Mit szeretnek a férfiak a nőkben?

Érdekel, hogy a férfiak mit szeretnek leginkább a nőkben, és mi vonzza őket? Elmondjuk a leglényegesebb dolgokat, amelyek mágnesként hatnak a férfiakra. Olvassa el a cikket, és használja fel saját előnyére.

Sebezhetőség

A férfiak szeretik, ha megvédhetik szeretteiket. Természetesen nem akarják, hogy a feleségük gyenge legyen, és mindenhová vezetnie kelljen. Előnyben részesítik azokat a helyzeteket, amelyekben megmutathatják férfiasságukat. Ez akkor történik, amikor szóban vagy izmokkal ki tudnak állni a barátnőjükért.

Aranyosság

A férfiak a kis és aranyos hölgyeket/nőket szeretik legjobban. Minden reggel egy édes és törékeny lény mellett akarnak ébredni. Egy ilyen hölgyre/nőre nézve felébred bennük a már említett védőösztön.

Kényeztetés

A férfiak szeretik, ha a nők kényeztetik őket. Főleg a konyhában és az ágyban. Imádják, ha egy nő a forró szex után az ágyba viszi nekik a reggelit. Nem dicsekedhetnek ilyen tettekkel. Ez elég ahhoz, hogy a férfiak boldogok legyenek. Néha lepd meg őket étellel és jó szexszel. Ezek után a világon semmiért nem cserélnek el.

Nevetés

Az urak szeretik a pozitív nőket. Imádják a nevetésüket. Könnyen megfertőződnek tőle és nevetnek is. Egy időre elfelejtik napi gondjaikat, és ez javítja általános hangulatukat.

Képzelet

A férfiak időről időre szeretnek kezdeményezni, de néha inkább a nőjükre bízzák ezt a szerepet. Örülök, ha a párjuk javasolja, mit csinálhatnak együtt szabadidejükben. Nem akarnak mindent maguk szervezni. Szeretik őket meglepni egy ötlet, amit szerelmük felvet.

Érzékiség

A férfiak szeretik a nőket, ha azok érzékiek és szexisek. Nem kell minden nap csipkés fehérneműben és tökéletesen sminkelve mászkálnod. Elég, ha az igazi nőies fényben mutatod meg magad partnereidnek. A férfiak szeretik látni a nőiességet partnerükben.

Elszántság

A férfiak motivált nőket szeretnének otthon, akik különböző dolgok miatt tudnak izgulni. Szívesen támogatják őket álmaikban és életcéljaikban. Ők maguk is inspirálódhatnak. Ha megvan benned az elszántság, hogy szembenézz a kihívásokkal, a partnereid mindenképpen csodálni fognak.


Hasonló cikkek

Néhány dolgot egyszerűen nem közölnek. Miért? Mert ezek közül sok kettőtök intim együttélésére vonatkozik, és ezt az információt tartsd meg magadnak. Nem akarunk titeket a világ elleni összeesküvőkké alakítani. De tényleg, jobb, ha néhány részletet megtart magának. Melyikre gondolunk?

Mindenki mást szeretne az életben. De nem kell mindig a nulláról kezdeni. Vannak sajátos női tulajdonságok és szokások, amelyek erős mágnesként vonzzák a férfiakat. A férfiak vonzódnak hozzájuk, és ha egyszer szerelmesek lesznek, soha nem hagynak el egy ilyen nőt. Mely női tulajdonságok ezek?

Bármilyen mélyre is szeretnénk tekinteni a történelembe, egy idősebb partnerrel való kapcsolat sem kivétel. Az utóbbi évek trendje a partnerek életkorának kiegyenlítése, és még az idősebb nő - fiatal férfi modell sem fog különösebben meglepni senkit. De mi az előnye, ha egy idősebb férfival randevúzunk?

Munka közben találkozott a partnerével? Volt már lehetősége, hogy ugyanazon a munkahelyen dolgozzon? Vállalkozást szeretnél indítani egy partnerrel? Akár már régóta dolgoztok együtt, akár csak most készülök együtt dolgozni, figyeljen! Jó ötlet, vagy a mondás, hogy mindkét partnernek ugyanaz a munkája = kapcsolatgyilkos?

Ma a modern technológia több mint segít a hűtlenség észlelésében. Tankönyvek, mobil térképes alkalmazások, számlakivonatok. Másrészt ezt még a nem hívők is belátják, így még a technikára sem lehet mindig "támaszkodni". De a hűtlenség mindig olyan finom jelekben nyilvánul meg, amelyeket gyakran figyelmen kívül hagyunk, vagy figyelmen kívül hagyunk, mint lényegteleneket. Mik a jelek? Nézze meg.

A szeretet művészete nem könnyű. Mielőtt szeretni tudnád a párodat, először meg kell tanulnod szeretni magad. Csak akkor leszel kész arra, hogy igaz szeretetet adj és fogadj el a párodnak. Miért? Olvass és tanulj meg mindent!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.