Karrier vagy család (gyerek)?

Ketyeg a biológiai órája, de éppen akkor, amikor a karrierje virágzik? Nem tudja, hogy családot vagy munkát válasszon? Egyáltalán nem könnyű a két lehetőség közül választani. Adunk néhány tanácsot, amelyek segíthetnek a döntésben.

A döntés joga az Ön oldalán áll

Gondol már gyermekvállaláson, de attól tart, hogy családjának köszönhetően kimarad a nagyszerű munkalehetőségekről? Ebben a helyzetben nem könnyű döntést hozni. Azonban ne befolyásolja a környezeted. Ha a biológiai órád ketyegni kezd, előfordulhat, hogy a családod nyomást gyakorol rád, hogy szülessen. Valószínűleg a hosszú távú partnere is csatlakozik hozzájuk. Ne hagyd magad sarokba szorítani, gondolj át mindent nyugodtan. Ebben a döntésben ne nézz vissza mások véleményére, hanem csak a sajátodat kövesd. De emlékezz egy dologra. Még későbbi életkorban is lehet karriert csinálni. Gyereket azonban csak „bizonyos” életkorig vállalhatsz.

Tölts magadnak egy kis tiszta bort

Nők, kérdezd meg magadtól: Élhetek-e a jövőben gyerek nélkül? Megbékélek azzal, hogy soha nem lesz gyerekem? Nem bánnám, ha elveszíteném a karrierem? Hajlandó vagyok-e felcserélni az életemet anyaként a karrieremre? Gondolkozz el egy pillanatra ezeken a kérdéseken, és válaszolj rájuk őszintén. Nincs értelme hazudni magadnak. Tudod magadban, mi a legjobb neked. Csak rá kell jönnie.

Karrier és család

Ha nagyon szeretne gyereket, és nem akarja feladni jövedelmező munkáját (vállalkozását), próbálja meg kombinálni . Sok függ attól, hogy milyen munkát végez. Egyes munkáknál minden bizonnyal a szülési szabadság alatt is lehetne otthonról dolgozni. Néhány nőnek sikerült összekapcsolnia az anyaságot a karrierrel. Nagyszerű anyák és sikeres üzletasszonyok. Édesanyja minden bizonnyal szeretne segíteni az utód gondozásában. Egy másik lehetőség a jászol, ahol minden nap "tárolhatod" kedvencedet. Na és mi van, te is kipróbálod?

Szánj időt a gondolkodásra

Azok a nők, akik igazán szeretnének gyereket, mindent feláldoznak az anyaságért. Még az álomkarrierjükről is lemondnak, és azt gondolják, hogy soha többé nem érik el. Ha valóban bizonytalan vagy, valószínűleg még nem állsz készen a babára. Adj magadnak egy kis időt a gondolkodásra, hogy a jövőben ne bánj meg semmit.


Hasonló cikkek

Rájött, hogy partnerének/férjének szeretője van? Nem tud mit kezdeni vele? Össze kell pakolnia a csomagját, és megkérni, hogy távozzon? Kiabálni, sírni, hibáztatni kell? Vagy neked is kell keresned valakit és viszonozni a hűtlenséget? Melyik megoldás a legjobb? Hagyja, hogy aki megcsal, hagyja el, vagy bocsásson meg neki, és kezdjen új életet együtt?

Az igényeinek megfelelő lakás kiválasztása manapság általában nem jelent problémát. Valójában az egyetlen dolog, ami korlátozhat, az az anyagi helyzete. Sok pár azonban pontosan alábecsüli az ügy nem pénzügyi vonatkozásait. Nem számít, hogy csak az összeköltözésen gondolkodik, vagy évek óta együtt él. Jöjjön el és nézze meg velünk, hogy valójában mitől lesz egy otthon otthon.

Megszelídítheti a fejét más partnerek körül, és nem történnek féltékenységi jelenetek? Vagy éppen ellenkezőleg, csak mosolyogsz a semmibe, és rögtön egy jelenet van a tányérodon, hogy megint másokra nézel? A féltékenység kérdése sok házaspárt foglalkoztat. De mindenki másképp állítja be. Valaki nem tud ellenállni a rendes jeleneteknek, valaki éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem veszi észre. hogy vagy?

Egy kapcsolat sem teljes időnkénti vihar nélkül. A probléma azonban akkor jelentkezik, amikor minden semmisség miatt elindul. És amúgy is értelmetlen a vége. Szeretnéd tudni, hogy a párod miért jön néha utánad, mint egy piros rongy? Vannak olyan mondatok, amelyek igazán feldobják őt.

A nagymamád azt is mondta neked, hogy nem tudod megtartani a férfit meleg vacsora nélkül, vagy hogy egy nő számára az a legfontosabb, hogy rendszeresen hallja, mennyire szereted? És szerinted ez kivétel nélkül érvényes? Nem! Sok mítosz kering a kapcsolatokról, amelyek csak azért igazak, mert az emberek még mindig hisznek bennük. Négy mítoszt mutatunk be, amelyeket jobb lenne, ha kitörölnél a tökéletes kapcsolat bevált képleteiből!

Úgy érzi, hogy az élete értéktelen? Hogy a sztereotípia, a stressz és a negativizmusod megöl? Ha igen, próbáljon meg néhány változtatást végrehajtani az életében. Látni fogja, hogy sokkal jobban fog menni. Nemcsak a magánéletben és a szakmai életben, hanem a párkapcsolatban is. Minden nagyon szorosan összefügg.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.