A válás nem jelenti az élet végét

Ti is rózsás jövőt festettek együtt? Hitted, hogy szép és boldog életet fogtok élni együtt halálig? Ám ekkor megtörtént a végzetes fordulópont, és úgy döntöttél, hogy elválsz. Hogyan kezeljük az életet válás után?Pontosan ilyen helyzettel a cseh házasságok közel fele találkozik. Kommunikációs képtelenség, házastársi problémák megoldására való hajlandóság, hűtlenség, a másik iránti tiszteletlenség. Ezek a leggyakoribb okok, amiért oly sok házasság nem tart.

Valószínűleg Ön is tudja. Úgy érzi, elárulta az a személy, akit a legjobban szeret. Az az érzés, hogy a válással mindent elveszítesz, amit ennyi éven át együtt építettetek. Végtelen kérdések, hogy hova fogsz menni, hogyan fogod megoldani mindezt magad, mi lesz a gyerekekkel? Hogyan viselik a válásod? Hogyan szabadulhatsz meg a rossz érzésétől, ami benned van egy válás után? Hogyan lehet felépülni a házastárs kudarcából? Honnan veszed a bátorságot, hogy jobb életet kezdj?

Hagyd győztesen a csatát

Először is emelt fővel kell elhagynod a házasságodat. Ne hagyja, hogy partnere annak a roncsnak lásson, amilyennek a válási folyamat miatt kinézett. Gondolj arra, hogy váláson megy keresztül, mert valahol egy jobb és boldogabb élet vár rád! Higgye el, hogy akkor jobban meg fogja oldani ezt a stresszes életeseményt.

Húzz egy vastag vonalat a múlt mögé

Ha a gyerekek miatt a válás után együtt maradsz , ne foglalkozz többet a múlttal. Ne vitassátok folyton a válás okait, ne hibáztassátok egymást, ne veszekedjetek. Megtörtént, aminek meg kellett történnie. A helyzeten nem tudsz változtatni. Minden bizonnyal helyes döntés lenne, ha véget vetne egy nem működő együttélésnek! Tehát ne hagyja, hogy partnere bármilyen módon manipuláljon.

Ne aggódjon a környezet miatt

Ne aggódjon amiatt, hogy a családja, szomszédai vagy barátai mit gondolnak a válásról . Ez a te életed, nem az övék. És ennek megfelelően cselekedj. Csak te tudod pontosan, miért ment tönkre a házasságod. És tényleg nem érdekli őket. Ne szokja meg azt a beszédet, hogy a volt párod / volt párod nem volt olyan rossz / nem volt rossz!

A válás nem vet véget az életednek

Még a válás után meglesznek a gyerekeid. Nem veszítik el sem anyát, sem apát. Mindkettőtökkel kommunikálni tudnak majd. Csak igazságosnak kell lenni velük. Magyarázz el nekik mindent alaposan, és biztosítsd őket arról, hogy a válás után is ugyanúgy szeretni fogod őket, mint azelőtt.

Ne feledkezz meg magadról

Ha mindezt meg tudod oldani , akkor elkezdi saját maguknak szentelni az idejét. Lazíts, pihenj, kényeztesd magad. Tervezze meg a jövőt. Tűzz ki célokat, és próbáld meg elérni őket.

Ismerd meg egymást

Ha minden sérelmet lezártál, és tudod, hogy kezd hiányozni egy személy jelenléte, kezdj el új szerelmet keresni. Ahol? Például egy online társkereső oldalon komoly kapcsolatokra. Itt sokféle partnert találsz, akik ugyanazt tapasztalták, mint te, és új, komoly kapcsolatot keresnek!


Hasonló cikkek

A nők és a férfiak különböző okokból hűtlenek. A férfiak néha pusztán szórakozásból vagy szexuális igényből, a nők gyakrabban hűtlenek egy nem működő kapcsolat miatt. A jó hír az, hogy ezt meglehetősen egyszerűen és időben megjavíthatja. Még mielőtt a szerelmed tényleg találna valakit. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt csinálni!

Két különböző ember együttélése mindig bonyolult. Még ha szeretitek is egymást, az együttélés nem mindig könnyű. Főleg azért, mert a partnered időnként egyértelműen dühös, és fogalmad sincs, miért. Máskor az ékesszóló nők gyakran hallgatnak, még akkor is, ha a magyarázat hasznos lenne. Ismerjük a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a nők nem kedvelik a férfiakat.

Irigylik azokat a párokat, akik húsz éve együtt vannak, és még mindig erősek? Szeretnél egy hasonló kapcsolatot, de mindig szakítasz? Lehet, hogy csak figyelmen kívül hagysz valami apróságot, amit a hosszú távú párok természetesnek vesznek egy kapcsolatban. Mi tehát a munkakapcsolat titka?

Érezted valaha kényelmetlenül bizonyos emberek társaságában? Úgy érzed, hogy kényszerítenek valamire? Vagy hülyének és alsóbbrendűnek érzi magát, miután meglátogatta őket? Talán ez egy manipulátor! Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan ismerheti fel őt.

Most vigyázzatok, hölgyeim. Ha tehetnéd, szívesen látnál a férfiak fejében? Mit gondolnak, mit szeretnek és mit nem? Ötletekkel sajnos nem tudunk tanácsot adni, mindenkinek más ötletei vannak. De ami a kedveléseket/nem tetszik, jó helyen jársz! Olvassa el, mit utálnak a férfiak a nőkben.

Az, ahogyan kezet fogsz, néha többet mond el a kapcsolatodról, mint a megjelenés, a hozzáállás vagy akár a szerelem! Részben valószínűleg azért, mert senki nem tulajdonít ekkora jelentőséget a kézfogásnak. Ennek köszönhetően természetesen viselkedünk, és így sajátos fogás fakad az érzéseink mélységéből. Szeretnéd tudni, hogy áll a kapcsolatod? Gyere és nézd meg.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.