Idősebb nők és fiatalabb férfiak

Nincs semmi különös abban, hogy a férfiaknak lényegesen fiatalabb partnereik vannak. Az ellentétes párok, azaz egy idősebb nő "nyuszival", de azért a társadalom kicsit lenézi. Te is közéjük tartozol? Hölgyeim, szeretitek a fiatalabb férfiakat? Uraim, szeretnétek egy idősebb partnert? A legfontosabb, hogy semmi gond nincs vele! Sajnos mindennek megvan a maga előnye és hátránya. Olvassa el, mit.

Gazdagítani fogjátok egymást. Szellemileg és szexuálisan

A lányok valamivel korábban érnek, mint a férfiak. Ez régóta ismert tény. A természet úgy rendezte be, hogy a nők a férfiak előtt gondoskodhassanak utódairól. Ezért, ha egy idősebb nő és egy fiatalabb férfi összejön egy kapcsolatban, az nagyban gazdagítja egymást. Egy szellemileg érett nő segít a férfinak hamarabb elérni a lehetőségeit. Felelősségteljesebb leszel, gyorsabban szerzel tapasztalatot és még kevésbé leszel mérges. Egy idősebb nő kényelmesebb, de ugyanolyan hatékony tárgyalási módszereket tanít meg Önnek. Ti, hölgyek, egy fiatalabb partnerrel újra fiatalabbak lesztek. És nem csak megjelenésben és gondolkodásban, hanem szexben is! A nők harmincöt, a férfiak a huszonöt év körüliek a legjobbak. Látod már az előnyöket?

Jobban fogsz "ülni"

Az előző pontban már kaptunk ízelítőt belőle. Nagyon érdekes, hogy a hat éven aluli gyerekek értik meg a legjobban egymást. Későbbi életükben pedig a férfiak tökéletesen kijönnek a hozzávetőleg tíz évvel idősebb nőkkel. Lehet, hogy nem ugyanazok az értékek, de a leggyorsabban megtaláljátok a közös hangot. Igaz, a férfiaknak legalább huszonkét évesnek kell lenniük. Vagyis az a kor, amikor már a fiatalkori zavargások a hátuk mögött vannak. Akkor szó szerint összeilleszted, mint egy kétrészes puzzle.

Ne szokj hozzá a környezetedhez

Sajnos sajnos minden égbolton van egy felhő. A te esetedben mindkettőtöknek és az utcán megismert emberek szüleiről lesz szó. A barátok nagyon hamar "elharapják" ezt a tényt, és az Ön iránti érdeklődés a munkahelyén is hamarosan visszatér a normális kerékvágásba. De a szülők valószínűleg tiltakozni fognak. Arra fognak buzdítani, uraim, hogy keressenek valakit, aki "alkalmasabb", azaz korának megfelelőt. Inkább a hátatok mögött beszélnek majd rólatok, hölgyeim, és megvetően bánnak a párjával. Ne felejtsd el, miért vagytok együtt. Ha szükséges, korlátozza a kapcsolatot a szülőkkel. Nincs joguk közétek belépni. Ez a te életed, nem az övék.

Mire kell vigyázni

Természetesen, mint minden kapcsolatnak, a te életednek is megvannak a maga sajátos veszélyei. Nektek hölgyeim: ne neveljétek kedveséteket. Egyenrangú partnerek vagytok, mindkettőtök életkora nem számít. Ne csússz bele egy olyan viselkedési mintába, ahol hirtelen az anyja leszel. Uraknak: a körülöttük lévők reakciói egy kicsit jobban befolyásolják Önt. Újra és újra hallani, hogy fiatalabbat kellene keresni, mindenki megszokta. Emlékezz, miért vagytok együtt. Ne hagyd, hogy a pletyka és az előítéletek tönkretegyék a köztetek fennálló szerelmet. Amíg boldog vagy, minden rendben van.


Hasonló cikkek

Talált már olyan helyzetbe, hogy partnerének csípője van? És nem akármilyen? Alapvetően két életet él? Akkor úgynevezett párhuzamos kapcsolatban élsz. A párhuzamos kapcsolat nem klasszikus hűtlenség, sőt annyira el is tér tőle, hogy saját nevet kapott. Vannak, akik egyszerre két partnerrel élnek, sőt két családjuk is van. Gyanítja vagy biztosan tudja, hogy ilyesmiben találta magát? Tanácsot adunk a helyzet megoldásához.

Egy ideje együtt vagytok, és hiányzik az első néhány hét izgalma és bizonytalansága? Sajnos a szerelem maximum 2 évig tart, utána a szenvedélyes érzések állandó és kevésbé intenzívekké válnak. Ezt már mindannyian tudjuk, és tapasztalatból tudjuk. De mit tegyünk, ha a kapcsolat az ellenkező irányba megy, pedig még mindig szeretitek egymást? Próbálja ki a következő módszereket. Talán mégis sikerül felélesztenie egy haldokló kapcsolatát!

Bizonyára sokszor találkozik majd az elutasítással az életében. Ez nem csak egy kapcsolatban való elutasítás kell, hogy legyen, hanem a barátaiddal, családoddal, munkáddal vagy bármi mással kapcsolatos elutasítás is. De hogyan lehet megbirkózni egy váratlan elutasítással? Mit tehetsz, hogy ez a csalódás ne okozzon ellenszenvet a hasonló élményeknek? Hogyan lehet a legjobbat kihozni az elutasításból?

Bizonyára mindannyian megismerték a hűtlenséget. Akár a megcsalt, akár a csaló szerepében. Valljuk be, nem valami kellemes dolog megtudni, hogy szerelme megcsal. Most azonban vessünk egy pillantást arra, hogy mi a helyzet a hűséggel egy kapcsolatban.

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

Cholerik szinte bármit tud keverni. De a legtoleránsabb és legszelídebb partnert is ki lehet provokálni egy mondattal. Akár nő, akár férfi, soha ne mondd ezt a kedvesednek. Vagyis ha nem tudatosan keresel érvet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.