Szertartások a szeretet erősítésére

Amikor a „rendszeresen ismétlődő tevékenység” szót hallod, a legtöbb embernek az unalom jut eszébe. De van különbség a sztereotípia és a rituálé között, és ma ezt mutatjuk be nektek. A rituálé olyasvalami, ami megszilárdítja a szeretetedet. A rituálék fix pontot adnak az egyébként folyamatosan változó életben. Egyszóval minden szempontból egészségesek. Nézzen meg konkrét példákat.

Közös tevékenység csak kettőtök számára

Menjen rendszeresen teniszezni, biciklizni vagy egyszerűen csak sétálni. Csak ti ketten. Évszaktól és alkalomtól függően tegyen bele valami újat, amit még nem próbált ki. Például egy bobpálya, vagy béreljen snowboardot a hagyományos sílécek helyett. Az együtt töltött idő a friss levegőn jót tesz az egészségednek és kettőtöknek, mint párnak. Közös élményben lesz részed. Ezen kívül kellemesen cseveghetsz, például azon a sétán vagy görkorcsolyán. Minél kalandosabb tevékenységet folytat, annál erősebb lesz a kötődése.

Töltsön tartalmas időt együtt

A lényeg az, hogy amikor együtt vagytok, minden pillanatnak tudatában vagy. Játssz a jó régimódi társasjátékokkal, mesélj vicceket vagy történeteket, játssz kritikusokat és boncolgasd közös kedvenc filmedet. Mit látsz benne és mit lát benne kedvesed, melyik karaktert szereted a legjobban és miért... A lehetőségek végtelenek. A lényeg, hogy szerdán ne szánj rá fél órát, majd élvezd unottan, mondván, hogy már lejárt a kettőtök ideje. Ossz meg valamit, amit mindketten együtt élveznek.

Egy közös étkezés

Ha nincs ideje a héten, legalább vasárnap ebédeljen együtt. Bekapcsolt tévé vagy készenléti állapotban lévő mobil nélkül. Ideális esetben kapcsolja ki a telefonok csengőjét, vagy hagyja a telefont egy teljesen másik szobában pillanatnyilag! Ha természetesen a hét folyamán minden reggelit vagy vacsorát együtt fogyasztotok, még ha csak egy pillanatig is tartanak, akkor biztos lehet benne, hogy erősíti a partnerkapcsolatot.

Üdülés gyerekek és munkahelyi laptopok nélkül< /h2>

Ne keressen kifogásokat az idő és a pénz hiányával, és minden évben a hagyományos, az egész családdal való nyaralás mellett szánjon rá időt. Nem kell külföldre vagy hosszú időre menni. Ha tényleg nem tud dönteni, küldje el egyszerre a gyerekeket a táborba, és minden héten tartson legalább egy pénteki szabadságot. Élvezze a hosszú hétvégét gyerekek nélkül csendesen zárt ajtók mögött, vagy sétáljon szülővárosában. Bármelyik lehetőséget is választja, élvezze úgy, mint egy nyaralást mindennel.

Öt másodpercnél hosszabb csók

Szívesen fogadunk egy csókot a búcsúzásra és az üdvözlésre. Ezt is foglald bele a rituáléidba. De legalább adj magadnak egy hosszabb és nyugodtabb csókot lefekvés előtt. Vagy közvetlenül ébredés után. Vagy a nap bármely szakában. És talán még többször is! Röviden és jól, a tudósok szerint egy öt másodpercnél hosszabb csók felszabadítja a szervezetben a szükséges anyagokat. Milyen? Olyan anyagok, amelyek javítják a hangulatot, összekötik a pároddal, és még a saját testi egészségedet is javítják. Kicsit kevésbé erősen, de így is működik az ölelés vagy a határozott és tudatos kézfogás is.

Csak néhány példát mutattunk be. Követheti őket, vagy létrehozhatja saját rituáléit. A képzeletének nincsenek határai.


Hasonló cikkek

A szerelem két ember közötti ügy, míg a kapcsolatot mint olyat általában nem a kettőtök szerelme befolyásolja. Nézze meg, mi kerülhet közétek!

Honnan tudod, hogy egy olyan személlyel élsz, aki irányítani akar téged? Egy olyan személlyel, aki miatt elveszíted önmagad? Honnan tudhatod, hogy partnered manipulátor, aki csak arra használ, hogy kielégítse igényeit?

A féltékenység az élet természetes velejárója. Ha valakit nagyon szeretsz, félsz, hogy elveszíted. Ha beszűkít a féltékeny természet, akkor véletlenül sem maradsz nyugodt. A féltékenység nagyon kellemetlenné teszi mindenki életét. Tehát tanácsot adunk, hogyan pörgesse meg.

Túlélte már könnyekkel és haraggal teli szakítást? Nem tudod túltenni magad az exeden? A legtöbb ember élete során legalább egyszer átéli ezeket a durva pillanatokat. Tanácsot adunk Önnek, hogyan felejtse el a múltat, és hogyan nézzen szembe az új jövővel.

Nem tud hosszú távú kapcsolatot kialakítani? Még mindig nem találta meg a megfelelőt vagy a megfelelőt? Két emberrel együtt élni kimerítő lehet. Ha azonban megszabadulsz az alábbi rossz szokásoktól, hirtelen minden megváltozhat.

Ön azok közé tartozik, akik állandóan féltékenyek a partnerükre? Zavar, ha a szerelmed egy nálad sokkal vonzóbb valaki körül forog? Akkor vigyázz, ne csinálj felesleges féltékenységi jeleneteket. Megtörténhet, hogy a párod elhagy miattuk, és csak a sírásra van szemed.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.