Mit szeretnek a férfiak a nőkben?

Érdekel, hogy a férfiak mit szeretnek leginkább a nőkben, és mi vonzza őket? Elmondjuk a leglényegesebb dolgokat, amelyek mágnesként hatnak a férfiakra. Olvassa el a cikket, és használja fel saját előnyére.

Sebezhetőség

A férfiak szeretik, ha megvédhetik szeretteiket. Természetesen nem akarják, hogy a feleségük gyenge legyen, és mindenhová vezetnie kelljen. Előnyben részesítik azokat a helyzeteket, amelyekben megmutathatják férfiasságukat. Ez akkor történik, amikor szóban vagy izmokkal ki tudnak állni a barátnőjükért.

Aranyosság

A férfiak a kis és aranyos hölgyeket/nőket szeretik legjobban. Minden reggel egy édes és törékeny lény mellett akarnak ébredni. Egy ilyen hölgyre/nőre nézve felébred bennük a már említett védőösztön.

Kényeztetés

A férfiak szeretik, ha a nők kényeztetik őket. Főleg a konyhában és az ágyban. Imádják, ha egy nő a forró szex után az ágyba viszi nekik a reggelit. Nem dicsekedhetnek ilyen tettekkel. Ez elég ahhoz, hogy a férfiak boldogok legyenek. Néha lepd meg őket étellel és jó szexszel. Ezek után a világon semmiért nem cserélnek el.

Nevetés

Az urak szeretik a pozitív nőket. Imádják a nevetésüket. Könnyen megfertőződnek tőle és nevetnek is. Egy időre elfelejtik napi gondjaikat, és ez javítja általános hangulatukat.

Képzelet

A férfiak időről időre szeretnek kezdeményezni, de néha inkább a nőjükre bízzák ezt a szerepet. Örülök, ha a párjuk javasolja, mit csinálhatnak együtt szabadidejükben. Nem akarnak mindent maguk szervezni. Szeretik őket meglepni egy ötlet, amit szerelmük felvet.

Érzékiség

A férfiak szeretik a nőket, ha azok érzékiek és szexisek. Nem kell minden nap csipkés fehérneműben és tökéletesen sminkelve mászkálnod. Elég, ha az igazi nőies fényben mutatod meg magad partnereidnek. A férfiak szeretik látni a nőiességet partnerükben.

Elszántság

A férfiak motivált nőket szeretnének otthon, akik különböző dolgok miatt tudnak izgulni. Szívesen támogatják őket álmaikban és életcéljaikban. Ők maguk is inspirálódhatnak. Ha megvan benned az elszántság, hogy szembenézz a kihívásokkal, a partnereid mindenképpen csodálni fognak.


Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.