5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

 A szerelemről már nagyon sok volt írva. Az emberek valószínűleg mindig szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De hogyan ismered meg, hogy megtaláltad életed szerelmét? Vess egy pillantást az öt jelre, amelyek alapján tudni fogod, hogy már meg is találtad.

1. Egymáséi vagytok teljes szívvel

Az olyan feltételek, szabályok és mondatok, mint például: "Ha ezt nem csinálod meg értem,akkor nem szeretsz",ilyesmi mondatoknak semmi keresnivalójuk nincs az igaz szerelemben.A szerelem teljes szívvel adódik. Soha nem lehet az hogy"szeretlek, de ..." - mindaddig, amíg ezt hordod ... mindaddig, amíg húst eszel ... amíg fogyni nem fogsz .....

2. Támogassátok egymást, nem keresitek a hibákat

Senki sem tökéletes. De ez a tökéletlenség teszi életrevalóbbá, valódibbá és csodálatossá. Megéri megszabadulni tőlük, de rajtad múlik, nem a másiktól. A  tökéletes partner, probléma esetén támogat, és megmutatja a megoldás módját. Nem bélyegezz meg, ha valamit rosszul csinálsz.

3. Nyilvánvaló apró dolgokat csinálsz

A romantikus filmekben hatalmas gesztusok vannak.. A Nő Afrikába megy szerelme miatt, a férfi kiordítja az érzéseit egy zsúfolt stadionon. De az igaz szerelem különösen a kis dolgokban látható. Kinyítja neked az ajtót, reggelit készít neked az ágyba, megszakítja a fontos munkát csak azért, mert együtt kell megbeszélnetek a fontos dolgokat.

4. Alkotni és karbantartani

Az első két év a legszebb azért is, mert mindketten próbáljátok megteremteni a legjobb párkapcsolatot. De viszont sok párkapcsolat szét esik azon, hogy tökéletesnek minősítik. A megfelelő pár soha nem hagyja abba a flörtölést veled. A nap folyamán szüksége van felhívni téged. A  tökéletes partner tudja, hogy a legjobb dolgokat kikell érdemelni. És a kapcsolattotokat soha nem fogja magától értetődőnek venni. Ő egyszerűen tisztelni fog téged!

5. Kölcsönösen szépítitek

Az igazi partner mindíg felvidítja a másik felét. Mindenki másképp csinálja. Vannak, akik mosolyognak egy hosszú utazás közben, mások megsimogatnak még évek után is. Még az a dicséret is, amelyet ezer alkalommal mondtál, örömet szerez. Az utolsó pontot nem lehet pontosan megfogalmazni, ezt érezni kell. Jobban,érzed magad ha együtt vagytok? Eláraszt egy látszólag véletlenszerű érzelmi hullám, és jól érzed magad a másik jelenlétében?  Fiatalabbnak, szebbnek érzed magad és tele vagy energiával?Akkor tehát életed igaz szerelmével vagy.


Hasonló cikkek

A harmonikus kapcsolatot fenntartani senkinek sem könnyű. Minden párnak keményen kell dolgoznia rajta. De vannak párok, akik bizonyos dolgokkal tönkreteszik a kapcsolatukat anélkül, hogy észrevennének. Elmondjuk, mire kell nagyon vigyázni, nehogy tönkremenjen a kapcsolatod!

A férfiaknak is megvannak a napjaik, és nem akarnak beszélni a partnereikkel. Ilyen helyzetekben inkább csendben maradnak. Soha nem csinálják ok nélkül. Olvassa el, mi készteti őket leggyakrabban arra, hogy megtagadják a nőkkel való kommunikációt.

Ön azok közé tartozik, akik állandóan féltékenyek a partnerükre? Zavar, ha a szerelmed egy nálad sokkal vonzóbb valaki körül forog? Akkor vigyázz, ne csinálj felesleges féltékenységi jeleneteket. Megtörténhet, hogy a párod elhagy miattuk, és csak a sírásra van szemed.

A csók az egyik legintimebb fizikai érintés. A csókok könnyen megmondhatják, hogy egy személy mit érez a partnere iránt. Nézd meg, mit mond rólad a csók.

A legtöbb férfi nem szakít ok nélkül a partnerével. Sokuknak alapos oka van a szakításra. Elmondjuk, miért hagyják el leggyakrabban a férfiak a nőket.

Tudja, hogy a féltékenység árt a kapcsolatának? Mégsem tudod megvédeni magad ellene? Mindig a legvédtelenebb pillanatban lopakodik hozzád, és te csak sikoltozol és sikoltozol? Mit tegyen másként, hogy ne kelljen megbánnia tetteit? Van-e egyáltalán valami védekezés a felesleges féltékenység ellen? Igen! És tudjuk mit.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.