Idősebb nők és fiatalabb férfiak

Nincs semmi különös abban, hogy a férfiaknak lényegesen fiatalabb partnereik vannak. Az ellentétes párok, azaz egy idősebb nő "nyuszival", de azért a társadalom kicsit lenézi. Te is közéjük tartozol? Hölgyeim, szeretitek a fiatalabb férfiakat? Uraim, szeretnétek egy idősebb partnert? A legfontosabb, hogy semmi gond nincs vele! Sajnos mindennek megvan a maga előnye és hátránya. Olvassa el, mit.

Gazdagítani fogjátok egymást. Szellemileg és szexuálisan

A lányok valamivel korábban érnek, mint a férfiak. Ez régóta ismert tény. A természet úgy rendezte be, hogy a nők a férfiak előtt gondoskodhassanak utódairól. Ezért, ha egy idősebb nő és egy fiatalabb férfi összejön egy kapcsolatban, az nagyban gazdagítja egymást. Egy szellemileg érett nő segít a férfinak hamarabb elérni a lehetőségeit. Felelősségteljesebb leszel, gyorsabban szerzel tapasztalatot és még kevésbé leszel mérges. Egy idősebb nő kényelmesebb, de ugyanolyan hatékony tárgyalási módszereket tanít meg Önnek. Ti, hölgyek, egy fiatalabb partnerrel újra fiatalabbak lesztek. És nem csak megjelenésben és gondolkodásban, hanem szexben is! A nők harmincöt, a férfiak a huszonöt év körüliek a legjobbak. Látod már az előnyöket?

Jobban fogsz "ülni"

Az előző pontban már kaptunk ízelítőt belőle. Nagyon érdekes, hogy a hat éven aluli gyerekek értik meg a legjobban egymást. Későbbi életükben pedig a férfiak tökéletesen kijönnek a hozzávetőleg tíz évvel idősebb nőkkel. Lehet, hogy nem ugyanazok az értékek, de a leggyorsabban megtaláljátok a közös hangot. Igaz, a férfiaknak legalább huszonkét évesnek kell lenniük. Vagyis az a kor, amikor már a fiatalkori zavargások a hátuk mögött vannak. Akkor szó szerint összeilleszted, mint egy kétrészes puzzle.

Ne szokj hozzá a környezetedhez

Sajnos sajnos minden égbolton van egy felhő. A te esetedben mindkettőtöknek és az utcán megismert emberek szüleiről lesz szó. A barátok nagyon hamar "elharapják" ezt a tényt, és az Ön iránti érdeklődés a munkahelyén is hamarosan visszatér a normális kerékvágásba. De a szülők valószínűleg tiltakozni fognak. Arra fognak buzdítani, uraim, hogy keressenek valakit, aki "alkalmasabb", azaz korának megfelelőt. Inkább a hátatok mögött beszélnek majd rólatok, hölgyeim, és megvetően bánnak a párjával. Ne felejtsd el, miért vagytok együtt. Ha szükséges, korlátozza a kapcsolatot a szülőkkel. Nincs joguk közétek belépni. Ez a te életed, nem az övék.

Mire kell vigyázni

Természetesen, mint minden kapcsolatnak, a te életednek is megvannak a maga sajátos veszélyei. Nektek hölgyeim: ne neveljétek kedveséteket. Egyenrangú partnerek vagytok, mindkettőtök életkora nem számít. Ne csússz bele egy olyan viselkedési mintába, ahol hirtelen az anyja leszel. Uraknak: a körülöttük lévők reakciói egy kicsit jobban befolyásolják Önt. Újra és újra hallani, hogy fiatalabbat kellene keresni, mindenki megszokta. Emlékezz, miért vagytok együtt. Ne hagyd, hogy a pletyka és az előítéletek tönkretegyék a köztetek fennálló szerelmet. Amíg boldog vagy, minden rendben van.


Hasonló cikkek

A partnere ideges volt mostanában? Vagy a kedves srác a bárban bizonytalannak találja? Talán a négy legnagyobb férfifélelem egyike nyilvánul meg benne. De mivel ezt soha nem fogja beismerni, még saját magának sem, aligha tudsz rajta segíteni. Tehát nézze meg, mi tartozik a férfiak legnagyobb belső madárijesztői közé.

Találkoztál már álmaid férfijával? Egy jóképű férfi érdekes munkával, anyagilag biztos, saját otthonával, és mindenekelőtt egyedülálló? Egy férfi, aki nem házas, nincs gyereke vagy egyéb kötelezettsége? Úgy hangzik, mint egy tündérmese, igaz? De ebben a pillanatban csak olyan kérdések jutnak eszedbe, mint például a miért. Miért van egyedül egy ilyen ember? Miért nincs párja? Mi a probléma? Nem fura?

Esküvőt tervez, és már lefesti egymást, milyen tökéletes lesz az új élete? Sajnos nem teljesen helytelen azt állítani, hogy a házasság a szakítások fő oka. Mindenki másképp képzeli el a házasság működését. A romantikus filmek és az esküvővel végződő tündérmesék hatására naiv elképzeléseink támadnak, hogy az életben minden megoldódik valahogy magától. De melyek a leggyakoribb hibák a házassággal kapcsolatban?

A válás az egyik legnagyobb kihívást jelentő élethelyzet, amelyet az ember egy kapcsolatban élhet át. A gyermekfelügyeleti jog, vagyonmegosztás és mindkettőtök jövőjének megoldása ügyében bírósághoz fordulni szintén nem sokat tesz a jó hangulathoz és a jó közérzethez. Hogyan kezeljük tehát az életbiztonság elvesztését és a szomorúság, az árulás vagy a gyűlölet érzését? Tanácsot adunk Önnek!

Túlélte már könnyekkel és haraggal teli szakítást? Nem tudod túltenni magad az exeden? A legtöbb ember élete során legalább egyszer átéli ezeket a durva pillanatokat. Tanácsot adunk Önnek, hogyan felejtse el a múltat, és hogyan nézzen szembe az új jövővel.

Nem biztos benne, hogy a barátja megbékélt-e a múltjával? Gyanítja, hogy még mindig érez érzelmeit a volt barátnője iránt? Ha igaz, akkor könnyen megtudod! Összpontosítson az alábbiakban említett három pontra. Így megtudhatja, hogy párjának vannak-e még érzelmei az exe iránt.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.