5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

 A szerelemről már nagyon sok volt írva. Az emberek valószínűleg mindig szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De hogyan ismered meg, hogy megtaláltad életed szerelmét? Vess egy pillantást az öt jelre, amelyek alapján tudni fogod, hogy már meg is találtad.

1. Egymáséi vagytok teljes szívvel

Az olyan feltételek, szabályok és mondatok, mint például: "Ha ezt nem csinálod meg értem,akkor nem szeretsz",ilyesmi mondatoknak semmi keresnivalójuk nincs az igaz szerelemben.A szerelem teljes szívvel adódik. Soha nem lehet az hogy"szeretlek, de ..." - mindaddig, amíg ezt hordod ... mindaddig, amíg húst eszel ... amíg fogyni nem fogsz .....

2. Támogassátok egymást, nem keresitek a hibákat

Senki sem tökéletes. De ez a tökéletlenség teszi életrevalóbbá, valódibbá és csodálatossá. Megéri megszabadulni tőlük, de rajtad múlik, nem a másiktól. A  tökéletes partner, probléma esetén támogat, és megmutatja a megoldás módját. Nem bélyegezz meg, ha valamit rosszul csinálsz.

3. Nyilvánvaló apró dolgokat csinálsz

A romantikus filmekben hatalmas gesztusok vannak.. A Nő Afrikába megy szerelme miatt, a férfi kiordítja az érzéseit egy zsúfolt stadionon. De az igaz szerelem különösen a kis dolgokban látható. Kinyítja neked az ajtót, reggelit készít neked az ágyba, megszakítja a fontos munkát csak azért, mert együtt kell megbeszélnetek a fontos dolgokat.

4. Alkotni és karbantartani

Az első két év a legszebb azért is, mert mindketten próbáljátok megteremteni a legjobb párkapcsolatot. De viszont sok párkapcsolat szét esik azon, hogy tökéletesnek minősítik. A megfelelő pár soha nem hagyja abba a flörtölést veled. A nap folyamán szüksége van felhívni téged. A  tökéletes partner tudja, hogy a legjobb dolgokat kikell érdemelni. És a kapcsolattotokat soha nem fogja magától értetődőnek venni. Ő egyszerűen tisztelni fog téged!

5. Kölcsönösen szépítitek

Az igazi partner mindíg felvidítja a másik felét. Mindenki másképp csinálja. Vannak, akik mosolyognak egy hosszú utazás közben, mások megsimogatnak még évek után is. Még az a dicséret is, amelyet ezer alkalommal mondtál, örömet szerez. Az utolsó pontot nem lehet pontosan megfogalmazni, ezt érezni kell. Jobban,érzed magad ha együtt vagytok? Eláraszt egy látszólag véletlenszerű érzelmi hullám, és jól érzed magad a másik jelenlétében?  Fiatalabbnak, szebbnek érzed magad és tele vagy energiával?Akkor tehát életed igaz szerelmével vagy.


Hasonló cikkek

Mindegyik kapcsolata megromlik egy bizonyos idő elteltével? Még ha te magad sem tudod, lehet, hogy elköveted azt a hibát, amely tönkreteszi az összes kapcsolatodat. És nem csak neked. Néhány tapasztalt viselkedési minta a mindennapi életben is problémákat okozhat. Egy véget nem érő spirálba veted magad, ahol egy csodálatos románc fullasztó kapcsolattá fejlődik. Milyen viselkedési mintákat kerüli szívesebben?

Talán hallottad már korábban: „Túl okos vagy a saját érdekedben. Egyetlen férfi sem bírja el Stakovát." Ez így tűnhet azokkal az éretlen férfiakkal, igaz. De ne becsülje alá őket. Az okos nők gyakran követik el saját hibáikat egy kapcsolatban. Melyek azok?

Azt hitted, hogy ez soha nem történhet meg veled? De a lehetetlen valósággá vált? Megcsalt a párod? És mindennek a tetejébe bevallotta az egészet? És most? Még mindig szereted a párodat, de nem tudod, hogyan válj meg ettől az információtól? Tanácsot adunk!

Minden kapcsolat folyamatosan fejlődik. Úgy érzed, hogy nem értitek egymást úgy, mint régen? Mi van, ha a partnere úgynevezett érzelmi hűtlenségbe esne? Mit jelent? Hogy nem fizikailag vonzódik hozzád, hanem gondolkodásában mindig mással van. Szerencsére könnyen felkeltheti partnere érdeklődését és javíthatja kapcsolatát. Hogyan lehet felismerni az ilyen érzelmi hűtlenséget?

Az első szerelmi vallomást általában a férfiaktól várják. Annak ellenére, hogy partnere kihívott, az első „szeretlek” még mindig a szádtól várható. Készen állsz elmondani, de nem tudod, hol és milyen alkalomból? Tippeket hozunk a legjobb helyekhez!

Tudod. A férfiak egy gyönyörű nőre vágynak, aki meleg vacsorát készít nekik, és hetente egyszer mosollyal az arcán elengedi őket kocsmába. Hát nem így. A legtöbb nő manapság a régi jó tanácsokra hagyatkozik. De tudjuk, mitől fognak a férfiak imádni téged. Nem kell, hogy szupermodell alkat legyen, és nem kell tökéletes feleségnek lenned. Olvassa el, hogyan kell igazán elbűvölni egy férfit!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.