalanságot hoz a kapcsolatodba.

"Fiatalkoromban teljes lázadó voltam/voltam"

Ha nem élted át együtt ezt az időszakot, tedd nem említi. Ha még mindig így élsz, nincs okod megemlíteni. És mikor teszed? Kedvese azon tűnődni kezd, hogy miért vagy hirtelen ennyire letelepedett és "engedelmes". Történt valami szörnyűség? Vagy csak értük csinálod? Unatkozol egy ilyen hétköznapi kapcsolatban "szervezetlen események" nélkül? Egy ártatlan megjegyzés a bulikkal, alkohollal és a barátaiddal való bolondozással teli tomboló fiatalságodról kétségeket kelthet közötted. És te ezt nem akarod.

Az exnek "tisztességes felszerelése" volt / Az exnek fényűző alakja volt

Ezt is meg kell említenünk. Az alakra, méretre, erőre stb. vonatkozó megjegyzéseket legfeljebb a legközelebbi barátodnak kell elmondani. És csak azzal a feltétellel, ha megtartja magának. Hogy jönne be neked egy ilyen megjegyzés? Ha azt szeretnéd, hogy kedvesed jobban odafigyeljen az egészséges táplálkozásra, elkezdjen sportolni, vagy bármi hasonlót tegyen egészségi állapota és alakja javítása érdekében, soha ne kösse ezt az exeivel. Ezenkívül a péniszekkel vagy a mellekkel kapcsolatos megjegyzések teljesen tárgyon kívüliek. Ezekben csak sebész tud segíteni. Ne tévessze meg szerelmét.

"Annyira örülök, hogy kipróbálhattam veled!"

Valószínűleg szeretőd kedvében akarsz járni. De ezzel a mondattal pont az ellenkezőjét fogod okozni. Szerelem első látásra nem biztos, hogy megtörtént köztetek. De miért akarod most azt mondani, hogy a kapcsolat elején nem is hittél a közös jövőben? Most boldogok vagytok együtt, és ez fontos! Nem kell hazudnod, ha megkérdezik. De mindenképpen óvatosan lépkedjen. Kerülje a bántó mondatokat, mint például: "Igazából meglep, hogy együtt voltunk", "Azt hittem / azt hittem, hogy nem bírom ki egy ilyen emberrel" stb. Ügyeljen a megkérdőjelezhető mondatokra is, mint pl.: " A barátaimnak igazuk volt, hogy egymással voltak, amit dobunk." Még ezek sem teljesen biztonságosak.


Hasonló cikkek

Van számos beteljesületlen álma? Szeretnél valami izgalmasat megtapasztalni, de még mindig nincs kedve hozzá? Egész életedben másra gondolsz, nem magadra? Nem azt csinálod, amit szeretnél, mert a párod nem élvezi? Nem akarsz munkahelyet váltani, mert sajnálod a főnöködet? Nem szívesen végez bizonyos tevékenységeket csak azért, mert fél attól, amit a körülötted lévők mondanak? Akkor nagy hibát követsz el.

Mindig nagyszerű feldobni valakinek a hangulatát pusztán szavakkal. Nyűgözd le az általad kedvelt hölgyet vagy urat. Csak néhány szóban fejezze ki szeretetét kedvese iránt. De néha nem találod a megfelelő szavakat, vagy csak cikiket találsz ki. Vagy őszintébbnek akarsz hangzani, és eleged van a hétköznapi bókokból. Bármi legyen is az oka, a pozitivitás terjesztése soha nem rossz. Merítsen ihletet nagyszerű bókjainkból.

Cholerik szinte bármit tud keverni. De a legtoleránsabb és legszelídebb partnert is ki lehet provokálni egy mondattal. Akár nő, akár férfi, soha ne mondd ezt a kedvesednek. Vagyis ha nem tudatosan keresel érvet.

Nyáron nem is volt ideje rendesen felmelegedni, és megint hideg van? Élvezd ki minden pillanatod. Az élet olyan gyorsan telik. Építsd az életet a kis dolgokra. Mosolyt fognak csalni az arcodra. Elárulunk néhány dolgot, amitől boldogabb leszel, mint amilyen most vagy.

Egyetlen kapcsolat sem ideális. Minden partnerség állandó munkát igényel. Ha kisebb válság van, próbálja meg leküzdeni. Ha a válságok megismétlődnek, gondoljátok át, hogy jó párjatok vagytok-e egymásnak. Hogyan ne oldjunk meg soha egy partnerválságot? És milyen helyzetekkel egyáltalán nem szabad foglalkozni?

Beleszerettél álmaid férfijába, de nem tudod, hogy ő is érez-e hasonló érzéseket irántad? Tanácsot adunk, hogyan mondd el, hogy nem csak te vagy szerelmes, hanem a párod is.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.