Mikor kell figyelni egy kapcsolatban

Már egy ideje együtt vagytok, de az utóbbi időben az a benyomásod, hogy minden kedves eltűnik a kapcsolatodból? Nincs tudatában annak, hogy partnere elégedetlen lenne veled. Akkor miért? Kerüli, hogy a kapcsolatról beszéljen, és mi lehet a baj? Ne aggódj, nem kell olvasnod a gondolataiban, hogy rájöjj, mi zavarja a másikat. Csak figyelmesen figyelj. Mit kell tehát észrevenni?

Elfordítja a tekintetét

Új szerelmesként órákig nézhettek egymásra. De most már alig emlékszel, milyen színű a másik szeme. Miért nem kommunikál veled úgy, mint korábban, és miért nem válaszol a kérdéseidre négyszemközt? A legjobb esetben is banalitás lehet. Lehet, hogy meglepetést tervez neked, és fél, hogy nem fedi fel magát. Ha ez egyre gyakrabban történik meg, akkor valószínű, hogy az érzései valamelyest lehűlnek. Kérd meg, hogy rád nézzen, és világossá tegye, ha valami nincs rendben.

Csak kettesben

Sok pár keres minden lehetőséget, hogy kettesben lehessenek. Csak kettesben, ahol nem zavar téged a körülötted lévő világ. Ha már régóta nem töltöttetek időt kettesben, akkor valami nincs rendben. Nem számít, hogy ez véletlen egybeesés, vagy valamelyikőtök szándékosan próbálja körülvenni másokkal. Meghitt légkör nélkül nehéz kapcsolatot építeni és fenntartani. Szakíts időt egy romantikus gyertyafényes vacsorára, vagy csak kettesben tévézzünk.

Következetesség

Most nem a rutinra gondolunk egy kapcsolatban, hanem rád. Párod hónapok óta nem változtatta a haját vagy a ruhatárát? Tényleg úgy néz ki, mintha nem is érdekli, hogyan látod? Ugyanakkor mindig alaposan felkészül a munkahelyi megbeszélésekre, vagy akkor is, ha csak vásárolni megy? Ha már nem igyekszik vonzónak látszani, különösen az Ön számára, ez több dologra is utalhat. Vagy biztonságban érzi magát veled, vagy feladta a kapcsolatot. Egyik sem ideális. Próbálj meg leülni a pároddal és beszélgetni. Talán nem is veszi észre, hogy sztereotípiává válik számodra.

Ne légy letargikus

Kerüld el magad attól, hogy csak hátradőlve nézd, ahogy a kapcsolatod hanyatlik. Legyél proaktív! Tervezz egy randevút, mint a régi időkben. Lepd meg egy pazar vacsorával, Vegyél neki egy csokor rózsát. Beszélgessetek egymással, ne hagyjátok, hogy a másik megszökjön. Még akkor is, ha a legrosszabb megtörténik, és szakítasz, az még mindig jobb, mint egy jövő nélküli kapcsolatban ragadni.


Hasonló cikkek

A családon belüli erőszak áldozatai nem választanak zaklatót partnernek. A képzett manipulátorok először magukhoz csalják áldozatukat, és csak ezután kezdődik az, amit mindenki "családon belüli erőszaknak" képzel. Még az utolsó szakasz sem támadással kezdődik. És mi a helyzet a családon belüli erőszakkal?

A nők természetüknél fogva összetett lények. Vannak dolgok, amelyeket soha nem mondhat el nekik, még ha nem is gondolja rosszul. Tanácsot adunk neked, mely mondatokat ne mondd ki a barátnőd előtt, különben nem éled meg a reggelt.

Mit jelent a szabadság egy kapcsolatban? Szeresd a párodat úgy, ahogy van! Ne korlátozd őt semmiben. Adj neki szabadságot tetteiben és döntéseiben. Ahhoz, hogy minden mindkét irányban működjön, a partnerednek hasonló hozzáállással kell rendelkeznie hozzád, mint te hozzá. Egy szép és egyben szabad kapcsolat felépítése egyáltalán nem egyszerű. És ez az oka annak, hogy a legtöbb pár nem éli át a házasság nélküli szerelmet.

Az igaz szerelmet megtalálni nem könnyű. Ráadásul az első randevú után sem tudod. Csak néhány hónapnyi kapcsolat vagy együttélés után fogod megtudni, hogy egymásnak szántak-e. Homályosan boldogtalan vagy, és nem tudod eldönteni, hogy ez csak egy átmeneti válság, vagy olyan valakivel ragadtál meg egy kapcsolatban, aki nem érdemel meg téged? Honnan tudhatod, hogy nem vagytok alkalmasak egymásnak?

Vannak dolgok, amelyeket csak a nők értenek meg. A férfiak csak a fejüket csóválják rájuk. Nem igazán lehet megosztani velük. Mit is értünk pontosan?

A megjelenésére vagy személyiségére összpontosító bók minden nő szívét melengeti. A partnereknek rendszeresen meg kell dicsérniük barátnőiket. A nők ilyenkor szeretve és elkényeztetve érzik magukat. Uraim, ha így bánnak a feleségükkel, akkor bizonyosan meg fog fizetni valami kedves módon. Kezdje a bókokkal ma, és semmiképpen ne fukarkodjon velük.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.