Hogyan találjuk meg a megfelelő kapcsolatot?

Egyáltalán nem könnyű megtalálni a megfelelő partnert az életre. Főleg, ha egyszerre mindenkit megfelelőnek találsz és senkit sem. Hogyan kezdjem? hol tévedsz? Egy egyszerű útmutatót írtunk az induláshoz, vagy arra az esetre, ha már régóta szingli vagy és szeretnél újra randevúzni. Csináljuk meg!

Ki vagy te?

Ahhoz, hogy megtaláld az igazit, először alaposan meg kell ismerned magad. Mi irritál, mit szeretsz, mik a rossz szokásaid vagy apró "furcsaságaid". Ez jobb képet ad arról, hogy mit keres a partnerében. Valaki, aki kiegészít téged, vagy aki olyan, mint te? És ha még mindig nem vagy biztos benne...

Egyértelművé tegye, kit keres

Vegyél elő egy papírt, írd le a Leendő párom / Leendő párom és oszd el a papírt három oszlopba. Az elsőbe írja be, hogy „nincs vita”, a másodikba „hajlandó vagyok megvitatni”, a harmadikba pedig „nem érdekel”. És most töltse ki őket.

Menjen el a világba

Jelentkezzen be egy társkereső oldalra, telepítsen egy társkereső alkalmazást. Amikor a koronavírus elleni intézkedések lehetővé teszik, vegyen részt különféle társadalmi eseményeken a környéken. Ahhoz, hogy valakit megtalálhass, önmagadnak is megtalálhatónak kell lenned. Ne bújj el. Aktívan keress új kapcsolatokat.

Légy nyitott

Ne keress valakit, akinek az a gondolata, hogy találkoznod kell, randevúznod kell. Csak találkozz emberekkel. És ne taszíts el valakit azzal, hogy soha többé nem látod. Azokból, akikkel nem jött össze azonnal, nagyszerű barátok vagy üzleti partnerek válhatnak. Vagy később felvillan köztetek. Ismerjétek meg egymást, elsősorban ne párkapcsolatra törekedjetek.

Adjon nekik egy esélyt

Az első randevúból nem sokat tanulhat. Adj esélyt párodnak, és ne ítélkezz felette rögtön az első randevú után. Főleg, ha nem vagy biztos benne. Vagy a dátum rendben volt, de téged nem érdekelt különösebben. A veled szemben lévő személy ideges lehetett, csak éppen nem volt napja, egy órával a találkozó előtt rossz hírek érkeztek hozzá.... Bármi megtörténhet. Ne ítélkezz addig, amíg teljesen biztos nem vagy benne.

Ne kérdezd meg magadtól, hogy jó-e a párod

Gyakran kérdezzük magunktól: „Jó párkapcsolatban vagyunk?” Ez több gyakoribb, mint gondolnád. Lehet, hogy magadban gondolod. A jó hír az, hogy erre a kérdésre egyetlen egyszerű válasz adható, ez pedig: „Kit érdekel?!” Hagyd abba, hogy megkérdőjelezd magad és az értékedet. Ne is figyelj a környezetre, ami megmondhatja, miért nem vagytok alkalmasak egymásnak. Nincs igazuk. Ehelyett elkezded kérdezni magadtól: "Ez a kis ember az én számomra?"


Hasonló cikkek

Egy új kapcsolat rózsaszínűvé teszi a világot. Ha ránézel kedvesedre, egy csodálatos és vicces embert látsz, akinek csak a legjobbat kívánod. És te is gyakran mondod ezt. Az idő múlásával ez már nem olyan egyszerű. A mindennapi élet sajátos kihívásokat jelent, és elvonhatja a figyelmét. Ez a hat mondat egyszerű, könnyed, és varázslatos módon életben tartja szerelmét. Olvassa el, és használja őket, amilyen gyakran csak tudja.

Lehet, hogy meglepő, de sok pár gyakorlatilag "tévedésből" esett hűtlenségbe. Egyáltalán nem vették észre, hogy az új tréner vagy kolléga a munkahelyükről többet jelent számukra, mint gondolnák. Miért is? Otthon már régen megvolt a szerelmük, ezért nem vettek észre semmilyen jelet a másik oldalról. Sajnos még a sajátjától sem. Tehát hogyan ismerd fel, hogy lassan, de biztosan hűtlenség

et vállalsz

Nem biztos benne, hogy a barátja megbékélt-e a múltjával? Gyanítja, hogy még mindig érez érzelmeit a volt barátnője iránt? Ha igaz, akkor könnyen megtudod! Összpontosítson az alábbiakban említett három pontra. Így megtudhatja, hogy párjának vannak-e még érzelmei az exe iránt.

A szerelemnek számos formája van. Lehet titkos, lehet szép, lehet lélegzetelállító, lehet bonyolult, lehet fájdalmas. Sokat beszélnek és írnak a szerelemről. Ezek közül melyik igaz és melyik hamis?

Mindenki mást szeretne az életben. De nem kell mindig a nulláról kezdeni. Vannak sajátos női tulajdonságok és szokások, amelyek erős mágnesként vonzzák a férfiakat. A férfiak vonzódnak hozzájuk, és ha egyszer szerelmesek lesznek, soha nem hagynak el egy ilyen nőt. Mely női tulajdonságok ezek?

Teljes bizalom a párkapcsolatban, és az, hogy mindenről meg tudtok beszélni egymással, ez az a cél, amely felé irányuljon kapcsolata. Akkor nem lehet válság valami miatt, amiről mindketten ugyanazt gondolják. De még a "mindenről beszélni" is megvannak a határai. Bizonyos témákkal nagyon óvatosnak kell lenni. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.