Továbbra is kitart a kapcsolatod?

Minden kapcsolat időnként válságon megy keresztül. Akár azt is mondhatnánk, hogy a válságok szükségesek egy működő kapcsolathoz. Csak akkor fogod fel, hogy milyen boldog vagy valójában! De mi van akkor, ha a viták és a nézeteltérések napirenden vannak? Vagy egyszerűen boldogtalannak érzed magad a kapcsolatodban? Nézze meg, ez csak egy újabb válság, vagy a kapcsolata már alig tartja össze.

Sok megoldatlan panasza van

A sérelem valami csúnya dolog, amit a másik személy tett veled és soha nem kért bocsánatot érte. A tévedés igazságtalanság. A nagy sérelmeket általában megoldjuk, de az apró igazságtalanságokat általában békén hagyjuk. A probléma az, hogy a sérelmek fokozatosan gyűlnek. Ha egyszer az utolsó csepp a pohárban, gyakran nincs visszaút. És ha igen, számítson rá, hogy hosszú és fájdalmas út lesz. Azonnal oldja meg a konfliktusokat, még ha a legkisebbek is. Zavar valami a pároddal kapcsolatban? Vagy tűrje meg, vagy bízzon! Nem tréfálják magukat, így egyszerűen nem megy. Beszélj, beszélj és beszélj.

Folyamatosan a múltra gondolsz

Különösen a volt partnerek különlegesek. Ha a kapcsolatod az egyik partner gyógyulási szakaszában kezdődött egy nehéz szakítás után, akkor igazából semmi közös nincs bennetek. Észre sem kell vennie. Egyikőtök fűzfa, a másik pedig csak bizalmas? Legtöbbször csak egy irányba működik? Volt egy csodálatos érzésed az elején, hogy a másiknak valóban szüksége van rád? Ha e kérdések közül legalább kettőre igennel válaszolt, akkor valószínűleg csak gyógyszerként működik. Amint a "bizalmas" talpra áll, a kapcsolatod már nem tart össze semmit.

A másik személy jelenléte idegesít

Ez a probléma gyakran azért merül fel, mert egyedül vagy a kapcsolat elején egy lépést sem tettek. Az "Egy lélek, egy test" szépnek és romantikusnak hangzik, de ez nem olyan, ami örökké tarthat. Előbb-utóbb újra szüksége lesz saját térre. Ha elszalasztottad ezt a pillanatot, és éjjel-nappal egyedül maradtál, nem csoda, hogy tengeralattjáró-betegséged van. Legyen óvatos, az egyiknek mindig több magányra van szüksége, mint a másiknak. Gondolj bele.

Nincsenek közös életcéljaid

Kicsit trükkös pont. Néha beleszeretünk valakibe, aki egyáltalán nem illik hozzánk. Teljesen más életcéljai, vágyai és igényei vannak. De a szerelemben úgy gondoljuk, hogy könnyen leküzdhetjük ezeket a különbségeket. Sajnos ez nem így működik. Hogy hova menjen nyaralni, vagy milyen nevet adjon gyermekeinek, nézeteltérések esetén elég jól megoldható. De ha nem osztozik két alapvető kérdésben az életben, kapcsolata mindig a szétesés szélén áll. Egyikőtök boldogtalanabb lesz, mint a másik. Milyen kérdések ezek? Hol fogunk élni? Hány gyermekünk lesz, ha lesz egyáltalán? Ha ebben a két kérdésben nem értesz egyet, akkor sok energiádba kerül a kapcsolat fenntartása.


Hasonló cikkek

Vágyod arra, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen, és hogy tökéletesen élvezd a pároddal? Nem akarsz vitatkozni, megoldani semmilyen felesleges problémát, vagy bármit, ami veszélyeztetheti a kapcsolatodat? Ezután rendszeresen gondoskodnia kell a párkapcsolatáról. Csak így kerülheti el a potenciális válságot, amely előbb-utóbb minden kapcsolatot elér. Próbálj meg ihletet meríteni tippjeinkből, talán újra fellendül a kapcsolatod!

A működő partnerkapcsolat fenntartása néha sokkal nehezebb, mint partnert találni. Egy kapcsolatban gyakran jön a csalódás. Mi van ezzel? Öt egyszerű tippet hozunk neked, amivel sikeres leszel a kapcsolatokban.

Úgy érzi, hogy valami nem stimmel a kapcsolatában? Gondolod, hogy a párodnak viszonya van? Gondolod, hogy hirtelen furcsán viselkedik? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen és majdnem 100%-osan, hogy szerelmének van valaki más is rajtad kívül.

Amikor elkezdtél randevúzni, minden alkalommal, amikor találkoztál, meg akartad szerezni a másik örömét valamivel. Egy csokor vagy egy palack kedvenc borodból, amit együtt ittál, minden randevúd része volt. De idővel ezek a kis figyelmek elhalványulnak, és üres teret hagynak benned. Tehát milyen gesztusokat érdemes újra elfogadnod, hogy helyreállítsd boldog párkapcsolatodat?

Bár a nők szeretnek beszélgetni, bizonyos témákat inkább elkerülnek. Azt kérdezed, mire, azon kívül, hogy mennyit költött fodrászra, új ruhára vagy cipőre? Mit titkolnak még előtted kedves partnereid?

Minden bizonnyal számos elhagyott, ötvenes év körüli nőt talál a közvetlen közelében. Miért hagyják el a férfiak a feleségüket annyi együtt töltött év után? Miért hagyják el a feleségüket tíz-húsz évvel fiatalabb nőkért?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.