Tanulj meg szeretettel dolgozni

A szerelem a lehető legerősebb érzés. Különféle formákban létezik. Mindannyian keressük, mindannyian megtapasztaljuk. De nagyon kevesen tudnak úgy dolgozni vele, hogy ne fogyasztja el. A szerelem alapvetően irányíthatatlan. Tanuld meg, hogyan dolgozhatsz ezzel a legerősebb erővel.

„Alkosd” magadban

A szeretet minden emberben szunnyad. Még akkor is, ha jelenleg depressziós, válsághelyzeteket kezel, és úgy érzi, hogy soha többé nem kel fel a nap, ez benned van. A haraggal és a szomorúsággal ellentétben a szeretet gyengéd és nem domináns. Ezért kerítenek hatalmába olyan gyakran negatív érzelmek. Dolgozz vele tudatosan. Ne várja meg, hogy valahonnan kívülről jöjjön.

Képzeld el

Sok lény van a világon, aki „csak úgy” megérdemli a szeretetet. Csecsemők, gyerekek, idős emberek, akik elvesztették élettársukat. Túl ciki neked? Csak így érdemled meg a szeretetet. Ez nem jutalom, ha jó osztályzatot kapott az iskolából, vagy a határidő előtt befejezett egy feladatot. Képzelj el mindent, ami mindig megmozgatja a szívedet, és légy teljesen tudatában annak, amit most érzel. Ez a szerelem.

Szeressétek egymást

Ezt már érintettük az előző pontban. Ne várd, hogy valaki "adjon" neked szeretetet. Nem egy dobozba csomagolható és átadható tárgy. Mosolyogj magadra a tükörben, egyél, amit akarsz. Menj el futni a frissen esett hóban, függetlenül attól, hogy "túl öreg vagy ehhez". Soha nem vagy túl öreg ahhoz, hogy szeresd magad. Ha szeretetet adsz magadnak, megnyitod a szívedet, és megengeded másoknak, hogy szeressenek. És képes leszel szeretni őket.

Mutass szeretetet mindenhol

Észrevetted, hogy a hangulatodat erősen befolyásolja a környezeted? Összeráncolt szemöldökök társaságában te is összeráncolod a szemöldöködet, egy dühös emberekkel teli bolt közepén kezd türelmetlen lenni. Legyen Ön az első, aki áttöri ezt a falat. Mosolyogj az eladónőre, hadd üljön le az anya öt táskával és egy gyerekkel. Légy kedves egy goromba főnökkel. Látni fogod, hogy a környezeted hamarosan átalakulni kezd. A körülötted lévők elkezdik "lemásolni" a jó hangulatodat. És nem tart sokáig, valaki megtalál téged és csak téged. Hagyd, hogy szeressék és élvezd! Erről szól a szerelem.


Hasonló cikkek

A szakítás soha nem könnyű. És még rosszabb, ha nem tudod, hogy a kapcsolatban van-e a probléma, vagy benned van. Hogyan lehet megtudni? A szakítás végleges. Tehát amíg nem vagy biztos benne, valószínűleg még mindig együtt vagytok. Hogyan rendezd el az érzéseidet, és hogyan mondd ki biztosan, hogy szakíts-e vagy sem? Van egy útmutatónk az Ön számára!

A férfiak köztudottan sokat fektetnek partnerük megjelenésébe. A nők ezzel szemben nagyobb jelentőséget tulajdonítanak partnerük jellemének, és ennek megfelelően választják meg szerelmüket. Találtál egy tökéletes arculatú férfit, akit minden barátod irigyel? Egy szép partner inkább előny vagy hátrány? Ítélje meg maga!

A partnerségek nagyon bonyolultak. Egy hosszú távú kapcsolatban gyakran előfordul, hogy legalább az egyik partner nincs teljesen elégedett a kapcsolattal. Általában hiányzik valami – minőségi szex, elegendő támogatás vagy érzelmi háttér. Nehézségeit kompenzálnia kell valamivel. Mit? Talán azzal, hogy hűtlen.

Fiatalon könnyű szerelmes lenni, új kapcsolatokat kialakítani és elhagyni őket. A húszas éveik elején járó fiatalok nem félnek szakítani valakivel, akivel ez már nem megy, és új szerelmet keresnek. A huszonötök sztrájkjával azonban egyre jobban aggódunk, hogy többé nem fogunk találkozni senkivel, aki érdekes lenne, és így továbbra is árnyas kapcsolatokban maradunk. Nem tudja elhagyni jelenlegi partnerét, és nem tudja miért? Mitől félsz a legjobban?

Mivel az elvált párok száma folyamatosan növekszik, nem szokatlan, hogy beleszeret valakibe, akinek korábbi kapcsolatából (házasságából) van egy vagy több gyermeke. Hogyan lehet közelebb kerülni "idegen" gyerekekhez? Könnyű, vagy a párod gyerekei pokollá tehetik az életedet?

Minden kapcsolat általában szép az elején. Idővel azonban az első nézeteltérések a kapcsolatokban jelentkeznek. Olyan helyzetekbe kerülsz a pároddal, amelyek stresszes próbák lesznek a kapcsolatod számára. Megmutatjuk, mire gondolunk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.