Kevés hazugság egy kapcsolatban

A hazugságnak rövid a lába, és hogy az abszolút őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban? De hol! Bár kisgyerekként azt hallottuk, hogy nem szabad hazudni, felnőttként már tudjuk az igazságot. Az úgynevezett a fehér hazugságok teljesen jogosak. Ezek közé tartoznak az olyan hazugságok, mint „Drágám, nem vagy kövér!” vagy „Bizonyára nem kopaszodsz!”. Milyen apró hazugságok képezik még egy boldog kapcsolat alapját?

„Olyan régi az a pénztárca”

Kaptál már egy gyönyörű darabot? A férfiak valószínűleg soha nem fogják megérteni a nők megszállottságát az új ruhák vagy kiegészítők iránt. Ahogy a nők sem értik az autótartozékok vagy a következő új számítógépes egér iránti szenvedélyüket. Tartsd meg magadnak a kis kihágásaidat, és dicsekedj a barátaiddal. A párodnak nem kell mindenről tudnia, amit vásárolt. Főleg, ha mélyebb a zsebetek, vagy közös nyaralásra spóroltok.

"Persze, anya mindig jöhet"

Hacsak nem költözik hozzád egy hétre, vagy nem zavarja a korábban bejelentett baráti látogatást, ez mindig jó hír. Igazán. Abszolút mindig! Hadd tegyen partnere rokonait, amit csak akar, soha ne pletykáljon és ne forgassa a szemét minden alkalommal, amikor meglátogatják. Nem kritizálják azokat az embereket sem, akiket szeretsz, igaz? A legrosszabb esetben küldjön SMS-t az adott napon egy olyan szörnyű munkahelyi válságról, amely miatt estig fenn kell maradnia. És menj el a barátaiddal sörre vagy borra. Még így is meg lehet oldani egy ilyen helyzetet.

"Szép volt"

Kisgyerekek, felfordult háztartás, és "megoldhatatlan" munkahelyi problémákkal is küzdesz. Mindezek mellett előfordulhat, hogy az ágyban ezúttal nem nagyon mennek a dolgok. Bár máskor az ágyjátékai tele vannak szenvedéllyel, ezúttal nem érte meg. Ha nem működik, akkor egyszerűen hazudsz. Gyönyörű volt. Növeli partnere önbizalmát, és nem lesznek kétségei a következő szerelmi viszonyt illetően.

"Kiváló"

Szerelmed szeretett volna boldoggá tenni és főzni. ünnepi étkezés? De mi van akkor, ha a főzési tudása nem tartozik a legjobbak közé? Mindig mindent magad rendezel el, és ezúttal a barátnőd lepett meg egy kézzel festett festménnyel? A jó kapcsolatok titka a dicséret, a dicséret, a dicséret. Meg kell becsülni az erőfeszítést, még akkor is, ha nem igazán tetszik. Legalább valamennyire ehető? Nyelj és dicsérj. Újra kell festeni a falat? Fél évig bírja, majd újra festik. Tehát mit kell tennie ilyen helyzetben? Ne kritizálj, hanem dicsérj!


Hasonló cikkek

A szakítás nagyon kellemetlen helyzet mindkét partner számára. Ha a pár egyike drasztikusan szakít a másikkal, a válás sokkja még súlyosabb lehet. Tehát legalább most vegye figyelembe korábbi szerelmét. Soha ne szakíts senkivel a következő módokon!

Nemrég írtunk arról, hogy a férfiak mit nem várhatnak el partnereiktől. De mi a helyzet az urakkal? Mit követelnek meg néha tőlük társaik, és mit soha nem teljesítenek? Vagy a puszta lehetetlenség miatt, vagy azért, mert soha nem vennék át a szívükön. Mik ezek a "dolgok"?

Az egyoldalú szerelem mindig fáj, és nem számít, ha a másik nem akarta, nem tudta, habozott vagy teljesen máshogy képzelte el veled a szerelmet. A szerelem viszontagságai béklyók. Hogyan lehet tehát elfelejteni a beteljesületlen érzéseket, és hogyan lehet elszakadni a boldogtalan szerelemtől?

5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

 A szerelemről már nagyon sok volt írva. Az emberek valószínűleg mindig szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De hogyan ismered meg, hogy megtaláltad életed szerelmét? Vess egy pillantást az öt jelre, amelyek alapján tudni fogod, hogy már meg is találtad.

A házasság időnként nagyon törékeny. Sok pár saját viselkedésével rombolja le. Tudja meg, milyen dolgok tehetik lassan tönkre az egykor szerelmes emberek kapcsolatát.

Válás, szakítás és újra szakítás. Egy téma, amivel manapság szinte minden fordulóban találkozik. Az emberek folyamatosan szakítanak. És nem számít, hogy a szakítás téged vagy a barátaidat, kollégáit, kollégáit érinti. Mindenkinek meg kell küzdenie vele. Hogyan lehet tehát a lehető leggyorsabban túl lenni egy szakításon, hogy új, teljes értékű életet kezdhessen élni? Olvass, és megtudod!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.