Tanulj a sikertelen kapcsolatból

A legutóbbi kapcsolata kudarccal végződött? Ne hajtsd le a fejed. Minden veszteségből ki lehet venni valami pozitívat. Még egy sikertelen kapcsolatból is lehet tanulni. Tanácsot adunk, hogyan.

Tisztázd magad

Először is, hogy szakítás után újra össze kell jönnöd. Az átmeneti magány jót tesz a lelked megújulásának. Gondold át, milyen hibákat követtél el a múltbeli kapcsolatodban, és hogyan tudnád ezeket megváltoztatni a következő kapcsolatodban. Tisztázza a prioritásait. Nem léphetsz másik kapcsolatba anélkül, hogy tudnád, mit is vársz az élettől és a partneredtől.

A szerelem elmúlik

Amikor újra szerelmes leszel, vedd észre, hogy ez nem tart örökké. A rózsaszín szemüveg rövid idő után leesik, és látni fogja a valóságot. Gondolj vissza korábbi kapcsolatodra, ahol pontosan ez volt a helyzet. Új partnered könnyen elbűvöl, és figyelmen kívül hagyod azokat a dolgokat, amelyek később zavarni fognak vele kapcsolatban. Fedezze fel ezeket a tulajdonságokat, mielőtt beüt a valóság. Figyeld az apró jeleket, amelyek tudatják, hogy a kérdéses személy nem megfelelő az Ön számára. Most már nem leszel vak.

Nem birtokolhatod a partneredet

A legtöbb kapcsolat azért kudarcot vall, mert szüksége van a párod birtoklására. Az egyed rápattan kedvencére, és elkezdi fojtani. Persze az illetőnek ez nem fog tetszeni és elmenekül. Ismerje fel, hogy az emberi lények még több éves házasság után sem tudják birtokolni magukat. Mindenkinek önmaga kell, hogy legyen.

Ne próbálj meg megváltozni

Gyakori hiba egy kapcsolatban, hogy a pár egyike a saját képére akarja megváltoztatni a másikat. Ha az ember nem akarja magát megváltoztatni, senki más nem fogja megtenni helyette. A partner átnevelése miatt fölösleges és végtelen viták keletkeznek. A kapcsolat felbomlásával folytatódik. Ha van egy partnered, akit meg szeretnél változtatni, hagyd el, vagy szokj hozzá úgy, ahogy van.

Szabadságra van szükség

Ha a kapcsolatnak működnie kell, mindkét pár szabadságra van szükségük. Két szerető ember nem tilthatja meg egymásnak, hogy barátokkal járjon, vagy korlátozza egymást hobbijaik megvalósításában. Egy párban senkinek sem szabad ráerőltetnie a gondolatait a másikra. Mindannyiunknak szüksége van a szabad mozgásra szerte a világon, és a szabad döntések meghozatalának jogára.


Hasonló cikkek

Egyébként elképzelted az életed, hogy ha találkozol valakivel, aki megéri, akkor letelepedsz vele, közös lakást kapsz, majd szülsz? Nem minden a tervek szerint alakul? Már mindened megvan, de még mindig hiányzik a gyerek? Hosszú évek óta próbál teherbe esni, és hirtelen azt mondja az orvos, hogy nagy valószínűséggel csoda lesz a terhessége, vagy a legrosszabb esetben egyáltalán nem lehet gyereke? Mit kell tenni ilyen helyzetben? Hogyan kezeljük?
Nem tud teherbe esni?

Úgy érzi, hogy a legtöbb gyönyörű nő körülötte vagy házas, vagy teljesen használhatatlan egy kapcsolat szempontjából? Elmagyarázzuk neked, hogy néhány gyönyörű lány miért nem képes komoly kapcsolatban élni.

Minden szabad percét együtt töltöttétek kapcsolatotok kezdetén? Együtt feküdtök le, reggel együtt ébredtök, és a közös vacsorák is napirenden voltak. De hirtelen minden más. Az egyik partner hirtelen későn jön haza, és amikor otthon van, inkább egyedül van valahol. Úgy érzed, hogy a párod már nem érdeklődik irántad? Tudjuk, mit tegyünk!

Hamarosan közeledik a szilveszter, és számos buli jön vele. Valószínűleg te és házi kedvenced is részt veszel. A sok részeg alkohol és a társaságban uralkodó laza hangulat megteszi a dolgát. Leggyakrabban ilyen alkalmakkor csal. Tudjuk, hogyan fedezzük fel a hűtlenséget, mielőtt szerelmednek eszébe jutna!

Szereted a párodat, és ha szakítasz vele, az a legnagyobb rémálmod lenne? Kerülje el egy kapcsolat szükségtelen végét, ha követi azokat a jeleket, amelyek gyakran a kapcsolat végéhez vezetnek. Tanácsot adunk, hogy milyen jelek hirdetik egy kapcsolat végét, és hogyan kezeld őket.

Fiatalon könnyű szerelmes lenni, új kapcsolatokat kialakítani és elhagyni őket. A húszas éveik elején járó fiatalok nem félnek szakítani valakivel, akivel ez már nem megy, és új szerelmet keresnek. A huszonötök sztrájkjával azonban egyre jobban aggódunk, hogy többé nem fogunk találkozni senkivel, aki érdekes lenne, és így továbbra is árnyas kapcsolatokban maradunk. Nem tudja elhagyni jelenlegi partnerét, és nem tudja miért? Mitől félsz a legjobban?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.