Irányíts egy féltékeny partnert

Egy kis féltékenység egy kapcsolatban nem árt. Akár azt is mondhatjuk, hogy kellemes lehet. A partnered a féltékenységen keresztül mutatja meg, mennyire törődik veled. De ez a szép féltékenység az elpirulásra korlátozódik, olyan gesztusokra, mint a kézfogás vagy az "ellenség" oldalának bökdelése. A szeretőd rendszeresen jeleneteket készít veled, megtiltja, hogy kimenj a barátaiddal, és folyamatosan hív, ha nélküle vagy egy rendezvényen? Tanulja meg elsajátítani a következő lépéseket, és szabadítsa fel partnere féltékenységét!

Hagyja, hogy beszéljen róla

Az emberi természethez tartozik, hogy megvédje magát, ha valaki méltánytalanul megvádol. A féltékenység pedig a tisztességtelen vádak szakértője. Tedd túl magad, és hagyd, hogy a másik fél a végsőkig tárgyaljon. Ez lefekteti az ésszerű beszélgetés alapjait.

Álljon ki a helyén

Maradjon nyugodt, amennyire csak lehetséges, és próbálja meg nem mutatni, hogy dühös. Még a féltékeny és vádló kérdések is nyugodtan néznek szembe. De soha ne magyarázz! Ne essen kísértésbe, hogy részletesen válaszoljon, hol volt és kivel. Csak mondja azt, hogy „egy baráttal kávézni” vagy „barátokkal a kocsmában”. Nem kell tovább magyaráznod. Légy türelmes és nyitott. Azonban ne hagyd, hogy partnered minden mozdulatodat boncolgassa.

Ne hagyd, hogy a „gonosz” helyzetébe manipulálják.

Egy erősen féltékeny partner gyakran úgy érzi, bántani fog, és automatikusan megpróbál a gonosz szerepébe állítani. Ne légy. Kedvesednek nincs joga féltékenynek lenni, nyomj el minden bűntudatot! Ne védekezzen, ne próbálja megnyugtatni szeretőjét például a telefon ellenőrzésével. Nem csináltál semmi rosszat. Tehát ne hagyd, hogy a másik fél az "aljas" pozícióba taszítson.

Nyugtasd meg őket, hogy szereted őket

Minél rosszabb a féltékenységi jelenet, annál dühösebb vagy. És ez érthető. De győződjön meg arról, hogy csak őt szereti. Ne feledje, hogy az egész féltékenységi jelenet erről szól. A kedvesed attól fél, hogy nem fog tetszeni valaki másnak. Megnyugtatásra vágyik. Gyakorlatilag az arcodba üvöltik érdeklődésüket. Sajnos rossz módszert választottak. Válaszoljon a kérdésekre úgy, hogy biztosítsa őket arról, hogy csak szereti őket. Ne magyarázd. Meggyőzni.


Hasonló cikkek

Úgy érzi, hogy ha a korábbi kapcsolatokból származó gyerekek nem tennék tönkre jelenlegi kapcsolatát, akkor az élete partnerként hibátlan lenne? Mit kell vele csinálni? A korábbi kapcsolatokból származó gyerekek mindig problémát jelentenek, vagy lehet velük szép és harmonikus kapcsolatot kialakítani?

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. Évszázadok során azonban kikristályosodtak a tanácsaink, amelyek ilyen vagy olyan formában mindig működnek. Nézz meg 7 garantált tippet a boldog kapcsolat megőrzéséhez.

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudhatod, hogy valaki jobbat érdemel?

Nem működik a házassága? Komolyan a váláson gondolkodsz? De ne feledje, hogy a válás hatalmas lépés az életben. Talán ebben a pillanatban úgy tűnik számodra, hogy most pontosan erre van szükséged. Mielőtt azonban beadná a válókeresetet, vegye figyelembe a következő fontos dolgokat.

Az olyan dolgok esetében, mint például a hatodik emeletről való lezuhanás, egyértelmű számunkra, hogy a valóságban a hős nem élné túl. De vannak tények, amelyeket a filmek megtanítottak természetesnek venni, pedig a valóságban szinte lehetetlen megvalósítani. Mit várnak el gyakran a férfiak a nőktől, de nincs esélyük teljesíteni?

A kapcsolatok soha nem voltak, nem voltak és nem is lesznek könnyűek. Túl sok tényező lép rájuk. Beleértve a két kicsikét is! Aggódsz a kapcsolatod miatt? Tekintse meg a közelgő válás 3 jelét, és kerülje el a kitűzött utat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.