Hogyan NE javasoljunk neki

Biztos benne, hogy ez a megfelelő? Úgy döntöttél, hogy megkéred őt, és valami eredetibbet akarsz kitalálni, mint egy meghívó vacsorára és egy pohár bor melletti vallomás? Olyan helyzeteket mutatunk be, amelyekben jobb, ha a gyűrűt még egy ideig a zsebedben rejtve tartod.

Ne hozd fel a témát beszélgetés közben

In az időjárásról szóló szokásos beszélgetés és az új mosógép között csak azt említed, hogy könnyebb lenne a házasság? Hát nem igazán így. Még ha kevésbé stresszes is, a legtöbb nő romantikusabb vallomásra vágyik. Még azok is romantikus ajánlatra vágynak, akik a rózsacsokor helyett a cserepes növényt részesítik előnyben. Végül is ezt akarják élvezni.

Ne erőltesd magad

Csak a válladon sírt, hogy valószínűleg soha nem megy férjhez? Vagy félve jött hozzád azzal az információval, hogy terhes? Bármi legyen is a helyzet, soha ne valljon szerelmet neki a körülmények nyomása alatt. Igen, nagy valószínűséggel kedvesednek örülnél, de mi van akkor, ha már másnap rohan menyasszonyi ruhát választani, és kételkedni kezdesz a kapcsolatodban? Ez nem jó neked vagy neki. És az sem biztos, hogy jó kezdés a házasságnak.

Ne kérje utoljára

Ha megkéri az apja kezét, olyan hagyomány, amelyet partnere családja biztosan értékelni fog. De a házasság főként és mindenekelőtt kettőtökről fog szólni. Tehát semmiképpen ne kérdezd ki a barátai, a nővére, az apja és a kollégái véleményét jóval azelőtt, hogy bármire utalnál. Független nő, képes önállóan dönteni. Biztosan te magad tudod a legjobban, hogy melyik helyet szereti, és mit fog válaszolni neked. Először kérdezze meg tőle, majd terjessze a hírt az eljegyzésről vagy az esküvőről másoknak.

Ön felmondott

A partnere folyton azt hajtogatja, mennyire boldog, hogy együtt vagytok. A szüleid vagy a testvéreid meg fognak piszkálni, ha végre ráérsz a dologra. A házas barátok kigúnyolnak téged. Nem. Ez a te életed, és rajtad múlik, mikor döntesz, hogy megházasodsz. És ha valaha. Mondd el a barátnődnek, hogy hasonló beszéddel sarokba kerget. Ilyenek a szülők vagy a barátok is. A "Rendben, megkérem, hogy vegye feleségül, legfőképpen hagyjon békén" megközelítés a kudarchoz vezető út. Annak ellenére, hogy ebben a hangulatban nem készít felejthetetlen ajánlatot.


Hasonló cikkek

Egyáltalán nem akarjuk arra késztetni, hogy tönkretegye a házasságát, csak rámutatunk bizonyos "előnyökre", amelyek egy házas férfival való kapcsolatból származnak. Manapság elég gyakran megesik, hogy megtetszik valaki, és utána kiderül, hogy házas.

Szeretnél boldog házasságban élni? Gyakran nem könnyű létrehozni, nem is beszélve a karbantartásáról. De lehetséges! Tanácsot adunk, hogyan érhetsz el boldog házasságot.

Ideális esetben 5 emberre van szükségünk az életünkben. Mindkét szülő, legjobb barát, életszeretet és lelki társ. A legtöbben azt hiszik, hogy az utolsó kettő csak egy személy. De ennek nem kell így lennie! És a kapcsolatod mindkét esetben ugyanolyan csodálatos lesz. Meg tudod mondani, hogy van-e lelki társad a kedvesedben, vagy még mindig meg kell találnod ezt a személyt? Gyere és nézd meg, hogyan tudod megmondani.

Gondja van azzal, hogy párjának (férjének) barátnői vannak? Mi van ezzel? Elviselni, elviselni vagy megtiltani? Nem csak azon múlik minden, hogy mennyire bízol a párodban, hanem azon is, hogyan bízol magadban. Nézzük meg ezt a kérdést részletesebben.

Úgy érzi, hogy nem vagy mestere a csókolózásnak? Szeretnél új csók technikákat tanulni? Olvassa el figyelmesen öt tippünket, amelyekkel garantáltan feldobja partnerét.

Egy olyan időszakban, amikor a házasságok fele válófélben van, érthető egyes párok vonakodása a házasságkötéstől. De az esküvő nem csak egy darab papír, amely hivatalosan egy másik személyhez köt. Például tudományosan bizonyított, hogy a házas nők és a házas férfiak tovább élnek. Ez azonban csak az egyik ok. Hallgassa meg, miért érdemes elkezdenie gyűrűket keresni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.