Házasság egy külföldivel

Ma már nem furcsa beleszeretni egy külföldibe, vagy akár feleségül venni. A legtöbb olyan pár, amelyben az egyik partner cseh, amerikaiak, oroszok, japánok és meglepő módon spanyolok közül kerül ki. Külföldön házasodunk össze. Milyen váratlan buktatók adódhatnak, ha partnert találsz egy másik országból?

Örökre beskatulyáztál

Az egyik legklasszikusabb "boksz" az emberek megítélése a származásuk alapján típusok". Sajnos a házasságkötés után a párod doboza kibővül, hogy benned is legyen. Amerikai vagy japán férfihoz ment feleségül? Ön határozottan családcentrikus, hagyományőrző és természetesen gazdag. A spanyol férfival vagy spanyol nővel kötött házasság a változás kedvéért temperamentumos. Nőként valószínűleg kerüli a pofonokat, és a férfi a déli papucs alatt van. És így néz ki a galambhalászat a gyakorlatban!

Más kultúra

Minél tovább vagytok együtt, annál valószínűbb, hogy bizonyos kulturális különbségek előtérbe kerülnek. A legegyszerűbb dolgokban, amelyekre már magad sem gondolsz. Például a legtöbb külföldi számára fenyegetőnek tűnik az a cseh szokás, hogy húsvétkor pom pomelót korbácsolnak. Rajtad múlik, hogy elmagyarázd nekik, hogy ez csak egy szimbólum, és valójában senki sem veri meg senkit. De ehhez sok türelem kell. Egy külföldivel kötött házasságban állandóan alapvető dolgokra fogsz válaszolni. És kérdezni is fog róluk. Számíts erre.

Nem mindig lehetséges kompromisszum

Számos alapvető kérdés mindenkinek eszébe jut: Hol fog élni? Hol fognak általános iskolába járni a gyerekeid? Mi a helyzet a hagyományokkal, hogyan fogja megünnepelni az egyes ünnepeket? Egy külföldi házasságban nem lehet igazán tisztességes kompromisszumot kötni. Az egyiknek mindig jobban kell alkalmazkodnia, mint a másiknak.

Foglalkoztatás

Ha külföldre költözik, egyikőjük elveszíti az otthon felépített társadalmi státuszának egy részét. Már csak azért is, mert például a cseh mesterképzés sehol sem létezik külföldön. Enélkül pedig külföldön nem találsz olyan munkát, mint itthon. Legalább az elején el kell viselned, hogy valamelyikőtök megsértődik. Beosztás és pénz szerint.

A külföldivel való házasság egyszerűen nehezebb, mint egy honfitárssal. De ha bátor vagy, és nem félsz a kihívásoktól, akkor csak előnyt fogsz látni, ha egy külföldihez kötsz házasságot.


Hasonló cikkek

Az előző kapcsolatból származó gyerekek nem akadályozzák, hogy boldogok legyetek együtt. Ennek ellenére ez nagy változás a kapcsolatodban. Ha az új felfedezésnek gyermekei vannak, figyelembe kell vennie őket. Házi kedvencének szerves részét képezik. Először találkozott ezzel, és nem tudja, hogyan jöjjön ki párja gyermekeivel? Olvassa el, mire kell készülnie.

A szakítás nagyon kellemetlen helyzet mindkét partner számára. Ha a pár egyike drasztikusan szakít a másikkal, a válás sokkja még súlyosabb lehet. Tehát legalább most vegye figyelembe korábbi szerelmét. Soha ne szakíts senkivel a következő módokon!

Valószínűleg minden pár előbb-utóbb elkezd foglalkozni azzal a helyzettel, hogy összeköltözzenek-e vagy sem. A kiköltözés természetes lépésnek tűnik, de az utóbbi években gyakran volt az a tendencia, hogy két szerelmes ember randevúznak, de a saját otthonukban maradnak. Van néhány tagadhatatlan előnye. Tudod melyik?

A házassági esküvel megkötött élettársi kapcsolat egész időtartama alatt szép lehet. Csak rajtad múlik, hogyan vigyázol a szerelmedre, és hogyan élvezed a közös házasságot. De mit tegyünk, ha valaki másba szeretünk? Minden erőddel ellenállni az új szerelemnek, vagy megadni magad neki?

A világ tele van nagyszerű nőkkel. Szerinted ez rossz vicc? Nem! Nincs más dolgod, mint tágra nyitni a szemed és körülnézni. Lehet, hogy most egy ilyen nővel jársz, de még nem tudod, hogy tényleg nagyszerű. E sorok elolvasása után többé nem fog hiányozni egyetlen nagyszerű nő sem. Ezt garantáljuk.

A nagymamád azt is mondta neked, hogy nem tudod megtartani a férfit meleg vacsora nélkül, vagy hogy egy nő számára az a legfontosabb, hogy rendszeresen hallja, mennyire szereted? És szerinted ez kivétel nélkül érvényes? Nem! Sok mítosz kering a kapcsolatokról, amelyek csak azért igazak, mert az emberek még mindig hisznek bennük. Négy mítoszt mutatunk be, amelyeket jobb lenne, ha kitörölnél a tökéletes kapcsolat bevált képleteiből!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.