ok, amiért a partnered néha hallgat

A férfiaknak is megvannak a napjaik, és nem akarnak beszélni a partnereikkel. Ilyen helyzetekben inkább csendben maradnak. Soha nem csinálják ok nélkül. Olvassa el, mi készteti őket leggyakrabban arra, hogy megtagadják a nőkkel való kommunikációt.

Félnek a vitától

A férfiak néha inkább csendben maradnak, hogy elkerüljék a nem kívánt vitákat. A partner verbálisan támadja, de a partner inkább befogja a száját. Az is gyakran előfordul, hogy az ember szándékosan eltitkol valamit, hogy ne legyen otthon a pokol. A viták mindkét fél számára kellemetlenek. De a veszekedéseket gyakrabban a párkapcsolatban élő nők okozzák. A férfiak ezzel szemben a lehető leghamarabb, kár nélkül szeretnének "elcsúszni" tőlük.

Nem érdekli

Előfordulhat, hogy a partner felhoz egy témát ami esetleg nem érdekli a párját. Az érdektelen témák kategóriájába elsősorban a pletyka, a külsőre panaszkodás, a baráti élmények vagy a cipők, ruhák véget nem érő témája tartozik. Figyelem! A kéretlen beszélgetés nem csak „női” témákról szól. Még a férfiaknak is vannak napjaik. Lehet, hogy ma nem érdeklik őket azok a dolgok, amelyek tegnap érdekelték őket. Éppen ezért nehéz felismerni egy nőnek, hogy a párját érdekli-e az adott téma vagy sem. A férfiak néha félnek kimutatni, hogy bizonyos témák nem érdeklik őket. Főleg, ha a partnere olyan szenvedélyesnek hangzik kommunikáció közben.

Nyugodtnak kell lennie

Néha a férfiaknak bele kell menniük a kagylójukba. Néha csak magukkal akarnak lenni. Ilyenkor nem nagyon osztoznak. Nincs energiájuk arra, hogy meghallgassák Önt, és vicces megjegyzéseket tegyenek a beszélgetésbe. Lehetséges, hogy rossz napjuk volt a munkahelyükön. Kommunikáció helyett fontosnak tartják, hogy nyugodtak maradjanak, vagy kikapcsolódjanak kedvenc hobbijaik mellett.

Túl sokáig monológol

Beszélsz, beszélsz és még beszélsz. Lehet, hogy észre sem veszed, hogy időnként egyáltalán nem engeded a párodnak beszélni. A hosszadalmas monológ pillanatok alatt kimeríti. Emellett a partnerednek az az érzése támadhat, hogy nem igazán szeretnéd, hogy kommentálja a beszédteljesítményedet. Ha túl sokat beszélt, partnere valószínűleg úgy érzi, hogy beszélnie kell anélkül, hogy válaszolna. Jót jelent neked. Megérti, hogy néha csak beszélned kell, és el kell mondanod neki, mi jár a fejedben. Sajnos nem tudja, hogy a válaszok nélküli kérdezősködés pillanata még nem jött el.

Nem tudja, mit mondjon

Lehet, hogy fel tudsz hozni egy témát, amihez nincs mit hozzáfűzni. Legalább a párod nem tudja, mit mondjon neki. A hallgatás másik oka a gondolkodási idő szükségessége lehet. Ha komolyabb témával foglalkozol, eltart egy kis időt, amíg elkészíti a választ. A férfiak gyakran óvatosan viselkednek, nem olyan impulzívak, mint a nők. Adj tehát neki időt, hogy elmondja véleményét a témában.


Hasonló cikkek

Az érzelmi kötődés elmélete lebontja a kapcsolatok kezelését. Egyszerűen fogalmazva, a négy típus valamelyikének megfelelően tudni fogja, hogyan tekint a kapcsolatokra, és ezáltal hogyan bánik kedvesével és önmagával. Mindegyik típusnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei is. Nézze meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet erősségeiből, és hogyan küzdheti le típusa gyengeségeit.

A titkárnőjével lefekvő főnök története szinte mindig katasztrófával végződik a filmekben. A szóban forgó titkárnő vagy veszélyes csábító, vagy a főnök szeszélyeinek szorongatott áldozata. De a való élet teljesen másképp néz ki. Persze sokan vannak, akik csak pénzért vagy egy jobb állás miatt viszonyulnak a főnökükhöz. Sajnos vannak köztük olyanok is, akik egyszerűen szerelmesek belé. Milyen kockázatokkal jár a felettesével való viszony?

Sajnos a szerelem nem úgy működik, mint a filmben. Csak egy igazi tragédia pusztíthatja el. A valóságban azonban bármilyen apróság tönkreteheti a kapcsolatot. Ezért kell vele állandóan törődni. Ahhoz, hogy boldog és harmonikus legyen, építeni kell, és folyamatosan fejleszteni kell. Összeírtunk neked 5 dolgot, ami garantáltan tönkretesz egy partnerséget!

Amint azt mindenki régóta tudja, a férfiak és a nők sok tekintetben nagyon különböznek egymástól. De néha megfeledkezel róla, aztán azon tűnődsz, hogy a feleséged vagy a barátnőd miért haragszik rád. Vagy elégedetlenül elfordul. Szeretnéd tudni, mit ne tegyél soha a párod előtt? Olvasson tovább.

Te magad is tudod. Nem a részeg beszéd idegesít a legjobban kedvesedben, és nem is az, hogy újra elfelejti a közös évfordulót. A legjobban a mindennapi dolgok idegesítenek, mint az ágy alatti zokni, egy mosatlan bögre a reggeliből, vagy az, hogy a párod nem csattan be az autó hátsó ülésén. Miért van ez így, és hogyan lehet kilépni belőle?

Közeleg a Valentin-nap, és a levegő tele van szeretettel. Akár jegyes, akár nem, sok hízelgést hallasz, különösen ebben az időszakban. Sajnos a legtöbb embert váratlanul éri egy váratlan bók, és nem tudják, hogyan reagáljanak rá. Az elutasítás vagy az elutasítás viszont csalódást okoz annak, aki a bókot fizette. Tehát tanulja meg elfogadni a hízelgést.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.