Hogyan lehet felismerni egy boldogtalan partnert?

Tudod, a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. Sajnos ez sokszor azt is jelenti, hogy egyáltalán nem értik egymást! Néha előfordulnak olyan helyzetek, amikor egyszerűen fogalmad sincs, hogy a másik fél elégedett-e veled vagy sem. Sokan azért nem mondják, mert kényelmes, mások azért, mert nem tudják, hogyan mondják. De lehet, hogy csak színlelsz. Honnan tudhatja tehát, hogy kedvese boldogtalan?

A veled folytatott kommunikáció unalmas számára

Legyen tudatában annak, hogy a kommunikációja hosszú ideje csendes, vagy akár teljesen csendes . A napi teendőkről való beszélgetés nem számít kommunikációnak! Ha napközben nem beszélnek egymással telefonon, nem sms-eznek, vagy más módon nem veszik fel a kapcsolatot, az gond. Csak a szükséges dolgokról beszélsz, egymásról, a kapcsolatodról vagy az érdeklődési körödről soha? A szerelmed nem figyel rád? Ha igennel válaszoltál ezekre a kérdésekre, akkor valami történik a kapcsolatodban!

Nem hallasz bókokat vagy sértéseket

Az érdektelenség másik jele egyfajta lemondás. Az új ruhád, a vacsora, a közös háztartás újdonsága vagy a munka sikere nem dicséri? De ugyanakkor nem is hibáztatnak? Úgy érzi, csak a szükséges kifejezéseket mondják, például a „Hello” az üzletben? Az ilyen érdektelenség már nem intő jel, hanem inkább vörös zászló. Sajnos, ha nem változtatsz valamin hamarosan, akkor a kapcsolatodnak vége. Ennek ellenére csak két kiút van. Üljetek le, mint a felnőttek, és beszélgessetek: szakítsanak gyakorlatilag a helyszínen, vagy kezdjetek el MOST változtatni ezen a helyzeten.

A munka mindenek felett

Csak a megoldandó problémákat hallja, bosszantó ügyfeleket , új ügyfelek vagy arról, hogy milyen terméket vezetnek be a cégben? Lehet otthon egy munkamániás. Ha azonban a szeretőd nem volt ilyen, az inkább annak a jele, hogy a munkával tölti az idejét, nem pedig veled. Győződjön meg arról, hogy ez nem egy kivételes helyzet, amikor nagyon keményen kell dolgozniuk a probléma megoldásán. Ha nem, akkor boldogabbak és elégedettebbek a munkahelyükön, mint otthon. És ez nem sok jóval kecsegtet.

Inkább a technika érdekli őket

Menekülésként szolgálhat számukra a mobiltelefon, a számítógép, még a televízió is. Menekülj a társaságod elől. Nincs azzal semmi baj, ha otthon időnként ellenőrzi telefonját vagy e-mailjeit a számítógépén. Vagy amikor mindegyiknek megvan a maga szórakozása, és ez megfelel Önnek. De a boldogtalan partner szabadidejének nagy részét a technológiájával tölti. Még a közös tévézés közben is a mobiltelefonját bámulja. Mindig a számítógép előtt ül és céltalanul internetezik. Mondd meg neki, hogy ez téged zavar! Ha még akkor sem változik semmi, kezdjen el az ok elhárításán.


Hasonló cikkek

A nők szeretik az önző embereket, a férfiak pedig a szörnyeket. De te egyszerűen tisztességes lány vagy, és nem viselkedhetsz kurvaként. Ne aggódj, nem kell! A tisztességnek semmi köze ahhoz, hogy a férfiak szeressenek. Olvassa el, hogyan lehet „szörnyeteggé” anélkül, hogy elárulná jó énjét!

Minden kapcsolat általában szép az elején. Idővel azonban az első nézeteltérések a kapcsolatokban jelentkeznek. Olyan helyzetekbe kerülsz a pároddal, amelyek stresszes próbák lesznek a kapcsolatod számára. Megmutatjuk, mire gondolunk.

A férfiak nagyon érzékenyek bizonyos beszélgetési témákra. Elmondjuk, mik a témák. Tehát ha nem akarsz feleslegesen vitatkozni, kerüld őket.

A kor előrehaladása egyre új kihívásokat hoz, és ez alól a kapcsolatok területe sem kivétel. A főként a teljesítményre és az egyéniségre orientált korszakban egyre gyakrabban panaszkodnak a partnerek az elidegenedésre. Ez a kapcsolat bármely szakaszában megtörténhet, és számos oka lehet. Még ha úgy tűnik, hogy mindened megvan, ígéretes karriered és szerető családod, akkor is magányosnak érezheted magad.

Randiznak, vagy tényleg csak jó barátok vagytok? Mindannyian feltettünk már ilyen kérdést életében legalább egyszer. És ennek nem feltétlenül az ő fiatalkorukban kellett történnie, amikor mindenki egyformán babrált a kapcsolatokban. Még ma is egyfajta légüres térben ragadhattál te és egy hozzád közel álló személy, amikor nem vagytok barátok, és egyáltalán nem randiztok. Tekintse meg, hogyan teljesít, és ennek megfelelően tegye meg a következő lépéseket.

Ideális kapcsolatot teremthetsz a kompromisszum művészetével, mindkettőtök szabadságával és bizonyos dolgok elkerülésével. Lehet, hogy nehéz elhinni, de van néhány dolog egy kapcsolatban, amit jobb elkerülni. Az egyik ilyen például a tiltott kérdések. Soha ne kérdezd meg tőlük, hogy nyugodt és kényelmes kapcsolatot szeretnél-e. Hogy nem tudod, mik a kérdések? Mi igen!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.