Idősebb nők és fiatalabb férfiak

Nincs semmi különös abban, hogy a férfiaknak lényegesen fiatalabb partnereik vannak. Az ellentétes párok, azaz egy idősebb nő "nyuszival", de azért a társadalom kicsit lenézi. Te is közéjük tartozol? Hölgyeim, szeretitek a fiatalabb férfiakat? Uraim, szeretnétek egy idősebb partnert? A legfontosabb, hogy semmi gond nincs vele! Sajnos mindennek megvan a maga előnye és hátránya. Olvassa el, mit.

Gazdagítani fogjátok egymást. Szellemileg és szexuálisan

A lányok valamivel korábban érnek, mint a férfiak. Ez régóta ismert tény. A természet úgy rendezte be, hogy a nők a férfiak előtt gondoskodhassanak utódairól. Ezért, ha egy idősebb nő és egy fiatalabb férfi összejön egy kapcsolatban, az nagyban gazdagítja egymást. Egy szellemileg érett nő segít a férfinak hamarabb elérni a lehetőségeit. Felelősségteljesebb leszel, gyorsabban szerzel tapasztalatot és még kevésbé leszel mérges. Egy idősebb nő kényelmesebb, de ugyanolyan hatékony tárgyalási módszereket tanít meg Önnek. Ti, hölgyek, egy fiatalabb partnerrel újra fiatalabbak lesztek. És nem csak megjelenésben és gondolkodásban, hanem szexben is! A nők harmincöt, a férfiak a huszonöt év körüliek a legjobbak. Látod már az előnyöket?

Jobban fogsz "ülni"

Az előző pontban már kaptunk ízelítőt belőle. Nagyon érdekes, hogy a hat éven aluli gyerekek értik meg a legjobban egymást. Későbbi életükben pedig a férfiak tökéletesen kijönnek a hozzávetőleg tíz évvel idősebb nőkkel. Lehet, hogy nem ugyanazok az értékek, de a leggyorsabban megtaláljátok a közös hangot. Igaz, a férfiaknak legalább huszonkét évesnek kell lenniük. Vagyis az a kor, amikor már a fiatalkori zavargások a hátuk mögött vannak. Akkor szó szerint összeilleszted, mint egy kétrészes puzzle.

Ne szokj hozzá a környezetedhez

Sajnos sajnos minden égbolton van egy felhő. A te esetedben mindkettőtöknek és az utcán megismert emberek szüleiről lesz szó. A barátok nagyon hamar "elharapják" ezt a tényt, és az Ön iránti érdeklődés a munkahelyén is hamarosan visszatér a normális kerékvágásba. De a szülők valószínűleg tiltakozni fognak. Arra fognak buzdítani, uraim, hogy keressenek valakit, aki "alkalmasabb", azaz korának megfelelőt. Inkább a hátatok mögött beszélnek majd rólatok, hölgyeim, és megvetően bánnak a párjával. Ne felejtsd el, miért vagytok együtt. Ha szükséges, korlátozza a kapcsolatot a szülőkkel. Nincs joguk közétek belépni. Ez a te életed, nem az övék.

Mire kell vigyázni

Természetesen, mint minden kapcsolatnak, a te életednek is megvannak a maga sajátos veszélyei. Nektek hölgyeim: ne neveljétek kedveséteket. Egyenrangú partnerek vagytok, mindkettőtök életkora nem számít. Ne csússz bele egy olyan viselkedési mintába, ahol hirtelen az anyja leszel. Uraknak: a körülöttük lévők reakciói egy kicsit jobban befolyásolják Önt. Újra és újra hallani, hogy fiatalabbat kellene keresni, mindenki megszokta. Emlékezz, miért vagytok együtt. Ne hagyd, hogy a pletyka és az előítéletek tönkretegyék a köztetek fennálló szerelmet. Amíg boldog vagy, minden rendben van.


Hasonló cikkek

Valószínűleg minden pár előbb-utóbb elkezd foglalkozni azzal a helyzettel, hogy összeköltözzenek-e vagy sem. A kiköltözés természetes lépésnek tűnik, de az utóbbi években gyakran volt az a tendencia, hogy két szerelmes ember randevúznak, de a saját otthonukban maradnak. Van néhány tagadhatatlan előnye. Tudod melyik?

Egyetlen párkapcsolat vagy házasság sem teljesen hibátlan. Minden kapcsolatban időről időre megrándul, és viharba fordul. Akkor már csak rajtad múlik, hogy hogyan közelíted meg a problémát, és milyen gyorsan térsz vissza a veszekedésekből a békés, partner életbe. Mit kell tehát tenni vagy mit nem tenni egy kapcsolatban/házasságban ahhoz, hogy hosszú távon elégedettek legyünk?

Remélem, mindenki egy egyszerű és egyszerű útmutatót keres a megfelelő megőrzéséhez. Sajnos semmi sem működik örökké. Mindenkinek más a toleranciája. És amit az ember húsz évig kibír anélkül, hogy eszébe jutna ingerültség, a harmadik ismétlés után a másik nem veszi fel a levegőt. Miben teszed tehát leggyakrabban próbára partnered türelmét?

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. Az emberek nem rohannak bele a házasságba, mint régen. Ilyen válási arány mellett nincs min csodálkozni. Ennek köszönhetően egyre több pár dönt úgy, hogy az úgynevezett kutyakönyv szerint él. Férj és feleségként élnek együtt, csak nem házasok. De mi van akkor, ha gyerekek jönnek a kapcsolatba? És mi a helyzet ma a nem házas párok szemszögéből?

Mindenki követ el hibákat az életben. Nők és férfiak. Ők szerves részét képezik nekünk. És ezek az aranyos hibák és tökéletlenségek azok, amelyek miatt szeretjük egymást. De a férfiak olyan gyakran követnek el hibákat egy kapcsolatban, hogy már nem is tudnak róluk. Mit kell tehát kerülni, hogy a kapcsolat úgy működjön, ahogy kell?

A nők túl sokat foglalkoznak bizonyos dolgokkal. A férfiak szemszögéből azonban ezek teljes banalitások, amiket nem vesznek észre. Mik azok?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.