5 mondat, ami garantáltan bosszantja partneredet

Egy kapcsolat sem teljes időnkénti vihar nélkül. A probléma azonban akkor jelentkezik, amikor minden semmisség miatt elindul. És amúgy is értelmetlen a vége. Szeretnéd tudni, hogy a párod miért jön néha utánad, mint egy piros rongy? Mert vannak olyan mondatok, amelyek igazán feldobják őt.

1. Hová mész már megint?

Az állandó vizsgálat és a hibáztatás egyenesen a kapcsolati pokolba vezet. A férfiak általában nem szeretik azokat a konfliktusokat, amelyeket nem tudnak könnyen megoldani. Ezért van az, hogy néha csak felszedik magukat, és vita közepette elmennek. Hogy kikapcsol? Próbálj meg tízig számolni, és menj a másik irányba. Nem előled menekül, hanem egy konfliktus elől, amit nem tudja, hogyan oldja meg.

2. Mondtam, hogy így csináld!

A férfiak erősek, okosak és minden problémára van megoldásuk. Legalábbis ő ezt gondolja. Ha tanácsot akarsz adni neki, légy türelmes. Végül is megteszi. De csak a szükséges „várakozási idő” után. Ezek után úgy tűnik, hogy valójában magától jött rá. Mindenekelőtt ne menj állandóan a párodhoz, és ne kérdezd, mikor hallgat meg végre. Felesleges és megterhelő mindkettőnknek. Inkább igyál egy csésze kávét!

3. Bármilyen szokásos tapadás

Akár egy tányért hagyunk az asztalon, akár nem teszünk koszos zoknit a szennyeskosárba. Az ismételt emlékeztetők nem segítenek, inkább az ellenkezője. Amint kimondja az első betűt a folyamatosan ismétlődő emlékeztetők listáján, védekezésbe lép (és lehetőleg elmegy). Minél intenzívebben és intenzívebben ismétli ezt neki, annál inkább nem fogja követni a szemrehányást. És ez csak elvileg.

4. Már megint nem csinálsz semmit!

Takarítasz, főzöl, mosol, vigyázol a gyerekekre és még mindig mész dolgozni, miközben ő egész nap csak "gurul a kanapén" otthon? Ne hibáztasd őt. Tanulj le egy leckét! Mindkettőtöknek mozgalmas napja volt, úgyhogy üljetek le egy kicsit. A házi feladat nem megy sehova. És ha megint téged hibáztat, amiért nem takarítottad ki a házat? Próbálja kicserélni. Egy napra, kettőre. Látni fogod, hogy mindketten sokkal boldogabbak lesztek, ha mindketten a saját dolgukat csináljátok!

5. Ez minden te vagy!

Egy ilyen mondatot mindig valami negatívum követ. Nem hallgat, nem főz, ezt rosszul csinálja... Mondd el neki valamikor az ellenkezőjét! Ráadásul a férfiak nem érzékelnek annyi érzést, mint te. Egy idő után a sajnálatok egyetlen folyamba olvadnak össze, amelyből nem választanak ki semmilyen információt. Nyugodtan beszéljetek meg mindent, írjátok le a fontos dolgokat. Akkor nem kell vitatkoznod.


Hasonló cikkek

Elmentetek együtt egy régóta várt nyaralásra, de ennek az ellenkezője igaz? Megtudtad, hogy a kedvesednek van valakije? Összedőlt a világod abban a pillanatban? És most? Hogyan lehet kikerülni egy ilyen helyzetből?

A titkárnőjével lefekvő főnök története szinte mindig katasztrófával végződik a filmekben. A szóban forgó titkárnő vagy veszélyes csábító, vagy a főnök szeszélyeinek szorongatott áldozata. De a való élet teljesen másképp néz ki. Persze sokan vannak, akik csak pénzért vagy egy jobb állás miatt viszonyulnak a főnökükhöz. Sajnos vannak köztük olyanok is, akik egyszerűen szerelmesek belé. Milyen kockázatokkal jár a felettesével való viszony?

Úgy érzi, hogy már nem szereti annyira a partnerét, mint korábban? Lehet, hogy a szerelmed végleg elmúlt. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg!

Mindegyik kapcsolata megromlik egy bizonyos idő elteltével? Még ha te magad sem tudod, lehet, hogy elköveted azt a hibát, amely tönkreteszi az összes kapcsolatodat. És nem csak neked. Néhány tapasztalt viselkedési minta a mindennapi életben is problémákat okozhat. Egy véget nem érő spirálba veted magad, ahol egy csodálatos románc fullasztó kapcsolattá fejlődik. Milyen viselkedési mintákat kerüli szívesebben?

Mint minden máshoz, a randevúzáshoz is a divat függ. Mindenki tudja, hogy a nőknek már nem kell arra várniuk, hogy egy férfi közeledjen hozzájuk. Hol vannak azok a napok, amikor egy férfinak mindig fel kellett vennie az első kapcsolatot randevúzásakor? Régóta elment! De hogyan tovább, ha egy hosszú távú, rosszul működő házasság után újra randevúzni kezd? Gyere el és nézd meg, hogy jelenleg milyen randevúzási trendek vannak trendben.

Talán ez már „megtörtént” veled, vagy legalább ismersz valakit, aki megtörtént. Szerették egymást, szakítottak. Ennek ellenére egy idő után visszatértek egymáshoz. Miért mennek vissza az emberek a volt partnereikhez szakításuk után? Egyes okok meglepőek, mások nem. Olvassa el a leggyakoribbakat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.