Hogyan lehet felismerni egy boldogtalan partnert?

Tudod, a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. Sajnos ez sokszor azt is jelenti, hogy egyáltalán nem értik egymást! Néha előfordulnak olyan helyzetek, amikor egyszerűen fogalmad sincs, hogy a másik fél elégedett-e veled vagy sem. Sokan azért nem mondják, mert kényelmes, mások azért, mert nem tudják, hogyan mondják. De lehet, hogy csak színlelsz. Honnan tudhatja tehát, hogy kedvese boldogtalan?

A veled folytatott kommunikáció unalmas számára

Legyen tudatában annak, hogy a kommunikációja hosszú ideje csendes, vagy akár teljesen csendes . A napi teendőkről való beszélgetés nem számít kommunikációnak! Ha napközben nem beszélnek egymással telefonon, nem sms-eznek, vagy más módon nem veszik fel a kapcsolatot, az gond. Csak a szükséges dolgokról beszélsz, egymásról, a kapcsolatodról vagy az érdeklődési körödről soha? A szerelmed nem figyel rád? Ha igennel válaszoltál ezekre a kérdésekre, akkor valami történik a kapcsolatodban!

Nem hallasz bókokat vagy sértéseket

Az érdektelenség másik jele egyfajta lemondás. Az új ruhád, a vacsora, a közös háztartás újdonsága vagy a munka sikere nem dicséri? De ugyanakkor nem is hibáztatnak? Úgy érzi, csak a szükséges kifejezéseket mondják, például a „Hello” az üzletben? Az ilyen érdektelenség már nem intő jel, hanem inkább vörös zászló. Sajnos, ha nem változtatsz valamin hamarosan, akkor a kapcsolatodnak vége. Ennek ellenére csak két kiút van. Üljetek le, mint a felnőttek, és beszélgessetek: szakítsanak gyakorlatilag a helyszínen, vagy kezdjetek el MOST változtatni ezen a helyzeten.

A munka mindenek felett

Csak a megoldandó problémákat hallja, bosszantó ügyfeleket , új ügyfelek vagy arról, hogy milyen terméket vezetnek be a cégben? Lehet otthon egy munkamániás. Ha azonban a szeretőd nem volt ilyen, az inkább annak a jele, hogy a munkával tölti az idejét, nem pedig veled. Győződjön meg arról, hogy ez nem egy kivételes helyzet, amikor nagyon keményen kell dolgozniuk a probléma megoldásán. Ha nem, akkor boldogabbak és elégedettebbek a munkahelyükön, mint otthon. És ez nem sok jóval kecsegtet.

Inkább a technika érdekli őket

Menekülésként szolgálhat számukra a mobiltelefon, a számítógép, még a televízió is. Menekülj a társaságod elől. Nincs azzal semmi baj, ha otthon időnként ellenőrzi telefonját vagy e-mailjeit a számítógépén. Vagy amikor mindegyiknek megvan a maga szórakozása, és ez megfelel Önnek. De a boldogtalan partner szabadidejének nagy részét a technológiájával tölti. Még a közös tévézés közben is a mobiltelefonját bámulja. Mindig a számítógép előtt ül és céltalanul internetezik. Mondd meg neki, hogy ez téged zavar! Ha még akkor sem változik semmi, kezdjen el az ok elhárításán.


Hasonló cikkek

Érezted valaha kényelmetlenül bizonyos emberek társaságában? Úgy érzed, hogy kényszerítenek valamire? Vagy hülyének és alsóbbrendűnek érzi magát, miután meglátogatta őket? Talán ez egy manipulátor! Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan ismerheti fel őt.

Az érzelmi kötődés elmélete lebontja a kapcsolatok kezelését. Egyszerűen fogalmazva, a négy típus valamelyikének megfelelően tudni fogja, hogyan tekint a kapcsolatokra, és ezáltal hogyan bánik kedvesével és önmagával. Mindegyik típusnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei is. Nézze meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet erősségeiből, és hogyan küzdheti le típusa gyengeségeit.

Az emberek gyakran felsóhajtanak, hogy manapság a házasság nem olyan, mint régen. A házasságok csaknem fele válással végződik, és nem szokatlan, hogy valaki élete során háromszor házasodik vagy házasodik. Gyakran felmerül a kérdés, hogy ez miért van így. Mi volt a nagyszüleinknek, ami nekünk nincs? Sajnos (vagy szerencsére?) semmi romantikus. Nézze meg a választ.

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak. Ezt mind tudjuk. Szerencsére már semmi sem lep meg minket. Olyan régóta foglalkozunk az ellenkező nem bolygójával, hogy sikerült megtanulnunk nyelvük alapjait. De a nőknek megvan az a titkos képességük, hogy néha egy kicsit megnehezítik a nyelvi akadályokat. Az urak ezután tanácstalanok maradnak. Érdekel, melyek a leggyakoribb fordítási hibák?

Majdnem mindenre vonatkozik a "más régió, más modor" mondás. Még a házasságra is. Az a feltételezés, hogy mindenki csak a szeretetre és a bizalomra gondol, sajnos nem vált be. Mi tehát a boldog házasság sikerének alapja külföldön?

Biztosan hallottad már néhányszor, hogy az alvásmód felfedi személyiségedet. De ez még nem minden! Állítólag az alvási pozíciódból leolvasható a párkapcsolatod dinamikája. Hiszel a hasonló tanulmányokban? Nézze meg, mit mond a tartózkodási helye a kapcsolatáról. Akkor készítsd el a képet magad!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.