Hogyan találjuk meg a megfelelő kapcsolatot?

Egyáltalán nem könnyű megtalálni a megfelelő partnert az életre. Főleg, ha egyszerre mindenkit megfelelőnek találsz és senkit sem. Hogyan kezdjem? hol tévedsz? Egy egyszerű útmutatót írtunk az induláshoz, vagy arra az esetre, ha már régóta szingli vagy és szeretnél újra randevúzni. Csináljuk meg!

Ki vagy te?

Ahhoz, hogy megtaláld az igazit, először alaposan meg kell ismerned magad. Mi irritál, mit szeretsz, mik a rossz szokásaid vagy apró "furcsaságaid". Ez jobb képet ad arról, hogy mit keres a partnerében. Valaki, aki kiegészít téged, vagy aki olyan, mint te? És ha még mindig nem vagy biztos benne...

Egyértelművé tegye, kit keres

Vegyél elő egy papírt, írd le a Leendő párom / Leendő párom és oszd el a papírt három oszlopba. Az elsőbe írja be, hogy „nincs vita”, a másodikba „hajlandó vagyok megvitatni”, a harmadikba pedig „nem érdekel”. És most töltse ki őket.

Menjen el a világba

Jelentkezzen be egy társkereső oldalra, telepítsen egy társkereső alkalmazást. Amikor a koronavírus elleni intézkedések lehetővé teszik, vegyen részt különféle társadalmi eseményeken a környéken. Ahhoz, hogy valakit megtalálhass, önmagadnak is megtalálhatónak kell lenned. Ne bújj el. Aktívan keress új kapcsolatokat.

Légy nyitott

Ne keress valakit, akinek az a gondolata, hogy találkoznod kell, randevúznod kell. Csak találkozz emberekkel. És ne taszíts el valakit azzal, hogy soha többé nem látod. Azokból, akikkel nem jött össze azonnal, nagyszerű barátok vagy üzleti partnerek válhatnak. Vagy később felvillan köztetek. Ismerjétek meg egymást, elsősorban ne párkapcsolatra törekedjetek.

Adjon nekik egy esélyt

Az első randevúból nem sokat tanulhat. Adj esélyt párodnak, és ne ítélkezz felette rögtön az első randevú után. Főleg, ha nem vagy biztos benne. Vagy a dátum rendben volt, de téged nem érdekelt különösebben. A veled szemben lévő személy ideges lehetett, csak éppen nem volt napja, egy órával a találkozó előtt rossz hírek érkeztek hozzá.... Bármi megtörténhet. Ne ítélkezz addig, amíg teljesen biztos nem vagy benne.

Ne kérdezd meg magadtól, hogy jó-e a párod

Gyakran kérdezzük magunktól: „Jó párkapcsolatban vagyunk?” Ez több gyakoribb, mint gondolnád. Lehet, hogy magadban gondolod. A jó hír az, hogy erre a kérdésre egyetlen egyszerű válasz adható, ez pedig: „Kit érdekel?!” Hagyd abba, hogy megkérdőjelezd magad és az értékedet. Ne is figyelj a környezetre, ami megmondhatja, miért nem vagytok alkalmasak egymásnak. Nincs igazuk. Ehelyett elkezded kérdezni magadtól: "Ez a kis ember az én számomra?"


Hasonló cikkek

Nem tud hosszú távú kapcsolatot kialakítani? Még mindig nem találta meg a megfelelőt vagy a megfelelőt? Két emberrel együtt élni kimerítő lehet. Ha azonban megszabadulsz az alábbi rossz szokásoktól, hirtelen minden megváltozhat.

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel a kapcsolatot. Csak tegye meg az apró dolgokat, hogy feldobja partnere napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

A legtöbb férfi, aki elégedetlen a feleségével, szeretőt talál. Számukra ez a legegyszerűbb és legkellemesebb megoldás a feleségükkel kapcsolatos problémák elkerülésére. Ha feleség szerepében vagy, és veled is ugyanez történt, gondold át alaposan, hogy valóban a férjeddel akarsz-e maradni vagy sem. Ha igen, készülj fel egy hosszú és fárasztó csatára. Hiszen nem akarod megosztani a szeretőddel!

A partnere ideges volt mostanában? Vagy a kedves srác a bárban bizonytalannak találja? Talán a négy legnagyobb férfifélelem egyike nyilvánul meg benne. De mivel ezt soha nem fogja beismerni, még saját magának sem, aligha tudsz rajta segíteni. Tehát nézze meg, mi tartozik a férfiak legnagyobb belső madárijesztői közé.

Ideális kapcsolatot teremthetsz a kompromisszum művészetével, mindkettőtök szabadságával és bizonyos dolgok elkerülésével. Lehet, hogy nehéz elhinni, de van néhány dolog egy kapcsolatban, amit jobb elkerülni. Az egyik ilyen például a tiltott kérdések. Soha ne kérdezd meg tőlük, hogy nyugodt és kényelmes kapcsolatot szeretnél-e. Hogy nem tudod, mik a kérdések? Mi igen!

Szomorú, de a válás ma teljesen normális része az életünknek. A statisztikák szerint a párok közel felével találkozik. Te is közéjük tartozol, és nem tudod, hogyan kezeld? Ne aggódj, minden megoldható. Tanácsot adunk, mit tegyen a válás utáni első hónapokban.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.