Mi az a Friendzone?

Álmaid lányát üldözted, mindent megteszel, hogy elnyerd a szívét, és még mindig a nem kívánt baráti zónában ragadtál? Mit jelent ez számodra? Miért van ez így? ezúttal mit csináltál rosszul? Nézzük meg ezt a témát részletesebben.

Mit jelent a barátzóna / baráti zóna kifejezés?

A baráti zóna azt jelenti, hogy beleszerettél egy lányba, és ő szereti nem akar kapcsolatot kezdeni veled. Csak barátnak akar venni. Míg te mélyebb érzésekre vágysz, ő csak barátságra vágyik. Ő mindent megkap, amit akar, te pedig gyakorlatilag semmit.

Tehát akár annyi időt töltesz vele, amennyit csak akar, rendezvényekre jársz vele, születésnapi ajándékokat adsz neki, beszélsz vele minden lehetségesről és lehetetlenről, akkor is azt fogja mondani, hogy inkább maradjatok barátok. Miért történik ez? Miért nem halad előre két egymást megértő ember kapcsolata?

Sok oka lehet:

Nem szállt fel a szikra

Önnek van A szóban forgó személlyel jól eltöltött idő megértse, jól érezheti magát együtt, de egy csepp szexuális vonzalom sincs köztetek. Ez azt jelenti, hogy nem vagy elég vonzó önmagad számára, vagy nincs szikra köztetek. Lehet, hogy igen, de a partnered részéről nem. Tehát ha egy nőt nem érdekel a kapcsolat vagy a szex veled, akkor egyszerűen nem jutsz el együtt a kapcsolat következő szakaszába.

Fél a kapcsolattól

A legjobb barátjának tekint, és attól tart, hogy ha valami többbe kezdesz együtt, akkor a számára fontos, régóta fennálló barátságod hirtelen megromlik. A barátság kevésbé kockázatos, mint egy hagyományos partnerkapcsolat.

Csak a szex miatt találkozott veled

Ha a szex miatt találkoztál, féktelen örömökben volt részed, és hirtelen rájöttél, hogy elmentél. ettől a fázistól a klasszikus partnerségig találkozhat. Néha az előnyökkel járó barátságod egyszerűen nem válik kapcsolattá, és ott maradsz, ahol vagy. Az előnyökkel rendelkező barátzónában vagy azon kívül végül a hétköznapi baráti zónába kerülsz.

Egyéb okok

Az emberek például azért maradnak a barátzónában, mert nem tudják megmondani, mit nagyon akarják. Túlságosan passzívak, vagy éppen ellenkezőleg, annyira aktívak, hogy nem adnak lehetőséget a másiknak arra, hogy kifejezze magát.

A nem szeretett emberek számára a barátzóna nagyon frusztráló

Miért ? Mert ez egy egyenlőtlen kapcsolat. Az egyik embert romantikus, a másikat csak baráti érzések kötik a másikhoz. És ez nem megy együtt.

Ha nem tudsz elfogadni egy ilyen kapcsolatot, változtass rajta. Kezdj el többet dolgozni magadon. Vigyázz jobban magadra. Dolgozz egy kicsit a vonzerején. Ne ragaszkodj valakihez, aki nem törődik veled, mint partnereddel. Keress valaki mást, aki viszonozza az érzéseidet. Nem lesz könnyű, de meg tudod csinálni. Ne maradj a barátzónában csak azért, mert valaki ezt várja el tőled. Megérdemled, hogy olyan társat találj, aki pontosan azt adja, amit szeretnél!


Hasonló cikkek

Annyi oka van a szakításnak, hogy szinte lehetetlen megszámolni őket. Nagytól kicsiig. Néha a "magasabb erők" is okolhatók, amit egyszerűen nem tudsz irányítani. Szerinted ez csak egy lépés vagy valami katasztrófa? Sajnálatos módon! Olyan dolgokat láthat, amelyekre nem számítana, hogy próbára tegye partnerségét.

Könnyen beleszeretsz első látásra? Vagy még soha nem fordult elő veled? A romantikus filmeknek és könyveknek köszönhetően sokan úgy gondolják, hogy a szerelem első látásra a létező legjobb szerelem. Úgy gondolják, hogy nagyobb eséllyel bírják, és a pár jobban szereti egymást. Tényleg így van?

A házassága úgy süllyed, mint a Titanic? Cselekedj, mielőtt túl késő lenne. Tudjuk, hogyan állítsuk vissza eredeti állapotába. Olvassa el figyelmesen!

A szerelem minden életkorban virágzik. Bizonyára mindenki ismeri ezt a közmondást. De közületek már sokan kételkednek az igazságában. Miért? Végül is nem mindegy, hány éves vagy te és a párod. Ha fiatalabb vagy idősebb, ha egyidős vagy, vagy ha nagy a korkülönbség köztetek. A lényeg, hogy megértsétek egymást és jól éreztétek magatokat együtt!

Te voltál valaha a világ legszerelmesebb partnere? Emlékeztek még a szomszédok a szenvedélyes éjszakáidra?De ez az idő már rég elmúlt. A napi gondok súlya alatt kapcsolatodból kihalt a szenvedély, és szívesen megcsókolsz legalább naponta egyszer. Hogyan lehet kiszállni belőle? Tudjuk!

A válás az egyik legnagyobb kihívást jelentő élethelyzet, amelyet az ember egy kapcsolatban élhet át. A gyermekfelügyeleti jog, vagyonmegosztás és mindkettőtök jövőjének megoldása ügyében bírósághoz fordulni szintén nem sokat tesz a jó hangulathoz és a jó közérzethez. Hogyan kezeljük tehát az életbiztonság elvesztését és a szomorúság, az árulás vagy a gyűlölet érzését? Tanácsot adunk Önnek!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.