5 dolog, amit soha nem szabad feladni egy kapcsolatban

Egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni. De milyen helyzetekben ne alkalmazkodj a párodhoz?

A párkapcsolatban fontos a tolerancia és a kompromisszumkeresés képessége a nehéz élethelyzetekben. De néha vannak olyan helyzetek, amikor határozottan ki kell állnia a döntése mögé. Tehát milyen kompromisszumokat ne kössön soha?

Ne veszítse el a karrierjét

Egy egészséges kapcsolatban a partnerének támogatnia kell Önt személyes és karriercéljaiban. De ha úgy érzed, hogy a partnered szabotálja a sikeredet, vagy megpróbálja lebeszélni a munkahelyi céljaidról, az nem helyes. Soha ne add fel az álmaidat egy kapcsolat kedvéért.

Ne add fel az értékeidet

A közös értékek fontosak a hosszú távú kapcsolatokban. Előfordulhat azonban, hogy egy idő után ráébredsz, hogy neked és partnerednek más a hiedelme. Mi van ezzel? Ha a kapcsolat továbbra is működik, az rendben van. Ha azonban partnere arra kényszeríti Önt, hogy megváltoztassa személyes meggyőződését, akkor fontolja meg, hogy ez a kapcsolat megfelelő-e az Ön számára. Ne kockáztasson értékeit csak azért, hogy megtartsa szerelmét.

Ne áldozza fel a családjával való kapcsolatát

Ha partnere nem jön ki a családjával, nagyon kellemetlen lehet. Ennek ellenére nem szabad feladnia a kapcsolatát vagy a családját, hogy megőrizze a békét. A legjobb megoldás az, ha hagyod, hogy a dolgok menjenek a maguk útján és időben. Próbáld megtalálni a módját, hogy partnere és családja megtalálja a módját, hogy együtt legyenek.

Ne tűrj el veled szemben tiszteletlen magatartást

Ha partnered megaláz, megnevez vagy fizikailag bántalmaz, vagy pszichológiailag sértő, ezt nem szabad eltűrnie, és ki kell hagynia a kapcsolatot. Egy ilyen kapcsolat mérgező. Megérdemled a tiszteletet és a tiszteletet. Ne tűrj el olyan viselkedést, amely bánt téged, csak azért, hogy fenntartsd a kapcsolatot. Ne bocsássa meg partnere viselkedését sem.

Ne mondjon le a barátokról

Csak azért, mert új partnert talált, ne feledkezzen meg a régóta fennálló barátairól. Partnerének nem szabad nyomást gyakorolnia arra, hogy véget vessen a kapcsolatainak a barátaival. Ha azt mondja, hogy „mindent magának akar”, vagy azt mondja, hogy egyszerűen nem szereti a barátait, legyen óvatos.

Megérdemel egy olyan kapcsolatot, amely tiszteleten és megbecsülésen alapul. Legyen olyan partnerrel, aki elfogad, támogat és boldoggá tesz.


Hasonló cikkek

Két ember kapcsolata nem mindig olyan, mint egy tündérmese. Időről időre dolgoznia kell rajta, hogy újra javítsa. Ezt többféle közös tevékenység segítségével teheti meg.

A javaslat az egyik legszebb esemény mindenki életében, legyen az férfi és nő is. Mielőtt azonban valóban kimondaná az IGEN-t az oltár előtt, és aláírásokkal erősítené meg egyesülését, tudnia kell néhány alapvető dolgot. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Teljes bizalom a párkapcsolatban, és az, hogy mindenről meg tudtok beszélni egymással, ez az a cél, amely felé irányuljon kapcsolata. Akkor nem lehet válság valami miatt, amiről mindketten ugyanazt gondolják. De még a "mindenről beszélni" is megvannak a határai. Bizonyos témákkal nagyon óvatosnak kell lenni. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Egy szakításnak, különösen egy váratlannak vagy sok évnyi együttélés után, ugyanolyan ereje van, mint egy tanknak. És szó szerint. A test mindig ugyanúgy mutatja a fájdalmat. Nem számít, hogy lelki vagy testi fájdalomról van szó. Mindig érezni fogod. Egy szakítás még a legerősebb egyéniséget is megtörheti. Hogyan lehet kilábalni belőle?

Megszelídítheti a fejét más partnerek körül, és nem történnek féltékenységi jelenetek? Vagy éppen ellenkezőleg, csak mosolyogsz a semmibe, és rögtön egy jelenet van a tányérodon, hogy megint másokra nézel? A féltékenység kérdése sok házaspárt foglalkoztat. De mindenki másképp állítja be. Valaki nem tud ellenállni a rendes jeleneteknek, valaki éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem veszi észre. hogy vagy?

Minden kapcsolat általában szép az elején. Idővel azonban az első nézeteltérések a kapcsolatokban jelentkeznek. Olyan helyzetekbe kerülsz a pároddal, amelyek stresszes próbák lesznek a kapcsolatod számára. Megmutatjuk, mire gondolunk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.