Film vs. valóság vagy mi lehetetlent akarnak a férfiak a nőktől?

Az olyan dolgok esetében, mint például a hatodik emeletről való lezuhanás, egyértelmű számunkra, hogy a valóságban a hős nem élné túl. De vannak tények, amelyeket a filmek megtanítottak természetesnek venni, pedig a valóságban szinte lehetetlen megvalósítani. Mit várnak el gyakran a férfiak a nőktől, de nincs esélyük teljesíteni?

Néhány perc alatt gyönyörű

A nők szeretnek úgy ápolni magukat, hogy a legjobban nézzenek ki. Nem csak magadnak, hanem a partnereidnek is. Akár az operába megy veled, akár csak kiviszed a szemetet. De az ilyen előkészítés némi időt vesz igénybe. Ráadásul egyenes arányban. Minél nagyobb az esemény, annál hosszabb a "tenyésztés". Bár a filmben pár perc alatt elkészül a hősnő, a valóságban ez sosem lesz így. Legyen türelmes, és ne üldözze partnerét. Az eredmény minden bizonnyal megéri.

Este egy hatos liba, még mindig vékony, mint a bot

A filmhősnők néha úgy tesznek, mintha egész nap csak feküdnének a medence mellett, és este egy pazar vacsorát. Valójában egy tökéletes alak sok munkát igényel. Ne feledje, mennyi időt töltött az edzőteremben a bicepszépítéssel! A nők számára az alakformálás még nehezebb. A test biológiája arra kényszeríti őket, hogy nagyobb hassal és erős combokkal rendelkezzenek. Ahhoz, hogy a barátnőd karcsú maradjon, csak ritkán tud libát hatolni. Szóval ne haragudj szeretteidre, ha időnként fogyókúráznak.

Te vagy az egyetlen férfi az életében

A romantikus filmek hősnői várhatnak néhányat évek az emberükért. Még ha Brad Pitt jelentkezne is rájuk, nem egyeznének bele a javaslataiba. Igen, a nők is lehetnek hűségesek a sírig, de a férfiak is. De a valóságban nem így van! Amíg ti csak látjátok egymást, ő máshol keres, akárcsak te. A való életben gyakran a logika győz a filmes romantikánál. Ha nem veszed komolyan a kapcsolatot, ő sem fogja.

Tudja, mi bánt téged

Az akciófilmek kemény hőseinek szinte mindig van felesége, aki mindig csak odaadja őket. egy kéz egy rossz nap után egy pohár jó gyümölcslevet, és békén hagyja őket. De az igazi barátnődnek fogalma sincs, miért nincs kedved. Tudni fogja, hogy valami zavar, és persze tudni fogja, hogy mi. Csak mondd meg neki. Megkönnyebbülsz. És ha ez lenne a legrosszabb, csak kérd meg (szavakkal), hogy várja meg a kérdéseket később.


Hasonló cikkek

Mit jelent az igaz szerelem egy ember számára? Sokan a tökéletes szerelmet egyetlen hiba nélkül képzelik el e kifejezés alatt. Sajnos ilyen szerelem nem létezik a való világban. Emiatt meg kell törni ezt az értelmetlen véleményt az abszolút tökéletes kapcsolatról, és meg kell mondanod magadnak, hogy is néz ki valójában az igaz szerelem.

Boldog házasságot kötni nem könnyű. Folyamatosan dolgozni kell rajta. Ha viszonylag boldogan szeretne élni házastársával, több házassági elvet kell követnie. Olvassa el, hogy megtudja, melyek azok!

Ti egy álompárnak tűntetek, de az utóbbi időben elkezdtek recsegni köztetek a dolgok? Vagy éppen ellenkezőleg, állandóan "olasz háztartása" van, de azzal, hogy minden vita után kibékül? Talán néhányszor gondolkoztál már azon, hogy nem lenne-e jobb szakítani. De honnan tudod, hogy melyik kapcsolatért érdemes még küzdeni, és melyikért nem?

Az a benyomásod, hogy csak akkor kapsz nőt, ha elég kövér fiókod van, vagy az ékesszólásodnak köszönhetően? Vagy még jobb, ha mindkettő megvan? Nézzük meg, hogy a gazdagok vagy a vicces férfiak könnyebben mennek-e.

A partnere hisztérikusan viselkedik? Mindenből fölösleges jeleneteket csinál? Miért van ez így? Az ilyen nők érzelmileg kiegyensúlyozatlanok, vagy mindig van okuk a hisztire?

Maga a boldogság meghatározása gyakorlatilag lehetetlen. Mindenkinek mást jelent. Valaki békés együttélésre vágyik, másik a párkapcsolatban a szórakozást, egy másik kalandot keres. Hogy mit keres, az az Ön szükségleteitől, elvárásaitól, szükségleteitől és vágyaitól függ. És bármikor változhatnak. Tehát használja a következő öt kulcsot, hogy feltárja az utat egy boldogabb, teljesebb kapcsolat felé.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.