5 mondat, ami garantáltan bosszantja partneredet

Egy kapcsolat sem teljes időnkénti vihar nélkül. A probléma azonban akkor jelentkezik, amikor minden semmisség miatt elindul. És amúgy is értelmetlen a vége. Szeretnéd tudni, hogy a párod miért jön néha utánad, mint egy piros rongy? Mert vannak olyan mondatok, amelyek igazán feldobják őt.

1. Hová mész már megint?

Az állandó vizsgálat és a hibáztatás egyenesen a kapcsolati pokolba vezet. A férfiak általában nem szeretik azokat a konfliktusokat, amelyeket nem tudnak könnyen megoldani. Ezért van az, hogy néha csak felszedik magukat, és vita közepette elmennek. Hogy kikapcsol? Próbálj meg tízig számolni, és menj a másik irányba. Nem előled menekül, hanem egy konfliktus elől, amit nem tudja, hogyan oldja meg.

2. Mondtam, hogy így csináld!

A férfiak erősek, okosak és minden problémára van megoldásuk. Legalábbis ő ezt gondolja. Ha tanácsot akarsz adni neki, légy türelmes. Végül is megteszi. De csak a szükséges „várakozási idő” után. Ezek után úgy tűnik, hogy valójában magától jött rá. Mindenekelőtt ne menj állandóan a párodhoz, és ne kérdezd, mikor hallgat meg végre. Felesleges és megterhelő mindkettőnknek. Inkább igyál egy csésze kávét!

3. Bármilyen szokásos tapadás

Akár egy tányért hagyunk az asztalon, akár nem teszünk koszos zoknit a szennyeskosárba. Az ismételt emlékeztetők nem segítenek, inkább az ellenkezője. Amint kimondja az első betűt a folyamatosan ismétlődő emlékeztetők listáján, védekezésbe lép (és lehetőleg elmegy). Minél intenzívebben és intenzívebben ismétli ezt neki, annál inkább nem fogja követni a szemrehányást. És ez csak elvileg.

4. Már megint nem csinálsz semmit!

Takarítasz, főzöl, mosol, vigyázol a gyerekekre és még mindig mész dolgozni, miközben ő egész nap csak "gurul a kanapén" otthon? Ne hibáztasd őt. Tanulj le egy leckét! Mindkettőtöknek mozgalmas napja volt, úgyhogy üljetek le egy kicsit. A házi feladat nem megy sehova. És ha megint téged hibáztat, amiért nem takarítottad ki a házat? Próbálja kicserélni. Egy napra, kettőre. Látni fogod, hogy mindketten sokkal boldogabbak lesztek, ha mindketten a saját dolgukat csináljátok!

5. Ez minden te vagy!

Egy ilyen mondatot mindig valami negatívum követ. Nem hallgat, nem főz, ezt rosszul csinálja... Mondd el neki valamikor az ellenkezőjét! Ráadásul a férfiak nem érzékelnek annyi érzést, mint te. Egy idő után a sajnálatok egyetlen folyamba olvadnak össze, amelyből nem választanak ki semmilyen információt. Nyugodtan beszéljetek meg mindent, írjátok le a fontos dolgokat. Akkor nem kell vitatkoznod.


Hasonló cikkek

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.