Mi van, ha szakítani akar velem?

A szakítás általában derült égből villámcsapásként jön. Kevesen várnak rá. Ennek ellenére bizonyos jelek mindig megelőzik őt. Ha észreveszed őket, akkor is megmentheted a kapcsolatot. Sajnos a legtöbben a munkahelyi stressznek vagy a jelenlegi válságnak tulajdonítják ezeket. Honnan tudhatod, hogy a párod valóban szakítani akar veled, és hogyan lehet ezt megakadályozni?

Mindent fordítva akar csinálni

A partnered hirtelen visszautasít minden közös esti tervet , egy műsort a tévében vagy az Ön nyaralási javaslatait. A kis dolgok mást jelentenek. Óvakodj a véleményváltozástól, ha partnered nem ért egyet olyan alapvető dolgokkal, amelyekben már régen megegyeztél. Tedd világossá neki, hogy bármit elmondhat neked. Miért elégedetlen? Ha kezdettől fogva olyan voltál, mint a tűz és a víz, akkor az ellenkezője igaz rád. Hirtelen szinte mindenben egyetértenek veled. És ez is gyanús.

Vitatsz…? Őt nem érdekli semmi

Azt gondolhatod, hogy az előző pontban már összefoglaltuk. Nem így van. Szerelmed minden apróság miatt felháborodik? Vagy éppen ellenkezőleg, nem is érdekli, hogy egyenesen provokáld őt? A normálistól való bármilyen eltérés változást jelent. És ez a bizonyos - viták vagy érdeklődés hiánya - a kapcsolat dinamikájáról mesél. Főzz egy finom vacsorát, és vond be a szerelmedet a beszélgetésbe.

Kerül téged?

Gyanúsan sok időt tölt a barátaival, vagy inkább a hobbija felé menekül a szokásosnál gyakran? Sok túlórája van, amit nem tud elmagyarázni neked? Ne gyanakodj rá azonnal a legrosszabbra. Lehet, hogy nagy meglepetést tervez az évfordulójára. Csak egy módja van annak, hogy kiderítsük a valódi okot. Kérdezz és várd a választ. Higgye el, hogy tudni fogja, hogy is van ez valójában!

Gradikálisan megváltoztatta a szokásait

Sok ok állhat a viselkedésbeli nagy változás mögött. A szakításon való gondolkodás csak egy ezek közül. Sajnos ez általában komolyabb probléma. De azért vagy itt, nem? Beszélj a szerelmeddel. Magyarázd el neki, hogy mindig ott vagy neki. Hogy szereted őket, és támogatni fogod őket minden élethelyzetben. Egy ilyen vallomásra csak kétféleképpen lehet reagálni. Kezdje el megoldani a problémákat, és rendezze a helyzetet a kapcsolatban, vagy szakítson. Mindenesetre tudni fogja, mire készül.


Hasonló cikkek

Bármi megtörténhet. Legyen szó súlyos vádról vagy be nem fizetett pénzbírságról, a törvénybe ütközni sosem kellemes. És ezt mind a vádlott, mind a társai számára. Neked sem könnyű szembesülni ilyesmivel. Mire számíthat, ha párjának baja van a törvénnyel?

Néha meglehetősen nehéz kitalálni, hogy ti ketten valóban egy pár vagytok-e. Tartani fog? Nem csak átmeneti varázslat? Abbahagyhatod az aggódást. Olvasd el a következő jeleket, és derítsd ki, hogy PÁR vagy-e. Nem kell minden pontot teljesítenie. De ha legalább háromban találod magad, a szerelmed nagy valószínűséggel kitart.

Úgy érzi, hogy partnere figyelmen kívül hagy, vagy akár teljesen figyelmen kívül hagyja? Nem számít, mit csinálsz, mindig rossz? Mindenben alá kell vetned magad a párodnak? Ha ezekre a kérdésekre többször is igennel válaszolt, gondolja át, hogy érdemes-e egyáltalán ilyen partnerrel együtt élni.

Már a kezdetektől fogva érezted, hogy megérted egymást, közösek az érdeklődési köröd és a jövővel kapcsolatos elképzeléseid, és még a szex is a helyes dolog! A logikus lépés az volt, hogy egy fedél alá költözünk. De amióta együtt éltek, a kapcsolatotok nem olyan, mint régen. így van? Mi a teendő vele?

Tudja, hogy a féltékenység árt a kapcsolatának? Mégsem tudod megvédeni magad ellene? Mindig a legvédtelenebb pillanatban lopakodik hozzád, és te csak sikoltozol és sikoltozol? Mit tegyen másként, hogy ne kelljen megbánnia tetteit? Van-e egyáltalán valami védekezés a felesleges féltékenység ellen? Igen! És tudjuk mit.

Egész napját a munkahelyén tölti? Pároddal csak este van egy kis időd? Hozd ki a legtöbbet ezekből a rövid pillanatokból. Ezután egész nap várjátok egymást.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.