Mit szeretnek a férfiak a nőkben?

Érdekel, hogy a férfiak mit szeretnek leginkább a nőkben, és mi vonzza őket? Elmondjuk a leglényegesebb dolgokat, amelyek mágnesként hatnak a férfiakra. Olvassa el a cikket, és használja fel saját előnyére.

Sebezhetőség

A férfiak szeretik, ha megvédhetik szeretteiket. Természetesen nem akarják, hogy a feleségük gyenge legyen, és mindenhová vezetnie kelljen. Előnyben részesítik azokat a helyzeteket, amelyekben megmutathatják férfiasságukat. Ez akkor történik, amikor szóban vagy izmokkal ki tudnak állni a barátnőjükért.

Aranyosság

A férfiak a kis és aranyos hölgyeket/nőket szeretik legjobban. Minden reggel egy édes és törékeny lény mellett akarnak ébredni. Egy ilyen hölgyre/nőre nézve felébred bennük a már említett védőösztön.

Kényeztetés

A férfiak szeretik, ha a nők kényeztetik őket. Főleg a konyhában és az ágyban. Imádják, ha egy nő a forró szex után az ágyba viszi nekik a reggelit. Nem dicsekedhetnek ilyen tettekkel. Ez elég ahhoz, hogy a férfiak boldogok legyenek. Néha lepd meg őket étellel és jó szexszel. Ezek után a világon semmiért nem cserélnek el.

Nevetés

Az urak szeretik a pozitív nőket. Imádják a nevetésüket. Könnyen megfertőződnek tőle és nevetnek is. Egy időre elfelejtik napi gondjaikat, és ez javítja általános hangulatukat.

Képzelet

A férfiak időről időre szeretnek kezdeményezni, de néha inkább a nőjükre bízzák ezt a szerepet. Örülök, ha a párjuk javasolja, mit csinálhatnak együtt szabadidejükben. Nem akarnak mindent maguk szervezni. Szeretik őket meglepni egy ötlet, amit szerelmük felvet.

Érzékiség

A férfiak szeretik a nőket, ha azok érzékiek és szexisek. Nem kell minden nap csipkés fehérneműben és tökéletesen sminkelve mászkálnod. Elég, ha az igazi nőies fényben mutatod meg magad partnereidnek. A férfiak szeretik látni a nőiességet partnerükben.

Elszántság

A férfiak motivált nőket szeretnének otthon, akik különböző dolgok miatt tudnak izgulni. Szívesen támogatják őket álmaikban és életcéljaikban. Ők maguk is inspirálódhatnak. Ha megvan benned az elszántság, hogy szembenézz a kihívásokkal, a partnereid mindenképpen csodálni fognak.


Hasonló cikkek

A második házasságnak megvannak a sajátosságai. Több olyan beszélgetés is van köztük, amelyeket soha többé nem fog folytatni.

Egyáltalán nem könnyű megtalálni a megfelelő partnert az életre. Főleg, ha egyszerre mindenkit megfelelőnek találsz és senkit sem. Hogyan kezdjem? hol tévedsz? Egy egyszerű útmutatót írtunk az induláshoz, vagy arra az esetre, ha már régóta szingli vagy és szeretnél újra randevúzni. Gyerünk!

Ön olyan házasságban él, amely hosszú ideje nem működik? Egy házasságban, amely már nem hoz boldogságot? Nem annyira a gyerekek vagy a vagyon miatt maradsz benne, hanem főleg azért, mert már rég beletörődtél ebbe a boldogtalan együttélésbe? Miért élsz ilyen életet? Megszokásból?

Biztosan hallottad már néhányszor, hogy az alvásmód felfedi személyiségedet. De ez még nem minden! Állítólag az alvási pozíciódból leolvasható a párkapcsolatod dinamikája. Hiszel a hasonló tanulmányokban? Nézze meg, mit mond a tartózkodási helye a kapcsolatáról. Akkor készítsd el a képet magad!

A kapcsolat elején a párod figyelmes, vidám, vicces, egyszóval tökéletes volt? Mi történt vele hirtelen? Miért lett egy idegesítő idióta, aki nem kommunikál veled, és még mosolyogni sem tud több éves kapcsolat után? Mi a teendő most? Tanuljon meg együtt élni egy ilyen partnerrel, vagy keressen valaki mást?

Szereted a párodat, és ha szakítasz vele, az a legnagyobb rémálmod lenne? Kerülje el egy kapcsolat szükségtelen végét, ha követi azokat a jeleket, amelyek gyakran a kapcsolat végéhez vezetnek. Tanácsot adunk, hogy milyen jelek hirdetik egy kapcsolat végét, és hogyan kezeld őket.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.