Hogyan lehet felismerni egy boldogtalan partnert?

Tudod, a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. Sajnos ez sokszor azt is jelenti, hogy egyáltalán nem értik egymást! Néha előfordulnak olyan helyzetek, amikor egyszerűen fogalmad sincs, hogy a másik fél elégedett-e veled vagy sem. Sokan azért nem mondják, mert kényelmes, mások azért, mert nem tudják, hogyan mondják. De lehet, hogy csak színlelsz. Honnan tudhatja tehát, hogy kedvese boldogtalan?

A veled folytatott kommunikáció unalmas számára

Legyen tudatában annak, hogy a kommunikációja hosszú ideje csendes, vagy akár teljesen csendes . A napi teendőkről való beszélgetés nem számít kommunikációnak! Ha napközben nem beszélnek egymással telefonon, nem sms-eznek, vagy más módon nem veszik fel a kapcsolatot, az gond. Csak a szükséges dolgokról beszélsz, egymásról, a kapcsolatodról vagy az érdeklődési körödről soha? A szerelmed nem figyel rád? Ha igennel válaszoltál ezekre a kérdésekre, akkor valami történik a kapcsolatodban!

Nem hallasz bókokat vagy sértéseket

Az érdektelenség másik jele egyfajta lemondás. Az új ruhád, a vacsora, a közös háztartás újdonsága vagy a munka sikere nem dicséri? De ugyanakkor nem is hibáztatnak? Úgy érzi, csak a szükséges kifejezéseket mondják, például a „Hello” az üzletben? Az ilyen érdektelenség már nem intő jel, hanem inkább vörös zászló. Sajnos, ha nem változtatsz valamin hamarosan, akkor a kapcsolatodnak vége. Ennek ellenére csak két kiút van. Üljetek le, mint a felnőttek, és beszélgessetek: szakítsanak gyakorlatilag a helyszínen, vagy kezdjetek el MOST változtatni ezen a helyzeten.

A munka mindenek felett

Csak a megoldandó problémákat hallja, bosszantó ügyfeleket , új ügyfelek vagy arról, hogy milyen terméket vezetnek be a cégben? Lehet otthon egy munkamániás. Ha azonban a szeretőd nem volt ilyen, az inkább annak a jele, hogy a munkával tölti az idejét, nem pedig veled. Győződjön meg arról, hogy ez nem egy kivételes helyzet, amikor nagyon keményen kell dolgozniuk a probléma megoldásán. Ha nem, akkor boldogabbak és elégedettebbek a munkahelyükön, mint otthon. És ez nem sok jóval kecsegtet.

Inkább a technika érdekli őket

Menekülésként szolgálhat számukra a mobiltelefon, a számítógép, még a televízió is. Menekülj a társaságod elől. Nincs azzal semmi baj, ha otthon időnként ellenőrzi telefonját vagy e-mailjeit a számítógépén. Vagy amikor mindegyiknek megvan a maga szórakozása, és ez megfelel Önnek. De a boldogtalan partner szabadidejének nagy részét a technológiájával tölti. Még a közös tévézés közben is a mobiltelefonját bámulja. Mindig a számítógép előtt ül és céltalanul internetezik. Mondd meg neki, hogy ez téged zavar! Ha még akkor sem változik semmi, kezdjen el az ok elhárításán.


Hasonló cikkek

A férfiak feleannyi bókot sem kapnak a nőktől. Miért? Mert a legtöbb nő úgy gondolja, hogy egy férfi szépségének dicsérete csak egy "nárciszt" tehet boldoggá. Azonban ne felejtsd el, hogy a bókok nemcsak a férfi önbecsülését emelhetik, hanem arra is késztethetik, hogy jobban bánjon veled, és több időt akarjon veled tölteni. Hogyan lehet tehát hízelegni egy férfinak, hogy királynak érezze magát melletted?

Egy ideje együtt vagytok, és hiányzik az első néhány hét izgalma és bizonytalansága? Sajnos a szerelem maximum 2 évig tart, utána a szenvedélyes érzések állandó és kevésbé intenzívekké válnak. Ezt már mindannyian tudjuk, és tapasztalatból tudjuk. De mit tegyünk, ha a kapcsolat az ellenkező irányba megy, pedig még mindig szeretitek egymást? Próbálja ki a következő módszereket. Talán mégis sikerül felélesztenie egy haldokló kapcsolatát!

Lehet, hogy már régóta együtt vagytok, és beleestetek egy kapcsolati rutinba. Vagy talán csak nehéz időszakon megy keresztül. Viták, félreértések, feszültség köztetek. De hogyan lehet visszahozni azt a csodálatos érzést, amikor együtt indultatok? Egészen egyszerűen! Mindössze a következő 5 lépést kell tennie.

Úgy tűnik Önnek, hogy partnere az utóbbi időben meglehetősen manipulatívan viselkedik? Lehet, hogy egy érzelmi manipulátorral élsz együtt, csak még nem tudod. Viselkedésében több jelről is felismerhető. Olvasson róluk.

Nem fogunk hazudni egymásnak, a kapcsolat a kompromisszumokról szól. Ha boldogan és boldogan akarsz együtt élni, akkor tudnod kell néha visszalépni. Nem számít, hogy "egyszer én, máskor te" típusú kompromisszumot követsz, vagy mindig a középutat keresed. De néha nagyon nehéz, és küszöbön áll a vita. Mindketten tudjátok, hogy amikor veszekedtek, nincs megoldás. Hogyan ne veszekedjünk és találjunk helyette kompromisszumot?

Senki sem tökéletes, még a kapcsolataid sem. De néhány pár közel kerülhet az ideális párhoz. Hogy vagy? Mi van, ha te vagy a tökéletes pár? Hogyan lehet megmondani, kérdezed?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.