5 dolog, amit soha nem szabad feladni egy kapcsolatban

Egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni. De milyen helyzetekben ne alkalmazkodj a párodhoz?

A párkapcsolatban fontos a tolerancia és a kompromisszumkeresés képessége a nehéz élethelyzetekben. De néha vannak olyan helyzetek, amikor határozottan ki kell állnia a döntése mögé. Tehát milyen kompromisszumokat ne kössön soha?

Ne veszítse el a karrierjét

Egy egészséges kapcsolatban a partnerének támogatnia kell Önt személyes és karriercéljaiban. De ha úgy érzed, hogy a partnered szabotálja a sikeredet, vagy megpróbálja lebeszélni a munkahelyi céljaidról, az nem helyes. Soha ne add fel az álmaidat egy kapcsolat kedvéért.

Ne add fel az értékeidet

A közös értékek fontosak a hosszú távú kapcsolatokban. Előfordulhat azonban, hogy egy idő után ráébredsz, hogy neked és partnerednek más a hiedelme. Mi van ezzel? Ha a kapcsolat továbbra is működik, az rendben van. Ha azonban partnere arra kényszeríti Önt, hogy megváltoztassa személyes meggyőződését, akkor fontolja meg, hogy ez a kapcsolat megfelelő-e az Ön számára. Ne kockáztasson értékeit csak azért, hogy megtartsa szerelmét.

Ne áldozza fel a családjával való kapcsolatát

Ha partnere nem jön ki a családjával, nagyon kellemetlen lehet. Ennek ellenére nem szabad feladnia a kapcsolatát vagy a családját, hogy megőrizze a békét. A legjobb megoldás az, ha hagyod, hogy a dolgok menjenek a maguk útján és időben. Próbáld megtalálni a módját, hogy partnere és családja megtalálja a módját, hogy együtt legyenek.

Ne tűrj el veled szemben tiszteletlen magatartást

Ha partnered megaláz, megnevez vagy fizikailag bántalmaz, vagy pszichológiailag sértő, ezt nem szabad eltűrnie, és ki kell hagynia a kapcsolatot. Egy ilyen kapcsolat mérgező. Megérdemled a tiszteletet és a tiszteletet. Ne tűrj el olyan viselkedést, amely bánt téged, csak azért, hogy fenntartsd a kapcsolatot. Ne bocsássa meg partnere viselkedését sem.

Ne mondjon le a barátokról

Csak azért, mert új partnert talált, ne feledkezzen meg a régóta fennálló barátairól. Partnerének nem szabad nyomást gyakorolnia arra, hogy véget vessen a kapcsolatainak a barátaival. Ha azt mondja, hogy „mindent magának akar”, vagy azt mondja, hogy egyszerűen nem szereti a barátait, legyen óvatos.

Megérdemel egy olyan kapcsolatot, amely tiszteleten és megbecsülésen alapul. Legyen olyan partnerrel, aki elfogad, támogat és boldoggá tesz.


Hasonló cikkek

Minden együtt töltött pillanatot közzétesz a Facebook-faladon, fotókat teszel fel a vacsoráidról az Instagramon, vagy a Twitter tele van boldog üzenetekkel? A brit tudósok egy olyan elmélettel álltak elő, amely szerint azzal, hogy megosztod kapcsolatod minden intimitását, bizonyos mértékig tönkreteszed a kapcsolatodat! Hogyan lehetséges ez?

A házasságkötés hatalmas lépés. Egy kicsit félni természetes emberi reakció. És ez még minden tanács, leckék és ijesztő történetek nélkül is olyan barátoktól, akik már tettek hasonló lépést. Utánajártunk, mit gondolnak erről a tudósok. Nézzen be velünk.

Ti egy álompárnak tűntetek, de az utóbbi időben elkezdtek recsegni köztetek a dolgok? Vagy éppen ellenkezőleg, állandóan "olasz háztartása" van, de azzal, hogy minden vita után kibékül? Talán néhányszor gondolkoztál már azon, hogy nem lenne-e jobb szakítani. De honnan tudod, hogy melyik kapcsolatért érdemes még küzdeni, és melyikért nem?

Saját elképzelést alkotunk egy kapcsolat megfelelő működéséről. Gyakran mások szerint, hogy mi működik és mi nem megy nekik egy kapcsolatban. Még gyakrabban azonban a kultúra alakítja véleményünket. Tündérmesék gyerekkorban, filmek és sorozatok felnőttkorban. Sajnos miattuk több mítoszt is megjavítottunk, amelyek az igaz szerelemre nem érvényesek. Melyek azok?

Szeretné tudni, hogy partnere foglalkozott-e már a szakítással volt élettársával (volt élettársa volt élettársával)? Aggódsz amiatt, hogy nem akarnak-e újra együtt lenni a jövőben, vagy hogy mit éreznek egymás iránt? Hogyan állapítható meg, milyen ember a párod abból, ahogy egykori szerelméről beszél? Tartsa hámozva a fülét. A szavak elárulják őt!

A nők természetüknél fogva összetett lények. Vannak dolgok, amelyeket soha nem mondhat el nekik, még ha nem is gondolja rosszul. Tanácsot adunk neked, mely mondatokat ne mondd ki a barátnőd előtt, különben nem éled meg a reggelt.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.