5 kapcsolati hiba, amit az okos nők elkövetnek

Talán hallottad már korábban: „Túl okos vagy a saját érdekedben. Egyetlen férfi sem bírja el Stakovát." Ez így tűnhet azokkal az éretlen férfiakkal, igaz. De ne becsülje alá őket. Az okos nők gyakran követik el saját hibáikat egy kapcsolatban. Melyek ezek?

1. "Az exeid nullák voltak"

A korábbi szerelmekről való közös beszélgetés mindig kissé veszélyes téma. De még ha az előbbiről is van szó, annak idején biztosan szerette őket. Ne kiabálj vele, ha rosszat beszél róluk. Ne is öntsd magad a tűzbe. Főleg olyan szavakkal, mint: „Nulla volt, de most nálad vagyok. Megtehetsz velem valamit.”

2. Kevés időt tölt a kapcsolattal

A rendkívül intelligens nők magasan foglalkoztatottak. Rengeteg hobbijuk is van, barátainak szentelik magukat, és ideális esetben még jótékonykodnak is. A kapcsolatnak azonban már nem szentelik magukat ugyanolyan intenzitással. Egyszerűen nincs rá idejük. De ha vissza akarsz jutni valakihez, akkor mindkettőtökön dolgoznod kell. Ne becsüld alá. Minden kapcsolaton dolgozni kell!

3. Nem hagyod, hogy segítsenek rajtad

A férfiak arra vannak bekötve, hogy gondoskodjanak rólad, és a védelmeződ legyenek. Az okos nőknek nem kell annyira védekezniük. Legtöbbször kibírják magukat. De vigyázz! Hallgassa meg, ahogy női barátaikról vagy kollégáikról beszélnek. Dicsekszik azzal, hogy segített nekik gyújtógyertyát cserélni az autójukon, vagy egyszerűen csak segítséget kértek tőle? Hagyja magát legalább alkalmanként kényeztetni. Legyen ő a lovagod.

4. Te "teremted" őt

Talán időhiány miatt az intelligens nők gyakran "egyszerű" férfiakat választanak. Könnyen és gyorsan csomagolhatók, és egy kapcsolat elején meglehetősen képlékenyek. Röviden: kiválasztanak valakit, akit fel akarnak emelni. De nem tudsz létrehozni senkit. A legrosszabb a megbánás: „Nélkülem nem lennél semmi!” Talán. De ő a sajátja lenne és nem csak a te "alkotásod". Ne feledje, hogy senkit nem készíthet újra a képen.

5. Csak te állítod össze a programot

Nem is hagyod, hogy befejezze, és kiveszed a naplót a kezéből, és inkább magad tervezed az egész hétvégét? Vagy foglal egy ötcsillagos szállodát a tenger mellett, még akkor is, ha ő szívesebben túrázna a hegyekben? De mit, úgysem tudja, mit akar. Nem így, hölgyeim. Az intelligens nők elragadtatják magukat, és fokozatosan abbahagyják partnerük véleményének kikérését. A magabiztosság jó dolog, de ketten vagytok egy kapcsolatban. Dolgozz együtt, különben a kapcsolatod nem fog sokáig tartani.


Hasonló cikkek

Azt hitted, hogy ez soha nem történhet meg veled? De a lehetetlen valósággá vált? Megcsalt a párod? És mindennek a tetejébe bevallotta az egészet? És most? Még mindig szereted a párodat, de nem tudod, hogyan válj meg ettől az információtól? Tanácsot adunk!

Majdnem mindenre vonatkozik a "más régió, más modor" mondás. Még a házasságra is. Az a feltételezés, hogy mindenki csak a szeretetre és a bizalomra gondol, sajnos nem vált be. Mi tehát a boldog házasság sikerének alapja külföldön?

Sok nő azt feltételezi, hogy a férfiak féltékenyek barátnőjük barátaira, hírességekre, akiket a lány csodál, vagy esetleg egy kollégájára, akivel állítólag mindig olyan jókat beszélget. Logikus érvelés. Meg fogunk lepni, de ezek az okok elég mélyen benne vannak a „versenytársak” listáján. Ki, vagy inkább mi okozza a legnagyobb ráncokat a homlokán?

A férfija szeret nőkkel szórakozni? Arra gyanakszik, hogy még randizik is? Lehet, hogy van otthon nőcsábász, és még nem is tudsz róla. Tehát derítsd ki, miben állsz!

A csók az egyik legintimebb fizikai érintés. A csókok könnyen megmondhatják, hogy egy személy mit érez a partnere iránt. Nézd meg, mit mond rólad a csók.

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudhatod, hogy valaki jobbat érdemel?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.