Nyugalom karácsonykor

És itt van! Kezdődik a karácsonyi időszak. A karácsony állítólag a béke ünnepe mindenki számára, de ahogy megesik, a stressz és a vágy, hogy minden tökéletes legyen, általában ennek éppen az ellenkezőjét eredményezi. Hamarosan beszélünk erről? Bízzon bennünk, itt a tökéletes alkalom, hogy felkészüljünk egy igazán szép és békés karácsonyra. Legalábbis egy kapcsolatban. Olvassa el az egyszerű trükköket, hogy elkerülje a karácsonyi vitákat és a fülledtséget.

Egyezzetek meg a tanfolyamon

Gyerekként mindenki máshogy ünnepelte az ünnepeket. Leggyakrabban az eltérő elvárások miatt adódnak problémák. Nem zavarja az éves vacsora előtti uzsonnát? Túl sokat takarítottál, miközben szeretnél vele tölteni egy nyugodt napot? Az ünnepek közeledte előtt beszéljen arról, hogyan fognak menni. Mennyi pénzt fogsz költeni? Mikor kezdesz díszíteni, mikor szeded ki a sütiket, mit fogsz vacsorázni? Valójában még a burgonyasaláta elkészítési módja is kiábrándíthat. Tisztázd az apróságokat, és csodálatos karácsonyod lesz!

Légy toleráns magaddal

Logikusan nem tudsz mindent megtervezni. Ráadásul bosszankodhat maga a tervezés! Legyen hát toleráns, és ne feledje, hogy nincs olyan, hogy megoldhatatlan probléma. Nem volt ideje feldíszíteni mindent, amit akart? Senki nem fogja észrevenni. Hiányzik a huszadik fajta cukorka? És egyáltalán szereti valaki, vagy mindig a barátoknak adod? A karácsony elsősorban a kikapcsolódásról szól. Kedvese és gyermekei jobban fogják értékelni a békét, mint a számtalan édességet és a tökéletesen tiszta lakást.

Engedd el a problémákat

A feszültség olyan problémákat is okozhat, amelyek egyáltalán nem kapcsolódnak a karácsonyhoz . Párod kihágásai hirtelen még jobban feldühítenek téged, legyen szó akár takarításról, akár az utolsó pillanatban történt dolgokról. Az idősebbek is szeretnek előbukkanni. Egy vita a nyári szünetből, egy gyerek jegyzet az iskolából..... Ha ilyen gondolatok támadnak, állj meg és vegyél levegőt. Ha a régi problémák megoldása eddig tartott, arra még egy napot kell várni. És a karácsonyi problémákról? Százból 99 esetben lényegtelenek. Felejtsd el őket!

Nem kell mindennek tökéletesnek lennie

Különösen a nők szeretnének tökéletes karácsonyt. Tökéletesen feldíszített ház, ünnepi tábla, finom karácsonyi süti, ajándékhalom a fa alatt... De logikusan semmi sem tökéletes. Engedd meg magadnak, hogy megengedd. Valóban szükséged van arra a húsz féle édességre, amikor legfeljebb három fajta van, és a többit minden évben odaadod? A gyerekek nem hajlandók pontyot venni a szájukba, és még csak nem is szereted? Ne csináld! Ne feledje, hogy szeretné élvezni a karácsonyt. Gondolj rájuk nyaralásként. És ezen akarsz lazítani. Szóval karácsonykor is pihenj!


Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.