Tanulj meg szeretettel dolgozni

A szerelem a lehető legerősebb érzés. Különféle formákban létezik. Mindannyian keressük, mindannyian megtapasztaljuk. De nagyon kevesen tudnak úgy dolgozni vele, hogy ne fogyasztja el. A szerelem alapvetően irányíthatatlan. Tanuld meg, hogyan dolgozhatsz ezzel a legerősebb erővel.

„Alkosd” magadban

A szeretet minden emberben szunnyad. Még akkor is, ha jelenleg depressziós, válsághelyzeteket kezel, és úgy érzi, hogy soha többé nem kel fel a nap, ez benned van. A haraggal és a szomorúsággal ellentétben a szeretet gyengéd és nem domináns. Ezért kerítenek hatalmába olyan gyakran negatív érzelmek. Dolgozz vele tudatosan. Ne várja meg, hogy valahonnan kívülről jöjjön.

Képzeld el

Sok lény van a világon, aki „csak úgy” megérdemli a szeretetet. Csecsemők, gyerekek, idős emberek, akik elvesztették élettársukat. Túl ciki neked? Csak így érdemled meg a szeretetet. Ez nem jutalom, ha jó osztályzatot kapott az iskolából, vagy a határidő előtt befejezett egy feladatot. Képzelj el mindent, ami mindig megmozgatja a szívedet, és légy teljesen tudatában annak, amit most érzel. Ez a szerelem.

Szeressétek egymást

Ezt már érintettük az előző pontban. Ne várd, hogy valaki "adjon" neked szeretetet. Nem egy dobozba csomagolható és átadható tárgy. Mosolyogj magadra a tükörben, egyél, amit akarsz. Menj el futni a frissen esett hóban, függetlenül attól, hogy "túl öreg vagy ehhez". Soha nem vagy túl öreg ahhoz, hogy szeresd magad. Ha szeretetet adsz magadnak, megnyitod a szívedet, és megengeded másoknak, hogy szeressenek. És képes leszel szeretni őket.

Mutass szeretetet mindenhol

Észrevetted, hogy a hangulatodat erősen befolyásolja a környezeted? Összeráncolt szemöldökök társaságában te is összeráncolod a szemöldöködet, egy dühös emberekkel teli bolt közepén kezd türelmetlen lenni. Legyen Ön az első, aki áttöri ezt a falat. Mosolyogj az eladónőre, hadd üljön le az anya öt táskával és egy gyerekkel. Légy kedves egy goromba főnökkel. Látni fogod, hogy a környezeted hamarosan átalakulni kezd. A körülötted lévők elkezdik "lemásolni" a jó hangulatodat. És nem tart sokáig, valaki megtalál téged és csak téged. Hagyd, hogy szeressék és élvezd! Erről szól a szerelem.


Hasonló cikkek

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak. Ezt mind tudjuk. Szerencsére már semmi sem lep meg minket. Olyan régóta foglalkozunk az ellenkező nem bolygójával, hogy sikerült megtanulnunk nyelvük alapjait. De a nőknek megvan az a titkos képességük, hogy néha egy kicsit megnehezítik a nyelvi akadályokat. Az urak ezután tanácstalanok maradnak. Érdekel, melyek a leggyakoribb fordítási hibák?

Talán minden nő tapasztalt már legalább egyszer életében hűtlenséget. Olyan terhelő üzeneteket vagy akár bugyit talált, amely nem az Öné? És most? Döntöttél arról, hogy megbocsátasz-e a partnerednek vagy sem? Egyik lehetőség sem jó. Szakítani annak ellenére, hogy még mindig szereted? Vagy marad, és akkor talán megbánja? Tanácsot adunk, hogyan birkózz meg a hűtlenséggel.

A függő kapcsolat az, ahol a partnerek nem létezhetnek egymás nélkül. Szó szerint az identitásodat az egymáshoz fűződő kapcsolatodra és a másik fél viselkedésére alapozod. Ön is beleragadt egy hasonló körforgásba, ahol egyikőtök mindig több, mint a másik? Tedd fel magadnak a következő kérdéseket, és tudd meg.

Szeretné tudni, hogy a nők és a férfiak hogyan választják meg partnereiket? Érthető, hogy minden nemnek kicsit eltérően vannak meghatározva a prioritásai. Elmondjuk, hogyan választják ki a férfiak és a nők partnereiket.

Számtalan tipp és tanács található a boldog párkapcsolathoz. De melyik a megfelelő? Azok, amelyekről bölcs könyvekben vagy az interneten olvasol? Vagy esetleg tanácsot a legjobb barátaitól és haverjaitól? Mi a helyzet a pszichológusok és más kapcsolati szakértők tanácsaival? Hogyan válasszuk ki a legjobbakat a rengeteg tanács és tipp közül? Megcsináltuk neked!

A világ tele van nagyszerű nőkkel. Szerinted ez rossz vicc? Nem! Nincs más dolgod, mint tágra nyitni a szemed és körülnézni. Lehet, hogy most egy ilyen nővel jársz, de még nem tudod, hogy tényleg nagyszerű. E sorok elolvasása után többé nem fog hiányozni egyetlen nagyszerű nő sem. Ezt garantáljuk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.