Szertartások a szeretet erősítésére

Amikor a „rendszeresen ismétlődő tevékenység” szót hallod, a legtöbb embernek az unalom jut eszébe. De van különbség a sztereotípia és a rituálé között, és ma ezt mutatjuk be nektek. A rituálé olyasvalami, ami megszilárdítja a szeretetedet. A rituálék fix pontot adnak az egyébként folyamatosan változó életben. Egyszóval minden szempontból egészségesek. Nézzen meg konkrét példákat.

Közös tevékenység csak kettőtök számára

Menjen rendszeresen teniszezni, biciklizni vagy egyszerűen csak sétálni. Csak ti ketten. Évszaktól és alkalomtól függően tegyen bele valami újat, amit még nem próbált ki. Például egy bobpálya, vagy béreljen snowboardot a hagyományos sílécek helyett. Az együtt töltött idő a friss levegőn jót tesz az egészségednek és kettőtöknek, mint párnak. Közös élményben lesz részed. Ezen kívül kellemesen cseveghetsz, például azon a sétán vagy görkorcsolyán. Minél kalandosabb tevékenységet folytat, annál erősebb lesz a kötődése.

Töltsön tartalmas időt együtt

A lényeg az, hogy amikor együtt vagytok, minden pillanatnak tudatában vagy. Játssz a jó régimódi társasjátékokkal, mesélj vicceket vagy történeteket, játssz kritikusokat és boncolgasd közös kedvenc filmedet. Mit látsz benne és mit lát benne kedvesed, melyik karaktert szereted a legjobban és miért... A lehetőségek végtelenek. A lényeg, hogy szerdán ne szánj rá fél órát, majd élvezd unottan, mondván, hogy már lejárt a kettőtök ideje. Ossz meg valamit, amit mindketten együtt élveznek.

Egy közös étkezés

Ha nincs ideje a héten, legalább vasárnap ebédeljen együtt. Bekapcsolt tévé vagy készenléti állapotban lévő mobil nélkül. Ideális esetben kapcsolja ki a telefonok csengőjét, vagy hagyja a telefont egy teljesen másik szobában pillanatnyilag! Ha természetesen a hét folyamán minden reggelit vagy vacsorát együtt fogyasztotok, még ha csak egy pillanatig is tartanak, akkor biztos lehet benne, hogy erősíti a partnerkapcsolatot.

Üdülés gyerekek és munkahelyi laptopok nélkül< /h2>

Ne keressen kifogásokat az idő és a pénz hiányával, és minden évben a hagyományos, az egész családdal való nyaralás mellett szánjon rá időt. Nem kell külföldre vagy hosszú időre menni. Ha tényleg nem tud dönteni, küldje el egyszerre a gyerekeket a táborba, és minden héten tartson legalább egy pénteki szabadságot. Élvezze a hosszú hétvégét gyerekek nélkül csendesen zárt ajtók mögött, vagy sétáljon szülővárosában. Bármelyik lehetőséget is választja, élvezze úgy, mint egy nyaralást mindennel.

Öt másodpercnél hosszabb csók

Szívesen fogadunk egy csókot a búcsúzásra és az üdvözlésre. Ezt is foglald bele a rituáléidba. De legalább adj magadnak egy hosszabb és nyugodtabb csókot lefekvés előtt. Vagy közvetlenül ébredés után. Vagy a nap bármely szakában. És talán még többször is! Röviden és jól, a tudósok szerint egy öt másodpercnél hosszabb csók felszabadítja a szervezetben a szükséges anyagokat. Milyen? Olyan anyagok, amelyek javítják a hangulatot, összekötik a pároddal, és még a saját testi egészségedet is javítják. Kicsit kevésbé erősen, de így is működik az ölelés vagy a határozott és tudatos kézfogás is.

Csak néhány példát mutattunk be. Követheti őket, vagy létrehozhatja saját rituáléit. A képzeletének nincsenek határai.


Hasonló cikkek

Az olyan dolgok esetében, mint például a hatodik emeletről való lezuhanás, egyértelmű számunkra, hogy a valóságban a hős nem élné túl. De vannak tények, amelyeket a filmek megtanítottak természetesnek venni, pedig a valóságban szinte lehetetlen megvalósítani. Mit várnak el gyakran a férfiak a nőktől, de nincs esélyük teljesíteni?

Egy olyan partnerrel élsz, akiről mindenki azt mondja, hogy jó, kedves, megbízható, de nem vagy boldog a kapcsolatban? Úgy érzed nem tökéletes a kapcsolatod, pedig mindenki szereti a párodat? Gyakran aggódsz miatta, sírsz, és állandóan azt kérdezed magadtól, hogy mit kezdj egy ilyen kapcsolattal? Tanácsot adunk.

A szerelem két ember közötti ügy, míg a kapcsolatot mint olyat általában nem a kettőtök szerelme befolyásolja. Nézze meg, mi kerülhet közétek!

Eleged van abból, hogy minden alkalommal ugyanazt az évfordulót ünnepeld? Olvassa el tippjeinket, és élvezze együtt az ünneplést!

Te voltál valaha a világ legszerelmesebb partnere? Emlékeztek még a szomszédok a szenvedélyes éjszakáidra?De ez az idő már rég elmúlt. A napi gondok súlya alatt kapcsolatodból kihalt a szenvedély, és szívesen megcsókolsz legalább naponta egyszer. Hogyan lehet kiszállni belőle? Tudjuk!

Szerelembe esni gyönyörű dolog. Néha azonban rózsaszín szemüveget tesz a szemünk elé, és nem látjuk azt, amit semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagynunk. Felismeri, hogy partnere nem tisztel, nem tart egyenrangúnak, vagy egyszerűen csak kihasznál? Vannak jelek, amelyek elárulják ezt. Olvassa el, mit.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.