5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

 A szerelemről már nagyon sok volt írva. Az emberek valószínűleg mindig szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De hogyan ismered meg, hogy megtaláltad életed szerelmét? Vess egy pillantást az öt jelre, amelyek alapján tudni fogod, hogy már meg is találtad.

1. Egymáséi vagytok teljes szívvel

Az olyan feltételek, szabályok és mondatok, mint például: "Ha ezt nem csinálod meg értem,akkor nem szeretsz",ilyesmi mondatoknak semmi keresnivalójuk nincs az igaz szerelemben.A szerelem teljes szívvel adódik. Soha nem lehet az hogy"szeretlek, de ..." - mindaddig, amíg ezt hordod ... mindaddig, amíg húst eszel ... amíg fogyni nem fogsz .....

2. Támogassátok egymást, nem keresitek a hibákat

Senki sem tökéletes. De ez a tökéletlenség teszi életrevalóbbá, valódibbá és csodálatossá. Megéri megszabadulni tőlük, de rajtad múlik, nem a másiktól. A  tökéletes partner, probléma esetén támogat, és megmutatja a megoldás módját. Nem bélyegezz meg, ha valamit rosszul csinálsz.

3. Nyilvánvaló apró dolgokat csinálsz

A romantikus filmekben hatalmas gesztusok vannak.. A Nő Afrikába megy szerelme miatt, a férfi kiordítja az érzéseit egy zsúfolt stadionon. De az igaz szerelem különösen a kis dolgokban látható. Kinyítja neked az ajtót, reggelit készít neked az ágyba, megszakítja a fontos munkát csak azért, mert együtt kell megbeszélnetek a fontos dolgokat.

4. Alkotni és karbantartani

Az első két év a legszebb azért is, mert mindketten próbáljátok megteremteni a legjobb párkapcsolatot. De viszont sok párkapcsolat szét esik azon, hogy tökéletesnek minősítik. A megfelelő pár soha nem hagyja abba a flörtölést veled. A nap folyamán szüksége van felhívni téged. A  tökéletes partner tudja, hogy a legjobb dolgokat kikell érdemelni. És a kapcsolattotokat soha nem fogja magától értetődőnek venni. Ő egyszerűen tisztelni fog téged!

5. Kölcsönösen szépítitek

Az igazi partner mindíg felvidítja a másik felét. Mindenki másképp csinálja. Vannak, akik mosolyognak egy hosszú utazás közben, mások megsimogatnak még évek után is. Még az a dicséret is, amelyet ezer alkalommal mondtál, örömet szerez. Az utolsó pontot nem lehet pontosan megfogalmazni, ezt érezni kell. Jobban,érzed magad ha együtt vagytok? Eláraszt egy látszólag véletlenszerű érzelmi hullám, és jól érzed magad a másik jelenlétében?  Fiatalabbnak, szebbnek érzed magad és tele vagy energiával?Akkor tehát életed igaz szerelmével vagy.