Film vs. valóság vagy mi lehetetlent akarnak a férfiak a nőktől?

Az olyan dolgok esetében, mint például a hatodik emeletről való lezuhanás, egyértelmű számunkra, hogy a valóságban a hős nem élné túl. De vannak tények, amelyeket a filmek megtanítottak természetesnek venni, pedig a valóságban szinte lehetetlen megvalósítani. Mit várnak el gyakran a férfiak a nőktől, de nincs esélyük teljesíteni?

Néhány perc alatt gyönyörű

A nők szeretnek úgy ápolni magukat, hogy a legjobban nézzenek ki. Nem csak magadnak, hanem a partnereidnek is. Akár az operába megy veled, akár csak kiviszed a szemetet. De az ilyen előkészítés némi időt vesz igénybe. Ráadásul egyenes arányban. Minél nagyobb az esemény, annál hosszabb a "tenyésztés". Bár a filmben pár perc alatt elkészül a hősnő, a valóságban ez sosem lesz így. Legyen türelmes, és ne üldözze partnerét. Az eredmény minden bizonnyal megéri.

Este egy hatos liba, még mindig vékony, mint a bot

A filmhősnők néha úgy tesznek, mintha egész nap csak feküdnének a medence mellett, és este egy pazar vacsorát. Valójában egy tökéletes alak sok munkát igényel. Ne feledje, mennyi időt töltött az edzőteremben a bicepszépítéssel! A nők számára az alakformálás még nehezebb. A test biológiája arra kényszeríti őket, hogy nagyobb hassal és erős combokkal rendelkezzenek. Ahhoz, hogy a barátnőd karcsú maradjon, csak ritkán tud libát hatolni. Szóval ne haragudj szeretteidre, ha időnként fogyókúráznak.

Te vagy az egyetlen férfi az életében

A romantikus filmek hősnői várhatnak néhányat évek az emberükért. Még ha Brad Pitt jelentkezne is rájuk, nem egyeznének bele a javaslataiba. Igen, a nők is lehetnek hűségesek a sírig, de a férfiak is. De a valóságban nem így van! Amíg ti csak látjátok egymást, ő máshol keres, akárcsak te. A való életben gyakran a logika győz a filmes romantikánál. Ha nem veszed komolyan a kapcsolatot, ő sem fogja.

Tudja, mi bánt téged

Az akciófilmek kemény hőseinek szinte mindig van felesége, aki mindig csak odaadja őket. egy kéz egy rossz nap után egy pohár jó gyümölcslevet, és békén hagyja őket. De az igazi barátnődnek fogalma sincs, miért nincs kedved. Tudni fogja, hogy valami zavar, és persze tudni fogja, hogy mi. Csak mondd meg neki. Megkönnyebbülsz. És ha ez lenne a legrosszabb, csak kérd meg (szavakkal), hogy várja meg a kérdéseket később.


Hasonló cikkek

A férfiak elhagynak téged, és nem tudod, miért? Lehet, hogy újra és újra elköveti ugyanazt a hibát, amit észre sem vesz, miközben a férfiak allergiásak rá. Ugyanakkor nem lehet abbahagyni napról napra. Ez bele van kódolva a természetedbe. Azonban ezen is változtathatsz. Csak egy kicsit tovább fog tartani! Tehát mire allergiásak a férfiak?

Manapság sokan azon a véleményen vannak, hogy az interneten keresztül történő szakítás valójában nem rossz dolog. Hiszen általa olyan sokan ismerik meg egymást, miért ne szakíthatnánk az ő segítségével? De egészen a közelmúltig a szakítás ebben a személytelen formában a legnagyobb gyávaságnak számított. Ma ez már nem ilyen szigorúan igaz. Mit lehet és mit nem lehet elviselni egy internetszakadás során?

A világon nem találsz tökéletes partnert. De néhány úriember közel kerülhet a tökéletes férfihoz. Te is az lehetsz, de tudnod kell, hogyan kell csinálni. Megmondjuk, milyen legyen a tökéletes partner.

Csaltak a barátok/partnerek, eltitkolták előled életük egy fontos részét, vagy akár szó nélkül eltűntek az életedből? Még csak nem is kell olyan radikálisnak lennie, hogy elveszítse a mások iránti bizalmat. Ha elveszíti, szinte lehetetlen új és mindenekelőtt egészséges partnerséget létrehozni. Ez a te eseted is? Tekintse meg az utasításokat, hogyan lehet megszabadulni az árulás érzésétől.

Honnan tudod, hogy egy olyan személlyel élsz, aki irányítani akar téged? Egy olyan személlyel, aki miatt elveszíted önmagad? Honnan tudhatod, hogy partnered manipulátor, aki csak arra használ, hogy kielégítse igényeit?

Úgy gondolja, hogy 2019 lesz élete legjobb éve? Azért vagyunk itt, hogy segítsünk ebben. Ezeknek a tippeknek köszönhetően megtalálhatja a szerelmet, és párként élvezheti a következő hónapokat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.