Házas vagyok, de szeretek egy másikat. Mi van ezzel?

A házassági esküvel megkötött élettársi kapcsolat egész időtartama alatt szép lehet. Csak rajtad múlik, hogyan vigyázol a szerelmedre, és hogyan élvezed a közös házasságot. De mit tegyünk, ha valaki másba szeretünk? Minden erőddel ellenállni az új szerelemnek, vagy behódolni neki?

Minden kapcsolat eleje izgalmas

Minden párkapcsolat szép az elején. Tele van izgalommal, feszültséggel, élményekkel. Nagy szüksége van arra, hogy jobban megismerje szerelmét. Arra vágysz, hogy egy lélekbe és egy testbe egyesülj. Kapcsolatotok addig csillog, amíg tökéletesen meg nem ismeritek egymást. Ha csak élvezitek magatokat, és nem oldotok meg közösen semmilyen problémát, a kapcsolat nagyon hosszú ideig tökéletes lehet. Amint a párkapcsolatotok (házasságuk) abba a szakaszba kerül, amikor már tökéletesen ismeritek egymást, amikor pontosan tudod, mit fog tenni a kedvesed/szeretetted, amikor elkezded megoldani a közös gondokat, mint a munka, a gyerekek, a háztartás, a pénzügyek, a szerelem fázisa kezd átalakulni klasszikus párkapcsolattá, amely inkább barátságra, mint szenvedélyes románcra kezd hasonlítani. De ez elég gyakori. Ne féljen ettől.

A házasság veszélyben

Bár kapcsolata nagyon kényelmes, bizonyos mértékig veszélybe kerülhet. Megfenyegette, hogy egy napon találkozik egy nagy „M” betűs férfival. Egy férfi, aki tetszeni fog, aki nem csak fizikailag vonzza majd. Egy férfi, akivel kijöhetsz. Ha a vonzalma miatt úgy érzi, te vagy az érdeklődésének középpontjában, nem lesz könnyű dolgod. Hirtelen újra istennőnek fogod érezni magad, és mit beszélünk, ez az érzés jót fog tenni neked. Hirtelen úgy érzed majd, hogy tele vagy energiával, jó kedved lesz, mosolyogsz, bármerre mész, csak tudni fogod! Melyik nő ne szeretné, ha egy jóképű férfi megcsodálná, aki szépnek, intelligensnek, egyszóval csodálatosnak tartja?

Szerelmes lettél valaki másba?

Mit tegyél, ha boldog házasságban élsz, és gyermekeid születnek a férjeddel? Hogyan bánj új szerelmeddel, ha tudod, hogy szereted a férjedet, és nem akarsz semmi áron elválni? Azonnal véget kell vetnie új kapcsolatának, vagy szenvedélyes románcot kellene kötnie hódolójával, és reménykednie kell abban, hogy hűtlensége "nem megy"?

Ellenállni az új szerelemnek, vagy engednie kell neki?

Az erkölcsi elvek szerint helyes lenne hűséges maradni a férjéhez, odaadni magát a családjának, és egyszerűen és gyorsan elfelejteni minden házasságon kívüli kapcsolatot. De mi van akkor, ha a vágyad erősebb nálad? Mi van, ha állandóan a kedvesedre gondolsz? Mi van, ha jobban várod a vele való találkozást, mint a családjával végzett tevékenységeket? Mi van, ha elképzeli az új szerelmét, miközben szeretkezik a férjével? Hogyan kell ilyen esetben eljárni?

A buktatók mindkét változatot magukkal hozzák

A beteljesületlen vágy elégedetlenséget okozhat egy egyébként működő házastársi kapcsolatban. Amellett, hogy valószínűleg nagyon ingerült leszel, mert nem érted el, amit akartál, döntésed abban is megmutatkozhat, hogy új szerelmedet folyamatosan a tökéletesség eszményének fogod tekinteni. Valószínűleg ekkor kezdi majd összehasonlítani a férfit az új szerelmével, ami megbánások és házassági viták egész sorát eredményezi.

Ha úgy dönt, hogy egy gyönyörű románcot szeretne új felfedezésével, akkor számítani rá, hogy a hűtlenséged "kitörhet". Ráadásul meg kell küzdened azzal a ténnyel, hogy hazudsz a családodnak. Hiszen hirtelen időre lesz szüksége, hogy titokban találkozhasson szerelmével. Tovább kell figyelnie telefonját és e-mailjét. Ilyen helyzetben az óvatosságra lesz szükség. Ráadásul azt kockáztatja, hogy egy ismerőse találkozik a szeretőjével, és elmondja a férjének. A hűtlenség elkövetésével a korábban működő házasság felbomlását kockáztatod. Másrészt meg kell jegyezni, hogy egy szerelmi kapcsolat sok új, izgalmas élményt hoz magával.

Döntés arról, hogyan viselkedjen olyan helyzetben, amikor valaki másba szeret bele, mint aki a sajátja. Az ember valójában csak rajtad múlik. Mindig attól függ, milyen a házassága, hiányzik-e belőle valami, vagy ez a tökéletes házasság eszménye. Mérlegelni kell a megtört hűtlenség lehetséges következményeit, és ennek megfelelően dönteni, hogyan kell kezelni az új szerelmet. Fontos azonban megemlíteni azt a tényt is, hogy néha a házassági válság a legjobb impulzus a hosszú távú házassági szerelem megújítására.


Hasonló cikkek

Elmentetek együtt egy régóta várt nyaralásra, de ennek az ellenkezője igaz? Megtudtad, hogy a kedvesednek van valakije? Összedőlt a világod abban a pillanatban? És most? Hogyan lehet kikerülni egy ilyen helyzetből?

Néhány pár a szakítás után is barátok maradnak. Az ilyen párok azonban nagyon ritkák. Leginkább a csak szenvedélyen alapuló korábbi kapcsolatokra utalnak, vagy azokra, akik a szexen kívül mindenben kijöttek egymással. Minden más esetben számtalan oka van az összes korábbi kapcsolat megszakításának. Olvasson a legsúlyosabbakról.

Közeleg a Valentin-nap, és a levegő tele van szeretettel. Akár jegyes, akár nem, sok hízelgést hallasz, különösen ebben az időszakban. Sajnos a legtöbb embert váratlanul éri egy váratlan bók, és nem tudják, hogyan reagáljanak rá. Az elutasítás vagy az elutasítás viszont csalódást okoz annak, aki a bókot fizette. Tehát tanulja meg elfogadni a hízelgést.

A folyamatos kritika méregként hat egy kapcsolatra. Fokozatosan felemészti a pozitív érzelmeket, a köztetek lévő kapcsolatot, és végül a kapcsolat egyszerűen szétesik.

Van számos beteljesületlen álma? Szeretnél valami izgalmasat megtapasztalni, de még mindig nincs kedve hozzá? Egész életedben másra gondolsz, nem magadra? Nem azt csinálod, amit szeretnél, mert a párod nem élvezi? Nem akarsz munkahelyet váltani, mert sajnálod a főnöködet? Nem szívesen végez bizonyos tevékenységeket csak azért, mert fél attól, amit a körülötted lévők mondanak? Akkor nagy hibát követsz el.

Mindannyian határozottan harmonikus kapcsolatot szeretnének, felesleges viták nélkül. Ha nem akarod, hogy a kapcsolatod válságba kerüljön, akkor teljes mértékben kézben kell tartanod azt. Mit kell tehát tenni, hogy minden úgy működjön, ahogy kell?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.