Házas vagyok, de szeretek egy másikat. Mi van ezzel?

A házassági esküvel megkötött élettársi kapcsolat egész időtartama alatt szép lehet. Csak rajtad múlik, hogyan vigyázol a szerelmedre, és hogyan élvezed a közös házasságot. De mit tegyünk, ha valaki másba szeretünk? Minden erőddel ellenállni az új szerelemnek, vagy behódolni neki?

Minden kapcsolat eleje izgalmas

Minden párkapcsolat szép az elején. Tele van izgalommal, feszültséggel, élményekkel. Nagy szüksége van arra, hogy jobban megismerje szerelmét. Arra vágysz, hogy egy lélekbe és egy testbe egyesülj. Kapcsolatotok addig csillog, amíg tökéletesen meg nem ismeritek egymást. Ha csak élvezitek magatokat, és nem oldotok meg közösen semmilyen problémát, a kapcsolat nagyon hosszú ideig tökéletes lehet. Amint a párkapcsolatotok (házasságuk) abba a szakaszba kerül, amikor már tökéletesen ismeritek egymást, amikor pontosan tudod, mit fog tenni a kedvesed/szeretetted, amikor elkezded megoldani a közös gondokat, mint a munka, a gyerekek, a háztartás, a pénzügyek, a szerelem fázisa kezd átalakulni klasszikus párkapcsolattá, amely inkább barátságra, mint szenvedélyes románcra kezd hasonlítani. De ez elég gyakori. Ne féljen ettől.

A házasság veszélyben

Bár kapcsolata nagyon kényelmes, bizonyos mértékig veszélybe kerülhet. Megfenyegette, hogy egy napon találkozik egy nagy „M” betűs férfival. Egy férfi, aki tetszeni fog, aki nem csak fizikailag vonzza majd. Egy férfi, akivel kijöhetsz. Ha a vonzalma miatt úgy érzi, te vagy az érdeklődésének középpontjában, nem lesz könnyű dolgod. Hirtelen újra istennőnek fogod érezni magad, és mit beszélünk, ez az érzés jót fog tenni neked. Hirtelen úgy érzed majd, hogy tele vagy energiával, jó kedved lesz, mosolyogsz, bármerre mész, csak tudni fogod! Melyik nő ne szeretné, ha egy jóképű férfi megcsodálná, aki szépnek, intelligensnek, egyszóval csodálatosnak tartja?

Szerelmes lettél valaki másba?

Mit tegyél, ha boldog házasságban élsz, és gyermekeid születnek a férjeddel? Hogyan bánj új szerelmeddel, ha tudod, hogy szereted a férjedet, és nem akarsz semmi áron elválni? Azonnal véget kell vetnie új kapcsolatának, vagy szenvedélyes románcot kellene kötnie hódolójával, és reménykednie kell abban, hogy hűtlensége "nem megy"?

Ellenállni az új szerelemnek, vagy engednie kell neki?

Az erkölcsi elvek szerint helyes lenne hűséges maradni a férjéhez, odaadni magát a családjának, és egyszerűen és gyorsan elfelejteni minden házasságon kívüli kapcsolatot. De mi van akkor, ha a vágyad erősebb nálad? Mi van, ha állandóan a kedvesedre gondolsz? Mi van, ha jobban várod a vele való találkozást, mint a családjával végzett tevékenységeket? Mi van, ha elképzeli az új szerelmét, miközben szeretkezik a férjével? Hogyan kell ilyen esetben eljárni?

A buktatók mindkét változatot magukkal hozzák

A beteljesületlen vágy elégedetlenséget okozhat egy egyébként működő házastársi kapcsolatban. Amellett, hogy valószínűleg nagyon ingerült leszel, mert nem érted el, amit akartál, döntésed abban is megmutatkozhat, hogy új szerelmedet folyamatosan a tökéletesség eszményének fogod tekinteni. Valószínűleg ekkor kezdi majd összehasonlítani a férfit az új szerelmével, ami megbánások és házassági viták egész sorát eredményezi.

Ha úgy dönt, hogy egy gyönyörű románcot szeretne új felfedezésével, akkor számítani rá, hogy a hűtlenséged "kitörhet". Ráadásul meg kell küzdened azzal a ténnyel, hogy hazudsz a családodnak. Hiszen hirtelen időre lesz szüksége, hogy titokban találkozhasson szerelmével. Tovább kell figyelnie telefonját és e-mailjét. Ilyen helyzetben az óvatosságra lesz szükség. Ráadásul azt kockáztatja, hogy egy ismerőse találkozik a szeretőjével, és elmondja a férjének. A hűtlenség elkövetésével a korábban működő házasság felbomlását kockáztatod. Másrészt meg kell jegyezni, hogy egy szerelmi kapcsolat sok új, izgalmas élményt hoz magával.

Döntés arról, hogyan viselkedjen olyan helyzetben, amikor valaki másba szeret bele, mint aki a sajátja. Az ember valójában csak rajtad múlik. Mindig attól függ, milyen a házassága, hiányzik-e belőle valami, vagy ez a tökéletes házasság eszménye. Mérlegelni kell a megtört hűtlenség lehetséges következményeit, és ennek megfelelően dönteni, hogyan kell kezelni az új szerelmet. Fontos azonban megemlíteni azt a tényt is, hogy néha a házassági válság a legjobb impulzus a hosszú távú házassági szerelem megújítására.


Hasonló cikkek

Mivel az elvált párok száma folyamatosan növekszik, nem szokatlan, hogy beleszeret valakibe, akinek korábbi kapcsolatából (házasságából) van egy vagy több gyermeke. Hogyan lehet közelebb kerülni "idegen" gyerekekhez? Könnyű, vagy a párod gyerekei pokollá tehetik az életedet?

Bizonyára sokszor találkozik majd az elutasítással az életében. Ez nem csak egy kapcsolatban való elutasítás kell, hogy legyen, hanem a barátaiddal, családoddal, munkáddal vagy bármi mással kapcsolatos elutasítás is. De hogyan lehet megbirkózni egy váratlan elutasítással? Mit tehetsz, hogy ez a csalódás ne okozzon ellenszenvet a hasonló élményeknek? Hogyan lehet a legjobbat kihozni az elutasításból?

Te voltál valaha a világ legszerelmesebb partnere? Emlékeztek még a szomszédok a szenvedélyes éjszakáidra?De ez az idő már rég elmúlt. A napi gondok súlya alatt kapcsolatodból kihalt a szenvedély, és szívesen megcsókolsz legalább naponta egyszer. Hogyan lehet kiszállni belőle? Tudjuk!

Mi akadályoz meg leggyakrabban abban, hogy megtalálja és megtartsa a szerelmet az életében? Meglepő módon ezért te és a félelmed beengedheted a szerelmet az életedbe.

Nem szabad egy nőt a koráról kérdezni, és nem szabad kritizálnia a súlyát. Ezt mindenki tudja. De még az uraknak is megvannak a maguk érzékeny helyei, amelyeket nagyon óvatosan kell megközelíteni. Bár próbálják titkolni, még a férfiakat is bánthatja egy érzéketlen szó. Miről van szó?

A barátod szakított veled? Fájdalmas élmény volt számodra? Ha igen, akkor tanácsot adunk, hogyan felejtheti el volt partnerét. Ez a legjobb módja annak, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljon a szakítás fájdalmától.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.