5 mindennapi apróság, amitől soha nem szűnik meg szeretni téged

Egy kapcsolat nagyon bonyolult dolog, és senki sem tudja tökéletesen kezelni. Néha túl fáradt vagy ahhoz, hogy meleg vacsorát főzz partnerednek, tölts egy pohár bort, és győződj meg arról, hogy a futballcsapata nyer. Szerencsére nem kell. Olvasd el ezt az 5 apróságot, ami nem kerül sokba, és ő a karján visz értük.

1. Dicsérjétek őt

És mindenért. A házimunkának mindkét partner számára automatikusnak kell lennie, de tudja, hogyan. Az, hogy a polcot a falra akasztotta, nem szerepel az éremen. Ennek ellenére dicsérd és köszönd meg a partneredet. Elég egy rövid „Köszönöm, megcsináltad!” vagy „Hú, ez csodálatos” sor. Nem kerül semmibe. Ha bókot mondasz a férfinak, az feldobja a hangulatát és az önbizalmát. És pontosan ezt szeretnéd. Nem csak a következő alkalommal fogja megismételni az adott dolgot (ami például a lubickoláshoz megfizethetetlen lehet), hanem általában nyugodtabb és elégedettebb lesz. Akkor miért menne máshova, ahol csak kiabálnak vele, vagy szidják, hogy milyen alkalmatlan?

2. Maradjon csinos és fitt

Kicsit igazságtalan, nem gondolja? Ne aggódj, a nők pontosan így vannak vele: egy sörhasú férfi nem megy velük. Ne felejts el tehát időnként szépen felöltözni, sminkelni akár szombaton is, és ne hagyd magad elárulni, hogy a jóga nem tesz jót. Nem kell minden hónapban fodrászhoz járnod, csak tartsd meg a hobbidat, érdeklődési körödet. Jó, ha azt csinálod, amit élvezel. A sport formában tart, csináld. De ha te is szereted halálra ültetni a kerámiát, tedd azt is. A legszebb nő a mosolygós nő, aki elégedett önmagával.

3. Kerülje az érzelmi zsarolást

Bár a könnyek gyakrabban fordulnak elő a nőknél, ez nem teszi őket "női fegyverré". Legalábbis manapság nem. A férfiak csak idegesek a könnyektől, és mindent megtesznek, hogy abbahagyják a sírást. Ami jó ötletnek tűnhet. De a probléma az, hogy bármit is ígérnek abban a pillanatban, amikor sírsz, abban a pillanatban elfelejtik, amikor egy zsebkendővel letörlöd az utolsó könnycseppet is. Tehát ne vegyen részt érzelmi zsarolásban. A könnyek mellett kerüld az olyan mondatokat, mint "Ha szeretsz..." Azt is utálod, ha az emberek pénzt szednek az utcán, és az érzéseidre játszva próbálnak manipulálni. Szóval ne tedd a kedveseddel vagy magaddal.

4. Kényeztesd a saját érdekeivel.

Két független lény vagy. Nem kell utána menni, mint bolhának a kutyabundában. Az újonnan szerelmes párok a lehető leggyakrabban szeretnének együtt lenni. De az idő múlásával a kezdeti szenvedély alábbhagy, és mind a férfiak, mind a nők szeretnének legalább részben visszatérni saját érdekeikhez. Nekik köszönhetően mindig lesz miről beszélgetni, nagyon várjátok majd egymást, és ami a legfontosabb, csökkentitek az unalom belépését a kapcsolatotokba. Mitől félsz igazán? Hogy visszatér egy kocsmába tett utazásáról valaki mással eljegyezve? Adj életteret neki, de magadnak is. Örömmel tér vissza gyönyörű, gyengéd karjaid közé.

5. Menjetek együtt randevúzni

A kapcsolat fenntartásához együtt is kell valamit csinálni. Nem számít a tévé előtti ülés és havonta egyszeri kirándulás a szülőkhöz! Menjen sétálni, színházba, vacsorázni itt-ott, pihenjen a hétvégére és érezze jól magát a víz mellett. Évek múltán sok pár kezd lemondani azokról az apró dolgokról, amelyeket akkor tettek, amikor újonnan szerelmesek voltak. És mi volt a legfontosabb? Igen, találkozók! Elfelejtitek a mindennapi teendőket, és csak egymásra koncentráltok. Tartsd meg a fiatalságodat.


Hasonló cikkek

Mint minden máshoz, a randevúzáshoz is a divat függ. Mindenki tudja, hogy a nőknek már nem kell arra várniuk, hogy egy férfi közeledjen hozzájuk. Hol vannak azok a napok, amikor egy férfinak mindig fel kellett vennie az első kapcsolatot randevúzásakor? Régóta elment! De hogyan tovább, ha egy hosszú távú, rosszul működő házasság után újra randevúzni kezd? Gyere el és nézd meg, hogy jelenleg milyen randevúzási trendek vannak trendben.

Egy olyan kapcsolatban élsz, amely nem elégíti ki jól magad, és tétovázol, hogyan kezeld a házasságodat? Válás vagy mégis megpróbálja megmenteni a kapcsolatát? Ha a párkapcsolatodban nem működnek a dolgok, ez a cikk neked szól!

Vannak, akiknek ez könnyű kérdés, másoknak nem. A szerelem minden formában jelentkezik, és a szerelembe esni nem mindig ugyanaz! Szerencsére a tudósok közbeléptek, és öt egyértelmű jelre jutottak, amelyek alapján elmondhatod, hogy szerelmes vagy.

Amint azt mindenki régóta tudja, a férfiak és a nők sok tekintetben nagyon különböznek egymástól. De néha megfeledkezel róla, aztán azon tűnődsz, hogy a feleséged vagy a barátnőd miért haragszik rád. Vagy elégedetlenül elfordul. Szeretnéd tudni, mit ne tegyél soha a párod előtt? Olvasson tovább.

Kezd el csókolózni, de a párod eltávolodott tőled? Megemelkedik a pulzusa és izgatottnak érzi magát, míg a partnere nem? Valami elromlott? Lehet, hogy nem vagy jó csókos. Hogyan lehet felismerni, hogy az elvonás hátterében a csókolózás hiánya vagy egyéb probléma áll?

Időnként hallasz egy új és garantált trükkről a párkapcsolat megerősítésére vagy legalább fenntartására. Garantált tanácsok, nagyi tippek, baráti ötletek és még sok más. Négy tippet mutatunk be maguktól a pszichológusoktól. Használja őket úgy, ahogy jónak látja.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.