A válás nem jelenti az élet végét

Ti is rózsás jövőt festettek együtt? Hitted, hogy szép és boldog életet fogtok élni együtt halálig? Ám ekkor megtörtént a végzetes fordulópont, és úgy döntöttél, hogy elválsz. Hogyan kezeljük az életet válás után?Pontosan ilyen helyzettel a cseh házasságok közel fele találkozik. Kommunikációs képtelenség, házastársi problémák megoldására való hajlandóság, hűtlenség, a másik iránti tiszteletlenség. Ezek a leggyakoribb okok, amiért oly sok házasság nem tart.

Valószínűleg Ön is tudja. Úgy érzi, elárulta az a személy, akit a legjobban szeret. Az az érzés, hogy a válással mindent elveszítesz, amit ennyi éven át együtt építettetek. Végtelen kérdések, hogy hova fogsz menni, hogyan fogod megoldani mindezt magad, mi lesz a gyerekekkel? Hogyan viselik a válásod? Hogyan szabadulhatsz meg a rossz érzésétől, ami benned van egy válás után? Hogyan lehet felépülni a házastárs kudarcából? Honnan veszed a bátorságot, hogy jobb életet kezdj?

Hagyd győztesen a csatát

Először is emelt fővel kell elhagynod a házasságodat. Ne hagyja, hogy partnere annak a roncsnak lásson, amilyennek a válási folyamat miatt kinézett. Gondolj arra, hogy váláson megy keresztül, mert valahol egy jobb és boldogabb élet vár rád! Higgye el, hogy akkor jobban meg fogja oldani ezt a stresszes életeseményt.

Húzz egy vastag vonalat a múlt mögé

Ha a gyerekek miatt a válás után együtt maradsz , ne foglalkozz többet a múlttal. Ne vitassátok folyton a válás okait, ne hibáztassátok egymást, ne veszekedjetek. Megtörtént, aminek meg kellett történnie. A helyzeten nem tudsz változtatni. Minden bizonnyal helyes döntés lenne, ha véget vetne egy nem működő együttélésnek! Tehát ne hagyja, hogy partnere bármilyen módon manipuláljon.

Ne aggódjon a környezet miatt

Ne aggódjon amiatt, hogy a családja, szomszédai vagy barátai mit gondolnak a válásról . Ez a te életed, nem az övék. És ennek megfelelően cselekedj. Csak te tudod pontosan, miért ment tönkre a házasságod. És tényleg nem érdekli őket. Ne szokja meg azt a beszédet, hogy a volt párod / volt párod nem volt olyan rossz / nem volt rossz!

A válás nem vet véget az életednek

Még a válás után meglesznek a gyerekeid. Nem veszítik el sem anyát, sem apát. Mindkettőtökkel kommunikálni tudnak majd. Csak igazságosnak kell lenni velük. Magyarázz el nekik mindent alaposan, és biztosítsd őket arról, hogy a válás után is ugyanúgy szeretni fogod őket, mint azelőtt.

Ne feledkezz meg magadról

Ha mindezt meg tudod oldani , akkor elkezdi saját maguknak szentelni az idejét. Lazíts, pihenj, kényeztesd magad. Tervezze meg a jövőt. Tűzz ki célokat, és próbáld meg elérni őket.

Ismerd meg egymást

Ha minden sérelmet lezártál, és tudod, hogy kezd hiányozni egy személy jelenléte, kezdj el új szerelmet keresni. Ahol? Például egy online társkereső oldalon komoly kapcsolatokra. Itt sokféle partnert találsz, akik ugyanazt tapasztalták, mint te, és új, komoly kapcsolatot keresnek!


Hasonló cikkek

A szakítás gyakran még a legmakacsabbakat is megrázza. Főleg, ha nem ők kezdeményezői a szakításnak. Neked sem kell kivételnek lenni. A legtöbb ember számára elképzelhetetlen egy új kapcsolat indítása közvetlenül a szakítás után. Tanácsot adunk a szakítás utáni gyors felépüléshez, hogy randevúzhasson valakivel.

A szilárd partnerség az, amire szinte mindannyian vágynak. De nem mindenki álma válik valóra. Az emberek nagy része elégedetlen jelenlegi párkapcsolatával, az emberek nagy része még mindig keresi az igazit. Talán egyszerűen nem tud szilárd partnerséget fenntartani. Melyek a két ember boldog kapcsolatának alapkövei?

Úgy érzi, hogy a párkapcsolata a mélypontra megy? Heves vitákat folytat a romantika helyett? Kétségbeesetten vágyik a jobb változásra? Végezze el az alábbiakban említett öt tevékenységet, hogy megerősítse partnerségét.

Szeretnél megöregedni ezzel a férfival az oldalán? De nem félsz elsőként felhozni a témát: közös lakás, esküvő és gyerekek? Röviden: normális családi élet? Összeírtunk neked 5 jelet, amelyek alapján megállapíthatod, hogy a férfid le akar telepedni.

A férfiaknak nagyon világos elképzeléseik vannak arról, mit tegyenek a nők a háztartásért, a gyerekekért és önmagukért. Ha megfelel a cikkben alább található pontoknak, akkor Ön a tökéletes feleség (társ) az urak számára.

A partnere hűtlen volt Önhöz? Megtudtad, hogy a feleségednek szeretője van? De mi a teendő, ha még mindig szereted? Ha meg akarsz neki bocsátani, készülj fel, hogy nem lesz könnyű. A házasságtörés megbocsátásához nagy önmegtagadásra van szükség. Tanácsot adunk Önnek, hogyan kezelje ezt a kellemetlen helyzetet a lehető legjobban.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.