5 kapcsolati hiba, amit az okos nők elkövetnek

Talán hallottad már korábban: „Túl okos vagy a saját érdekedben. Egyetlen férfi sem bírja el Stakovát." Ez így tűnhet azokkal az éretlen férfiakkal, igaz. De ne becsülje alá őket. Az okos nők gyakran követik el saját hibáikat egy kapcsolatban. Melyek ezek?

1. "Az exeid nullák voltak"

A korábbi szerelmekről való közös beszélgetés mindig kissé veszélyes téma. De még ha az előbbiről is van szó, annak idején biztosan szerette őket. Ne kiabálj vele, ha rosszat beszél róluk. Ne is öntsd magad a tűzbe. Főleg olyan szavakkal, mint: „Nulla volt, de most nálad vagyok. Megtehetsz velem valamit.”

2. Kevés időt tölt a kapcsolattal

A rendkívül intelligens nők magasan foglalkoztatottak. Rengeteg hobbijuk is van, barátainak szentelik magukat, és ideális esetben még jótékonykodnak is. A kapcsolatnak azonban már nem szentelik magukat ugyanolyan intenzitással. Egyszerűen nincs rá idejük. De ha vissza akarsz jutni valakihez, akkor mindkettőtökön dolgoznod kell. Ne becsüld alá. Minden kapcsolaton dolgozni kell!

3. Nem hagyod, hogy segítsenek rajtad

A férfiak arra vannak bekötve, hogy gondoskodjanak rólad, és a védelmeződ legyenek. Az okos nőknek nem kell annyira védekezniük. Legtöbbször kibírják magukat. De vigyázz! Hallgassa meg, ahogy női barátaikról vagy kollégáikról beszélnek. Dicsekszik azzal, hogy segített nekik gyújtógyertyát cserélni az autójukon, vagy egyszerűen csak segítséget kértek tőle? Hagyja magát legalább alkalmanként kényeztetni. Legyen ő a lovagod.

4. Te "teremted" őt

Talán időhiány miatt az intelligens nők gyakran "egyszerű" férfiakat választanak. Könnyen és gyorsan csomagolhatók, és egy kapcsolat elején meglehetősen képlékenyek. Röviden: kiválasztanak valakit, akit fel akarnak emelni. De nem tudsz létrehozni senkit. A legrosszabb a megbánás: „Nélkülem nem lennél semmi!” Talán. De ő a sajátja lenne és nem csak a te "alkotásod". Ne feledje, hogy senkit nem készíthet újra a képen.

5. Csak te állítod össze a programot

Nem is hagyod, hogy befejezze, és kiveszed a naplót a kezéből, és inkább magad tervezed az egész hétvégét? Vagy foglal egy ötcsillagos szállodát a tenger mellett, még akkor is, ha ő szívesebben túrázna a hegyekben? De mit, úgysem tudja, mit akar. Nem így, hölgyeim. Az intelligens nők elragadtatják magukat, és fokozatosan abbahagyják partnerük véleményének kikérését. A magabiztosság jó dolog, de ketten vagytok egy kapcsolatban. Dolgozz együtt, különben a kapcsolatod nem fog sokáig tartani.


Hasonló cikkek

Valószínűleg minden pár az első randevúval foglalkozik a legtöbbet. Mit vegyek fel, mit fogunk csinálni, hol ülünk, miről fogunk beszélgetni? Minden második randevú ilyenkor egy kicsit méltánytalanul elhanyagolt. Mintha kevésbé lenne fontos, mint az első! De ne felejtsd el, hogy az első randevún benyomást keltesz, kapcsolatot építesz másokra! Kifogyott az ötletekből? Tekintse meg tippjeinket, hogyan töltsön le egy felejthetetlen randevút!

Partnered szereti a klasszikus romantikus gesztusokat, például a gyertyafényes vacsorát vagy egy csokor rózsát? Éppen ellenkezőleg, a romantika semmit sem jelent számodra? Szeretnél még a párod kedvében járni? De nem tudod, hogyan teremtsd meg a megfelelő légkört? Olvassa el ötleteinket, és merítsen ihletet!

Azt hitted, hogy a párod mindent elmond? Ha igen, akkor tévedsz. A nők beszédesek lehetnek, de vannak dolgok, amelyekről nem akarnak beszélni a férfiukkal. Mik azok?

Számtalan garantált recept létezik a boldog partnerség kialakítására. Azonban kevés a tisztán praktikus és egyszerű. Beszélj, ne bújj el, oldd meg a dolgokat. Mindez hosszú távú tanács. És ehhez nem mindenkinek van türelme! Négy gyakorlati tippet hozunk tehát, amelyeket azonnal elkezdhet gyakorolni.

Az a tény, hogy a partnereknek őszintének kell lenniük egymással, nem minden tekintetben érvényes. Néha jobb, ha megtartod magadnak a véleményedet, hogy ne sértsd meg a barátnődet. Bizonyos esetekben valóban kifizetődő.

Szeretsz nyaralni? Félsz, hogy pihenés helyett újra csak stresszt fogsz tapasztalni? Ne aggódj. Tanácsot adunk, mit tegyen, hogy ezúttal elkerülje a kellemetlen nyaralást.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.