ok, amiért a partnered néha hallgat

A férfiaknak is megvannak a napjaik, és nem akarnak beszélni a partnereikkel. Ilyen helyzetekben inkább csendben maradnak. Soha nem csinálják ok nélkül. Olvassa el, mi készteti őket leggyakrabban arra, hogy megtagadják a nőkkel való kommunikációt.

Félnek a vitától

A férfiak néha inkább csendben maradnak, hogy elkerüljék a nem kívánt vitákat. A partner verbálisan támadja, de a partner inkább befogja a száját. Az is gyakran előfordul, hogy az ember szándékosan eltitkol valamit, hogy ne legyen otthon a pokol. A viták mindkét fél számára kellemetlenek. De a veszekedéseket gyakrabban a párkapcsolatban élő nők okozzák. A férfiak ezzel szemben a lehető leghamarabb, kár nélkül szeretnének "elcsúszni" tőlük.

Nem érdekli

Előfordulhat, hogy a partner felhoz egy témát ami esetleg nem érdekli a párját. Az érdektelen témák kategóriájába elsősorban a pletyka, a külsőre panaszkodás, a baráti élmények vagy a cipők, ruhák véget nem érő témája tartozik. Figyelem! A kéretlen beszélgetés nem csak „női” témákról szól. Még a férfiaknak is vannak napjaik. Lehet, hogy ma nem érdeklik őket azok a dolgok, amelyek tegnap érdekelték őket. Éppen ezért nehéz felismerni egy nőnek, hogy a párját érdekli-e az adott téma vagy sem. A férfiak néha félnek kimutatni, hogy bizonyos témák nem érdeklik őket. Főleg, ha a partnere olyan szenvedélyesnek hangzik kommunikáció közben.

Nyugodtnak kell lennie

Néha a férfiaknak bele kell menniük a kagylójukba. Néha csak magukkal akarnak lenni. Ilyenkor nem nagyon osztoznak. Nincs energiájuk arra, hogy meghallgassák Önt, és vicces megjegyzéseket tegyenek a beszélgetésbe. Lehetséges, hogy rossz napjuk volt a munkahelyükön. Kommunikáció helyett fontosnak tartják, hogy nyugodtak maradjanak, vagy kikapcsolódjanak kedvenc hobbijaik mellett.

Túl sokáig monológol

Beszélsz, beszélsz és még beszélsz. Lehet, hogy észre sem veszed, hogy időnként egyáltalán nem engeded a párodnak beszélni. A hosszadalmas monológ pillanatok alatt kimeríti. Emellett a partnerednek az az érzése támadhat, hogy nem igazán szeretnéd, hogy kommentálja a beszédteljesítményedet. Ha túl sokat beszélt, partnere valószínűleg úgy érzi, hogy beszélnie kell anélkül, hogy válaszolna. Jót jelent neked. Megérti, hogy néha csak beszélned kell, és el kell mondanod neki, mi jár a fejedben. Sajnos nem tudja, hogy a válaszok nélküli kérdezősködés pillanata még nem jött el.

Nem tudja, mit mondjon

Lehet, hogy fel tudsz hozni egy témát, amihez nincs mit hozzáfűzni. Legalább a párod nem tudja, mit mondjon neki. A hallgatás másik oka a gondolkodási idő szükségessége lehet. Ha komolyabb témával foglalkozol, eltart egy kis időt, amíg elkészíti a választ. A férfiak gyakran óvatosan viselkednek, nem olyan impulzívak, mint a nők. Adj tehát neki időt, hogy elmondja véleményét a témában.


Hasonló cikkek

A kettesben való együttélés főleg érzelmi szinten bonyolult. De számos apróság is van, ami pillanatok alatt magával ragadhatja a nőt. Sajnos, amikor közvetlenül megkérdezik, hogy mi történik, a válasz gyakran "Semmi". Szeretné tudni, mi zavarja a legjobban a nőket, ha fogalma sincs?

A bizalom az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban, és elvesztése súlyos csapás. Vannak azonban módszerek az újbóli helyreállításra. Akárhogy is, mindkettőtöknek el kell fogadnia a tényt, hogy a kapcsolat soha többé nem lesz a régi. Mint minden más fejlesztés után. Akár pozitív, akár negatív. Hogyan kezdjünk el újra hinni egymásban?

Időnként átesünk egy olyan időszakon, amikor egyáltalán nem nevetünk és rugdosunk magunk körül. A férfiakat leginkább a harmincas éveikben érintik a hangulatingadozások, míg a hölgyek harmincas éveik után szoktak hangulatosak lenni. Nyilvánvaló, hogy a kettő hangulatának egyesítése néha meglehetősen nehéz lehet. Ha az egyik pillanatban hűvös, a másikban dühös vagy, akkor tudjuk, hogyan tudjuk kordában tartani ezeket a hangulatokat!

A partnere ideges volt mostanában? Vagy a kedves srác a bárban bizonytalannak találja? Talán a négy legnagyobb férfifélelem egyike nyilvánul meg benne. De mivel ezt soha nem fogja beismerni, még saját magának sem, aligha tudsz rajta segíteni. Tehát nézze meg, mi tartozik a férfiak legnagyobb belső madárijesztői közé.

Egy életre szóló társat keresel? Szerinted mi legyen? Milyen tulajdonságoknak kell érvényesülniük benne? Vonzó, karakter vagy inkább anyagilag mennyire biztonságos? És mi a helyzet a nőkkel? Inkább az a nyer, amilyenek belülről, hogy intelligensek, társaságkedvelőek, vagy hogy néznek ki? Tehát általában hogyan választjuk meg partnereinket?

Olyan társkereső oldalt keresel, ahol életre szóló társat találhatsz? Eleged van az örökös flörtölésből, amiből végül semmi lesz? Ha elcsábított a könnyű online randevúzás lehetősége, és még nem sikerült találkoznia, akkor egy kicsit csalódott lehet. Még a választott társkereső oldal sem segített megtalálni a megfelelő partnert egy komoly kapcsolathoz? Egyáltalán a jobb oldalon áll?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.