5 kapcsolati hiba, amit az okos nők elkövetnek

Talán hallottad már korábban: „Túl okos vagy a saját érdekedben. Egyetlen férfi sem bírja el Stakovát." Ez így tűnhet azokkal az éretlen férfiakkal, igaz. De ne becsülje alá őket. Az okos nők gyakran követik el saját hibáikat egy kapcsolatban. Melyek ezek?

1. "Az exeid nullák voltak"

A korábbi szerelmekről való közös beszélgetés mindig kissé veszélyes téma. De még ha az előbbiről is van szó, annak idején biztosan szerette őket. Ne kiabálj vele, ha rosszat beszél róluk. Ne is öntsd magad a tűzbe. Főleg olyan szavakkal, mint: „Nulla volt, de most nálad vagyok. Megtehetsz velem valamit.”

2. Kevés időt tölt a kapcsolattal

A rendkívül intelligens nők magasan foglalkoztatottak. Rengeteg hobbijuk is van, barátainak szentelik magukat, és ideális esetben még jótékonykodnak is. A kapcsolatnak azonban már nem szentelik magukat ugyanolyan intenzitással. Egyszerűen nincs rá idejük. De ha vissza akarsz jutni valakihez, akkor mindkettőtökön dolgoznod kell. Ne becsüld alá. Minden kapcsolaton dolgozni kell!

3. Nem hagyod, hogy segítsenek rajtad

A férfiak arra vannak bekötve, hogy gondoskodjanak rólad, és a védelmeződ legyenek. Az okos nőknek nem kell annyira védekezniük. Legtöbbször kibírják magukat. De vigyázz! Hallgassa meg, ahogy női barátaikról vagy kollégáikról beszélnek. Dicsekszik azzal, hogy segített nekik gyújtógyertyát cserélni az autójukon, vagy egyszerűen csak segítséget kértek tőle? Hagyja magát legalább alkalmanként kényeztetni. Legyen ő a lovagod.

4. Te "teremted" őt

Talán időhiány miatt az intelligens nők gyakran "egyszerű" férfiakat választanak. Könnyen és gyorsan csomagolhatók, és egy kapcsolat elején meglehetősen képlékenyek. Röviden: kiválasztanak valakit, akit fel akarnak emelni. De nem tudsz létrehozni senkit. A legrosszabb a megbánás: „Nélkülem nem lennél semmi!” Talán. De ő a sajátja lenne és nem csak a te "alkotásod". Ne feledje, hogy senkit nem készíthet újra a képen.

5. Csak te állítod össze a programot

Nem is hagyod, hogy befejezze, és kiveszed a naplót a kezéből, és inkább magad tervezed az egész hétvégét? Vagy foglal egy ötcsillagos szállodát a tenger mellett, még akkor is, ha ő szívesebben túrázna a hegyekben? De mit, úgysem tudja, mit akar. Nem így, hölgyeim. Az intelligens nők elragadtatják magukat, és fokozatosan abbahagyják partnerük véleményének kikérését. A magabiztosság jó dolog, de ketten vagytok egy kapcsolatban. Dolgozz együtt, különben a kapcsolatod nem fog sokáig tartani.


Hasonló cikkek

A házasságot ősidők óta állandó szokásokkal rendelkező uniónak tekintették. De ahogy a társadalom fejlődik, a házasság fogalma is természetesen változik. Ami korábban elképzelhetetlen volt, az ma már egészen általános. A modern házasságnak már nem kell pontos szabályokat követnie. Mindenki úgy fogadhatja, ahogy jónak látja. És az egyik lehetőség az úgynevezett nyitott vagy szabad házasság. Mit lehet elképzelni e kifejezés alatt?

A statisztikák szerint Csehországban minden második házasság elválik. Amellett, hogy csalódottság érzed, hogy nem sikerült a kapcsolatod, minden bizonnyal a jövőtől és az új élettől való félelem, de a gyerekek nevelésével, a közös vagyon megosztásával kapcsolatos kérdésekkel is foglalkozol. Az új Ptk. ezen a téren is hírt hozott. Melyek azok? Tanácsot adunk!

Nem igazán szeret hazajönni egy ideje? Nem tudod miért, de valami zavar a jelenlegi kapcsolatodban? Nem akarsz szakítani, mert még mindig szereted a párodat? Szóval mi van ezzel? Ne ess kétségbe! Útmutatást adunk a párkapcsolat leggyakoribb problémáinak egyszerű megoldásához.

Számtalan tipp és tanács található a boldog párkapcsolathoz. De melyik a megfelelő? Azok, amelyekről bölcs könyvekben vagy az interneten olvasol? Vagy esetleg tanácsot a legjobb barátaitól és haverjaitól? Mi a helyzet a pszichológusok és más kapcsolati szakértők tanácsaival? Hogyan válasszuk ki a legjobbakat a rengeteg tanács és tipp közül? Megcsináltuk neked!

Amikor a „rendszeresen ismétlődő tevékenység” szót hallod, a legtöbb embernek az unalom jut eszébe. De van különbség a sztereotípia és a rituálé között, és ma ezt mutatjuk be nektek. A rituálé olyasvalami, ami megszilárdítja a szeretetedet. A rituálék fix pontot adnak az egyébként folyamatosan változó életben. Egyszóval minden szempontból egészségesek. Lásd a konkrét példákat.

A kiegyensúlyozott egyének nemcsak a karrierjükben, hanem a kapcsolataikban is sikeresebbek. Megpróbál racionálisan gondolkodni. Nem adnak könnyen érzelmeiknek. Jól tud uralkodni magán. Ez megakadályozza a felesleges vitákat a kapcsolatban. Szimpatikus hatással vannak a körülöttük lévőkre, könnyen teremtenek kapcsolatokat. Jöjjön el és olvassa el, mit nem csinálnak alapvetően erős egyének, és tanuljanak belőle.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.