A válás nem jelenti az élet végét

Ti is rózsás jövőt festettek együtt? Hitted, hogy szép és boldog életet fogtok élni együtt halálig? Ám ekkor megtörtént a végzetes fordulópont, és úgy döntöttél, hogy elválsz. Hogyan kezeljük az életet válás után?Pontosan ilyen helyzettel a cseh házasságok közel fele találkozik. Kommunikációs képtelenség, házastársi problémák megoldására való hajlandóság, hűtlenség, a másik iránti tiszteletlenség. Ezek a leggyakoribb okok, amiért oly sok házasság nem tart.

Valószínűleg Ön is tudja. Úgy érzi, elárulta az a személy, akit a legjobban szeret. Az az érzés, hogy a válással mindent elveszítesz, amit ennyi éven át együtt építettetek. Végtelen kérdések, hogy hova fogsz menni, hogyan fogod megoldani mindezt magad, mi lesz a gyerekekkel? Hogyan viselik a válásod? Hogyan szabadulhatsz meg a rossz érzésétől, ami benned van egy válás után? Hogyan lehet felépülni a házastárs kudarcából? Honnan veszed a bátorságot, hogy jobb életet kezdj?

Hagyd győztesen a csatát

Először is emelt fővel kell elhagynod a házasságodat. Ne hagyja, hogy partnere annak a roncsnak lásson, amilyennek a válási folyamat miatt kinézett. Gondolj arra, hogy váláson megy keresztül, mert valahol egy jobb és boldogabb élet vár rád! Higgye el, hogy akkor jobban meg fogja oldani ezt a stresszes életeseményt.

Húzz egy vastag vonalat a múlt mögé

Ha a gyerekek miatt a válás után együtt maradsz , ne foglalkozz többet a múlttal. Ne vitassátok folyton a válás okait, ne hibáztassátok egymást, ne veszekedjetek. Megtörtént, aminek meg kellett történnie. A helyzeten nem tudsz változtatni. Minden bizonnyal helyes döntés lenne, ha véget vetne egy nem működő együttélésnek! Tehát ne hagyja, hogy partnere bármilyen módon manipuláljon.

Ne aggódjon a környezet miatt

Ne aggódjon amiatt, hogy a családja, szomszédai vagy barátai mit gondolnak a válásról . Ez a te életed, nem az övék. És ennek megfelelően cselekedj. Csak te tudod pontosan, miért ment tönkre a házasságod. És tényleg nem érdekli őket. Ne szokja meg azt a beszédet, hogy a volt párod / volt párod nem volt olyan rossz / nem volt rossz!

A válás nem vet véget az életednek

Még a válás után meglesznek a gyerekeid. Nem veszítik el sem anyát, sem apát. Mindkettőtökkel kommunikálni tudnak majd. Csak igazságosnak kell lenni velük. Magyarázz el nekik mindent alaposan, és biztosítsd őket arról, hogy a válás után is ugyanúgy szeretni fogod őket, mint azelőtt.

Ne feledkezz meg magadról

Ha mindezt meg tudod oldani , akkor elkezdi saját maguknak szentelni az idejét. Lazíts, pihenj, kényeztesd magad. Tervezze meg a jövőt. Tűzz ki célokat, és próbáld meg elérni őket.

Ismerd meg egymást

Ha minden sérelmet lezártál, és tudod, hogy kezd hiányozni egy személy jelenléte, kezdj el új szerelmet keresni. Ahol? Például egy online társkereső oldalon komoly kapcsolatokra. Itt sokféle partnert találsz, akik ugyanazt tapasztalták, mint te, és új, komoly kapcsolatot keresnek!


Hasonló cikkek

Ha hosszú ideig nem tud valakit megismerni, érthető, hogy frusztrált lesz. Főleg, ha azt hiszed, hogy mindent megtettél ennek érdekében. Regisztráltál társkereső oldalakon, rendszeresen szocializálsz, mosolyogsz az emberekre, és néha magad is felkeresel valakit? Még mindig nem tudsz találkozni senkivel? Lehet, hogy az alábbi hibák valamelyikét követi el.

Akkor mindenki otthon van bezárva, valószínűleg nem megy sok romantikus sétára. De akár otthon is robbanhatsz a romantikától, vagy felejthetetlen élményt készíthetsz párodnak. Készítettünk néhány tippet az Ön számára.

A kapcsolatok bizonyos evolúción mennek keresztül. Lehetnek jobbak, lehetnek rosszabbak, tapasztalnak csúcsokat és mélypontokat. Ha dolgozol a kapcsolatodon, az idővel valóban életre szóló szerelemmé nőhet ki. De néha, akár akarjuk, akár nem, elérik természetes végüket. Nincs ezzel semmi baj. De amikor egy ilyen "átmeneti" kapcsolatban maradsz, egyre boldogtalanabb leszel. Tudjuk, hogyan lehet megkülönböztetni egy átmeneti kapcsolatot a puszta partnerségi válságtól. Te is tudod?

Valakinek a tökéletes kapcsolat szeretetet, megfigyelést, boldogságot és családi jólétet jelent. Egy másik számára a kapcsolat tökéletessége abban rejlik, hogy a partner sokat keres. Valaki jól érzi magát egy szexszel teli kapcsolatban. Mindannyian egy kicsit másképp képzeljük el az ideális kapcsolatot. Azonban minden kapcsolatban kell lennie valami közösnek. Azt kérdezed, mit?

Bár szeretitek egymást, és meglehetősen jól működnek, valami hiányzik a kapcsolatodból. Vagy fordítva, mindened megvan, de nem vagytok elégedettek egymással. A környezeted meggyőzi, milyen szerencsés vagy. Ön azonban nem osztja a véleményüket. Felírtuk neked azokat a mutatókat, amelyek alapján tudni fogod, hogy ez nem "igaz szerelem".

Tökéletes alkalmazottnak vagy vállalkozónak, tökéletes partnernek és szeretőnek, szerető anyának, példamutató háziasszonynak lenni, és ráadásul a saját életét élni, nem igazán könnyű. Csak néhány nőnek sikerül tökéletesnek lennie a fent említett területeken. Mit tegyünk hát, hogy elérjük a célunkat, és még mindig ne őrüljünk meg ettől az egésztől?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.