Kevés hazugság egy kapcsolatban

A hazugságnak rövid a lába, és hogy az abszolút őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban? De hol! Bár kisgyerekként azt hallottuk, hogy nem szabad hazudni, felnőttként már tudjuk az igazságot. Az úgynevezett a fehér hazugságok teljesen jogosak. Ezek közé tartoznak az olyan hazugságok, mint „Drágám, nem vagy kövér!” vagy „Bizonyára nem kopaszodsz!”. Milyen apró hazugságok képezik még egy boldog kapcsolat alapját?

„Olyan régi az a pénztárca”

Kaptál már egy gyönyörű darabot? A férfiak valószínűleg soha nem fogják megérteni a nők megszállottságát az új ruhák vagy kiegészítők iránt. Ahogy a nők sem értik az autótartozékok vagy a következő új számítógépes egér iránti szenvedélyüket. Tartsd meg magadnak a kis kihágásaidat, és dicsekedj a barátaiddal. A párodnak nem kell mindenről tudnia, amit vásárolt. Főleg, ha mélyebb a zsebetek, vagy közös nyaralásra spóroltok.

"Persze, anya mindig jöhet"

Hacsak nem költözik hozzád egy hétre, vagy nem zavarja a korábban bejelentett baráti látogatást, ez mindig jó hír. Igazán. Abszolút mindig! Hadd tegyen partnere rokonait, amit csak akar, soha ne pletykáljon és ne forgassa a szemét minden alkalommal, amikor meglátogatják. Nem kritizálják azokat az embereket sem, akiket szeretsz, igaz? A legrosszabb esetben küldjön SMS-t az adott napon egy olyan szörnyű munkahelyi válságról, amely miatt estig fenn kell maradnia. És menj el a barátaiddal sörre vagy borra. Még így is meg lehet oldani egy ilyen helyzetet.

"Szép volt"

Kisgyerekek, felfordult háztartás, és "megoldhatatlan" munkahelyi problémákkal is küzdesz. Mindezek mellett előfordulhat, hogy az ágyban ezúttal nem nagyon mennek a dolgok. Bár máskor az ágyjátékai tele vannak szenvedéllyel, ezúttal nem érte meg. Ha nem működik, akkor egyszerűen hazudsz. Gyönyörű volt. Növeli partnere önbizalmát, és nem lesznek kétségei a következő szerelmi viszonyt illetően.

"Kiváló"

Szerelmed szeretett volna boldoggá tenni és főzni. ünnepi étkezés? De mi van akkor, ha a főzési tudása nem tartozik a legjobbak közé? Mindig mindent magad rendezel el, és ezúttal a barátnőd lepett meg egy kézzel festett festménnyel? A jó kapcsolatok titka a dicséret, a dicséret, a dicséret. Meg kell becsülni az erőfeszítést, még akkor is, ha nem igazán tetszik. Legalább valamennyire ehető? Nyelj és dicsérj. Újra kell festeni a falat? Fél évig bírja, majd újra festik. Tehát mit kell tennie ilyen helyzetben? Ne kritizálj, hanem dicsérj!


Hasonló cikkek

Az urak néha olyan titokzatosak, hogy sírni is tud az ember. Csendben vannak, nem csinálnak semmit, csak leolvasható a szemükből a jól ismert rosszallás. Vagy inkább bosszúság? Szeretnéd tudni, hogy a férfiakat mi vonzza a legjobban a másik felé? A cikkből megtudhatja.

Az életben szeretünk álmodozni, és különféle módokat keresünk annak megkönnyítésére. Hogyan gazdagodj meg gyorsan, hogyan találd meg álmaid párját, hogyan élj pontosan az álmaid szerint. Sajnos semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Az életben a legtöbb dologért meg kell küzdenünk. Mi az az 5 nagyon kellemetlen igazság a kapcsolatokról, amelyek ellen néha foggal-körömmel küzdünk?

Bár a világon mindennél jobban szereti partnerét, és bármit megtenne érte, kapcsolatában mindig meg kell őriznie büszkeségét és jelentős mértékű függetlenségét. Mit tegyél vagy mit ne tegyél, hogy ne áldozz túl sokat a szerelmedért?

A házassági esküvel megkötött élettársi kapcsolat egész időtartama alatt szép lehet. Csak rajtad múlik, hogyan vigyázol a szerelmedre, és hogyan élvezed a közös házasságot. De mit tegyünk, ha valaki másba szeretünk? Minden erőddel ellenállni az új szerelemnek, vagy megadni magad neki?

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel a kapcsolatot. Csak tegye meg az apró dolgokat, hogy feldobja partnere napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

Mindenkinek vannak rossz szokásai, amelyektől nem tud és nem is akar megszabadulni. De ha a kapcsolatra vonatkoznak, elkezdhetik zavarni a partnert. Elmondjuk, milyen rossz szokások miatt küldhet vízre párod.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.