ok, amiért a partnered néha hallgat

A férfiaknak is megvannak a napjaik, és nem akarnak beszélni a partnereikkel. Ilyen helyzetekben inkább csendben maradnak. Soha nem csinálják ok nélkül. Olvassa el, mi készteti őket leggyakrabban arra, hogy megtagadják a nőkkel való kommunikációt.

Félnek a vitától

A férfiak néha inkább csendben maradnak, hogy elkerüljék a nem kívánt vitákat. A partner verbálisan támadja, de a partner inkább befogja a száját. Az is gyakran előfordul, hogy az ember szándékosan eltitkol valamit, hogy ne legyen otthon a pokol. A viták mindkét fél számára kellemetlenek. De a veszekedéseket gyakrabban a párkapcsolatban élő nők okozzák. A férfiak ezzel szemben a lehető leghamarabb, kár nélkül szeretnének "elcsúszni" tőlük.

Nem érdekli

Előfordulhat, hogy a partner felhoz egy témát ami esetleg nem érdekli a párját. Az érdektelen témák kategóriájába elsősorban a pletyka, a külsőre panaszkodás, a baráti élmények vagy a cipők, ruhák véget nem érő témája tartozik. Figyelem! A kéretlen beszélgetés nem csak „női” témákról szól. Még a férfiaknak is vannak napjaik. Lehet, hogy ma nem érdeklik őket azok a dolgok, amelyek tegnap érdekelték őket. Éppen ezért nehéz felismerni egy nőnek, hogy a párját érdekli-e az adott téma vagy sem. A férfiak néha félnek kimutatni, hogy bizonyos témák nem érdeklik őket. Főleg, ha a partnere olyan szenvedélyesnek hangzik kommunikáció közben.

Nyugodtnak kell lennie

Néha a férfiaknak bele kell menniük a kagylójukba. Néha csak magukkal akarnak lenni. Ilyenkor nem nagyon osztoznak. Nincs energiájuk arra, hogy meghallgassák Önt, és vicces megjegyzéseket tegyenek a beszélgetésbe. Lehetséges, hogy rossz napjuk volt a munkahelyükön. Kommunikáció helyett fontosnak tartják, hogy nyugodtak maradjanak, vagy kikapcsolódjanak kedvenc hobbijaik mellett.

Túl sokáig monológol

Beszélsz, beszélsz és még beszélsz. Lehet, hogy észre sem veszed, hogy időnként egyáltalán nem engeded a párodnak beszélni. A hosszadalmas monológ pillanatok alatt kimeríti. Emellett a partnerednek az az érzése támadhat, hogy nem igazán szeretnéd, hogy kommentálja a beszédteljesítményedet. Ha túl sokat beszélt, partnere valószínűleg úgy érzi, hogy beszélnie kell anélkül, hogy válaszolna. Jót jelent neked. Megérti, hogy néha csak beszélned kell, és el kell mondanod neki, mi jár a fejedben. Sajnos nem tudja, hogy a válaszok nélküli kérdezősködés pillanata még nem jött el.

Nem tudja, mit mondjon

Lehet, hogy fel tudsz hozni egy témát, amihez nincs mit hozzáfűzni. Legalább a párod nem tudja, mit mondjon neki. A hallgatás másik oka a gondolkodási idő szükségessége lehet. Ha komolyabb témával foglalkozol, eltart egy kis időt, amíg elkészíti a választ. A férfiak gyakran óvatosan viselkednek, nem olyan impulzívak, mint a nők. Adj tehát neki időt, hogy elmondja véleményét a témában.


Hasonló cikkek

Sosem jöttél ki jól a veled egyidős férfiakkal? Inkább az érett férfiakhoz vonzódtál, akik már szereztek némi tapasztalatot? Férfiak, akik nem hajszolnak vakon minden újat? Ma szerencsére nem minden nőt, akinek idősebb partnere van, aranyásónak bélyegeznek. Mindazonáltal egy jóval idősebb férfival való kapcsolat bizonyos nehézségekkel jár. Tekintse meg a kiemeléseket.

Nem megy neked, de nem akarsz szakítani. Megmenthető-e egyáltalán egy rosszul működő kapcsolat? Lehet és elég könnyen. De meg kell felelnie néhány feltételnek. Sajnos nem elég, ha több erőfeszítést teszünk. Csináljuk meg.

Régóta nem volt példa arra, hogy a férjek sült pecsenyével tömjék magukat, míg a másik fél csak egy egészséges zöldségsalátát falat. Mindkét nem fogy! Diétákat keresnek, csökkentik a gyorsételeket, elmennek edzeni. Nem ritka, hogy egy pár vegetáriánus vagy nyers étrendet követ. De ha csak egy fogy, az bizonyos esetekben negatívan befolyásolhatja kapcsolatát. Önt is fenyegeti?

Mindenki olyasmivel foglalkozik, amit nem szeret magában. Legyen szó megjelenésről vagy jellemvonásról. A nőkről gyakran azt mondják, hogy megszállottjai a megjelenésüknek, és minden pattanás vagy ránc katasztrófát okoz számukra. A férfiakat viszont állítólag csak a pénisz mérete érdekli. De hol az igazság? Milyen problémák foglalkoztatják őket valójában?

Szeretik egymást, megértitek egymást, de valamiért folyton veszekedtek? Vagy maximum négy évet kibír egy kapcsolatban? Talán az egyik tényező a felelős ezért, amivel nagyanyáink egyáltalán nem foglalkoztak! Szerencsére tudjuk, hogy melyek ezek a problémák, és hogyan lehet kikerülni őket. Olvass tovább!

A hosszú távú kapcsolat fenntartása a legtöbbünk számára igencsak meló. Munkakapcsolatot csak úgy tudsz fenntartani, ha nem hiányoznak belőle a szükséges dolgok. Kíváncsi vagy, mik ezek? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.