Továbbra is kitart a kapcsolatod?

Minden kapcsolat időnként válságon megy keresztül. Akár azt is mondhatnánk, hogy a válságok szükségesek egy működő kapcsolathoz. Csak akkor fogod fel, hogy milyen boldog vagy valójában! De mi van akkor, ha a viták és a nézeteltérések napirenden vannak? Vagy egyszerűen boldogtalannak érzed magad a kapcsolatodban? Nézze meg, ez csak egy újabb válság, vagy a kapcsolata már alig tartja össze.

Sok megoldatlan panasza van

A sérelem valami csúnya dolog, amit a másik személy tett veled és soha nem kért bocsánatot érte. A tévedés igazságtalanság. A nagy sérelmeket általában megoldjuk, de az apró igazságtalanságokat általában békén hagyjuk. A probléma az, hogy a sérelmek fokozatosan gyűlnek. Ha egyszer az utolsó csepp a pohárban, gyakran nincs visszaút. És ha igen, számítson rá, hogy hosszú és fájdalmas út lesz. Azonnal oldja meg a konfliktusokat, még ha a legkisebbek is. Zavar valami a pároddal kapcsolatban? Vagy tűrje meg, vagy bízzon! Nem tréfálják magukat, így egyszerűen nem megy. Beszélj, beszélj és beszélj.

Folyamatosan a múltra gondolsz

Különösen a volt partnerek különlegesek. Ha a kapcsolatod az egyik partner gyógyulási szakaszában kezdődött egy nehéz szakítás után, akkor igazából semmi közös nincs bennetek. Észre sem kell vennie. Egyikőtök fűzfa, a másik pedig csak bizalmas? Legtöbbször csak egy irányba működik? Volt egy csodálatos érzésed az elején, hogy a másiknak valóban szüksége van rád? Ha e kérdések közül legalább kettőre igennel válaszolt, akkor valószínűleg csak gyógyszerként működik. Amint a "bizalmas" talpra áll, a kapcsolatod már nem tart össze semmit.

A másik személy jelenléte idegesít

Ez a probléma gyakran azért merül fel, mert egyedül vagy a kapcsolat elején egy lépést sem tettek. Az "Egy lélek, egy test" szépnek és romantikusnak hangzik, de ez nem olyan, ami örökké tarthat. Előbb-utóbb újra szüksége lesz saját térre. Ha elszalasztottad ezt a pillanatot, és éjjel-nappal egyedül maradtál, nem csoda, hogy tengeralattjáró-betegséged van. Legyen óvatos, az egyiknek mindig több magányra van szüksége, mint a másiknak. Gondolj bele.

Nincsenek közös életcéljaid

Kicsit trükkös pont. Néha beleszeretünk valakibe, aki egyáltalán nem illik hozzánk. Teljesen más életcéljai, vágyai és igényei vannak. De a szerelemben úgy gondoljuk, hogy könnyen leküzdhetjük ezeket a különbségeket. Sajnos ez nem így működik. Hogy hova menjen nyaralni, vagy milyen nevet adjon gyermekeinek, nézeteltérések esetén elég jól megoldható. De ha nem osztozik két alapvető kérdésben az életben, kapcsolata mindig a szétesés szélén áll. Egyikőtök boldogtalanabb lesz, mint a másik. Milyen kérdések ezek? Hol fogunk élni? Hány gyermekünk lesz, ha lesz egyáltalán? Ha ebben a két kérdésben nem értesz egyet, akkor sok energiádba kerül a kapcsolat fenntartása.


Hasonló cikkek

Mindegyik biztos szeretne lenni abban, hogy a másik számára a világot jelenti. Vagy legalábbis nagy a valószínűsége annak, hogy így lesz, vagy közeledik ehhez az eszményhez. Talán ötven százalék esélye is elég lenne ahhoz, hogy boldog legyen. De ez nem minden kapcsolatban van így. Te is kételkedsz néha abban, hogy a másik személy komolyan gondol-e téged? Mutatunk 5 jelet, amiből kiderül, hogy partnered nem érdeklődik irántad.

Egyébként az édesanyád vagy a barátaid elmagyarázták neked, hogy milyen pasik ők garantáltan, és mire kell vigyáznod? Sajnos (vagy inkább szerencsére) ezen információk nagy része egyáltalán nem igaz. De a probléma az, hogy a nők hisznek ezekben a mítoszokban, és soha nem esnek megkérdőjelezni ezeket a "garantált igazságokat". Milyen hazugságokat mondasz magadnak gyakran a férfiakról?

A Milenának számos előnye van. Új, tapasztalatlan, határozottan szerető, és garantáltan soha nem tagadja meg a szexet. És ami a legfontosabb, a férfi bármikor elhagyhatja a jelenlétét. Így lehetetlennek tűnik legyőzni őt. De elkerülhetetlenül eljön az idő, amikor valami több akar lenni, mint a „második” a sorrendben. És itt van a tökéletes lehetőség, hogy visszaszerezze az emberét.

Most ment keresztül egy különváláson/váláson, vagy komolyan fontolgatja? Ha nem megy közted és a párod között, akkor nem kell attól tartanod, hogy elválsz. Számos pozitívumot hoz magával, amelyeket a saját javára fordíthat.

5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

 A szerelemről már nagyon sok volt írva. Az emberek valószínűleg mindig szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De hogyan ismered meg, hogy megtaláltad életed szerelmét? Vess egy pillantást az öt jelre, amelyek alapján tudni fogod, hogy már meg is találtad.

Te magad is tudod. Nem a részeg beszéd idegesít a legjobban kedvesedben, és nem is az, hogy újra elfelejti a közös évfordulót. A legjobban a mindennapi dolgok idegesítenek, mint az ágy alatti zokni, egy mosatlan bögre a reggeliből, vagy az, hogy a párod nem csattan be az autó hátsó ülésén. Miért van ez így, és hogyan lehet kilépni belőle?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.