Mi az a Friendzone?

Álmaid lányát üldözted, mindent megteszel, hogy elnyerd a szívét, és még mindig a nem kívánt baráti zónában ragadtál? Mit jelent ez számodra? Miért van ez így? ezúttal mit csináltál rosszul? Nézzük meg ezt a témát részletesebben.

Mit jelent a barátzóna / baráti zóna kifejezés?

A baráti zóna azt jelenti, hogy beleszerettél egy lányba, és ő szereti nem akar kapcsolatot kezdeni veled. Csak barátnak akar venni. Míg te mélyebb érzésekre vágysz, ő csak barátságra vágyik. Ő mindent megkap, amit akar, te pedig gyakorlatilag semmit.

Tehát akár annyi időt töltesz vele, amennyit csak akar, rendezvényekre jársz vele, születésnapi ajándékokat adsz neki, beszélsz vele minden lehetségesről és lehetetlenről, akkor is azt fogja mondani, hogy inkább maradjatok barátok. Miért történik ez? Miért nem halad előre két egymást megértő ember kapcsolata?

Sok oka lehet:

Nem szállt fel a szikra

Önnek van A szóban forgó személlyel jól eltöltött idő megértse, jól érezheti magát együtt, de egy csepp szexuális vonzalom sincs köztetek. Ez azt jelenti, hogy nem vagy elég vonzó önmagad számára, vagy nincs szikra köztetek. Lehet, hogy igen, de a partnered részéről nem. Tehát ha egy nőt nem érdekel a kapcsolat vagy a szex veled, akkor egyszerűen nem jutsz el együtt a kapcsolat következő szakaszába.

Fél a kapcsolattól

A legjobb barátjának tekint, és attól tart, hogy ha valami többbe kezdesz együtt, akkor a számára fontos, régóta fennálló barátságod hirtelen megromlik. A barátság kevésbé kockázatos, mint egy hagyományos partnerkapcsolat.

Csak a szex miatt találkozott veled

Ha a szex miatt találkoztál, féktelen örömökben volt részed, és hirtelen rájöttél, hogy elmentél. ettől a fázistól a klasszikus partnerségig találkozhat. Néha az előnyökkel járó barátságod egyszerűen nem válik kapcsolattá, és ott maradsz, ahol vagy. Az előnyökkel rendelkező barátzónában vagy azon kívül végül a hétköznapi baráti zónába kerülsz.

Egyéb okok

Az emberek például azért maradnak a barátzónában, mert nem tudják megmondani, mit nagyon akarják. Túlságosan passzívak, vagy éppen ellenkezőleg, annyira aktívak, hogy nem adnak lehetőséget a másiknak arra, hogy kifejezze magát.

A nem szeretett emberek számára a barátzóna nagyon frusztráló

Miért ? Mert ez egy egyenlőtlen kapcsolat. Az egyik embert romantikus, a másikat csak baráti érzések kötik a másikhoz. És ez nem megy együtt.

Ha nem tudsz elfogadni egy ilyen kapcsolatot, változtass rajta. Kezdj el többet dolgozni magadon. Vigyázz jobban magadra. Dolgozz egy kicsit a vonzerején. Ne ragaszkodj valakihez, aki nem törődik veled, mint partnereddel. Keress valaki mást, aki viszonozza az érzéseidet. Nem lesz könnyű, de meg tudod csinálni. Ne maradj a barátzónában csak azért, mert valaki ezt várja el tőled. Megérdemled, hogy olyan társat találj, aki pontosan azt adja, amit szeretnél!


Hasonló cikkek

Kétségtelenül kellemes dolog megosztani valakivel az életét. Van kihez visszatérned, kivel megoszthatod örömeidet és bánataidat, kivel beszélhetsz. De magán a szerelemen kívül a kapcsolat az egészségedre is előnyös! Melyek a párkapcsolat legjelentősebb hatásai az egészségedre?

Ön azon nők közé tartozik, akik bármit megtesznek párjukért? Csak a szerelmedre gondolsz és egyáltalán nem magadra? Akkor hibát követsz el. A férfiak szeretik a jó, kedves és önfeláldozó nőket. A szörnyeket azonban szeretik. Miért van ez?

Több éve együtt éltek, és akár össze is házasodhattok. Természetes, hogy előbb-utóbb babát akarsz. Sajnos néha megesik, hogy az egyik partner nem törődik a gyerekekkel. És még csak nem is szabály, hogy mindig férfi. Manapság sok olyan nő is van, aki karrierjét, alakját féltve nem akar gyereket, vagy egyszerűen nincs kapcsolata a gyerekekkel.

Mindenki mást szeretne az életben. De nem kell mindig a nulláról kezdeni. Vannak sajátos női tulajdonságok és szokások, amelyek erős mágnesként vonzzák a férfiakat. A férfiak vonzódnak hozzájuk, és ha egyszer szerelmesek lesznek, soha nem hagynak el egy ilyen nőt. Mely női tulajdonságok ezek?

A házasságkötés hatalmas lépés. Egy kicsit félni természetes emberi reakció. És ez még minden tanács, leckék és ijesztő történetek nélkül is olyan barátoktól, akik már tettek hasonló lépést. Utánajártunk, mit gondolnak erről a tudósok. Nézzen be velünk.

Az uraknak egyszerű kívánságaik vannak. Nos, legalábbis időnként. Ha nőkről van szó, a legtöbben egyetértenek néhány dologban, amit "elvárnak" a nőktől. Miért szeret téged a kedvesed? Nézd!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.