Tanulj meg szeretettel dolgozni

A szerelem a lehető legerősebb érzés. Különféle formákban létezik. Mindannyian keressük, mindannyian megtapasztaljuk. De nagyon kevesen tudnak úgy dolgozni vele, hogy ne fogyasztja el. A szerelem alapvetően irányíthatatlan. Tanuld meg, hogyan dolgozhatsz ezzel a legerősebb erővel.

„Alkosd” magadban

A szeretet minden emberben szunnyad. Még akkor is, ha jelenleg depressziós, válsághelyzeteket kezel, és úgy érzi, hogy soha többé nem kel fel a nap, ez benned van. A haraggal és a szomorúsággal ellentétben a szeretet gyengéd és nem domináns. Ezért kerítenek hatalmába olyan gyakran negatív érzelmek. Dolgozz vele tudatosan. Ne várja meg, hogy valahonnan kívülről jöjjön.

Képzeld el

Sok lény van a világon, aki „csak úgy” megérdemli a szeretetet. Csecsemők, gyerekek, idős emberek, akik elvesztették élettársukat. Túl ciki neked? Csak így érdemled meg a szeretetet. Ez nem jutalom, ha jó osztályzatot kapott az iskolából, vagy a határidő előtt befejezett egy feladatot. Képzelj el mindent, ami mindig megmozgatja a szívedet, és légy teljesen tudatában annak, amit most érzel. Ez a szerelem.

Szeressétek egymást

Ezt már érintettük az előző pontban. Ne várd, hogy valaki "adjon" neked szeretetet. Nem egy dobozba csomagolható és átadható tárgy. Mosolyogj magadra a tükörben, egyél, amit akarsz. Menj el futni a frissen esett hóban, függetlenül attól, hogy "túl öreg vagy ehhez". Soha nem vagy túl öreg ahhoz, hogy szeresd magad. Ha szeretetet adsz magadnak, megnyitod a szívedet, és megengeded másoknak, hogy szeressenek. És képes leszel szeretni őket.

Mutass szeretetet mindenhol

Észrevetted, hogy a hangulatodat erősen befolyásolja a környezeted? Összeráncolt szemöldökök társaságában te is összeráncolod a szemöldöködet, egy dühös emberekkel teli bolt közepén kezd türelmetlen lenni. Legyen Ön az első, aki áttöri ezt a falat. Mosolyogj az eladónőre, hadd üljön le az anya öt táskával és egy gyerekkel. Légy kedves egy goromba főnökkel. Látni fogod, hogy a környezeted hamarosan átalakulni kezd. A körülötted lévők elkezdik "lemásolni" a jó hangulatodat. És nem tart sokáig, valaki megtalál téged és csak téged. Hagyd, hogy szeressék és élvezd! Erről szól a szerelem.


Hasonló cikkek

A javaslat az egyik legszebb esemény mindenki életében, legyen az férfi és nő is. Mielőtt azonban valóban kimondaná az IGEN-t az oltár előtt, és aláírásokkal erősítené meg egyesülését, tudnia kell néhány alapvető dolgot. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Ritka gyöngyszemet kell kinyernie rengeteg koszból és agyagból. És ez pontosan így van a kapcsolatokban. Meg kell találni az egyetlen szerelmet! De te magad teremtesz elégedett kapcsolatot. Ne felejtsd el. Nem ingatag szerencse. Szeretnéd megismerni a sikeres párok titkait? Pszichológusok kutatták a boldog kapcsolatok gyakori jeleit, és felfedezték ezeket a meglepő tényeket!

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak. Ezt mind tudjuk. Szerencsére már semmi sem lep meg minket. Olyan régóta foglalkozunk az ellenkező nem bolygójával, hogy sikerült megtanulnunk nyelvük alapjait. De a nőknek megvan az a titkos képességük, hogy néha egy kicsit megnehezítik a nyelvi akadályokat. Az urak ezután tanácstalanok maradnak. Érdekel, melyek a leggyakoribb fordítási hibák?

Tudod. A férfiak egy gyönyörű nőre vágynak, aki meleg vacsorát készít nekik, és hetente egyszer mosollyal az arcán elengedi őket kocsmába. Hát nem így. A legtöbb nő manapság a régi jó tanácsokra hagyatkozik. De tudjuk, mitől fognak a férfiak imádni téged. Nem kell, hogy szupermodell alkat legyen, és nem kell tökéletes feleségnek lenned. Olvassa el, hogyan kell igazán elbűvölni egy férfit!

A válás az egyik legnagyobb kihívást jelentő élethelyzet, amelyet az ember egy kapcsolatban élhet át. A gyermekfelügyeleti jog, vagyonmegosztás és mindkettőtök jövőjének megoldása ügyében bírósághoz fordulni szintén nem sokat tesz a jó hangulathoz és a jó közérzethez. Hogyan kezeljük tehát az életbiztonság elvesztését és a szomorúság, az árulás vagy a gyűlölet érzését? Tanácsot adunk Önnek!

Talált már olyan helyzetbe, hogy partnerének csípője van? És nem akármilyen? Alapvetően két életet él? Akkor úgynevezett párhuzamos kapcsolatban élsz. A párhuzamos kapcsolat nem klasszikus hűtlenség, sőt annyira el is tér tőle, hogy saját nevet kapott. Vannak, akik egyszerre két partnerrel élnek, sőt két családjuk is van. Gyanítja vagy biztosan tudja, hogy ilyesmiben találta magát? Tanácsot adunk a helyzet megoldásához.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.