Hogyan NE javasoljunk neki

Biztos benne, hogy ez a megfelelő? Úgy döntöttél, hogy megkéred őt, és valami eredetibbet akarsz kitalálni, mint egy meghívó vacsorára és egy pohár bor melletti vallomás? Olyan helyzeteket mutatunk be, amelyekben jobb, ha a gyűrűt még egy ideig a zsebedben rejtve tartod.

Ne hozd fel a témát beszélgetés közben

In az időjárásról szóló szokásos beszélgetés és az új mosógép között csak azt említed, hogy könnyebb lenne a házasság? Hát nem igazán így. Még ha kevésbé stresszes is, a legtöbb nő romantikusabb vallomásra vágyik. Még azok is romantikus ajánlatra vágynak, akik a rózsacsokor helyett a cserepes növényt részesítik előnyben. Végül is ezt akarják élvezni.

Ne erőltesd magad

Csak a válladon sírt, hogy valószínűleg soha nem megy férjhez? Vagy félve jött hozzád azzal az információval, hogy terhes? Bármi legyen is a helyzet, soha ne valljon szerelmet neki a körülmények nyomása alatt. Igen, nagy valószínűséggel kedvesednek örülnél, de mi van akkor, ha már másnap rohan menyasszonyi ruhát választani, és kételkedni kezdesz a kapcsolatodban? Ez nem jó neked vagy neki. És az sem biztos, hogy jó kezdés a házasságnak.

Ne kérje utoljára

Ha megkéri az apja kezét, olyan hagyomány, amelyet partnere családja biztosan értékelni fog. De a házasság főként és mindenekelőtt kettőtökről fog szólni. Tehát semmiképpen ne kérdezd ki a barátai, a nővére, az apja és a kollégái véleményét jóval azelőtt, hogy bármire utalnál. Független nő, képes önállóan dönteni. Biztosan te magad tudod a legjobban, hogy melyik helyet szereti, és mit fog válaszolni neked. Először kérdezze meg tőle, majd terjessze a hírt az eljegyzésről vagy az esküvőről másoknak.

Ön felmondott

A partnere folyton azt hajtogatja, mennyire boldog, hogy együtt vagytok. A szüleid vagy a testvéreid meg fognak piszkálni, ha végre ráérsz a dologra. A házas barátok kigúnyolnak téged. Nem. Ez a te életed, és rajtad múlik, mikor döntesz, hogy megházasodsz. És ha valaha. Mondd el a barátnődnek, hogy hasonló beszéddel sarokba kerget. Ilyenek a szülők vagy a barátok is. A "Rendben, megkérem, hogy vegye feleségül, legfőképpen hagyjon békén" megközelítés a kudarchoz vezető út. Annak ellenére, hogy ebben a hangulatban nem készít felejthetetlen ajánlatot.


Hasonló cikkek

Nyomás alatt érzed magad, mert úgy érzed, találkoznod kell valakivel. A nagyszülők, a barátok és még a társadalom is állandóan a barátodról/barátnődről kérdeznek. De mi van akkor, ha nem lehet párkapcsolatod? Vagy nem is akarod? Tekintse meg a lehetséges okokat és tippeket, hogyan lehet kijutni ebből.

Ganja, hogy a barátnőjének rossz szándékai vannak? Gondolod, hogy meg akar csalni? Tanácsot adunk, hogyan derítheti ki, hogy ez igaz.

Sok rossz beszéd kering a házassági szerződés körül. Leginkább abban az értelemben, hogy a szóban forgó pár még azelőtt el akar válni, hogy kimondaná az igent. De nem igaz, hogy csak az akarja bezárni, aki gazdag és hűtlen. Valaki javasolta az aláírását? Olvassa el, mit tartalmaz egy ilyen szerződés.

Sokunk álma egy szeretetteljes kapcsolat, amelyben biztonságban érzi magát. Ugyanakkor kevesen tudják, hogyan lehet ilyen kapcsolatot létrehozni. Mindenekelőtt kulcsfontosságú a közted és párod közötti légkör. Ennek köszönhetően könnyedén túljuthat az élet krízisén, mint például a munkahely elvesztése vagy a felnőtt gyermekek otthonról való távozása. Mit szólsz hozzá?

Amikor két ember megígéri, hogy élete végéig hűségesek lesznek egymáshoz, azt várják, hogy kapcsolatuk tele legyen szeretettel, megértéssel és segítőkészséggel. Tanúk előtt megígérik, hogy hűségesen együtt élnek jóban és rosszban, egészségben és betegségben, boldogságban és boldogtalanságban, gazdagságban és szegénységben, amíg a halál el nem választja őket. De miért végződik néhány házasság válással néhány hónappal az esküvő után?

A hosszú távú kapcsolat fenntartása a legtöbbünk számára igencsak meló. Munkakapcsolatot csak úgy tudsz fenntartani, ha nem hiányoznak belőle a szükséges dolgok. Kíváncsi vagy, mik ezek? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.