Idősebb nők és fiatalabb férfiak

Nincs semmi különös abban, hogy a férfiaknak lényegesen fiatalabb partnereik vannak. Az ellentétes párok, azaz egy idősebb nő "nyuszival", de azért a társadalom kicsit lenézi. Te is közéjük tartozol? Hölgyeim, szeretitek a fiatalabb férfiakat? Uraim, szeretnétek egy idősebb partnert? A legfontosabb, hogy semmi gond nincs vele! Sajnos mindennek megvan a maga előnye és hátránya. Olvassa el, mit.

Gazdagítani fogjátok egymást. Szellemileg és szexuálisan

A lányok valamivel korábban érnek, mint a férfiak. Ez régóta ismert tény. A természet úgy rendezte be, hogy a nők a férfiak előtt gondoskodhassanak utódairól. Ezért, ha egy idősebb nő és egy fiatalabb férfi összejön egy kapcsolatban, az nagyban gazdagítja egymást. Egy szellemileg érett nő segít a férfinak hamarabb elérni a lehetőségeit. Felelősségteljesebb leszel, gyorsabban szerzel tapasztalatot és még kevésbé leszel mérges. Egy idősebb nő kényelmesebb, de ugyanolyan hatékony tárgyalási módszereket tanít meg Önnek. Ti, hölgyek, egy fiatalabb partnerrel újra fiatalabbak lesztek. És nem csak megjelenésben és gondolkodásban, hanem szexben is! A nők harmincöt, a férfiak a huszonöt év körüliek a legjobbak. Látod már az előnyöket?

Jobban fogsz "ülni"

Az előző pontban már kaptunk ízelítőt belőle. Nagyon érdekes, hogy a hat éven aluli gyerekek értik meg a legjobban egymást. Későbbi életükben pedig a férfiak tökéletesen kijönnek a hozzávetőleg tíz évvel idősebb nőkkel. Lehet, hogy nem ugyanazok az értékek, de a leggyorsabban megtaláljátok a közös hangot. Igaz, a férfiaknak legalább huszonkét évesnek kell lenniük. Vagyis az a kor, amikor már a fiatalkori zavargások a hátuk mögött vannak. Akkor szó szerint összeilleszted, mint egy kétrészes puzzle.

Ne szokj hozzá a környezetedhez

Sajnos sajnos minden égbolton van egy felhő. A te esetedben mindkettőtöknek és az utcán megismert emberek szüleiről lesz szó. A barátok nagyon hamar "elharapják" ezt a tényt, és az Ön iránti érdeklődés a munkahelyén is hamarosan visszatér a normális kerékvágásba. De a szülők valószínűleg tiltakozni fognak. Arra fognak buzdítani, uraim, hogy keressenek valakit, aki "alkalmasabb", azaz korának megfelelőt. Inkább a hátatok mögött beszélnek majd rólatok, hölgyeim, és megvetően bánnak a párjával. Ne felejtsd el, miért vagytok együtt. Ha szükséges, korlátozza a kapcsolatot a szülőkkel. Nincs joguk közétek belépni. Ez a te életed, nem az övék.

Mire kell vigyázni

Természetesen, mint minden kapcsolatnak, a te életednek is megvannak a maga sajátos veszélyei. Nektek hölgyeim: ne neveljétek kedveséteket. Egyenrangú partnerek vagytok, mindkettőtök életkora nem számít. Ne csússz bele egy olyan viselkedési mintába, ahol hirtelen az anyja leszel. Uraknak: a körülöttük lévők reakciói egy kicsit jobban befolyásolják Önt. Újra és újra hallani, hogy fiatalabbat kellene keresni, mindenki megszokta. Emlékezz, miért vagytok együtt. Ne hagyd, hogy a pletyka és az előítéletek tönkretegyék a köztetek fennálló szerelmet. Amíg boldog vagy, minden rendben van.


Hasonló cikkek

Minden bizonnyal számos elhagyott, ötvenes év körüli nőt talál a közvetlen közelében. Miért hagyják el a férfiak a feleségüket annyi együtt töltött év után? Miért hagyják el a feleségüket tíz-húsz évvel fiatalabb nőkért?

Úgy tűnhet, hogy a „szeretlek” kapcsolat a legszebb vallomás, amelyet egy nő egy férfi szájából hallhat. De ez nem mindig van így. Egyes férfiak ugyanazon a hangon mondják ezt a mondatot partnerüknek, mint amikor közölték vele, hogy kenyeret vettek. Ilyenkor a fent említett vallomás értelmét veszti. Milyen egyéb mondatokat/kifejezéseket értékelnek a nők?

A kezdeti szerelem gyakran vak. Egy kapcsolat elején nehéz felismerni, hogy kompatibilisek vagytok-e vagy sem. Nem szabad figyelmen kívül hagynod azokat a jeleket, amelyek azt jelzik, hogy nem vagytok egymásnak valók. Minél előbb felismered ezt és szakítasz, annál kevésbé fog fájni. Olvassa el figyelmesen a négy jelet, amely azt sugallja, hogy nem vagytok igazán alkalmasak egymásnak.

A házassági esküvel megkötött élettársi kapcsolat egész időtartama alatt szép lehet. Csak rajtad múlik, hogyan vigyázol a szerelmedre, és hogyan élvezed a közös házasságot. De mit tegyünk, ha valaki másba szeretünk? Minden erőddel ellenállni az új szerelemnek, vagy megadni magad neki?

Tetszik egymásnak. Hasonló az érdeklődési köröd, együtt jártok kultúrára, együtt mentek nyaralni. Ha akarod, akár együtt is töltheted az éjszakát. Nem lenne furcsa, ha nem élnél külön. Ha mindketten saját otthonukban élnek, gondoskodnak a háztartásukról, és csak akkor látogatják meg egymást, ha mindketten akarják, akkor vegyes életet éltek.

Minden kapcsolat válságba kerülhet. Csak rajtad múlik, hogy ki tudsz-e lépni belőle vagy sem. Mutatunk 5 kifejezést, amelyeket jó megtanulni. Nekik köszönhetően a legnagyobb válságot is elháríthatja.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.