Tanulj meg csókolni. Csókolózz gyakran!

A szex minden kapcsolat csúcspontja. Mielőtt azonban rátalálna, hosszú udvarlás és próbák várnak rá. A csók az egyik első olyan dolog, ami közeledik az intimitáshoz, amit partnereddel megtapasztalsz. Általában sokkal hosszabb időt töltesz csókolózással, mint magával a szexszel. Még mindig úgy gondolja, hogy a csók nem fontos? Akkor olvass tovább.

Ne csak kézzel simogasd

A gyengédség nem csak a kapcsolat elején fontos, hanem az egész közös életút során is. Az egyik fontos szabály itt az, hogy nem igazán elég a „fejen veregetni”. Érintsd meg egymást ne csak a kezeddel, hanem a száddal is. És persze még valami, ha játszani akarsz. Mint ilyen, az ajkak a leginkább kitett erogén zóna a testeden. Használja őket!

A feketerigót az orráról ismeri

A csókolózás izgalmát tekintve pedig ideális megfelelője. A Zürichi ETH Egyetem biológusai nemrégiben publikáltak tanulmányokat a csókolózásról. Az önkéntesek egymás után több társukat is megcsókolták, és a kutatók feljegyezték örömérzetüket, szexuális izgalmaikat és dopamintermelésüket. Megállapításaik egyértelműek. Minél eltérőbb a genetikai felépítés, annál hangsúlyosabbak a kellemes érzések!

Próbára teszed egymást csókolózással

A szaglás mellett a csókolózás is szerepet játszik abban, hogy felismerjük ideális partnerünk. És ez még inkább ok arra, hogy kipróbáld! Vagy nem? "Összeférhetetlenség" esetén nem kell azonnal megszüntetni a kapcsolatot. Lehet, hogy a másik csak tapasztalatlan. De ha nem érzi teljesen jól magát, még ha fél napig is csókolózhatna exével, érdemes megfontolni.

Jobb immunitás

A csókolózás jelentős hatása is növekszik az Ön és partnere immunitása. nem hiszed? Amikor csókolsz, nemcsak szerelmet és kellemes érzéseket váltasz ki, hanem kevésbé romantikus dolgokat is, például vírusokat és baktériumokat. Így a tested megtanulja felvenni a harcot ellenük, és növeled az immunitásodat, amit aztán átadsz a lehetséges gyermekeidnek!

Még mindig alábecsülöd a csók jelentőségét? Szóval ne tedd, és a munkából hazaérkezés után azonnal csókold meg a párodat!


Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.