Házasság egy külföldivel

Ma már nem furcsa beleszeretni egy külföldibe, vagy akár feleségül venni. A legtöbb olyan pár, amelyben az egyik partner cseh, amerikaiak, oroszok, japánok és meglepő módon spanyolok közül kerül ki. Külföldön házasodunk össze. Milyen váratlan buktatók adódhatnak, ha partnert találsz egy másik országból?

Örökre beskatulyáztál

Az egyik legklasszikusabb "boksz" az emberek megítélése a származásuk alapján típusok". Sajnos a házasságkötés után a párod doboza kibővül, hogy benned is legyen. Amerikai vagy japán férfihoz ment feleségül? Ön határozottan családcentrikus, hagyományőrző és természetesen gazdag. A spanyol férfival vagy spanyol nővel kötött házasság a változás kedvéért temperamentumos. Nőként valószínűleg kerüli a pofonokat, és a férfi a déli papucs alatt van. És így néz ki a galambhalászat a gyakorlatban!

Más kultúra

Minél tovább vagytok együtt, annál valószínűbb, hogy bizonyos kulturális különbségek előtérbe kerülnek. A legegyszerűbb dolgokban, amelyekre már magad sem gondolsz. Például a legtöbb külföldi számára fenyegetőnek tűnik az a cseh szokás, hogy húsvétkor pom pomelót korbácsolnak. Rajtad múlik, hogy elmagyarázd nekik, hogy ez csak egy szimbólum, és valójában senki sem veri meg senkit. De ehhez sok türelem kell. Egy külföldivel kötött házasságban állandóan alapvető dolgokra fogsz válaszolni. És kérdezni is fog róluk. Számíts erre.

Nem mindig lehetséges kompromisszum

Számos alapvető kérdés mindenkinek eszébe jut: Hol fog élni? Hol fognak általános iskolába járni a gyerekeid? Mi a helyzet a hagyományokkal, hogyan fogja megünnepelni az egyes ünnepeket? Egy külföldi házasságban nem lehet igazán tisztességes kompromisszumot kötni. Az egyiknek mindig jobban kell alkalmazkodnia, mint a másiknak.

Foglalkoztatás

Ha külföldre költözik, egyikőjük elveszíti az otthon felépített társadalmi státuszának egy részét. Már csak azért is, mert például a cseh mesterképzés sehol sem létezik külföldön. Enélkül pedig külföldön nem találsz olyan munkát, mint itthon. Legalább az elején el kell viselned, hogy valamelyikőtök megsértődik. Beosztás és pénz szerint.

A külföldivel való házasság egyszerűen nehezebb, mint egy honfitárssal. De ha bátor vagy, és nem félsz a kihívásoktól, akkor csak előnyt fogsz látni, ha egy külföldihez kötsz házasságot.


Hasonló cikkek

Egy közös estét tervez a párjával? Szeretnéd, ha az együtt töltött pillanatok nyugodtak lennének? Kellemes esték születnek az elégedett partnerrel eltöltött egyedi pillanatoknak köszönhetően. Tanácsot adunk, hogyan alakíts ki egy nagyszerű estét kettesben.

Mit jelent az igaz szerelem egy ember számára? Sokan a tökéletes szerelmet egyetlen hiba nélkül képzelik el e kifejezés alatt. Sajnos ilyen szerelem nem létezik a való világban. Emiatt meg kell törni ezt az értelmetlen véleményt az abszolút tökéletes kapcsolatról, és meg kell mondanod magadnak, hogy is néz ki valójában az igaz szerelem.

A legtöbbször észrevétlenül jön. Ennek oka sokszor az az érzés, hogy máskor is el tudtok tölteni együtt időt, így elengeditek magatokat ide-oda kirándulni a barátokkal, a főnököd rábeszél a hétvégi munkára, vagy te magad tervezel valamit. Ráadásul egyszerűen modern. Azt kérdezed mit? Ne hagyd, hogy a családod „visszatartson”.

Tökéletes alkalmazottnak vagy vállalkozónak, tökéletes partnernek és szeretőnek, szerető anyának, példamutató háziasszonynak lenni, és ráadásul a saját életét élni, nem igazán könnyű. Csak néhány nőnek sikerül tökéletesnek lennie a fent említett területeken. Mit tegyünk hát, hogy elérjük a célunkat, és még mindig ne őrüljünk meg ettől az egésztől?

Előfordult már Önnel a múltban, hogy egy közeli személy megbántott valamilyen módon? Te azok közé tartozol, akik még néhány évig bent tartják a haragot és a fájdalmat? Ha igen, akkor ez baj. Csak magadnak ártasz. Megtanítunk megbocsátani, még akkor is, ha ez egyáltalán nem könnyű.

Cholerik szinte bármit tud keverni. De a legtoleránsabb és legszelídebb partnert is ki lehet provokálni egy mondattal. Akár nő, akár férfi, soha ne mondd ezt a kedvesednek. Vagyis ha nem tudatosan keresel érvet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.