A szüleid a hibásak a rossz kapcsolatokért

Sokat tanulunk a szüleinktől. Az első lépésektől a pénzkezelésig. Sajnos a legfontosabb néhány családban kicsit megingat. Szeretet. Nem tudjuk, hogyan mutassuk meg párunknak, hogyan viselkedjünk vita után, mit tegyünk, ha segítségre van szüksége. Hogyan lehetséges? A szülők egyáltalán nem beszélnek a szeretetről gyermekeikkel, és következetesen kizárják őket bármilyen helyzet megoldásából. Mi az eredménye annak, hogy a szüleid soha nem beszélnek neked a romantikus szerelemről?

Ha harcolsz a pároddal

Az, hogy elvált családból származol, nem jelenti azt, hogy nem találsz igaz szerelmet . A probléma az, ha a szüleid pletykálnak egymásról, aljas viccet csináltak a másikkal, vagy megpróbáltak a másik szülő ellen fordítani. Felnőttként automatikusan harcolsz a pároddal, mindenben. Semmi sem elég jó neked. Amikor a párod kedves, vagy önzetlenül tesz érted, keresed, mire készül. A partneredet nem partnernek, hanem ellenfélnek tekinted.

Nem mondasz ki semmit

A szülők hajlamosak eltitkolni a családi problémákat gyermekeik elől. Ezzel persze nincs semmi baj. Ennél is rosszabb azonban ártatlan gyerekeket bevonni szüleik vitáiba. Az elrejtés elkerüli a kellemetlenségeket, de nem múlnak el! Ellenkezőleg. Addig növekszenek és nőnek, amíg a leginkább alkalmatlan pillanatban ki nem törnek. Ha a szüleid állandóan megpróbáltak megvédeni tőlük, az az eredmény, hogy nem oldasz meg semmit. És a végén azon tűnődsz, hogyan vált egy kis problémából megoldhatatlan probléma. Jobb, ha most megoldod a problémákat.

Nem tudod, hogyan mutass gyengédséget, és nem tudod, mit kezdj az intimitással

A szüleiddel a szexről beszélni egy rémálom sok gyereknek és végül is szüleiknek is. Minél inkább kerülték a szüleid a szeretetet, a csókot vagy az egyszerű ölelést, ez annál inkább nyomot hagyott benned. Vagy undorodva nézted a félszexuális bohóckodásaikat? Légy boldog, sokkal jobban jársz.

A gyengédség elég gyakori egy kapcsolatban. Csak zárt ajtók mögött mutatni őket nemcsak szégyen, hanem meglehetősen prűd is. Ne féljen több intimitást tanúsítani, még akkor sem, ha nyilvánosan csak kézfogásról van szó. Erősíti a köteléket köztetek, és szavak nélkül is biztosít arról, hogy összetartoztok, és szeretitek egymást.

Csak gyakorlatilag beszéltek

A szüleid csak az iskolai osztályzatokról beszéltek vagy hogy vannak a barátaid? Ez volt az egyetlen téma, ha vásárolni akart valamit a boltból? Persze jó, ha neked így sikerült és jól érzed magad. De felnőttként ez problémákat okozhat. Mert egy kapcsolat nem csak a bevásárlólisták készítéséből, a bérleti díj fizetéséből vagy az időnkénti „Hogy ment a munka, drágám?” szóból áll.

A vásárláson kívül más dolgokról is beszélj. Beszélgess az álmaidról, gondolataidról, és még azon is vitatkozz, hogy a legújabb film gyöngyszem vagy szar. Egy kapcsolat nem üzleti üzlet. Ön két személyiségként csatlakozott, ezért továbbra is érdeklődjön a másik személyiség iránt.


Hasonló cikkek

Ideális kapcsolatot teremthetsz a kompromisszum művészetével, mindkettőtök szabadságával és bizonyos dolgok elkerülésével. Lehet, hogy nehéz elhinni, de van néhány dolog egy kapcsolatban, amit jobb elkerülni. Az egyik ilyen például a tiltott kérdések. Soha ne kérdezd meg tőlük, hogy nyugodt és kényelmes kapcsolatot szeretnél-e. Hogy nem tudod, mik a kérdések? Mi igen!

A halál az egyik nem túl népszerű téma. Egy szeretett ember halála a legrosszabb dolog, ami történhet veled az életben. Szóval hogyan birkózik meg egy partner halálával? Hogyan birkózol meg egy szeretett személy elvesztésével? Mit tegyünk, hogy új életet kezdjünk?

Egy kissé rendhagyó cikket mutatunk be a férfiak kegyes hazugságairól, vagyis azokról a hazugságokról, amelyeket a nők hallani szeretnének! Egyáltalán nem akarjuk, hogy hazugsággal vádolja a barátját vagy a férjét. Meglehetősen gyakori, hogy a megfelelőt a megfelelő időben tudjuk kimondani. Uraim, tanácsot adunk, mit érdemes megtanulni egyenes arccal!

Sok ember kényelmetlenül érzi magát, amikor meg kell kérnie valakitől valamit. Bármi is legyen az – munkahelyi emelés, barátok segítségének kérése, vagy bármi más kapcsolatban. Négy egyszerű lépésben tanácsot adunk, hogyan mondd el, amit akarsz.

Eleged van az igényes gyermekfelügyeletből? Alig talál egy pillanatot magának? Akkor lassíts! Kérd meg barátaidat vagy szüleidet, hogy vigyázzanak egy ideig nyugtalan démonaidra. Élvezze a szabadidejét együtt. Adunk néhány tippet, hogyan és hol éljetek át egy közös randevúzást.

Az olyan dolgok esetében, mint például a hatodik emeletről való lezuhanás, egyértelmű számunkra, hogy a valóságban a hős nem élné túl. De vannak tények, amelyeket a filmek megtanítottak természetesnek venni, pedig a valóságban szinte lehetetlen megvalósítani. Mit várnak el gyakran a férfiak a nőktől, de nincs esélyük teljesíteni?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.