Hogyan NE javasoljunk neki

Biztos benne, hogy ez a megfelelő? Úgy döntöttél, hogy megkéred őt, és valami eredetibbet akarsz kitalálni, mint egy meghívó vacsorára és egy pohár bor melletti vallomás? Olyan helyzeteket mutatunk be, amelyekben jobb, ha a gyűrűt még egy ideig a zsebedben rejtve tartod.

Ne hozd fel a témát beszélgetés közben

In az időjárásról szóló szokásos beszélgetés és az új mosógép között csak azt említed, hogy könnyebb lenne a házasság? Hát nem igazán így. Még ha kevésbé stresszes is, a legtöbb nő romantikusabb vallomásra vágyik. Még azok is romantikus ajánlatra vágynak, akik a rózsacsokor helyett a cserepes növényt részesítik előnyben. Végül is ezt akarják élvezni.

Ne erőltesd magad

Csak a válladon sírt, hogy valószínűleg soha nem megy férjhez? Vagy félve jött hozzád azzal az információval, hogy terhes? Bármi legyen is a helyzet, soha ne valljon szerelmet neki a körülmények nyomása alatt. Igen, nagy valószínűséggel kedvesednek örülnél, de mi van akkor, ha már másnap rohan menyasszonyi ruhát választani, és kételkedni kezdesz a kapcsolatodban? Ez nem jó neked vagy neki. És az sem biztos, hogy jó kezdés a házasságnak.

Ne kérje utoljára

Ha megkéri az apja kezét, olyan hagyomány, amelyet partnere családja biztosan értékelni fog. De a házasság főként és mindenekelőtt kettőtökről fog szólni. Tehát semmiképpen ne kérdezd ki a barátai, a nővére, az apja és a kollégái véleményét jóval azelőtt, hogy bármire utalnál. Független nő, képes önállóan dönteni. Biztosan te magad tudod a legjobban, hogy melyik helyet szereti, és mit fog válaszolni neked. Először kérdezze meg tőle, majd terjessze a hírt az eljegyzésről vagy az esküvőről másoknak.

Ön felmondott

A partnere folyton azt hajtogatja, mennyire boldog, hogy együtt vagytok. A szüleid vagy a testvéreid meg fognak piszkálni, ha végre ráérsz a dologra. A házas barátok kigúnyolnak téged. Nem. Ez a te életed, és rajtad múlik, mikor döntesz, hogy megházasodsz. És ha valaha. Mondd el a barátnődnek, hogy hasonló beszéddel sarokba kerget. Ilyenek a szülők vagy a barátok is. A "Rendben, megkérem, hogy vegye feleségül, legfőképpen hagyjon békén" megközelítés a kudarchoz vezető út. Annak ellenére, hogy ebben a hangulatban nem készít felejthetetlen ajánlatot.


Hasonló cikkek

Külső, anyagi biztonság vagy valami egészen más? A legutóbbi tanulmány az volt, hogy a nők milyen tulajdonságokat keresnek a férfiakban.

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudhatod, hogy valaki jobbat érdemel?

Bár a munkája jól fizet, és régóta van saját lakása, ez még mindig nem jelenti azt, hogy mindketten készen állnak egy komoly partnerkapcsolatra. Egyre távolabb kerül az az idő, amikor a gyerekek önállóvá válnak, és magukra hagyják magukat. De egy kapcsolatban több van, mint a vásárlás és a főzés ismerete. Honnan tudhatod, hogy szerelmed eléggé megérett-e egy komoly kapcsolathoz?

Mindenki egy dologra vágyik. A tökéletes kapcsolat után. Olyan kapcsolat után, amely igazolni fogja az összes korábbi sikertelen kapcsolatot. Hogyan építsünk ki egy ilyen kapcsolatot? És melyek a boldog párkapcsolat legfontosabb tulajdonságai?

Szeretné magasabb szintre emelni kapcsolatát, és elkezdeni együtt élni? Alig várjátok, hogy minden nap elaludjatok egymás karjában és együtt reggelizzetek? Te is várod, hogy amikor hazaérsz a munkából, szeretett embered karjai várjanak rád? Ennek ellenére az együttélés megzavarhatja a kapcsolatot. Mit kell még figyelembe vennie, mielőtt megtenné ezt a lépést?

Ketyeg a biológiai órája, de éppen akkor, amikor a karrierje virágzik? Nem tudja, hogy családot vagy munkát válasszon? Egyáltalán nem könnyű a két lehetőség közül választani. Adunk néhány tanácsot, amelyek segíthetnek a döntésben.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.