5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

 A szerelemről már nagyon sok volt írva. Az emberek valószínűleg mindig szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De hogyan ismered meg, hogy megtaláltad életed szerelmét? Vess egy pillantást az öt jelre, amelyek alapján tudni fogod, hogy már meg is találtad.

1. Egymáséi vagytok teljes szívvel

Az olyan feltételek, szabályok és mondatok, mint például: "Ha ezt nem csinálod meg értem,akkor nem szeretsz",ilyesmi mondatoknak semmi keresnivalójuk nincs az igaz szerelemben.A szerelem teljes szívvel adódik. Soha nem lehet az hogy"szeretlek, de ..." - mindaddig, amíg ezt hordod ... mindaddig, amíg húst eszel ... amíg fogyni nem fogsz .....

2. Támogassátok egymást, nem keresitek a hibákat

Senki sem tökéletes. De ez a tökéletlenség teszi életrevalóbbá, valódibbá és csodálatossá. Megéri megszabadulni tőlük, de rajtad múlik, nem a másiktól. A  tökéletes partner, probléma esetén támogat, és megmutatja a megoldás módját. Nem bélyegezz meg, ha valamit rosszul csinálsz.

3. Nyilvánvaló apró dolgokat csinálsz

A romantikus filmekben hatalmas gesztusok vannak.. A Nő Afrikába megy szerelme miatt, a férfi kiordítja az érzéseit egy zsúfolt stadionon. De az igaz szerelem különösen a kis dolgokban látható. Kinyítja neked az ajtót, reggelit készít neked az ágyba, megszakítja a fontos munkát csak azért, mert együtt kell megbeszélnetek a fontos dolgokat.

4. Alkotni és karbantartani

Az első két év a legszebb azért is, mert mindketten próbáljátok megteremteni a legjobb párkapcsolatot. De viszont sok párkapcsolat szét esik azon, hogy tökéletesnek minősítik. A megfelelő pár soha nem hagyja abba a flörtölést veled. A nap folyamán szüksége van felhívni téged. A  tökéletes partner tudja, hogy a legjobb dolgokat kikell érdemelni. És a kapcsolattotokat soha nem fogja magától értetődőnek venni. Ő egyszerűen tisztelni fog téged!

5. Kölcsönösen szépítitek

Az igazi partner mindíg felvidítja a másik felét. Mindenki másképp csinálja. Vannak, akik mosolyognak egy hosszú utazás közben, mások megsimogatnak még évek után is. Még az a dicséret is, amelyet ezer alkalommal mondtál, örömet szerez. Az utolsó pontot nem lehet pontosan megfogalmazni, ezt érezni kell. Jobban,érzed magad ha együtt vagytok? Eláraszt egy látszólag véletlenszerű érzelmi hullám, és jól érzed magad a másik jelenlétében?  Fiatalabbnak, szebbnek érzed magad és tele vagy energiával?Akkor tehát életed igaz szerelmével vagy.


Hasonló cikkek

Néhány férfi inkább elszenvedi a nem működő párkapcsolatot, minthogy elváljon/elváljon partnerétől/feleségétől. Kíváncsi vagy, miért teszik ezt? Megmondjuk.

Szeretne valamivel megörvendeztetni a másik fontos személyét? Készítsen partnerének egy nagyszerű reggelit az ágyban. Nem érzi magát mesterszakácsnak? Nem számít. Tanácsot adunk, hogyan készíts gyorsan és viszonylag egyszerű reggeliket, amelyek garantáltan boldoggá teszik szerelmedet.

Tudta, hogy az elvált családokból származó gyerekeknek is feleannyi az esélye, hogy elválnak? Igen? És mi van akkor, ha ez a veszély minden válással nő a családban? A gyermekkorodban körülötted lévő kapcsolati minták erősen befolyásolnak téged. Tudatosan kell azonosítania őket, hogy megszabaduljon tőlük. Közülük az 5 leggyakoribbat mutatjuk be!

Minden nap nyolc vagy több órát töltünk a munkahelyünkön. És ha ilyen hosszú ideig ülünk valaki mellett, aki szimpatikus, optimista vagy vonzó, könnyen kialakulnak a kötelékek. A Cseh Köztársaság nem tiltja az ilyen kapcsolatokat. Azonban kérjük, tartsa be a következő szabályokat a munkahelyi románcoknál.

A nők általában perfekcionisták. Azt akarják, hogy a legjobbak legyenek az életben, és azt is, hogy a legjobban nézzenek ki. De ezt gyakran kivetítik párkapcsolataikba is. Mindannyian tudjuk, hogy senki sem tökéletes. Tehát több mint egyértelmű, hogy a nők is követnek el hibákat. Olvassa el az embereikkel elkövetett legnagyobb hibáikat.

Feltétel nélkül megbíztok egymásban? Bármi is legyen, vállaltad a hűségedet? Sziklaszilárdnak tartja a vonzerejét? Még a gyerekekkel, a lakással vagy a pénzzel kapcsolatos találgatások sem ijesztenek meg? Akkor vigyázz! Vannak dolgok, amelyeket egyetlen pár sem tart veszélyesnek, mégis igazi próbát jelentenek a kapcsolatodban. Melyek azok?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.