5 dolog, amit soha nem szabad feladni egy kapcsolatban

Egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni. De milyen helyzetekben ne alkalmazkodj a párodhoz?

A párkapcsolatban fontos a tolerancia és a kompromisszumkeresés képessége a nehéz élethelyzetekben. De néha vannak olyan helyzetek, amikor határozottan ki kell állnia a döntése mögé. Tehát milyen kompromisszumokat ne kössön soha?

Ne veszítse el a karrierjét

Egy egészséges kapcsolatban a partnerének támogatnia kell Önt személyes és karriercéljaiban. De ha úgy érzed, hogy a partnered szabotálja a sikeredet, vagy megpróbálja lebeszélni a munkahelyi céljaidról, az nem helyes. Soha ne add fel az álmaidat egy kapcsolat kedvéért.

Ne add fel az értékeidet

A közös értékek fontosak a hosszú távú kapcsolatokban. Előfordulhat azonban, hogy egy idő után ráébredsz, hogy neked és partnerednek más a hiedelme. Mi van ezzel? Ha a kapcsolat továbbra is működik, az rendben van. Ha azonban partnere arra kényszeríti Önt, hogy megváltoztassa személyes meggyőződését, akkor fontolja meg, hogy ez a kapcsolat megfelelő-e az Ön számára. Ne kockáztasson értékeit csak azért, hogy megtartsa szerelmét.

Ne áldozza fel a családjával való kapcsolatát

Ha partnere nem jön ki a családjával, nagyon kellemetlen lehet. Ennek ellenére nem szabad feladnia a kapcsolatát vagy a családját, hogy megőrizze a békét. A legjobb megoldás az, ha hagyod, hogy a dolgok menjenek a maguk útján és időben. Próbáld megtalálni a módját, hogy partnere és családja megtalálja a módját, hogy együtt legyenek.

Ne tűrj el veled szemben tiszteletlen magatartást

Ha partnered megaláz, megnevez vagy fizikailag bántalmaz, vagy pszichológiailag sértő, ezt nem szabad eltűrnie, és ki kell hagynia a kapcsolatot. Egy ilyen kapcsolat mérgező. Megérdemled a tiszteletet és a tiszteletet. Ne tűrj el olyan viselkedést, amely bánt téged, csak azért, hogy fenntartsd a kapcsolatot. Ne bocsássa meg partnere viselkedését sem.

Ne mondjon le a barátokról

Csak azért, mert új partnert talált, ne feledkezzen meg a régóta fennálló barátairól. Partnerének nem szabad nyomást gyakorolnia arra, hogy véget vessen a kapcsolatainak a barátaival. Ha azt mondja, hogy „mindent magának akar”, vagy azt mondja, hogy egyszerűen nem szereti a barátait, legyen óvatos.

Megérdemel egy olyan kapcsolatot, amely tiszteleten és megbecsülésen alapul. Legyen olyan partnerrel, aki elfogad, támogat és boldoggá tesz.


Hasonló cikkek

A kapcsolat egyik válságos pillanata a gyermek születése. Az ok általában az, hogy a nők csak a gyerekükre koncentrálnak, és hirtelen nem fordítanak annyi figyelmet partnerükre, mint korábban. A gyakori viták mellett az is előfordul, hogy egy nő önbizalma igencsak megviseli az anyaságot. Mit lehet tehát tenni annak érdekében, hogy a kapcsolat békés legyen, és a nők újra megbízzanak egymásban?

Valószínűleg minden pár az első randevúval foglalkozik a legtöbbet. Mit vegyek fel, mit fogunk csinálni, hol ülünk, miről fogunk beszélgetni? Minden második randevú ilyenkor egy kicsit méltánytalanul elhanyagolt. Mintha kevésbé lenne fontos, mint az első! De ne felejtsd el, hogy az első randevún benyomást keltesz, kapcsolatot építesz másokra! Kifogyott az ötletekből? Tekintse meg tippjeinket, hogyan töltsön le egy felejthetetlen randevút!

Sajnos a viták éppúgy hozzátartoznak egy kapcsolathoz, mint a szerelem. A probléma akkor jelentkezik, amikor olyan válsággá nőnek ki, amelyet csak nehezen lehet leküzdeni. A következő 5 kérdés segít megtudni, hogyan áll a kapcsolata. Ha háromnál többször válaszol „Nem”, akkor ideje aktívan keresni a megoldást.

Ön olyan házasságban él, amely hosszú ideje nem működik? Egy házasságban, amely már nem hoz boldogságot? Nem annyira a gyerekek vagy a vagyon miatt maradsz benne, hanem főleg azért, mert már rég beletörődtél ebbe a boldogtalan együttélésbe? Miért élsz ilyen életet? Megszokásból?

Egy olyan személlyel élsz együtt, akit nagyon szeretsz, de nem biztos abban, hogy a kedvesed az, amilyennek lennie kellene? Honnan tudhatod, hogy egy olyan személlyel élsz együtt, aki igazán szeret téged, vagy egy önző személlyel élsz együtt?

Férfiak és nők egyaránt szeretnek gúnyt űzni az ellenkező nemből. Főleg, ha már egy kicsit részegek, és a társaságuk tisztán egynemű. De akár tetszik, akár nem, minden viccben van egy kis igazság. Szeretnéd tudni, mit beszélnek a férfiak a nőkről? Milyen jellemzők jelennek meg leggyakrabban? Szóval olvass tovább!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.