Karrier vagy család (gyerek)?

Ketyeg a biológiai órája, de éppen akkor, amikor a karrierje virágzik? Nem tudja, hogy családot vagy munkát válasszon? Egyáltalán nem könnyű a két lehetőség közül választani. Adunk néhány tanácsot, amelyek segíthetnek a döntésben.

A döntés joga az Ön oldalán áll

Gondol már gyermekvállaláson, de attól tart, hogy családjának köszönhetően kimarad a nagyszerű munkalehetőségekről? Ebben a helyzetben nem könnyű döntést hozni. Azonban ne befolyásolja a környezeted. Ha a biológiai órád ketyegni kezd, előfordulhat, hogy a családod nyomást gyakorol rád, hogy szülessen. Valószínűleg a hosszú távú partnere is csatlakozik hozzájuk. Ne hagyd magad sarokba szorítani, gondolj át mindent nyugodtan. Ebben a döntésben ne nézz vissza mások véleményére, hanem csak a sajátodat kövesd. De emlékezz egy dologra. Még későbbi életkorban is lehet karriert csinálni. Gyereket azonban csak „bizonyos” életkorig vállalhatsz.

Tölts magadnak egy kis tiszta bort

Nők, kérdezd meg magadtól: Élhetek-e a jövőben gyerek nélkül? Megbékélek azzal, hogy soha nem lesz gyerekem? Nem bánnám, ha elveszíteném a karrierem? Hajlandó vagyok-e felcserélni az életemet anyaként a karrieremre? Gondolkozz el egy pillanatra ezeken a kérdéseken, és válaszolj rájuk őszintén. Nincs értelme hazudni magadnak. Tudod magadban, mi a legjobb neked. Csak rá kell jönnie.

Karrier és család

Ha nagyon szeretne gyereket, és nem akarja feladni jövedelmező munkáját (vállalkozását), próbálja meg kombinálni . Sok függ attól, hogy milyen munkát végez. Egyes munkáknál minden bizonnyal a szülési szabadság alatt is lehetne otthonról dolgozni. Néhány nőnek sikerült összekapcsolnia az anyaságot a karrierrel. Nagyszerű anyák és sikeres üzletasszonyok. Édesanyja minden bizonnyal szeretne segíteni az utód gondozásában. Egy másik lehetőség a jászol, ahol minden nap "tárolhatod" kedvencedet. Na és mi van, te is kipróbálod?

Szánj időt a gondolkodásra

Azok a nők, akik igazán szeretnének gyereket, mindent feláldoznak az anyaságért. Még az álomkarrierjükről is lemondnak, és azt gondolják, hogy soha többé nem érik el. Ha valóban bizonytalan vagy, valószínűleg még nem állsz készen a babára. Adj magadnak egy kis időt a gondolkodásra, hogy a jövőben ne bánj meg semmit.


Hasonló cikkek

Minden jól működő kapcsolat alapja nem csak az, hogy szeretitek egymást, mint partnereket, hanem az, hogy mindannyian saját magatokat (önmagatokat) kedveljétek. Ha kedveled magad és van elég önbizalmad, sokkal jobban fog működni a kapcsolatod, mintha alábecsülnéd magad. Miért van ez így? Hogy állsz az önbizalmaddal?

Minden szabad percét együtt töltöttétek kapcsolatotok kezdetén? Együtt feküdtök le, reggel együtt ébredtök, és a közös vacsorák is napirenden voltak. De hirtelen minden más. Az egyik partner hirtelen későn jön haza, és amikor otthon van, inkább egyedül van valahol. Úgy érzed, hogy a párod már nem érdeklődik irántad? Tudjuk, mit tegyünk!

Akár tetszik, akár nem, az erőszak nem kerüli el a kapcsolatokat. Gondolod, hogy soha nem fogsz belejönni ilyesmibe, mert az első arc után azonnal kilépnél a kapcsolatból? De a kapcsolat egy bántalmazóval soha nem egy egyszerű pofonnal kezdődik. Hogyan történik tehát, hogy egy bántalmazott személy az első konfliktus után is hasonló együttélésben marad?

Minden úgy alakul a kapcsolatodban, ahogy kell? Teljesen elégedett a partnerségével? Ha nem, olvassa el néhány tippet, hogyan léphet a következő szintre! És ha igen, nézze meg, hogy természetesen követi-e a következőket. Sok lehetséges gondtól megkímélhetik.

A megfelelően kezelt vitákra szükség van egy egészséges kapcsolatban. Az ilyen érvelést közvetlenül követő időszak azonban ugyanolyan fontos lehet.

Szeretné, ha a kapcsolata működne, és egyenrangú partnerként élne benne? Ezután jól kell ismernie a partnerét, és rendszeresen dolgoznia kell a kapcsolatán. Nem mindegy, hogy szerelmed elején jársz, vagy már pár éve együtt éltek. A partnerek kapcsolatában mindig van hova fejlődni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.