Továbbra is kitart a kapcsolatod?

Minden kapcsolat időnként válságon megy keresztül. Akár azt is mondhatnánk, hogy a válságok szükségesek egy működő kapcsolathoz. Csak akkor fogod fel, hogy milyen boldog vagy valójában! De mi van akkor, ha a viták és a nézeteltérések napirenden vannak? Vagy egyszerűen boldogtalannak érzed magad a kapcsolatodban? Nézze meg, ez csak egy újabb válság, vagy a kapcsolata már alig tartja össze.

Sok megoldatlan panasza van

A sérelem valami csúnya dolog, amit a másik személy tett veled és soha nem kért bocsánatot érte. A tévedés igazságtalanság. A nagy sérelmeket általában megoldjuk, de az apró igazságtalanságokat általában békén hagyjuk. A probléma az, hogy a sérelmek fokozatosan gyűlnek. Ha egyszer az utolsó csepp a pohárban, gyakran nincs visszaút. És ha igen, számítson rá, hogy hosszú és fájdalmas út lesz. Azonnal oldja meg a konfliktusokat, még ha a legkisebbek is. Zavar valami a pároddal kapcsolatban? Vagy tűrje meg, vagy bízzon! Nem tréfálják magukat, így egyszerűen nem megy. Beszélj, beszélj és beszélj.

Folyamatosan a múltra gondolsz

Különösen a volt partnerek különlegesek. Ha a kapcsolatod az egyik partner gyógyulási szakaszában kezdődött egy nehéz szakítás után, akkor igazából semmi közös nincs bennetek. Észre sem kell vennie. Egyikőtök fűzfa, a másik pedig csak bizalmas? Legtöbbször csak egy irányba működik? Volt egy csodálatos érzésed az elején, hogy a másiknak valóban szüksége van rád? Ha e kérdések közül legalább kettőre igennel válaszolt, akkor valószínűleg csak gyógyszerként működik. Amint a "bizalmas" talpra áll, a kapcsolatod már nem tart össze semmit.

A másik személy jelenléte idegesít

Ez a probléma gyakran azért merül fel, mert egyedül vagy a kapcsolat elején egy lépést sem tettek. Az "Egy lélek, egy test" szépnek és romantikusnak hangzik, de ez nem olyan, ami örökké tarthat. Előbb-utóbb újra szüksége lesz saját térre. Ha elszalasztottad ezt a pillanatot, és éjjel-nappal egyedül maradtál, nem csoda, hogy tengeralattjáró-betegséged van. Legyen óvatos, az egyiknek mindig több magányra van szüksége, mint a másiknak. Gondolj bele.

Nincsenek közös életcéljaid

Kicsit trükkös pont. Néha beleszeretünk valakibe, aki egyáltalán nem illik hozzánk. Teljesen más életcéljai, vágyai és igényei vannak. De a szerelemben úgy gondoljuk, hogy könnyen leküzdhetjük ezeket a különbségeket. Sajnos ez nem így működik. Hogy hova menjen nyaralni, vagy milyen nevet adjon gyermekeinek, nézeteltérések esetén elég jól megoldható. De ha nem osztozik két alapvető kérdésben az életben, kapcsolata mindig a szétesés szélén áll. Egyikőtök boldogtalanabb lesz, mint a másik. Milyen kérdések ezek? Hol fogunk élni? Hány gyermekünk lesz, ha lesz egyáltalán? Ha ebben a két kérdésben nem értesz egyet, akkor sok energiádba kerül a kapcsolat fenntartása.


Hasonló cikkek

Amint az első szerelem elmúlt, sok pár kezdi észrevenni a másik személy hibáit a kapcsolatában. Különösen a hosszú távú kapcsolatok szenvednek gyakran attól, hogy a partnerek kissé hétköznapiakká váltak. És így egy egyszerűnek tűnő megoldás kínálkozik. Hűtlenség. De vajon ez a megfelelő megoldás?

Minden bizonnyal számos elhagyott, ötvenes év körüli nőt talál a közvetlen közelében. Miért hagyják el a férfiak a feleségüket annyi együtt töltött év után? Miért hagyják el a feleségüket tíz-húsz évvel fiatalabb nőkért?

Az, hogy a férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak, sajnos teljesen igaz mondás. Sajnos sokszor úgy tűnik. Szeretitek egymást, de néha szó szerint harcoltok, mint a lovak? Vagy éppen ellenkezőleg, senkivel sem bírod sokáig a kapcsolatot? De miért van ez így? Felírtunk neked néhány esetet, amit a férfiak nem tudnak elviselni, ha a nők viselkedéséről van szó.

A partnere ideges volt mostanában? Vagy a kedves srác a bárban bizonytalannak találja? Talán a négy legnagyobb férfifélelem egyike nyilvánul meg benne. De mivel ezt soha nem fogja beismerni, még saját magának sem, aligha tudsz rajta segíteni. Tehát nézze meg, mi tartozik a férfiak legnagyobb belső madárijesztői közé.

Noha mindent úgy csinál, mint korábban, hirtelen úgy érzi, hogy valami megváltozott. Sokkal hidegebb a kapcsolatod, furcsa hangulat uralkodik otthon. Gyanítja, hogy a másik fél hűtlen hozzád? Egy hamis vád rossz vért szülhet, ezért legyen óvatos. De ha biztos vagy benne, ne félj felnevelni őket. 5 jelet hozunk, amelyek szerint szinte 100%-ban biztos lehetsz benne.

A problémák megosztása segíthet más szemszögből látni őket. A hölgyek általában megbíznak a barátaikban. Sajnos az urak gyakran hallgatnak a problémáikról. Bár a legtöbb kapcsolati probléma gyakori, ezeknek is megvannak a maguk sajátosságai. Melyek a férfi szemszögéből a boldog házasság legnagyobb gyilkosai?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.