Tanulj a sikertelen kapcsolatból

A legutóbbi kapcsolata kudarccal végződött? Ne hajtsd le a fejed. Minden veszteségből ki lehet venni valami pozitívat. Még egy sikertelen kapcsolatból is lehet tanulni. Tanácsot adunk, hogyan.

Tisztázd magad

Először is, hogy szakítás után újra össze kell jönnöd. Az átmeneti magány jót tesz a lelked megújulásának. Gondold át, milyen hibákat követtél el a múltbeli kapcsolatodban, és hogyan tudnád ezeket megváltoztatni a következő kapcsolatodban. Tisztázza a prioritásait. Nem léphetsz másik kapcsolatba anélkül, hogy tudnád, mit is vársz az élettől és a partneredtől.

A szerelem elmúlik

Amikor újra szerelmes leszel, vedd észre, hogy ez nem tart örökké. A rózsaszín szemüveg rövid idő után leesik, és látni fogja a valóságot. Gondolj vissza korábbi kapcsolatodra, ahol pontosan ez volt a helyzet. Új partnered könnyen elbűvöl, és figyelmen kívül hagyod azokat a dolgokat, amelyek később zavarni fognak vele kapcsolatban. Fedezze fel ezeket a tulajdonságokat, mielőtt beüt a valóság. Figyeld az apró jeleket, amelyek tudatják, hogy a kérdéses személy nem megfelelő az Ön számára. Most már nem leszel vak.

Nem birtokolhatod a partneredet

A legtöbb kapcsolat azért kudarcot vall, mert szüksége van a párod birtoklására. Az egyed rápattan kedvencére, és elkezdi fojtani. Persze az illetőnek ez nem fog tetszeni és elmenekül. Ismerje fel, hogy az emberi lények még több éves házasság után sem tudják birtokolni magukat. Mindenkinek önmaga kell, hogy legyen.

Ne próbálj meg megváltozni

Gyakori hiba egy kapcsolatban, hogy a pár egyike a saját képére akarja megváltoztatni a másikat. Ha az ember nem akarja magát megváltoztatni, senki más nem fogja megtenni helyette. A partner átnevelése miatt fölösleges és végtelen viták keletkeznek. A kapcsolat felbomlásával folytatódik. Ha van egy partnered, akit meg szeretnél változtatni, hagyd el, vagy szokj hozzá úgy, ahogy van.

Szabadságra van szükség

Ha a kapcsolatnak működnie kell, mindkét pár szabadságra van szükségük. Két szerető ember nem tilthatja meg egymásnak, hogy barátokkal járjon, vagy korlátozza egymást hobbijaik megvalósításában. Egy párban senkinek sem szabad ráerőltetnie a gondolatait a másikra. Mindannyiunknak szüksége van a szabad mozgásra szerte a világon, és a szabad döntések meghozatalának jogára.


Hasonló cikkek

Férfiak és nők egyaránt szeretnek gúnyt űzni az ellenkező nemből. Főleg, ha már egy kicsit részegek, és a társaságuk tisztán egynemű. De akár tetszik, akár nem, minden viccben van egy kis igazság. Szeretnéd tudni, mit beszélnek a férfiak a nőkről? Milyen jellemzők jelennek meg leggyakrabban? Szóval olvass tovább!

Most vigyázzatok, hölgyeim. Ha tehetnéd, szívesen látnál a férfiak fejében? Mit gondolnak, mit szeretnek és mit nem? Ötletekkel sajnos nem tudunk tanácsot adni, mindenkinek más ötletei vannak. De ami a kedveléseket/nem tetszik, jó helyen jársz! Olvassa el, mit utálnak a férfiak a nőkben.

Érdekelni a másik ember iránt, félni, ha váratlanul sokáig marad valahol... Mindez teljesen normális. Megvédi kapcsolatát és párját. Szavak használata nélkül is megnyugtatjátok egymást, hogy érdekel. De honnan tudod, hogy nem haladsz-e a morbid féltékenység felé? Vagy akár a másiktól való függőség? A választ ebben a cikkben találja.

A nők szeretik az apró dolgokat, különösen, ha a partnerük csinálja azokat. Nagyon fontosak számukra. Mit szeretnének a hölgyek, ha a férfiak megtennének értük?

Minden hosszú távú kapcsolat időnként nehéz időszakokon megy keresztül. Hiszen semmi sem mindig rózsás, szép és romantikus. Egy ilyen kapcsolat megváltoztatja Önt és partnerét. Aki ettől fél, az megszökik a kapcsolatból. Tehát hogyan teheted meg, hogy születőben lévő szerelmed örökre (vagy legalábbis hosszú távra) szép maradjon? Olvassa el néhány meglepő dolgot, amelyeket senki sem mond el előre.

Szeretné, ha a kapcsolata működne, és egyenrangú partnerként élne benne? Ezután jól kell ismernie a partnerét, és rendszeresen dolgoznia kell a kapcsolatán. Nem mindegy, hogy szerelmed elején jársz, vagy már pár éve együtt éltek. A partnerek kapcsolatában mindig van hova fejlődni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.