Film vs. valóság vagy mi lehetetlent akarnak a férfiak a nőktől?

Az olyan dolgok esetében, mint például a hatodik emeletről való lezuhanás, egyértelmű számunkra, hogy a valóságban a hős nem élné túl. De vannak tények, amelyeket a filmek megtanítottak természetesnek venni, pedig a valóságban szinte lehetetlen megvalósítani. Mit várnak el gyakran a férfiak a nőktől, de nincs esélyük teljesíteni?

Néhány perc alatt gyönyörű

A nők szeretnek úgy ápolni magukat, hogy a legjobban nézzenek ki. Nem csak magadnak, hanem a partnereidnek is. Akár az operába megy veled, akár csak kiviszed a szemetet. De az ilyen előkészítés némi időt vesz igénybe. Ráadásul egyenes arányban. Minél nagyobb az esemény, annál hosszabb a "tenyésztés". Bár a filmben pár perc alatt elkészül a hősnő, a valóságban ez sosem lesz így. Legyen türelmes, és ne üldözze partnerét. Az eredmény minden bizonnyal megéri.

Este egy hatos liba, még mindig vékony, mint a bot

A filmhősnők néha úgy tesznek, mintha egész nap csak feküdnének a medence mellett, és este egy pazar vacsorát. Valójában egy tökéletes alak sok munkát igényel. Ne feledje, mennyi időt töltött az edzőteremben a bicepszépítéssel! A nők számára az alakformálás még nehezebb. A test biológiája arra kényszeríti őket, hogy nagyobb hassal és erős combokkal rendelkezzenek. Ahhoz, hogy a barátnőd karcsú maradjon, csak ritkán tud libát hatolni. Szóval ne haragudj szeretteidre, ha időnként fogyókúráznak.

Te vagy az egyetlen férfi az életében

A romantikus filmek hősnői várhatnak néhányat évek az emberükért. Még ha Brad Pitt jelentkezne is rájuk, nem egyeznének bele a javaslataiba. Igen, a nők is lehetnek hűségesek a sírig, de a férfiak is. De a valóságban nem így van! Amíg ti csak látjátok egymást, ő máshol keres, akárcsak te. A való életben gyakran a logika győz a filmes romantikánál. Ha nem veszed komolyan a kapcsolatot, ő sem fogja.

Tudja, mi bánt téged

Az akciófilmek kemény hőseinek szinte mindig van felesége, aki mindig csak odaadja őket. egy kéz egy rossz nap után egy pohár jó gyümölcslevet, és békén hagyja őket. De az igazi barátnődnek fogalma sincs, miért nincs kedved. Tudni fogja, hogy valami zavar, és persze tudni fogja, hogy mi. Csak mondd meg neki. Megkönnyebbülsz. És ha ez lenne a legrosszabb, csak kérd meg (szavakkal), hogy várja meg a kérdéseket később.


Hasonló cikkek

Számtalan garantált recept létezik a boldog partnerség kialakítására. Azonban kevés a tisztán praktikus és egyszerű. Beszélj, ne bújj el, oldd meg a dolgokat. Mindez hosszú távú tanács. És ehhez nem mindenkinek van türelme! Négy gyakorlati tippet hozunk tehát, amelyeket azonnal elkezdhet gyakorolni.

A szakítások nagyon fájdalmasak. De mindenki máshogy éli meg őket. Játszhatsz keményen, vagy sírhatsz napokig. Azonban ki kell gyógyulnia belőle. Természetesen senkit sem kell emlékeztetnünk erre. Hogyan lehet a lehető leghatékonyabban kilépni a szakításból? Tanácsot adunk.

A férfiak hűtlensége gyakorlatilag általános. De a nők is lehetnek hűtlenek. És azt is, hogy azok. Érdekelne, hogy van-e otthon ilyen partner?

Elkezdett inni, talált-e szeretőt, vagy túl gyakran szokott kiabálni és káromkodni? Egyrészt eleged van belőle, másrészt viszont tudod, hogy még mindig szereted a másikat és nem akarod csak úgy a vízbe küldeni? Ebben az esetben ideje kimondani, hogy „elég”, és elkezdeni cselekedni. Ne aggódjon, ez egyszerű.

A legújabb kutatások szerint a nők gyakrabban nyújtanak be válókeresetet. Többek között azért is, mert a családi jólétről alkotott véleményük alapvetően eltér a férfiakétól. Hogyan látják a férfiak és a nők a családot? Felsoroltuk a legnagyobb különbségeket.

A férfiak kétségtelenül szeretik a partnerüket. De néha a nők olyan dolgokat tesznek, amelyek kikapcsolják partnereiket. Tudja meg, mit. Segít elkerülni a kellemetlen helyzeteket.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.