Amikor a kapcsolatod tönkreteszi a saját elmédet

Az emberi agy egy csodálatos dolog, amely a technológiai fejlődés csúcsára vitt minket, és a legszebb műalkotásokat hozta létre. De ugyanakkor egy olyan eszköz is, amely szép hullámot tud adni szerelmi életünkkel. Minden, legalább átlagos intelligenciával rendelkező ember képes legyen alávetni magát elemzésnek vagy kritizálni, ha valamit rosszul csinálunk. DE - nem minden gondolat előnyös. Egyesek tönkretehetik a kapcsolatotokat! Melyiket verd azonnal ki a fejedből?

Soha nem leszek olyan, mint az ő volta

Ha ez a gondolat eszedbe jut, azonnal kísérd el egy gondolati felkiáltással: „Hála Istennek "Nem tudod miért? Pont ez az, amivel az ex már nincs! Teljesen mindegy, hogy az exük milliókat keresett és Maseratit vezetett, vagy informatikus végzettségű modell volt, és közben elhagyott oroszlánfókákat mentett. Nincs oka annak, hogy a barátod vagy a barátnőd pontosan ugyanazt a személyt szeretné megtalálni, akivel egyszer szakítottak.

A normális párok nem veszekednek

Bárcsak... Tulajdonképpen nem , várjon. Egyes problémákat nem lehet érvek nélkül megoldani. A viták a harag katalizátoraként is működnek, ami nagyon hosszú ideig felhalmozódhat az emberben. Érvek nélkül nem lehetne édes megbékélés. És érvek nélkül nem tudnánk, hogy a tökéletes megértés pillanatai abszolút tökéletesek most.

Az ember nem gép, az érvek egyszerűen csak hozzá tartoznak. Mindig több tényező közrejátszik, a kettőtök közötti súlyos problémától a munkától való fáradtságig. Szóval verd ki a fejedből, hogy a "normális párok" nem veszekednek. Kitalálják. És hogyan.

Nem érdemlem meg őt

Ez a gondolat sokféle formát ölthet. "Nem vagyok elég jó; Bizony csak szánalomból van velem; Ha nem én lettem volna, megkapta volna álmai állását." De a helyzet az, hogy senki sem tökéletes, és a szeretőd választott téged. Bízz a választásában, és ne gondold abba, hogy nem vagy elég jó nekik.

Egy korábbi kapcsolataid emiatt kudarcot vallottak? Az ember pontosan azt kapja, amit ad. Ha elküldöd – és tényleg elég a gondolat –, hogy nem vagy elég jó, a világ így kezd elfogadni. A kedvesed minden bizonnyal azon tűnődik, hogy igazad van-e. Minél többet beszélsz róla, minél többet kérsz bocsánatot olyan hülyeségekért, mint például az „eltékonált hétvége”, annál valószínűbb, hogy bebizonyítja, hogy igazad van.

Nem az, ami volt

Még a csodálatos kapcsolatok is széteshetnek attól a gondolattól, hogy a dolgok már nem olyanok, mint régen. Az emberek félnek a változástól. Ami állandó és ismerős, tudjuk, hogy nem árthat. A változás még rosszabbá teheti a dolgokat. De mindannyian elfelejtjük, hogy az élet a változásról szól. A boldogságot a mozgásban találjuk meg, nem pedig a célnál ülve. Ez a gondolat leggyakrabban szerelembe esés után jön, amikor először költözöl egy háztartásba, és egy gyermek születése után.

Természetesen hiányoznak azok a szép pillanatok, amikor kővel dobálta meg az ablakodat a filmekben, és csak azért vett ruhákat, hogy együtt menjenek randevúzni. A szokások és a kapcsolat általános dinamikájának megváltoztatása azt jelenti, hogy a kapcsolat tovább halad. Találj új szép pillanatokat. És soha ne hagyja abba a keresést. „Nem olyan, mint régen” – ez eleve nem rossz ötlet. Csak gondolj rá pozitívumként.


Hasonló cikkek

Jó néhány éve együtt élsz a pároddal? Úgy érzed, hogy a szerelem kezdett eltűnni a kapcsolatodból? Már nem vagy olyan szerelmes, mint a kapcsolat elején? Ezután tekintse meg tippjeinket. Lehet, hogy ismét fülig szerelmes leszel a párodba.

Felfedezte, hogy partnere megcsal? Valószínűleg nagy sokk vár rád. Azonban ne rohanjon. Először alaposan gondolkozz, és csak azután cselekedj. Tanácsot adunk, hogyan viselkedjen ilyen helyzetben.

Sajnos a szerelem nem úgy működik, mint a filmben. Csak egy igazi tragédia pusztíthatja el. A valóságban azonban bármilyen apróság tönkreteheti a kapcsolatot. Ezért kell vele állandóan törődni. Ahhoz, hogy boldog és harmonikus legyen, építeni kell, és folyamatosan fejleszteni kell. Összeírtunk neked 5 dolgot, ami garantáltan tönkretesz egy partnerséget!

Egy olyan partnerrel élsz, akiről mindenki azt mondja, hogy jó, kedves, megbízható, de nem vagy boldog a kapcsolatban? Úgy érzed nem tökéletes a kapcsolatod, pedig mindenki szereti a párodat? Gyakran aggódsz miatta, sírsz, és állandóan azt kérdezed magadtól, hogy mit kezdj egy ilyen kapcsolattal? Tanácsot adunk.

Most ment keresztül egy különváláson/váláson, vagy komolyan fontolgatja? Ha nem megy közted és a párod között, akkor nem kell attól tartanod, hogy elválsz. Számos pozitívumot hoz magával, amelyeket a saját javára fordíthat.

A szerelem gyönyörű része egy kapcsolatnak. Minden tökéletes, kedvesed hibátlan, és el sem tudod képzelni nélküle a világot. De előbb-utóbb sorra kerül sor, amikor a legnagyobb szerelem is elhalványul, és te is látni fogod szeretőd hibáit. Hogyan kell csinálni, hogy ez a változás ne törje ki a nyakát? A következő alapelvekkel biztonságosan igazi, tartós kapcsolattá változtathatja szerelmét.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.