Házassági klisék, amelyek a legerősebb kapcsolatot is tönkreteszik

Évekig tartó kapcsolat után bizonyos szokások és rituálék kezdődnek, amelyeket csak ketten értenek meg egy párban. Legyen szó viccekről, amit a körülötted lévők nem érthetnek, vagy hülyeségek miatt veszekednek. De egy hosszú távú kapcsolat még mindig meglehetősen törékeny, és néhány jól irányzott lövéssel tönkreteheti. És ehhez elég néhány egyszerű szó! Amit soha nem szabad kihagyni a szádból, és nem váltani tettekre?

Már mindent elmondtál

A házasélet egyik legrosszabb ellensége a rutin. És az igazán mindennapi. Sok pár belecsúszik a lustaságba. Nem szeretnek állandóan témákat kitalálni, amelyekről beszélni lehetne, ezért egyszerűen abbahagyják a beszélgetést. Elég, ha a munkáról, a tévéműsorról beszélnek, vagy mikor látogatnak el valakinek az anyjához/apjához. Ne hagyd, hogy ez a viselkedés tönkretegye gyönyörű kapcsolatodat. Beszélj álmaidról, terveidről, milyen filmet láttál, hogyan változik a politikai véleményed, mi érdekelte az éppen olvasott könyvet, miért szeretnél jógázni... Mindig tanulhatsz valami újat.

< h2>Ennyi idő után már semmi sem lep meg minket

Természetesen kellemes tudni, mi vár ránk. Biztonságérzetet hoz egy olyan életbe, amely a modern világ minden kényelme ellenére bizonytalan. De! Az ilyen kiszámíthatóság csak unalomhoz vezet. És kell egy kis izgalom az élethez. Lepje meg magát egy előre nem tervezett utazással, jegyekkel egy ultramodern színházi előadásra, egy nagyon csicsás, de rendkívül vicces ajándékkal stb. Ne várja meg áprilist vagy karácsonyt. Tedd boldoggá a párodat, amikor csak eszedbe jut!

Vigyázz a szexuális életedre

Csökken a szeretkezés gyakorisága, ez történik egy hosszú távú kapcsolatban. Senki sem akarja, hogy hetente ötször szeretkezz, mint amikor először randevúztál, csak azért, mert nem voltatok együtt azon a két napon. De a szerelem mint olyan az évek múlásával javulni szokott. És ha alábbhagy a szenvedély? Látogass el egy erotikus boltba, nézz meg együtt egy erotikus filmet, vagy éppen ellenkezőleg, tiltsd le őket egy hónapra, ha gyakran csinálod! Menj el valahova, ahol csak kettesben vagytok, és nincs mobiljel. Szerezz új fehérneműt vagy valami erotikus kiegészítőt. Próbáljon ki új szexuális gyakorlatokat. A szexuális kapcsolat újraélesztésének lehetőségei végtelenek.

A szakítás már nem éri meg...

Minél idősebb vagy, annál jobban szereted a "békességedet". Ha már nem vagytok boldogok együtt, még mindig nem gondoltok a válásra. Ki akarna ezen részt venni? Ne gondolj így! Mindig van mit megtakarítani, és az esetek 99%-ában meg lehet változtatni valamit. Ne ítélje magát nyomorúságos életre csak azért, mert nem akarja újra próbálkozni. Tényleg csak olyan esetekben váljon el / váljon el, amikor már nincs ereje a párjával együtt élni. Kövesd a boldogságodat!


Hasonló cikkek

Régóta nem volt példa arra, hogy a férjek sült pecsenyével tömjék magukat, míg a másik fél csak egy egészséges zöldségsalátát falat. Mindkét nem fogy! Diétákat keresnek, csökkentik a gyorsételeket, elmennek edzeni. Nem ritka, hogy egy pár vegetáriánus vagy nyers étrendet követ. De ha csak egy fogy, az bizonyos esetekben negatívan befolyásolhatja kapcsolatát. Önt is fenyegeti?

Hogy boldogulsz a kapcsolatodban? Elégedett vagy, vagy úgy érzed, hogy ez nem az igazi? Tudod, hogy a megfelelővel (a megfelelővel) élsz együtt, és maximálisan élvezed az életet, vagy kételkedsz abban, hogy keress jobbat?

A tökéletes kapcsolat nem csak a mesékben látható. Neked is lehet ilyen kapcsolatod! Az élet azonban egy kicsit bonyolultabb. Dolgoznod kell tehát a tökéletes kapcsolatodon is. De ha elfogadod a következő pontokat, olyan tökéletes kapcsolatban fogod megtalálni a boldogságodat, mint amilyen egy tökéletlen világban lehet. Kezdje el!

Pszichológus, terapeuta, házassági tanácsadó. A nyilvánvalón kívül ezekben a szakmákban még egy közös vonás van, és ez az, ahogyan nézzük őket. Még mindig él benned a régi elképzelés, hogy csak egy igazán őrültnek van szüksége pszichológus segítségére? Vagy csak olyan "furcsa" menjen el házassági tanácsadásra, aki nem tud segíteni? De szeretnéd megtanulni, hogyan működik ez valójában ezekben a tanácsadó központokban? Olvass tovább!

Hogyan képzelnek el egy kapcsolatot a férfiak? Mik a prioritásaik? Mit várnak el partnereiktől? Ha a nők harmonikus kapcsolatot szeretnének kialakítani párjukkal, akkor ezekre a kérdésekre minden választ tudniuk kell.

Feszült a kapcsolata? Nagyon kevés elég ahhoz, hogy vitát keltsen? Vagy éppen ellenkezőleg, nagyon elégedett vagy vele? A kapcsolatban uralkodó légkör jelentős hatással van arra, hogy összességében mennyire elégedett. Vannak, akik jól viselik az állandó feszültséget, de a legtöbben inkább szerető és támogató környezetben élnénk. Hogyan lehet elérni? Olvass, és megtudod!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.