Amit soha ne mondj el a párodnak

Az őszinteség nagyon fontos egy kapcsolatban. Enélkül nem tudna olyan szilárd alapokra épülő kapcsolatot építeni, amely még egy partnerválság idején sem omlik meg. De még mindig van néhány dolog, amit mindig meg kell tartanod magadban. Melyek azok?

Nos, az exem...

Nem, nem és nem. Egyértelmű, hogy van egy exed. De a párodnak nem igazán kell tudnia, hányan voltak, a nevüket, szokásaikat és telefonszámukat. Amikor a partner közvetlenül kérdez, ne hazudjon. De a lehető leggyorsabban fejezze be a beszélgetést erről a témáról. És bármi történjék is, soha, de soha ne hasonlítsa össze az exét és a jelenlegi partnerét.

Nagyszerű tapasztalataim vannak a szexben!

Bevallotta, hogy a rutin szex untatja, és szereti. próbálj ki új dolgokat? Vagy hogy értékeli a tapasztalt szerelmeseket? Még ha már mindent kipróbáltál a szexben, ne dicsekedj vele. A partner élete nem interjú. Nem kell lenyűgöznie egy potenciális szeretőt a felhalmozott tapasztalatokkal. Képzeld el a másik oldalt: szeretnél a huszadik lenni?

Keresnek engem

Még akkor is, ha egy gyönyörű srác tapogat a bárban, vagy az összes férfi ha ellened fordul az utcán, a párod nem tudja Valószínűleg észreveszi majd közvetlenül az utcán, de semmiképpen sem kell provokatívan felhívni rá a figyelmét. Felesleges féltékenységet ébreszthetsz benne, ami tönkreteheti kapcsolatát. Nem akarja, hogy a partnere vitába szálljon azzal, hogy más férfiak a maga módján kedvelnek téged.

De megtanítalak.

A szexről beszélni jót tesz egy kapcsolatnak. . Mindenekelőtt arról, ami számodra kellemes, vagy ami teljesen hidegen hagy. De mindenképpen mindig kerülje az olyan megjegyzéseket, amelyeket partnere a maga módján értelmezhet. Például a „Soha nem volt problémám a csúcsponttal” mondatot a teljesítménye kritikájaként fogja érteni. És valójában mit ne mondjon soha? Az olyan megjegyzések, mint az exnek, sokkal nagyobb volt a pénisz, hogy izgalmasabb volt a szex az exével stb. Az őszinteséget értékelik, de a szélsőségek sosem jók. Ne fedj fel mindent az utolsó részletig!


Hasonló cikkek

Egy egészséges kapcsolatban a partnerek olyan dolgokról beszélnek, amelyekkel foglalkozni kell. Nem tesznek keresztbe nekik. Ez azt jelenti, hogy néha egy kellemetlen igazságot kell elmondaniuk egymásnak. De van különbség, ha csak kritizál, vagy higgadtan, esetleg megoldási javaslattal közli. A bántó becsmérlő kritika nagyon könnyen tönkreteheti még a legjobban működő párkapcsolatot is.

Bármilyen szép, sikeres vagy szimpatikus vagy, bizonyos típusú partnereket egyszerűen nem fogsz vonzani. Nem magukról a programozó személyekről beszélünk. Vannak, akik egyszerűen nem alkalmasak egy kapcsolatra. Nem járhatnak benne, és túl sokat élnek maguknak. Tehát milyen személyiségtípusokat érdemes kerülni?

Partnered szereti a klasszikus romantikus gesztusokat, például a gyertyafényes vacsorát vagy egy csokor rózsát? Éppen ellenkezőleg, a romantika semmit sem jelent számodra? Szeretnél még a párod kedvében járni? De nem tudod, hogyan teremtsd meg a megfelelő légkört? Olvassa el ötleteinket, és merítsen ihletet!

A nőknek néha nehéz dolguk van a férfiakkal, de ez fordítva is igaz. Néhány hölgy néha nem bánik túl jól partnerével. Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy lassan elviselhetetlen barátnővé válsz.

Biztosan hallottad már néhányszor, hogy az alvásmód felfedi személyiségedet. De ez még nem minden! Állítólag az alvási pozíciódból leolvasható a párkapcsolatod dinamikája. Hiszel a hasonló tanulmányokban? Nézze meg, mit mond a tartózkodási helye a kapcsolatáról. Akkor készítsd el a képet magad!

Amint az első szerelem elmúlt, sok pár kezdi észrevenni a másik személy hibáit a kapcsolatában. Különösen a hosszú távú kapcsolatok szenvednek gyakran attól, hogy a partnerek kissé hétköznapiakká váltak. És így egy egyszerűnek tűnő megoldás kínálkozik. Hűtlenség. De vajon ez a megfelelő megoldás?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.