Tanulj meg szeretettel dolgozni

A szerelem a lehető legerősebb érzés. Különféle formákban létezik. Mindannyian keressük, mindannyian megtapasztaljuk. De nagyon kevesen tudnak úgy dolgozni vele, hogy ne fogyasztja el. A szerelem alapvetően irányíthatatlan. Tanuld meg, hogyan dolgozhatsz ezzel a legerősebb erővel.

„Alkosd” magadban

A szeretet minden emberben szunnyad. Még akkor is, ha jelenleg depressziós, válsághelyzeteket kezel, és úgy érzi, hogy soha többé nem kel fel a nap, ez benned van. A haraggal és a szomorúsággal ellentétben a szeretet gyengéd és nem domináns. Ezért kerítenek hatalmába olyan gyakran negatív érzelmek. Dolgozz vele tudatosan. Ne várja meg, hogy valahonnan kívülről jöjjön.

Képzeld el

Sok lény van a világon, aki „csak úgy” megérdemli a szeretetet. Csecsemők, gyerekek, idős emberek, akik elvesztették élettársukat. Túl ciki neked? Csak így érdemled meg a szeretetet. Ez nem jutalom, ha jó osztályzatot kapott az iskolából, vagy a határidő előtt befejezett egy feladatot. Képzelj el mindent, ami mindig megmozgatja a szívedet, és légy teljesen tudatában annak, amit most érzel. Ez a szerelem.

Szeressétek egymást

Ezt már érintettük az előző pontban. Ne várd, hogy valaki "adjon" neked szeretetet. Nem egy dobozba csomagolható és átadható tárgy. Mosolyogj magadra a tükörben, egyél, amit akarsz. Menj el futni a frissen esett hóban, függetlenül attól, hogy "túl öreg vagy ehhez". Soha nem vagy túl öreg ahhoz, hogy szeresd magad. Ha szeretetet adsz magadnak, megnyitod a szívedet, és megengeded másoknak, hogy szeressenek. És képes leszel szeretni őket.

Mutass szeretetet mindenhol

Észrevetted, hogy a hangulatodat erősen befolyásolja a környezeted? Összeráncolt szemöldökök társaságában te is összeráncolod a szemöldöködet, egy dühös emberekkel teli bolt közepén kezd türelmetlen lenni. Legyen Ön az első, aki áttöri ezt a falat. Mosolyogj az eladónőre, hadd üljön le az anya öt táskával és egy gyerekkel. Légy kedves egy goromba főnökkel. Látni fogod, hogy a környezeted hamarosan átalakulni kezd. A körülötted lévők elkezdik "lemásolni" a jó hangulatodat. És nem tart sokáig, valaki megtalál téged és csak téged. Hagyd, hogy szeressék és élvezd! Erről szól a szerelem.


Hasonló cikkek

Mindegyikünk szeretné, ha szerelme örökké tartana. Sajnos szomorú tény, hogy a házasságok több mint fele nem tartós. Te is köztük vagy? Sokat írtak már a különválásról és a válásról, és ezek leküzdéséről. De mi a helyzet a dolgok gyakorlati oldalával?

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak. Ezt mind tudjuk. Szerencsére már semmi sem lep meg minket. Olyan régóta foglalkozunk az ellenkező nem bolygójával, hogy sikerült megtanulnunk nyelvük alapjait. De a nőknek megvan az a titkos képességük, hogy néha egy kicsit megnehezítik a nyelvi akadályokat. Az urak ezután tanácstalanok maradnak. Érdekel, melyek a leggyakoribb fordítási hibák?

Az interneten rengeteg cikket találhat féltékeny emberekről. Nemcsak azt tanulod meg, hogyan ismerd fel a féltékeny embert, mit mondj, hogy megnyugtasd, minek ne add fel soha. De mi van, ha te vagy az, aki féltékeny? Egészséges ez a féltékenység, vagy túlzásba viszed a féltékenységet? Tudjuk, hogyan ismerjük fel! Nézze meg, mikor viszi túlzásba a féltékenységet.

Sokat írtak már a szerelemről. Az emberek valószínűleg mindig is szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De honnan tudod, hogy te is megtaláltad a szerelmet az életre? Tekintse meg a már meglévő öt jelet.

Felfedezte, hogy partnere megcsal? Valószínűleg nagy sokk vár rád. Azonban ne rohanjon. Először alaposan gondolkozz, és csak azután cselekedj. Tanácsot adunk, hogyan viselkedjen ilyen helyzetben.

Ön és a párja viszonylag boldog pár? De kételkedsz-e valaha abban, hogy tényleg annyira szeret-e, mint te őt? Ha a partnered megteszi az alábbi apróságok valamelyikét, higgye el, hogy igazán kedvel téged.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.