Mit szeretnek a férfiak a nőkben?

Érdekel, hogy a férfiak mit szeretnek leginkább a nőkben, és mi vonzza őket? Elmondjuk a leglényegesebb dolgokat, amelyek mágnesként hatnak a férfiakra. Olvassa el a cikket, és használja fel saját előnyére.

Sebezhetőség

A férfiak szeretik, ha megvédhetik szeretteiket. Természetesen nem akarják, hogy a feleségük gyenge legyen, és mindenhová vezetnie kelljen. Előnyben részesítik azokat a helyzeteket, amelyekben megmutathatják férfiasságukat. Ez akkor történik, amikor szóban vagy izmokkal ki tudnak állni a barátnőjükért.

Aranyosság

A férfiak a kis és aranyos hölgyeket/nőket szeretik legjobban. Minden reggel egy édes és törékeny lény mellett akarnak ébredni. Egy ilyen hölgyre/nőre nézve felébred bennük a már említett védőösztön.

Kényeztetés

A férfiak szeretik, ha a nők kényeztetik őket. Főleg a konyhában és az ágyban. Imádják, ha egy nő a forró szex után az ágyba viszi nekik a reggelit. Nem dicsekedhetnek ilyen tettekkel. Ez elég ahhoz, hogy a férfiak boldogok legyenek. Néha lepd meg őket étellel és jó szexszel. Ezek után a világon semmiért nem cserélnek el.

Nevetés

Az urak szeretik a pozitív nőket. Imádják a nevetésüket. Könnyen megfertőződnek tőle és nevetnek is. Egy időre elfelejtik napi gondjaikat, és ez javítja általános hangulatukat.

Képzelet

A férfiak időről időre szeretnek kezdeményezni, de néha inkább a nőjükre bízzák ezt a szerepet. Örülök, ha a párjuk javasolja, mit csinálhatnak együtt szabadidejükben. Nem akarnak mindent maguk szervezni. Szeretik őket meglepni egy ötlet, amit szerelmük felvet.

Érzékiség

A férfiak szeretik a nőket, ha azok érzékiek és szexisek. Nem kell minden nap csipkés fehérneműben és tökéletesen sminkelve mászkálnod. Elég, ha az igazi nőies fényben mutatod meg magad partnereidnek. A férfiak szeretik látni a nőiességet partnerükben.

Elszántság

A férfiak motivált nőket szeretnének otthon, akik különböző dolgok miatt tudnak izgulni. Szívesen támogatják őket álmaikban és életcéljaikban. Ők maguk is inspirálódhatnak. Ha megvan benned az elszántság, hogy szembenézz a kihívásokkal, a partnereid mindenképpen csodálni fognak.


Hasonló cikkek

Bár a nők és a férfiak sok tekintetben egyformák, mindenki mást szeretne egy kapcsolatban. Ezért olyan érdekesek a párkapcsolatok! A nők szeretetre, támogatásra vágynak, és azt, hogy szeretve érezzék magukat. Férfiak is... De emellett a férfiak a következő dolgokra is vágynak egy kapcsolatban.

Ha hosszú ideig nem tud valakit megismerni, érthető, hogy frusztrált lesz. Főleg, ha azt hiszed, hogy mindent megtettél ennek érdekében. Regisztráltál társkereső oldalakon, rendszeresen szocializálsz, mosolyogsz az emberekre, és néha magad is felkeresel valakit? Még mindig nem tudsz találkozni senkivel? Lehet, hogy az alábbi hibák valamelyikét követi el.

A szakítás általában derült égből villámcsapásként jön. Kevesen várnak rá. Ennek ellenére bizonyos jelek mindig megelőzik őt. Ha észreveszed őket, akkor is megmentheted a kapcsolatot. Sajnos a legtöbben a munkahelyi stressznek vagy a jelenlegi válságnak tulajdonítják ezeket. Honnan tudhatod, hogy párod valóban szakítani akar veled, és hogyan előzheted meg?

Senki sem tökéletes, még a kapcsolataid sem. De néhány pár közel kerülhet az ideális párhoz. Hogy vagy? Mi van, ha te vagy a tökéletes pár? Hogyan lehet megmondani, kérdezed?

Nem szabad egy nőt a koráról kérdezni, és nem szabad kritizálnia a súlyát. Ezt mindenki tudja. De még az uraknak is megvannak a maguk érzékeny helyei, amelyeket nagyon óvatosan kell megközelíteni. Bár próbálják titkolni, még a férfiakat is bánthatja egy érzéketlen szó. Miről van szó?

Sokáig az ideális partnerek modellje – „idősebb férfi, fiatalabb nő” – érvényesült. De a szabad 20. század eljövetelével ez a szokás megváltozott. Nemcsak ott kezdtek megjelenni párok, ahol egy idősebb nő volt. Már az addig legtöbbször két és hat év közötti korkülönbség sem volt biztos. Nem olyan ritka, hogy olyan párral találkozunk, akiknek a különbsége több mint tíz év. Tehát milyen helyzetek adódhatnak? És létezik olyan, hogy "ideális" korkülönbség?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.