Tanulj a sikertelen kapcsolatból

A legutóbbi kapcsolata kudarccal végződött? Ne hajtsd le a fejed. Minden veszteségből ki lehet venni valami pozitívat. Még egy sikertelen kapcsolatból is lehet tanulni. Tanácsot adunk, hogyan.

Tisztázd magad

Először is, hogy szakítás után újra össze kell jönnöd. Az átmeneti magány jót tesz a lelked megújulásának. Gondold át, milyen hibákat követtél el a múltbeli kapcsolatodban, és hogyan tudnád ezeket megváltoztatni a következő kapcsolatodban. Tisztázza a prioritásait. Nem léphetsz másik kapcsolatba anélkül, hogy tudnád, mit is vársz az élettől és a partneredtől.

A szerelem elmúlik

Amikor újra szerelmes leszel, vedd észre, hogy ez nem tart örökké. A rózsaszín szemüveg rövid idő után leesik, és látni fogja a valóságot. Gondolj vissza korábbi kapcsolatodra, ahol pontosan ez volt a helyzet. Új partnered könnyen elbűvöl, és figyelmen kívül hagyod azokat a dolgokat, amelyek később zavarni fognak vele kapcsolatban. Fedezze fel ezeket a tulajdonságokat, mielőtt beüt a valóság. Figyeld az apró jeleket, amelyek tudatják, hogy a kérdéses személy nem megfelelő az Ön számára. Most már nem leszel vak.

Nem birtokolhatod a partneredet

A legtöbb kapcsolat azért kudarcot vall, mert szüksége van a párod birtoklására. Az egyed rápattan kedvencére, és elkezdi fojtani. Persze az illetőnek ez nem fog tetszeni és elmenekül. Ismerje fel, hogy az emberi lények még több éves házasság után sem tudják birtokolni magukat. Mindenkinek önmaga kell, hogy legyen.

Ne próbálj meg megváltozni

Gyakori hiba egy kapcsolatban, hogy a pár egyike a saját képére akarja megváltoztatni a másikat. Ha az ember nem akarja magát megváltoztatni, senki más nem fogja megtenni helyette. A partner átnevelése miatt fölösleges és végtelen viták keletkeznek. A kapcsolat felbomlásával folytatódik. Ha van egy partnered, akit meg szeretnél változtatni, hagyd el, vagy szokj hozzá úgy, ahogy van.

Szabadságra van szükség

Ha a kapcsolatnak működnie kell, mindkét pár szabadságra van szükségük. Két szerető ember nem tilthatja meg egymásnak, hogy barátokkal járjon, vagy korlátozza egymást hobbijaik megvalósításában. Egy párban senkinek sem szabad ráerőltetnie a gondolatait a másikra. Mindannyiunknak szüksége van a szabad mozgásra szerte a világon, és a szabad döntések meghozatalának jogára.


Hasonló cikkek

Randiznak, vagy tényleg csak jó barátok vagytok? Mindannyian feltettünk már ilyen kérdést életében legalább egyszer. És ennek nem feltétlenül az ő fiatalkorukban kellett történnie, amikor mindenki egyformán babrált a kapcsolatokban. Még ma is egyfajta légüres térben ragadhattál te és egy hozzád közel álló személy, amikor nem vagytok barátok, és egyáltalán nem randiztok. Tekintse meg, hogyan teljesít, és ennek megfelelően tegye meg a következő lépéseket.

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudhatod, hogy valaki jobbat érdemel?

Minden partnerség kezdete csodálatos. Szerelem, szerelem és még egyszer szerelem. A szerelem az egyetlen dolog, amivel a szerelmesek élnek a kapcsolat elején. De ahogy növekszik a pároddal eltöltött évek száma, a kapcsolatodban elhalványul a szerelem. Ezért, ha boldog akar lenni a partnerével, meg kell értenie, milyen szakaszokon megy keresztül a kapcsolata.

A szellemkép modern szó egy régi kellemetlenségre. Valaki az életedben hirtelen abbahagyja az írást, a hívást, a telefonálást. Mi van ezzel?

Ha mindig boldogok lennénk, nem is tudnánk róla. Nem lenne mihez hasonlítani. De a kapcsolat olyan dolog, ahol a boldogságot kell keresnünk. Segít az életed során, ahol ugyanilyen gyakran megbotlik, elesik és felkelsz. Ezért 3 egyszerű lépést mutatunk be, hogy elérd a boldogságot egy kapcsolatban.

Új kapcsolatot keresel? Vagy keresel valamit, ami segíthet a meglévő kapcsolatod kialakításában? Néha úgy tűnik, hogy teljesen elfelejtettük, hogyan lehet szeretetet kifejleszteni egy hétköznapi találkozásból. Vagy legalábbis a barátság. Ugyanakkor ez olyan egyszerű az iskolában vagy a munkahelyen! De ha törődünk valamivel, hajlamosak vagyunk bonyolítani a dolgokat. Sajátítsa el ezeket az egyszerű lépéseket, és soha többé ne hagyjon ki egy lehetőséget, hogy potenciális kapcsolatot építsen ki.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.