Hogyan találjuk meg a megfelelő kapcsolatot?

Egyáltalán nem könnyű megtalálni a megfelelő partnert az életre. Főleg, ha egyszerre mindenkit megfelelőnek találsz és senkit sem. Hogyan kezdjem? hol tévedsz? Egy egyszerű útmutatót írtunk az induláshoz, vagy arra az esetre, ha már régóta szingli vagy és szeretnél újra randevúzni. Csináljuk meg!

Ki vagy te?

Ahhoz, hogy megtaláld az igazit, először alaposan meg kell ismerned magad. Mi irritál, mit szeretsz, mik a rossz szokásaid vagy apró "furcsaságaid". Ez jobb képet ad arról, hogy mit keres a partnerében. Valaki, aki kiegészít téged, vagy aki olyan, mint te? És ha még mindig nem vagy biztos benne...

Egyértelművé tegye, kit keres

Vegyél elő egy papírt, írd le a Leendő párom / Leendő párom és oszd el a papírt három oszlopba. Az elsőbe írja be, hogy „nincs vita”, a másodikba „hajlandó vagyok megvitatni”, a harmadikba pedig „nem érdekel”. És most töltse ki őket.

Menjen el a világba

Jelentkezzen be egy társkereső oldalra, telepítsen egy társkereső alkalmazást. Amikor a koronavírus elleni intézkedések lehetővé teszik, vegyen részt különféle társadalmi eseményeken a környéken. Ahhoz, hogy valakit megtalálhass, önmagadnak is megtalálhatónak kell lenned. Ne bújj el. Aktívan keress új kapcsolatokat.

Légy nyitott

Ne keress valakit, akinek az a gondolata, hogy találkoznod kell, randevúznod kell. Csak találkozz emberekkel. És ne taszíts el valakit azzal, hogy soha többé nem látod. Azokból, akikkel nem jött össze azonnal, nagyszerű barátok vagy üzleti partnerek válhatnak. Vagy később felvillan köztetek. Ismerjétek meg egymást, elsősorban ne párkapcsolatra törekedjetek.

Adjon nekik egy esélyt

Az első randevúból nem sokat tanulhat. Adj esélyt párodnak, és ne ítélkezz felette rögtön az első randevú után. Főleg, ha nem vagy biztos benne. Vagy a dátum rendben volt, de téged nem érdekelt különösebben. A veled szemben lévő személy ideges lehetett, csak éppen nem volt napja, egy órával a találkozó előtt rossz hírek érkeztek hozzá.... Bármi megtörténhet. Ne ítélkezz addig, amíg teljesen biztos nem vagy benne.

Ne kérdezd meg magadtól, hogy jó-e a párod

Gyakran kérdezzük magunktól: „Jó párkapcsolatban vagyunk?” Ez több gyakoribb, mint gondolnád. Lehet, hogy magadban gondolod. A jó hír az, hogy erre a kérdésre egyetlen egyszerű válasz adható, ez pedig: „Kit érdekel?!” Hagyd abba, hogy megkérdőjelezd magad és az értékedet. Ne is figyelj a környezetre, ami megmondhatja, miért nem vagytok alkalmasak egymásnak. Nincs igazuk. Ehelyett elkezded kérdezni magadtól: "Ez a kis ember az én számomra?"


Hasonló cikkek

Senki sem tökéletes, még a kapcsolataid sem. De néhány pár közel kerülhet az ideális párhoz. Hogy vagy? Mi van, ha te vagy a tökéletes pár? Hogyan lehet megmondani, kérdezed?

A nők általában perfekcionisták. Azt akarják, hogy a legjobbak legyenek az életben, és azt is, hogy a legjobban nézzenek ki. De ezt gyakran kivetítik párkapcsolataikba is. Mindannyian tudjuk, hogy senki sem tökéletes. Tehát több mint egyértelmű, hogy a nők is követnek el hibákat. Olvassa el az embereikkel elkövetett legnagyobb hibáikat.

A nemek közötti állandó veszekedések oka elsősorban az, hogy a partnerek nem értik meg egymást. Sok minden hasonló, csak kissé eltolt! nem hiszed? Olvassa el a következő titkokat a férfiak világából. Ha megérti partnereit, nemcsak a róluk alkotott képét javítja, hanem a kapcsolatát is.

A kapcsolat elején a párod figyelmes, vidám, vicces, egyszóval tökéletes volt? Mi történt vele hirtelen? Miért lett egy idegesítő idióta, aki nem kommunikál veled, és még mosolyogni sem tud több éves kapcsolat után? Mi a teendő most? Tanuljon meg együtt élni egy ilyen partnerrel, vagy keressen valaki mást?

Rutinná vált a kapcsolata? Hogyan lehet megváltoztatni? Sajnos manapság a hűtlenség a leggyakoribb újraélesztése egy hosszú távú kapcsolatnak. Valóban megéri elcserélni egy hosszú távú kapcsolatot az ágyi szórakozásért egy vonzó valakivel? Mielőtt úgy döntene, hogy megcsalja párját, olvassa el, miért nem éri meg a hűtlenség.

Minden nap lehetőségünk van sok új dolgot megtanulni. Lehetőségünk van arra is, hogy egy sor érdekes emberrel találkozzunk. Az pedig, hogy az adott helyzetből mit veszünk ki, rajtunk múlik. Azok, akik egész életükben negatívan gondolkodnak, valószínűleg soha nem lesznek boldogok. Aki a rosszban is talál valami jót, az biztosan meg fogja tapasztalni az igazi boldogságot. Programozd be az életed egy pozitív hullámra!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.