5 mondat, ami garantáltan bosszantja partneredet

Egy kapcsolat sem teljes időnkénti vihar nélkül. A probléma azonban akkor jelentkezik, amikor minden semmisség miatt elindul. És amúgy is értelmetlen a vége. Szeretnéd tudni, hogy a párod miért jön néha utánad, mint egy piros rongy? Mert vannak olyan mondatok, amelyek igazán feldobják őt.

1. Hová mész már megint?

Az állandó vizsgálat és a hibáztatás egyenesen a kapcsolati pokolba vezet. A férfiak általában nem szeretik azokat a konfliktusokat, amelyeket nem tudnak könnyen megoldani. Ezért van az, hogy néha csak felszedik magukat, és vita közepette elmennek. Hogy kikapcsol? Próbálj meg tízig számolni, és menj a másik irányba. Nem előled menekül, hanem egy konfliktus elől, amit nem tudja, hogyan oldja meg.

2. Mondtam, hogy így csináld!

A férfiak erősek, okosak és minden problémára van megoldásuk. Legalábbis ő ezt gondolja. Ha tanácsot akarsz adni neki, légy türelmes. Végül is megteszi. De csak a szükséges „várakozási idő” után. Ezek után úgy tűnik, hogy valójában magától jött rá. Mindenekelőtt ne menj állandóan a párodhoz, és ne kérdezd, mikor hallgat meg végre. Felesleges és megterhelő mindkettőnknek. Inkább igyál egy csésze kávét!

3. Bármilyen szokásos tapadás

Akár egy tányért hagyunk az asztalon, akár nem teszünk koszos zoknit a szennyeskosárba. Az ismételt emlékeztetők nem segítenek, inkább az ellenkezője. Amint kimondja az első betűt a folyamatosan ismétlődő emlékeztetők listáján, védekezésbe lép (és lehetőleg elmegy). Minél intenzívebben és intenzívebben ismétli ezt neki, annál inkább nem fogja követni a szemrehányást. És ez csak elvileg.

4. Már megint nem csinálsz semmit!

Takarítasz, főzöl, mosol, vigyázol a gyerekekre és még mindig mész dolgozni, miközben ő egész nap csak "gurul a kanapén" otthon? Ne hibáztasd őt. Tanulj le egy leckét! Mindkettőtöknek mozgalmas napja volt, úgyhogy üljetek le egy kicsit. A házi feladat nem megy sehova. És ha megint téged hibáztat, amiért nem takarítottad ki a házat? Próbálja kicserélni. Egy napra, kettőre. Látni fogod, hogy mindketten sokkal boldogabbak lesztek, ha mindketten a saját dolgukat csináljátok!

5. Ez minden te vagy!

Egy ilyen mondatot mindig valami negatívum követ. Nem hallgat, nem főz, ezt rosszul csinálja... Mondd el neki valamikor az ellenkezőjét! Ráadásul a férfiak nem érzékelnek annyi érzést, mint te. Egy idő után a sajnálatok egyetlen folyamba olvadnak össze, amelyből nem választanak ki semmilyen információt. Nyugodtan beszéljetek meg mindent, írjátok le a fontos dolgokat. Akkor nem kell vitatkoznod.


Hasonló cikkek

Ön azon nők közé tartozik, akik bármit megtesznek párjukért? Csak a szerelmedre gondolsz és egyáltalán nem magadra? Akkor hibát követsz el. A férfiak szeretik a jó, kedves és önfeláldozó nőket. A szörnyeket azonban szeretik. Miért van ez?

Szeretlek, szeretlek, szeretlek! Szinte minden nap hallja valaki ezt a két szót. Egyesek számára teljes ritkaságnak számítanak. Vannak, akik ki sem tudják ejteni, mások számára haszontalanok. Hogy vagy? Be tudod vallani szerelmedet a párodnak? A párod be tudja vallani neked? Vagy te azok közé tartozol, akiknek soha nem mondták, hogy szeretnek? Mit csinálsz rosszul?

Az őszinteség rendkívül fontos egy partnerségben. De ugyanilyen fontos, hogy tudja, mit tartson meg magának. Nem minden lesz tartós a kapcsolatodban. Ez nem hazugság, te tényleg nem tartozol bele. Az igazsággal vagy "véletlenül" kihagyott információkkal való időnkénti varázslat azonban sokakat megmenthet. Melyek azok a mondatok (és a mögöttük rejlő igazság), amelyeket szívesebben mondanál soha egy kapcsolatban?

Ma már nem furcsa beleszeretni egy külföldibe, vagy akár feleségül venni. A legtöbb olyan pár, amelyben az egyik partner cseh, amerikaiak, oroszok, japánok és meglepő módon spanyolok közül kerül ki. Külföldön házasodunk össze. Milyen váratlan buktatók adódhatnak, ha másik országból talál partnert?

Úgy érzi, hogy valami nem stimmel a kapcsolatában? Gondolod, hogy a párodnak viszonya van? Gondolod, hogy hirtelen furcsán viselkedik? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen és majdnem 100%-osan, hogy szerelmének van valaki más is rajtad kívül.

Maga a boldogság meghatározása gyakorlatilag lehetetlen. Mindenkinek mást jelent. Valaki békés együttélésre vágyik, másik a párkapcsolatban a szórakozást, egy másik kalandot keres. Hogy mit keres, az az Ön szükségleteitől, elvárásaitól, szükségleteitől és vágyaitól függ. És bármikor változhatnak. Tehát használja a következő öt kulcsot, hogy feltárja az utat egy boldogabb, teljesebb kapcsolat felé.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.