Mi van, ha szakítani akar velem?

A szakítás általában derült égből villámcsapásként jön. Kevesen várnak rá. Ennek ellenére bizonyos jelek mindig megelőzik őt. Ha észreveszed őket, akkor is megmentheted a kapcsolatot. Sajnos a legtöbben a munkahelyi stressznek vagy a jelenlegi válságnak tulajdonítják ezeket. Honnan tudhatod, hogy a párod valóban szakítani akar veled, és hogyan lehet ezt megakadályozni?

Mindent fordítva akar csinálni

A partnered hirtelen visszautasít minden közös esti tervet , egy műsort a tévében vagy az Ön nyaralási javaslatait. A kis dolgok mást jelentenek. Óvakodj a véleményváltozástól, ha partnered nem ért egyet olyan alapvető dolgokkal, amelyekben már régen megegyeztél. Tedd világossá neki, hogy bármit elmondhat neked. Miért elégedetlen? Ha kezdettől fogva olyan voltál, mint a tűz és a víz, akkor az ellenkezője igaz rád. Hirtelen szinte mindenben egyetértenek veled. És ez is gyanús.

Vitatsz…? Őt nem érdekli semmi

Azt gondolhatod, hogy az előző pontban már összefoglaltuk. Nem így van. Szerelmed minden apróság miatt felháborodik? Vagy éppen ellenkezőleg, nem is érdekli, hogy egyenesen provokáld őt? A normálistól való bármilyen eltérés változást jelent. És ez a bizonyos - viták vagy érdeklődés hiánya - a kapcsolat dinamikájáról mesél. Főzz egy finom vacsorát, és vond be a szerelmedet a beszélgetésbe.

Kerül téged?

Gyanúsan sok időt tölt a barátaival, vagy inkább a hobbija felé menekül a szokásosnál gyakran? Sok túlórája van, amit nem tud elmagyarázni neked? Ne gyanakodj rá azonnal a legrosszabbra. Lehet, hogy nagy meglepetést tervez az évfordulójára. Csak egy módja van annak, hogy kiderítsük a valódi okot. Kérdezz és várd a választ. Higgye el, hogy tudni fogja, hogy is van ez valójában!

Gradikálisan megváltoztatta a szokásait

Sok ok állhat a viselkedésbeli nagy változás mögött. A szakításon való gondolkodás csak egy ezek közül. Sajnos ez általában komolyabb probléma. De azért vagy itt, nem? Beszélj a szerelmeddel. Magyarázd el neki, hogy mindig ott vagy neki. Hogy szereted őket, és támogatni fogod őket minden élethelyzetben. Egy ilyen vallomásra csak kétféleképpen lehet reagálni. Kezdje el megoldani a problémákat, és rendezze a helyzetet a kapcsolatban, vagy szakítson. Mindenesetre tudni fogja, mire készül.


Hasonló cikkek

Mivel az elvált párok száma folyamatosan növekszik, nem szokatlan, hogy beleszeret valakibe, akinek korábbi kapcsolatából (házasságából) van egy vagy több gyermeke. Hogyan lehet közelebb kerülni "idegen" gyerekekhez? Könnyű, vagy a párod gyerekei pokollá tehetik az életedet?

Úgy érzi, hogy egyáltalán nem boldogul? Hogy az élet egy kutya, hogy szerencsétlen vagy, hogy mindent elrontasz, amihez hozzáérsz? Ha igen, próbálj meg változtatni az élethez való negatív hozzáállásodon, és tanulj meg pozitívan gondolkodni. Az optimizmust sugárzó embereknek sokkal könnyebb az életük, mint azoknak, akik egész életen át tartó rossz hangulatban szenvednek.

A mai rohanó világban egyáltalán nem könnyű 100%-osan egymásnak lenni. Még mindig elvonják a figyelmünket a munka vagy az otthoni kötelezettségek. Végül hozzáadódik a rendszeres vásárlás vagy nyaralás tervezése, és hirtelen azt tapasztalod, hogy valaki szomszédságában élsz, ugyanakkor egyedül élsz. Úgy érzed, nem ismered jól a barátodat? Azt hiszed, nem vagy elég közel? Adunk néhány tippet, hogyan kerülj soha hasonló helyzetbe.

A partnere hisztérikusan viselkedik? Mindenből fölösleges jeleneteket csinál? Miért van ez így? Az ilyen nők érzelmileg kiegyensúlyozatlanok, vagy mindig van okuk a hisztire?

Minden partnerkapcsolat előbb-utóbb egy sztereotípiába esik. Ha nem kezdesz el időben valamit, megtörténhet, hogy nagy szerelmed jó esetben párkapcsolati válságba, rosszabb esetben szakításba is vezet. Próbálja meg megelőzni ezt a helyzetet, és vegyen be mindennapi életébe olyan tevékenységeket, amelyekre együtt számíthattok.

A családon belüli erőszak nemcsak a fizikai, hanem a lelki terrort is magában foglalja. Verbális támadások, a személyiség egyéniségének megalázása vagy lerombolása. Vannak, akik ezt nem tekintik erőszaknak, ezért nem hajlandók semmit tenni ezekkel a helyzetekkel. Megmutatjuk, milyen típusú családon belüli erőszak létezik. Ha észreveszi őket szerettei otthonában, vagy akár a sajátjában, tegyen lépéseket.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.