Mikor kell figyelni egy kapcsolatban

Már egy ideje együtt vagytok, de az utóbbi időben az a benyomásod, hogy minden kedves eltűnik a kapcsolatodból? Nincs tudatában annak, hogy partnere elégedetlen lenne veled. Akkor miért? Kerüli, hogy a kapcsolatról beszéljen, és mi lehet a baj? Ne aggódj, nem kell olvasnod a gondolataiban, hogy rájöjj, mi zavarja a másikat. Csak figyelmesen figyelj. Mit kell tehát észrevenni?

Elfordítja a tekintetét

Új szerelmesként órákig nézhettek egymásra. De most már alig emlékszel, milyen színű a másik szeme. Miért nem kommunikál veled úgy, mint korábban, és miért nem válaszol a kérdéseidre négyszemközt? A legjobb esetben is banalitás lehet. Lehet, hogy meglepetést tervez neked, és fél, hogy nem fedi fel magát. Ha ez egyre gyakrabban történik meg, akkor valószínű, hogy az érzései valamelyest lehűlnek. Kérd meg, hogy rád nézzen, és világossá tegye, ha valami nincs rendben.

Csak kettesben

Sok pár keres minden lehetőséget, hogy kettesben lehessenek. Csak kettesben, ahol nem zavar téged a körülötted lévő világ. Ha már régóta nem töltöttetek időt kettesben, akkor valami nincs rendben. Nem számít, hogy ez véletlen egybeesés, vagy valamelyikőtök szándékosan próbálja körülvenni másokkal. Meghitt légkör nélkül nehéz kapcsolatot építeni és fenntartani. Szakíts időt egy romantikus gyertyafényes vacsorára, vagy csak kettesben tévézzünk.

Következetesség

Most nem a rutinra gondolunk egy kapcsolatban, hanem rád. Párod hónapok óta nem változtatta a haját vagy a ruhatárát? Tényleg úgy néz ki, mintha nem is érdekli, hogyan látod? Ugyanakkor mindig alaposan felkészül a munkahelyi megbeszélésekre, vagy akkor is, ha csak vásárolni megy? Ha már nem igyekszik vonzónak látszani, különösen az Ön számára, ez több dologra is utalhat. Vagy biztonságban érzi magát veled, vagy feladta a kapcsolatot. Egyik sem ideális. Próbálj meg leülni a pároddal és beszélgetni. Talán nem is veszi észre, hogy sztereotípiává válik számodra.

Ne légy letargikus

Kerüld el magad attól, hogy csak hátradőlve nézd, ahogy a kapcsolatod hanyatlik. Legyél proaktív! Tervezz egy randevút, mint a régi időkben. Lepd meg egy pazar vacsorával, Vegyél neki egy csokor rózsát. Beszélgessetek egymással, ne hagyjátok, hogy a másik megszökjön. Még akkor is, ha a legrosszabb megtörténik, és szakítasz, az még mindig jobb, mint egy jövő nélküli kapcsolatban ragadni.


Hasonló cikkek

A nők szeretik az önző embereket, a férfiak pedig a szörnyeket. De te egyszerűen tisztességes lány vagy, és nem viselkedhetsz kurvaként. Ne aggódj, nem kell! A tisztességnek semmi köze ahhoz, hogy a férfiak szeressenek. Olvassa el, hogyan lehet „szörnyeteggé” anélkül, hogy elárulná jó énjét!

Az olyan dolgok esetében, mint például a hatodik emeletről való lezuhanás, egyértelmű számunkra, hogy a valóságban a hős nem élné túl. De vannak tények, amelyeket a filmek megtanítottak természetesnek venni, pedig a valóságban szinte lehetetlen megvalósítani. Mit várnak el gyakran a férfiak a nőktől, de nincs esélyük teljesíteni?

Sokat tanulunk a szüleinktől. Az első lépésektől a pénzkezelésig. Sajnos a legfontosabb néhány családban kicsit megingat. Szeretet. Nem tudjuk, hogyan mutassuk meg párunknak, hogyan viselkedjünk vita után, mit tegyünk, ha segítségre van szüksége. Hogyan lehetséges? A szülők egyáltalán nem beszélnek a szeretetről gyermekeikkel, és következetesen kizárják őket bármilyen helyzet megoldásából. Mi az eredménye annak, hogy a szüleid soha nem beszéltek neked a párkapcsolatról?

Felismeritek egymást? Hosszú ideje vagytok együtt, és hirtelen azt tapasztaljátok, hogy már nem nagyon élvezitek egymást. Nem arról van szó, hogy már nem szeretitek egymást. Egyszerűen unatkozik a kapcsolatban. Mindenhol jártál, mindent kipróbáltál...Mi van vele? Nézz meg néhány tippet, amelyekkel felfrissítheted kapcsolatodat, és új szikrát hozhatsz bele!

Évekig tartó kapcsolat után bizonyos szokások és rituálék kezdődnek, amelyeket csak ketten értenek meg egy párban. Legyen szó viccekről, amit a körülötted lévők nem érthetnek, vagy hülyeségek miatt veszekednek. De egy hosszú távú kapcsolat még mindig meglehetősen törékeny, és néhány jól irányzott lövéssel tönkreteheti. És ehhez elég néhány egyszerű szó! Amit soha nem szabad kihagyni az ember szájából, és nem váltani tettekre?

A párkapcsolati problémák egyidősek, mint maguk a kapcsolatok. És nem csak a férfi-nő párokban, hanem ott is, ahol két úr vagy két hölgy él együtt. Emberként különbözőek vagyunk, így minden kapcsolatnak megvannak a maga problémái. De amiben a kapcsolati tanácsadók egyetértenek, az az alábbiakban felsorolt hibák. A férfiak pedig elkövetik ezeket a hibákat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.