Mi van, ha szakítani akar velem?

A szakítás általában derült égből villámcsapásként jön. Kevesen várnak rá. Ennek ellenére bizonyos jelek mindig megelőzik őt. Ha észreveszed őket, akkor is megmentheted a kapcsolatot. Sajnos a legtöbben a munkahelyi stressznek vagy a jelenlegi válságnak tulajdonítják ezeket. Honnan tudhatod, hogy a párod valóban szakítani akar veled, és hogyan lehet ezt megakadályozni?

Mindent fordítva akar csinálni

A partnered hirtelen visszautasít minden közös esti tervet , egy műsort a tévében vagy az Ön nyaralási javaslatait. A kis dolgok mást jelentenek. Óvakodj a véleményváltozástól, ha partnered nem ért egyet olyan alapvető dolgokkal, amelyekben már régen megegyeztél. Tedd világossá neki, hogy bármit elmondhat neked. Miért elégedetlen? Ha kezdettől fogva olyan voltál, mint a tűz és a víz, akkor az ellenkezője igaz rád. Hirtelen szinte mindenben egyetértenek veled. És ez is gyanús.

Vitatsz…? Őt nem érdekli semmi

Azt gondolhatod, hogy az előző pontban már összefoglaltuk. Nem így van. Szerelmed minden apróság miatt felháborodik? Vagy éppen ellenkezőleg, nem is érdekli, hogy egyenesen provokáld őt? A normálistól való bármilyen eltérés változást jelent. És ez a bizonyos - viták vagy érdeklődés hiánya - a kapcsolat dinamikájáról mesél. Főzz egy finom vacsorát, és vond be a szerelmedet a beszélgetésbe.

Kerül téged?

Gyanúsan sok időt tölt a barátaival, vagy inkább a hobbija felé menekül a szokásosnál gyakran? Sok túlórája van, amit nem tud elmagyarázni neked? Ne gyanakodj rá azonnal a legrosszabbra. Lehet, hogy nagy meglepetést tervez az évfordulójára. Csak egy módja van annak, hogy kiderítsük a valódi okot. Kérdezz és várd a választ. Higgye el, hogy tudni fogja, hogy is van ez valójában!

Gradikálisan megváltoztatta a szokásait

Sok ok állhat a viselkedésbeli nagy változás mögött. A szakításon való gondolkodás csak egy ezek közül. Sajnos ez általában komolyabb probléma. De azért vagy itt, nem? Beszélj a szerelmeddel. Magyarázd el neki, hogy mindig ott vagy neki. Hogy szereted őket, és támogatni fogod őket minden élethelyzetben. Egy ilyen vallomásra csak kétféleképpen lehet reagálni. Kezdje el megoldani a problémákat, és rendezze a helyzetet a kapcsolatban, vagy szakítson. Mindenesetre tudni fogja, mire készül.


Hasonló cikkek

Rájött, hogy nem igazán tudja, milyen személyiségű a partnere? Állandóan meglep valami újjal, és ez megijeszt? Tudja meg, hogy a kutyákat vagy a macskákat szereti-e jobban. Ennek megfelelően felfedhető olyan tulajdonságai, amelyekről korábban fogalma sem volt. Olvass tovább, és nagyon meglepődhetsz azon, hogy milyen is valójában a partnered!

Ha a partnered nem mondja el minden nap, hogy mennyire szeret, az nem jelenti azt, hogy nem kedvel téged. Ne ess kétségbe! Jobb, ha észreveszi, hogyan bánik veled a partnered. Akkor tisztában leszel az érzéseivel.

Ha dühösek vagyunk, gyakran mondunk valamit, amit később megbánunk. Történt már veled ez? Dobtál olyasmit a másik fél arcába, amit nem gondoltál, vagy soha nem akartál kimondani? Mutatunk egy egyszerű útmutatót, hogyan kerülheti el. Mentse el a következő mondatokat a nagy TABU jel alá.

A szakítás teljesen normális dolog. De még mindig sok olyan pár van, akik nem tudnak megbirkózni a kapcsolat végével. Különösen olyan helyzetekben adódnak nehéz idők, amikor a pár egyike megtudja, hogy hosszú idő telt el a kapcsolat vége felé. De honnan tudhatod, ha még mindig rajtad van a rózsaszín szemüveged, és nem tudsz semmi problémáról? Néha a szakítás megelőzhető. Máskor legalább érzelmileg készülj fel a szakításra. Szóval honnan tudod, hogy a párodnak nyúlagyú szándékai vannak?

Nincs semmi különös abban, hogy a férfiaknak lényegesen fiatalabb partnereik vannak. Az ellentétes párok, azaz egy idősebb nő "nyuszival", de azért a társadalom kicsit lenézi. Te is közéjük tartozol? Hölgyeim, szeretitek a fiatalabb férfiakat? Uraim, szeretnétek egy idősebb partnert? A legfontosabb, hogy semmi gond nincs vele! Sajnos mindennek megvan a maga előnye és hátránya. Olvassa el, mit.

Több mint valószínű, hogy a szenvedély minden kapcsolatban előbb-utóbb elhalványul. Semmi sem tart örökké, és ez így van a szerelemmel is. Ha el akarod kerülni a partnerelidegenedést, és egészséges párkapcsolatra vágysz, akkor ebbe kell befektetned. Mit tehetsz tehát annak érdekében, hogy újra fellángoljon a szenvedély a kapcsolatodban, vagy ami még jobb, hogy soha ne hagyd meghalni?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.