5 mindennapi apróság, amitől soha nem szűnik meg szeretni téged

Egy kapcsolat nagyon bonyolult dolog, és senki sem tudja tökéletesen kezelni. Néha túl fáradt vagy ahhoz, hogy meleg vacsorát főzz partnerednek, tölts egy pohár bort, és győződj meg arról, hogy a futballcsapata nyer. Szerencsére nem kell. Olvasd el ezt az 5 apróságot, ami nem kerül sokba, és ő a karján visz értük.

1. Dicsérjétek őt

És mindenért. A házimunkának mindkét partner számára automatikusnak kell lennie, de tudja, hogyan. Az, hogy a polcot a falra akasztotta, nem szerepel az éremen. Ennek ellenére dicsérd és köszönd meg a partneredet. Elég egy rövid „Köszönöm, megcsináltad!” vagy „Hú, ez csodálatos” sor. Nem kerül semmibe. Ha bókot mondasz a férfinak, az feldobja a hangulatát és az önbizalmát. És pontosan ezt szeretnéd. Nem csak a következő alkalommal fogja megismételni az adott dolgot (ami például a lubickoláshoz megfizethetetlen lehet), hanem általában nyugodtabb és elégedettebb lesz. Akkor miért menne máshova, ahol csak kiabálnak vele, vagy szidják, hogy milyen alkalmatlan?

2. Maradjon csinos és fitt

Kicsit igazságtalan, nem gondolja? Ne aggódj, a nők pontosan így vannak vele: egy sörhasú férfi nem megy velük. Ne felejts el tehát időnként szépen felöltözni, sminkelni akár szombaton is, és ne hagyd magad elárulni, hogy a jóga nem tesz jót. Nem kell minden hónapban fodrászhoz járnod, csak tartsd meg a hobbidat, érdeklődési körödet. Jó, ha azt csinálod, amit élvezel. A sport formában tart, csináld. De ha te is szereted halálra ültetni a kerámiát, tedd azt is. A legszebb nő a mosolygós nő, aki elégedett önmagával.

3. Kerülje az érzelmi zsarolást

Bár a könnyek gyakrabban fordulnak elő a nőknél, ez nem teszi őket "női fegyverré". Legalábbis manapság nem. A férfiak csak idegesek a könnyektől, és mindent megtesznek, hogy abbahagyják a sírást. Ami jó ötletnek tűnhet. De a probléma az, hogy bármit is ígérnek abban a pillanatban, amikor sírsz, abban a pillanatban elfelejtik, amikor egy zsebkendővel letörlöd az utolsó könnycseppet is. Tehát ne vegyen részt érzelmi zsarolásban. A könnyek mellett kerüld az olyan mondatokat, mint "Ha szeretsz..." Azt is utálod, ha az emberek pénzt szednek az utcán, és az érzéseidre játszva próbálnak manipulálni. Szóval ne tedd a kedveseddel vagy magaddal.

4. Kényeztesd a saját érdekeivel.

Két független lény vagy. Nem kell utána menni, mint bolhának a kutyabundában. Az újonnan szerelmes párok a lehető leggyakrabban szeretnének együtt lenni. De az idő múlásával a kezdeti szenvedély alábbhagy, és mind a férfiak, mind a nők szeretnének legalább részben visszatérni saját érdekeikhez. Nekik köszönhetően mindig lesz miről beszélgetni, nagyon várjátok majd egymást, és ami a legfontosabb, csökkentitek az unalom belépését a kapcsolatotokba. Mitől félsz igazán? Hogy visszatér egy kocsmába tett utazásáról valaki mással eljegyezve? Adj életteret neki, de magadnak is. Örömmel tér vissza gyönyörű, gyengéd karjaid közé.

5. Menjetek együtt randevúzni

A kapcsolat fenntartásához együtt is kell valamit csinálni. Nem számít a tévé előtti ülés és havonta egyszeri kirándulás a szülőkhöz! Menjen sétálni, színházba, vacsorázni itt-ott, pihenjen a hétvégére és érezze jól magát a víz mellett. Évek múltán sok pár kezd lemondani azokról az apró dolgokról, amelyeket akkor tettek, amikor újonnan szerelmesek voltak. És mi volt a legfontosabb? Igen, találkozók! Elfelejtitek a mindennapi teendőket, és csak egymásra koncentráltok. Tartsd meg a fiatalságodat.


Hasonló cikkek

Vannak, akiknek ez könnyű kérdés, másoknak nem. A szerelem minden formában jelentkezik, és a szerelembe esni nem mindig ugyanaz! Szerencsére a tudósok közbeléptek, és öt egyértelmű jelre jutottak, amelyek alapján elmondhatod, hogy szerelmes vagy.

Tudod: találkozol, beleszeretsz, és azt gondolod, hogy ez egy életre szóló szerelem. De néha megesik, hogy még ha állandóan szeretitek is egymást, a kapcsolatban magában a dolgok kicsit csikorognak. Ez a te eseted is? Van egy egyszerű útmutatónk a partnerválság kezeléséhez!

A szakítás mindenki számára nehéz. Van néhány dolog, amit soha nem szabad megtenned, ha gyorsan és egészségesen szeretnél felépülni a szakítás után.

Egy közös nyaralás lehet az első alkalom, amikor egy egész napot együtt töltenek. Szóval jó "tábornok", mielőtt összeköltöznél vagy akár férjhez mennél. Egy nyaralás megerősíthet a kapcsolatodban, vagy teljesen tönkreteheti azt.

Nem minden partnerség működik mindig. Ha nem értitek meg egymást, természetes, hogy szakítanak, és máshol keresik a boldogságot. De mi van akkor, ha a párod azzal fenyeget, hogy bántani fog téged vagy önmagát, ha szakítasz? Hogyan lehet megoldani a helyzetet?

Van számos beteljesületlen álma? Szeretnél valami izgalmasat megtapasztalni, de még mindig nincs kedve hozzá? Egész életedben másra gondolsz, nem magadra? Nem azt csinálod, amit szeretnél, mert a párod nem élvezi? Nem akarsz munkahelyet váltani, mert sajnálod a főnöködet? Nem szívesen végez bizonyos tevékenységeket csak azért, mert fél attól, amit a körülötted lévők mondanak? Akkor nagy hibát követsz el.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.