Nyugalom karácsonykor

És itt van! Kezdődik a karácsonyi időszak. A karácsony állítólag a béke ünnepe mindenki számára, de ahogy megesik, a stressz és a vágy, hogy minden tökéletes legyen, általában ennek éppen az ellenkezőjét eredményezi. Hamarosan beszélünk erről? Bízzon bennünk, itt a tökéletes alkalom, hogy felkészüljünk egy igazán szép és békés karácsonyra. Legalábbis egy kapcsolatban. Olvassa el az egyszerű trükköket, hogy elkerülje a karácsonyi vitákat és a fülledtséget.

Egyezzetek meg a tanfolyamon

Gyerekként mindenki máshogy ünnepelte az ünnepeket. Leggyakrabban az eltérő elvárások miatt adódnak problémák. Nem zavarja az éves vacsora előtti uzsonnát? Túl sokat takarítottál, miközben szeretnél vele tölteni egy nyugodt napot? Az ünnepek közeledte előtt beszéljen arról, hogyan fognak menni. Mennyi pénzt fogsz költeni? Mikor kezdesz díszíteni, mikor szeded ki a sütiket, mit fogsz vacsorázni? Valójában még a burgonyasaláta elkészítési módja is kiábrándíthat. Tisztázd az apróságokat, és csodálatos karácsonyod lesz!

Légy toleráns magaddal

Logikusan nem tudsz mindent megtervezni. Ráadásul bosszankodhat maga a tervezés! Legyen hát toleráns, és ne feledje, hogy nincs olyan, hogy megoldhatatlan probléma. Nem volt ideje feldíszíteni mindent, amit akart? Senki nem fogja észrevenni. Hiányzik a huszadik fajta cukorka? És egyáltalán szereti valaki, vagy mindig a barátoknak adod? A karácsony elsősorban a kikapcsolódásról szól. Kedvese és gyermekei jobban fogják értékelni a békét, mint a számtalan édességet és a tökéletesen tiszta lakást.

Engedd el a problémákat

A feszültség olyan problémákat is okozhat, amelyek egyáltalán nem kapcsolódnak a karácsonyhoz . Párod kihágásai hirtelen még jobban feldühítenek téged, legyen szó akár takarításról, akár az utolsó pillanatban történt dolgokról. Az idősebbek is szeretnek előbukkanni. Egy vita a nyári szünetből, egy gyerek jegyzet az iskolából..... Ha ilyen gondolatok támadnak, állj meg és vegyél levegőt. Ha a régi problémák megoldása eddig tartott, arra még egy napot kell várni. És a karácsonyi problémákról? Százból 99 esetben lényegtelenek. Felejtsd el őket!

Nem kell mindennek tökéletesnek lennie

Különösen a nők szeretnének tökéletes karácsonyt. Tökéletesen feldíszített ház, ünnepi tábla, finom karácsonyi süti, ajándékhalom a fa alatt... De logikusan semmi sem tökéletes. Engedd meg magadnak, hogy megengedd. Valóban szükséged van arra a húsz féle édességre, amikor legfeljebb három fajta van, és a többit minden évben odaadod? A gyerekek nem hajlandók pontyot venni a szájukba, és még csak nem is szereted? Ne csináld! Ne feledje, hogy szeretné élvezni a karácsonyt. Gondolj rájuk nyaralásként. És ezen akarsz lazítani. Szóval karácsonykor is pihenj!


Hasonló cikkek

Szinte soha nincs ideje rád. Miért? Nem vagyok kíváncsi rá? Mindig vele akarok lenni, de ő folyamatosan taszít. Tudod? Nem tudod mennyi időt kellene együtt töltened egy boldog kapcsolathoz? Tanácsot adunk.

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel. Például apró dolgokkal, amelyek jobbá teszik a párod napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

Mindannyian határozottan harmonikus kapcsolatot szeretnének, felesleges viták nélkül. Ha nem akarod, hogy a kapcsolatod válságba kerüljön, akkor teljes mértékben kézben kell tartanod azt. Mit kell tehát tenni, hogy minden úgy működjön, ahogy kell?

Mindenkinek megvan a saját feje és a prioritásai a kapcsolat szempontjából. Ezért a legjobb kapcsolat időnként válságba kerül, vagy legalábbis vitába kerül. Ezeket a pillanatokat azonban minimálisra csökkentheti! Állapodjanak meg az együttélés "irányelvében".

Ha a férfiak nem elégedettek egy kapcsolatban, akkor szakítanak. Soha nem csinálják ok nélkül. Néha egyetlen ok is elég. De általában több van belőlük egyszerre. Érdekel, melyek a szakítás leggyakoribb okai?

Minden úgy alakul a kapcsolatodban, ahogy kell? Teljesen elégedett a partnerségével? Ha nem, olvassa el néhány tippet, hogyan léphet a következő szintre! És ha igen, nézze meg, hogy természetesen követi-e a következőket. Sok lehetséges gondtól megkímélhetik.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.