Házasság egy külföldivel

Ma már nem furcsa beleszeretni egy külföldibe, vagy akár feleségül venni. A legtöbb olyan pár, amelyben az egyik partner cseh, amerikaiak, oroszok, japánok és meglepő módon spanyolok közül kerül ki. Külföldön házasodunk össze. Milyen váratlan buktatók adódhatnak, ha partnert találsz egy másik országból?

Örökre beskatulyáztál

Az egyik legklasszikusabb "boksz" az emberek megítélése a származásuk alapján típusok". Sajnos a házasságkötés után a párod doboza kibővül, hogy benned is legyen. Amerikai vagy japán férfihoz ment feleségül? Ön határozottan családcentrikus, hagyományőrző és természetesen gazdag. A spanyol férfival vagy spanyol nővel kötött házasság a változás kedvéért temperamentumos. Nőként valószínűleg kerüli a pofonokat, és a férfi a déli papucs alatt van. És így néz ki a galambhalászat a gyakorlatban!

Más kultúra

Minél tovább vagytok együtt, annál valószínűbb, hogy bizonyos kulturális különbségek előtérbe kerülnek. A legegyszerűbb dolgokban, amelyekre már magad sem gondolsz. Például a legtöbb külföldi számára fenyegetőnek tűnik az a cseh szokás, hogy húsvétkor pom pomelót korbácsolnak. Rajtad múlik, hogy elmagyarázd nekik, hogy ez csak egy szimbólum, és valójában senki sem veri meg senkit. De ehhez sok türelem kell. Egy külföldivel kötött házasságban állandóan alapvető dolgokra fogsz válaszolni. És kérdezni is fog róluk. Számíts erre.

Nem mindig lehetséges kompromisszum

Számos alapvető kérdés mindenkinek eszébe jut: Hol fog élni? Hol fognak általános iskolába járni a gyerekeid? Mi a helyzet a hagyományokkal, hogyan fogja megünnepelni az egyes ünnepeket? Egy külföldi házasságban nem lehet igazán tisztességes kompromisszumot kötni. Az egyiknek mindig jobban kell alkalmazkodnia, mint a másiknak.

Foglalkoztatás

Ha külföldre költözik, egyikőjük elveszíti az otthon felépített társadalmi státuszának egy részét. Már csak azért is, mert például a cseh mesterképzés sehol sem létezik külföldön. Enélkül pedig külföldön nem találsz olyan munkát, mint itthon. Legalább az elején el kell viselned, hogy valamelyikőtök megsértődik. Beosztás és pénz szerint.

A külföldivel való házasság egyszerűen nehezebb, mint egy honfitárssal. De ha bátor vagy, és nem félsz a kihívásoktól, akkor csak előnyt fogsz látni, ha egy külföldihez kötsz házasságot.


Hasonló cikkek

Talán hallottad már korábban: „Túl okos vagy a saját érdekedben. Egyetlen férfi sem bírja el Stakovát." Ez így tűnhet azokkal az éretlen férfiakkal, igaz. De ne becsülje alá őket. Az okos nők gyakran követik el saját hibáikat egy kapcsolatban. Melyek azok?

Nincs új a nap alatt. A nők nagyobb valószínűséggel szerelmesek az idősebb férfiakba. Történelmileg ez magától értetődő. Valószínűbb, hogy el tudják látni Önt és utódait, érettek, és prioritásaik közelebb állnak a tiédhez. De hogyan lehet ezt megvalósítani, még egy tíz évvel idősebb férfival is? 5 egyszerű szabályt ismerünk.

A kapcsolatok soha nem voltak, nem voltak és nem is lesznek könnyűek. Túl sok tényező lép rájuk. Beleértve a két kicsikét is! Aggódsz a kapcsolatod miatt? Tekintse meg a közelgő válás 3 jelét, és kerülje el a kitűzött utat.

Egy közös nyaralás lehet az első alkalom, amikor egy egész napot együtt töltenek. Szóval jó "tábornok", mielőtt összeköltöznél vagy akár férjhez mennél. Egy nyaralás megerősíthet a kapcsolatodban, vagy teljesen tönkreteheti azt.

Egy életre szóló társat keresel? Szerinted mi legyen? Milyen tulajdonságoknak kell érvényesülniük benne? Vonzó, karakter vagy inkább anyagilag mennyire biztonságos? És mi a helyzet a nőkkel? Inkább az a nyer, amilyenek belülről, hogy intelligensek, társaságkedvelőek, vagy hogy néznek ki? Tehát általában hogyan választjuk meg partnereinket?

Sokunk álma egy szeretetteljes kapcsolat, amelyben biztonságban érzi magát. Ugyanakkor kevesen tudják, hogyan lehet ilyen kapcsolatot létrehozni. Mindenekelőtt kulcsfontosságú a közted és párod közötti légkör. Ennek köszönhetően könnyedén túljuthat az élet krízisén, mint például a munkahely elvesztése vagy a felnőtt gyermekek otthonról való távozása. Mit szólsz hozzá?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.