Kevés hazugság egy kapcsolatban

A hazugságnak rövid a lába, és hogy az abszolút őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban? De hol! Bár kisgyerekként azt hallottuk, hogy nem szabad hazudni, felnőttként már tudjuk az igazságot. Az úgynevezett a fehér hazugságok teljesen jogosak. Ezek közé tartoznak az olyan hazugságok, mint „Drágám, nem vagy kövér!” vagy „Bizonyára nem kopaszodsz!”. Milyen apró hazugságok képezik még egy boldog kapcsolat alapját?

„Olyan régi az a pénztárca”

Kaptál már egy gyönyörű darabot? A férfiak valószínűleg soha nem fogják megérteni a nők megszállottságát az új ruhák vagy kiegészítők iránt. Ahogy a nők sem értik az autótartozékok vagy a következő új számítógépes egér iránti szenvedélyüket. Tartsd meg magadnak a kis kihágásaidat, és dicsekedj a barátaiddal. A párodnak nem kell mindenről tudnia, amit vásárolt. Főleg, ha mélyebb a zsebetek, vagy közös nyaralásra spóroltok.

"Persze, anya mindig jöhet"

Hacsak nem költözik hozzád egy hétre, vagy nem zavarja a korábban bejelentett baráti látogatást, ez mindig jó hír. Igazán. Abszolút mindig! Hadd tegyen partnere rokonait, amit csak akar, soha ne pletykáljon és ne forgassa a szemét minden alkalommal, amikor meglátogatják. Nem kritizálják azokat az embereket sem, akiket szeretsz, igaz? A legrosszabb esetben küldjön SMS-t az adott napon egy olyan szörnyű munkahelyi válságról, amely miatt estig fenn kell maradnia. És menj el a barátaiddal sörre vagy borra. Még így is meg lehet oldani egy ilyen helyzetet.

"Szép volt"

Kisgyerekek, felfordult háztartás, és "megoldhatatlan" munkahelyi problémákkal is küzdesz. Mindezek mellett előfordulhat, hogy az ágyban ezúttal nem nagyon mennek a dolgok. Bár máskor az ágyjátékai tele vannak szenvedéllyel, ezúttal nem érte meg. Ha nem működik, akkor egyszerűen hazudsz. Gyönyörű volt. Növeli partnere önbizalmát, és nem lesznek kétségei a következő szerelmi viszonyt illetően.

"Kiváló"

Szerelmed szeretett volna boldoggá tenni és főzni. ünnepi étkezés? De mi van akkor, ha a főzési tudása nem tartozik a legjobbak közé? Mindig mindent magad rendezel el, és ezúttal a barátnőd lepett meg egy kézzel festett festménnyel? A jó kapcsolatok titka a dicséret, a dicséret, a dicséret. Meg kell becsülni az erőfeszítést, még akkor is, ha nem igazán tetszik. Legalább valamennyire ehető? Nyelj és dicsérj. Újra kell festeni a falat? Fél évig bírja, majd újra festik. Tehát mit kell tennie ilyen helyzetben? Ne kritizálj, hanem dicsérj!


Hasonló cikkek

Mit jelent valójában a párkapcsolati (házassági) háromszög? Hogyan kezeld azt a helyzetet, amelyben részese vagy? Olvass, és megtudod!

Új kapcsolatot keresel? Vagy keresel valamit, ami segíthet a meglévő kapcsolatod kialakításában? Néha úgy tűnik, hogy teljesen elfelejtettük, hogyan lehet szeretetet kifejleszteni egy hétköznapi találkozásból. Vagy legalábbis a barátság. Ugyanakkor ez olyan egyszerű az iskolában vagy a munkahelyen! De ha törődünk valamivel, hajlamosak vagyunk bonyolítani a dolgokat. Sajátítsa el ezeket az egyszerű lépéseket, és soha többé ne hagyjon ki egy lehetőséget, hogy potenciális kapcsolatot építsen ki.

Már megint késő éjszakáig kell dolgoznia a partnerének? Édesanyjának van-e más betegsége, ezért szükséges a látogatása? Van a legjobb barátjának olyan problémája, amelyet azonnal meg kell oldani? Úgy érzed, hogy a szerelmed nem őszinte hozzád? Lehet, hogy ez csak egy hülye érzés, és nem történik semmi. Lehet, hogy megvan a megfelelő ösztönöd, de még mindig nem tudod, hogyan kezeld teljesen. Tanácsot adunk, hogyan lehet megkülönböztetni a hazug embert a becsületes embertől!

Lagerfeld örökösnőként emlegette Choupette macskáját. "Ha valami történik velem, az a személy, aki gondoskodik róla, nem lesz szegénységben" - mondta Lagerfeld egy 2015-ös interjúban.

Mindenki egy dologra vágyik. A tökéletes kapcsolat után. Olyan kapcsolat után, amely igazolni fogja az összes korábbi sikertelen kapcsolatot. Hogyan építsünk ki egy ilyen kapcsolatot? És melyek a boldog párkapcsolat legfontosabb tulajdonságai?

Egyes kapcsolatokban ritkábban fordulnak elő konfliktusok, másokban a viták napirenden vannak. Mit tegyünk hát, hogy boldog és elégedett kapcsolatban éljünk veszekedések és felesleges bonyodalmak nélkül? Tekintse meg tippjeinket az egészséges partnerséghez!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.