5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

 A szerelemről már nagyon sok volt írva. Az emberek valószínűleg mindig szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De hogyan ismered meg, hogy megtaláltad életed szerelmét? Vess egy pillantást az öt jelre, amelyek alapján tudni fogod, hogy már meg is találtad.

1. Egymáséi vagytok teljes szívvel

Az olyan feltételek, szabályok és mondatok, mint például: "Ha ezt nem csinálod meg értem,akkor nem szeretsz",ilyesmi mondatoknak semmi keresnivalójuk nincs az igaz szerelemben.A szerelem teljes szívvel adódik. Soha nem lehet az hogy"szeretlek, de ..." - mindaddig, amíg ezt hordod ... mindaddig, amíg húst eszel ... amíg fogyni nem fogsz .....

2. Támogassátok egymást, nem keresitek a hibákat

Senki sem tökéletes. De ez a tökéletlenség teszi életrevalóbbá, valódibbá és csodálatossá. Megéri megszabadulni tőlük, de rajtad múlik, nem a másiktól. A  tökéletes partner, probléma esetén támogat, és megmutatja a megoldás módját. Nem bélyegezz meg, ha valamit rosszul csinálsz.

3. Nyilvánvaló apró dolgokat csinálsz

A romantikus filmekben hatalmas gesztusok vannak.. A Nő Afrikába megy szerelme miatt, a férfi kiordítja az érzéseit egy zsúfolt stadionon. De az igaz szerelem különösen a kis dolgokban látható. Kinyítja neked az ajtót, reggelit készít neked az ágyba, megszakítja a fontos munkát csak azért, mert együtt kell megbeszélnetek a fontos dolgokat.

4. Alkotni és karbantartani

Az első két év a legszebb azért is, mert mindketten próbáljátok megteremteni a legjobb párkapcsolatot. De viszont sok párkapcsolat szét esik azon, hogy tökéletesnek minősítik. A megfelelő pár soha nem hagyja abba a flörtölést veled. A nap folyamán szüksége van felhívni téged. A  tökéletes partner tudja, hogy a legjobb dolgokat kikell érdemelni. És a kapcsolattotokat soha nem fogja magától értetődőnek venni. Ő egyszerűen tisztelni fog téged!

5. Kölcsönösen szépítitek

Az igazi partner mindíg felvidítja a másik felét. Mindenki másképp csinálja. Vannak, akik mosolyognak egy hosszú utazás közben, mások megsimogatnak még évek után is. Még az a dicséret is, amelyet ezer alkalommal mondtál, örömet szerez. Az utolsó pontot nem lehet pontosan megfogalmazni, ezt érezni kell. Jobban,érzed magad ha együtt vagytok? Eláraszt egy látszólag véletlenszerű érzelmi hullám, és jól érzed magad a másik jelenlétében?  Fiatalabbnak, szebbnek érzed magad és tele vagy energiával?Akkor tehát életed igaz szerelmével vagy.


Hasonló cikkek

Ön azok közé tartozik, akik állandóan féltékenyek a partnerükre? Zavar, ha a szerelmed egy nálad sokkal vonzóbb valaki körül forog? Akkor vigyázz, ne csinálj felesleges féltékenységi jeleneteket. Megtörténhet, hogy a párod elhagy miattuk, és csak a sírásra van szemed.

Bármilyen baj esetén a párok gyakran azt gondolják, hogy valami nagyot kell tenniük, hogy visszatérjenek a boldogabb időkbe. Az esetek túlnyomó többségében azonban elsősorban az apróságok számítanak. Egy kapcsolat nem nagy gesztusokról és rendszeres "szolgálatról" szól. A rendszeres apró dolgok erős és boldog kapcsolatokat teremtenek. Meg akarod ismerni őket? Szóval olvass tovább!

A szex minden kapcsolat csúcspontja. Mielőtt azonban rátalálna, hosszú udvarlás és próbák várnak rá. A csók az egyik első olyan dolog, ami közeledik az intimitáshoz, amit partnereddel megtapasztalsz. Általában sokkal hosszabb időt töltesz csókolózással, mint magával a szexszel. Még mindig úgy gondolja, hogy a csók nem fontos? Akkor olvass tovább.

Partnered szereti a klasszikus romantikus gesztusokat, például a gyertyafényes vacsorát vagy egy csokor rózsát? Éppen ellenkezőleg, a romantika semmit sem jelent számodra? Szeretnél még a párod kedvében járni? De nem tudod, hogyan teremtsd meg a megfelelő légkört? Olvassa el ötleteinket, és merítsen ihletet!

Elköltöztél a szüleidtől, és úgy döntöttél, hogy élvezed a szingli életet és az üres lakást? Vagy viszont végre összeköltöztetek a párotokkal, hogy együtt éljetek és nem dicsekedhettek azzal, hogy mindenre ketten vagytok? Mindkét életnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ráadásul mindenki mást szeret. Hogy vagy?

A nők természetüknél fogva összetett lények. Vannak dolgok, amelyeket soha nem mondhat el nekik, még ha nem is gondolja rosszul. Tanácsot adunk neked, mely mondatokat ne mondd ki a barátnőd előtt, különben nem éled meg a reggelt.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.