Karrier vagy család (gyerek)?

Ketyeg a biológiai órája, de éppen akkor, amikor a karrierje virágzik? Nem tudja, hogy családot vagy munkát válasszon? Egyáltalán nem könnyű a két lehetőség közül választani. Adunk néhány tanácsot, amelyek segíthetnek a döntésben.

A döntés joga az Ön oldalán áll

Gondol már gyermekvállaláson, de attól tart, hogy családjának köszönhetően kimarad a nagyszerű munkalehetőségekről? Ebben a helyzetben nem könnyű döntést hozni. Azonban ne befolyásolja a környezeted. Ha a biológiai órád ketyegni kezd, előfordulhat, hogy a családod nyomást gyakorol rád, hogy szülessen. Valószínűleg a hosszú távú partnere is csatlakozik hozzájuk. Ne hagyd magad sarokba szorítani, gondolj át mindent nyugodtan. Ebben a döntésben ne nézz vissza mások véleményére, hanem csak a sajátodat kövesd. De emlékezz egy dologra. Még későbbi életkorban is lehet karriert csinálni. Gyereket azonban csak „bizonyos” életkorig vállalhatsz.

Tölts magadnak egy kis tiszta bort

Nők, kérdezd meg magadtól: Élhetek-e a jövőben gyerek nélkül? Megbékélek azzal, hogy soha nem lesz gyerekem? Nem bánnám, ha elveszíteném a karrierem? Hajlandó vagyok-e felcserélni az életemet anyaként a karrieremre? Gondolkozz el egy pillanatra ezeken a kérdéseken, és válaszolj rájuk őszintén. Nincs értelme hazudni magadnak. Tudod magadban, mi a legjobb neked. Csak rá kell jönnie.

Karrier és család

Ha nagyon szeretne gyereket, és nem akarja feladni jövedelmező munkáját (vállalkozását), próbálja meg kombinálni . Sok függ attól, hogy milyen munkát végez. Egyes munkáknál minden bizonnyal a szülési szabadság alatt is lehetne otthonról dolgozni. Néhány nőnek sikerült összekapcsolnia az anyaságot a karrierrel. Nagyszerű anyák és sikeres üzletasszonyok. Édesanyja minden bizonnyal szeretne segíteni az utód gondozásában. Egy másik lehetőség a jászol, ahol minden nap "tárolhatod" kedvencedet. Na és mi van, te is kipróbálod?

Szánj időt a gondolkodásra

Azok a nők, akik igazán szeretnének gyereket, mindent feláldoznak az anyaságért. Még az álomkarrierjükről is lemondnak, és azt gondolják, hogy soha többé nem érik el. Ha valóban bizonytalan vagy, valószínűleg még nem állsz készen a babára. Adj magadnak egy kis időt a gondolkodásra, hogy a jövőben ne bánj meg semmit.


Hasonló cikkek

Mit jelent az igaz szerelem egy ember számára? Sokan a tökéletes szerelmet egyetlen hiba nélkül képzelik el e kifejezés alatt. Sajnos ilyen szerelem nem létezik a való világban. Emiatt meg kell törni ezt az értelmetlen véleményt az abszolút tökéletes kapcsolatról, és meg kell mondanod magadnak, hogy is néz ki valójában az igaz szerelem.

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel a kapcsolatot. Csak tegye meg az apró dolgokat, hogy feldobja partnere napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

A statisztikák szerint Csehországban minden második házasság elválik. Amellett, hogy csalódottság érzed, hogy nem sikerült a kapcsolatod, minden bizonnyal a jövőtől és az új élettől való félelem, de a gyerekek nevelésével, a közös vagyon megosztásával kapcsolatos kérdésekkel is foglalkozol. Az új Ptk. ezen a téren is hírt hozott. Melyek azok? Tanácsot adunk!

Szeretnél egy élettársat? Ezután folyamatosan dolgoznia kell a kapcsolatán. Ha követed tanácsainkat, biztosan meg tudod csinálni!

Irigylik azokat a párokat, akik húsz éve együtt vannak, és még mindig erősek? Szeretnél egy hasonló kapcsolatot, de mindig szakítasz? Lehet, hogy csak figyelmen kívül hagysz valami apróságot, amit a hosszú távú párok természetesnek vesznek egy kapcsolatban. Mi tehát a munkakapcsolat titka?

Feltétel nélkül megbíztok egymásban? Bármi is legyen, vállaltad a hűségedet? Sziklaszilárdnak tartja a vonzerejét? Még a gyerekekkel, a lakással vagy a pénzzel kapcsolatos találgatások sem ijesztenek meg? Akkor vigyázz! Vannak dolgok, amelyeket egyetlen pár sem tart veszélyesnek, mégis igazi próbát jelentenek a kapcsolatodban. Melyek azok?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.