Hogyan lehet felismerni egy boldogtalan partnert?

Tudod, a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. Sajnos ez sokszor azt is jelenti, hogy egyáltalán nem értik egymást! Néha előfordulnak olyan helyzetek, amikor egyszerűen fogalmad sincs, hogy a másik fél elégedett-e veled vagy sem. Sokan azért nem mondják, mert kényelmes, mások azért, mert nem tudják, hogyan mondják. De lehet, hogy csak színlelsz. Honnan tudhatja tehát, hogy kedvese boldogtalan?

A veled folytatott kommunikáció unalmas számára

Legyen tudatában annak, hogy a kommunikációja hosszú ideje csendes, vagy akár teljesen csendes . A napi teendőkről való beszélgetés nem számít kommunikációnak! Ha napközben nem beszélnek egymással telefonon, nem sms-eznek, vagy más módon nem veszik fel a kapcsolatot, az gond. Csak a szükséges dolgokról beszélsz, egymásról, a kapcsolatodról vagy az érdeklődési körödről soha? A szerelmed nem figyel rád? Ha igennel válaszoltál ezekre a kérdésekre, akkor valami történik a kapcsolatodban!

Nem hallasz bókokat vagy sértéseket

Az érdektelenség másik jele egyfajta lemondás. Az új ruhád, a vacsora, a közös háztartás újdonsága vagy a munka sikere nem dicséri? De ugyanakkor nem is hibáztatnak? Úgy érzi, csak a szükséges kifejezéseket mondják, például a „Hello” az üzletben? Az ilyen érdektelenség már nem intő jel, hanem inkább vörös zászló. Sajnos, ha nem változtatsz valamin hamarosan, akkor a kapcsolatodnak vége. Ennek ellenére csak két kiút van. Üljetek le, mint a felnőttek, és beszélgessetek: szakítsanak gyakorlatilag a helyszínen, vagy kezdjetek el MOST változtatni ezen a helyzeten.

A munka mindenek felett

Csak a megoldandó problémákat hallja, bosszantó ügyfeleket , új ügyfelek vagy arról, hogy milyen terméket vezetnek be a cégben? Lehet otthon egy munkamániás. Ha azonban a szeretőd nem volt ilyen, az inkább annak a jele, hogy a munkával tölti az idejét, nem pedig veled. Győződjön meg arról, hogy ez nem egy kivételes helyzet, amikor nagyon keményen kell dolgozniuk a probléma megoldásán. Ha nem, akkor boldogabbak és elégedettebbek a munkahelyükön, mint otthon. És ez nem sok jóval kecsegtet.

Inkább a technika érdekli őket

Menekülésként szolgálhat számukra a mobiltelefon, a számítógép, még a televízió is. Menekülj a társaságod elől. Nincs azzal semmi baj, ha otthon időnként ellenőrzi telefonját vagy e-mailjeit a számítógépén. Vagy amikor mindegyiknek megvan a maga szórakozása, és ez megfelel Önnek. De a boldogtalan partner szabadidejének nagy részét a technológiájával tölti. Még a közös tévézés közben is a mobiltelefonját bámulja. Mindig a számítógép előtt ül és céltalanul internetezik. Mondd meg neki, hogy ez téged zavar! Ha még akkor sem változik semmi, kezdjen el az ok elhárításán.


Hasonló cikkek

A hosszú távú kapcsolatok gyakran megrekednek egy ördögi körben. A partnerek inkább testvérként élnek egymás mellett, mint szeretőkként. A szenvedély és az érdeklődés elvesztése még azokkal is előfordulhat, akik még csak egy hónapja járnak együtt. A legelején kezdje azokkal az apró dolgokkal, amelyek garantálják a hosszú távú boldog kapcsolatot. Milyen apróságokra gondolunk?

Az a tény, hogy a partnereknek őszintének kell lenniük egymással, nem minden tekintetben érvényes. Néha jobb, ha megtartod magadnak a véleményedet, hogy ne sértsd meg a barátnődet. Bizonyos esetekben valóban kifizetődő.

Most találkoztál, és azon tűnődsz, hogyan viselkedj? Hogyan növelheted az esélyeidet, amennyire csak lehet? Szeretné elsajátítani a búcsúzási fázist? Olvass el néhány tippet, hogyan viselkedj egy kapcsolat elején!

Nagyon gyakoriak a viták a családtagok között, különösen két egyesült család között. Nehéz jó társat találni, ráadásul barátságos anyósra vagy apósra. Ha a nézeteltérései az elején vannak, még mindig meg lehet menteni a kapcsolatot. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Ön olyan házasságban él, amely hosszú ideje nem működik? Egy házasságban, amely már nem hoz boldogságot? Nem annyira a gyerekek vagy a vagyon miatt maradsz benne, hanem főleg azért, mert már rég beletörődtél ebbe a boldogtalan együttélésbe? Miért élsz ilyen életet? Megszokásból?

Már tudja, hogy a kommunikáció kulcsfontosságú a pár életében. Hogy minden nap beszélsz? Figyelem! Nem elég csak beszélni, valóban beszélni kell. Kívánságaid és ötleteid megosztása erősíti köztetek a kapcsolatot. De könnyű belecsúszni a kellemetlen rossz szokásokba, amelyeket általában gyermekkora óta hordoz. Melyek azok?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.