Hogyan NE javasoljunk neki

Biztos benne, hogy ez a megfelelő? Úgy döntöttél, hogy megkéred őt, és valami eredetibbet akarsz kitalálni, mint egy meghívó vacsorára és egy pohár bor melletti vallomás? Olyan helyzeteket mutatunk be, amelyekben jobb, ha a gyűrűt még egy ideig a zsebedben rejtve tartod.

Ne hozd fel a témát beszélgetés közben

In az időjárásról szóló szokásos beszélgetés és az új mosógép között csak azt említed, hogy könnyebb lenne a házasság? Hát nem igazán így. Még ha kevésbé stresszes is, a legtöbb nő romantikusabb vallomásra vágyik. Még azok is romantikus ajánlatra vágynak, akik a rózsacsokor helyett a cserepes növényt részesítik előnyben. Végül is ezt akarják élvezni.

Ne erőltesd magad

Csak a válladon sírt, hogy valószínűleg soha nem megy férjhez? Vagy félve jött hozzád azzal az információval, hogy terhes? Bármi legyen is a helyzet, soha ne valljon szerelmet neki a körülmények nyomása alatt. Igen, nagy valószínűséggel kedvesednek örülnél, de mi van akkor, ha már másnap rohan menyasszonyi ruhát választani, és kételkedni kezdesz a kapcsolatodban? Ez nem jó neked vagy neki. És az sem biztos, hogy jó kezdés a házasságnak.

Ne kérje utoljára

Ha megkéri az apja kezét, olyan hagyomány, amelyet partnere családja biztosan értékelni fog. De a házasság főként és mindenekelőtt kettőtökről fog szólni. Tehát semmiképpen ne kérdezd ki a barátai, a nővére, az apja és a kollégái véleményét jóval azelőtt, hogy bármire utalnál. Független nő, képes önállóan dönteni. Biztosan te magad tudod a legjobban, hogy melyik helyet szereti, és mit fog válaszolni neked. Először kérdezze meg tőle, majd terjessze a hírt az eljegyzésről vagy az esküvőről másoknak.

Ön felmondott

A partnere folyton azt hajtogatja, mennyire boldog, hogy együtt vagytok. A szüleid vagy a testvéreid meg fognak piszkálni, ha végre ráérsz a dologra. A házas barátok kigúnyolnak téged. Nem. Ez a te életed, és rajtad múlik, mikor döntesz, hogy megházasodsz. És ha valaha. Mondd el a barátnődnek, hogy hasonló beszéddel sarokba kerget. Ilyenek a szülők vagy a barátok is. A "Rendben, megkérem, hogy vegye feleségül, legfőképpen hagyjon békén" megközelítés a kudarchoz vezető út. Annak ellenére, hogy ebben a hangulatban nem készít felejthetetlen ajánlatot.


Hasonló cikkek

Előfordult már Önnel a múltban, hogy egy közeli személy megbántott valamilyen módon? Te azok közé tartozol, akik még néhány évig bent tartják a haragot és a fájdalmat? Ha igen, akkor ez baj. Csak magadnak ártasz. Megtanítunk megbocsátani, még akkor is, ha ez egyáltalán nem könnyű.

Biztosan hallottad már néhányszor, hogy az alvásmód felfedi személyiségedet. De ez még nem minden! Állítólag az alvási pozíciódból leolvasható a párkapcsolatod dinamikája. Hiszel a hasonló tanulmányokban? Nézze meg, mit mond a tartózkodási helye a kapcsolatáról. Akkor készítsd el a képet magad!

Amint azt mindenki régóta tudja, a férfiak és a nők sok tekintetben nagyon különböznek egymástól. De néha megfeledkezel róla, aztán azon tűnődsz, hogy a feleséged vagy a barátnőd miért haragszik rád. Vagy elégedetlenül elfordul. Szeretnéd tudni, mit ne tegyél soha a párod előtt? Olvasson tovább.

Vannak dolgok, amelyeket soha nem szabad kimondania. Bánthatják párodat, ráadásul tönkretehetik az együtt töltött időt. Elmondjuk, mit ne mondj soha a barátodnak.

Irigylik azokat a párokat, akik húsz éve együtt vannak, és még mindig erősek? Szeretnél egy hasonló kapcsolatot, de mindig szakítasz? Lehet, hogy csak figyelmen kívül hagysz valami apróságot, amit a hosszú távú párok természetesnek vesznek egy kapcsolatban. Mi tehát a munkakapcsolat titka?

Mindenki egy dologra vágyik. A tökéletes kapcsolat után. Olyan kapcsolat után, amely igazolni fogja az összes korábbi sikertelen kapcsolatot. Hogyan építsünk ki egy ilyen kapcsolatot? És melyek a boldog párkapcsolat legfontosabb tulajdonságai?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.