Mikor kell figyelni egy kapcsolatban

Már egy ideje együtt vagytok, de az utóbbi időben az a benyomásod, hogy minden kedves eltűnik a kapcsolatodból? Nincs tudatában annak, hogy partnere elégedetlen lenne veled. Akkor miért? Kerüli, hogy a kapcsolatról beszéljen, és mi lehet a baj? Ne aggódj, nem kell olvasnod a gondolataiban, hogy rájöjj, mi zavarja a másikat. Csak figyelmesen figyelj. Mit kell tehát észrevenni?

Elfordítja a tekintetét

Új szerelmesként órákig nézhettek egymásra. De most már alig emlékszel, milyen színű a másik szeme. Miért nem kommunikál veled úgy, mint korábban, és miért nem válaszol a kérdéseidre négyszemközt? A legjobb esetben is banalitás lehet. Lehet, hogy meglepetést tervez neked, és fél, hogy nem fedi fel magát. Ha ez egyre gyakrabban történik meg, akkor valószínű, hogy az érzései valamelyest lehűlnek. Kérd meg, hogy rád nézzen, és világossá tegye, ha valami nincs rendben.

Csak kettesben

Sok pár keres minden lehetőséget, hogy kettesben lehessenek. Csak kettesben, ahol nem zavar téged a körülötted lévő világ. Ha már régóta nem töltöttetek időt kettesben, akkor valami nincs rendben. Nem számít, hogy ez véletlen egybeesés, vagy valamelyikőtök szándékosan próbálja körülvenni másokkal. Meghitt légkör nélkül nehéz kapcsolatot építeni és fenntartani. Szakíts időt egy romantikus gyertyafényes vacsorára, vagy csak kettesben tévézzünk.

Következetesség

Most nem a rutinra gondolunk egy kapcsolatban, hanem rád. Párod hónapok óta nem változtatta a haját vagy a ruhatárát? Tényleg úgy néz ki, mintha nem is érdekli, hogyan látod? Ugyanakkor mindig alaposan felkészül a munkahelyi megbeszélésekre, vagy akkor is, ha csak vásárolni megy? Ha már nem igyekszik vonzónak látszani, különösen az Ön számára, ez több dologra is utalhat. Vagy biztonságban érzi magát veled, vagy feladta a kapcsolatot. Egyik sem ideális. Próbálj meg leülni a pároddal és beszélgetni. Talán nem is veszi észre, hogy sztereotípiává válik számodra.

Ne légy letargikus

Kerüld el magad attól, hogy csak hátradőlve nézd, ahogy a kapcsolatod hanyatlik. Legyél proaktív! Tervezz egy randevút, mint a régi időkben. Lepd meg egy pazar vacsorával, Vegyél neki egy csokor rózsát. Beszélgessetek egymással, ne hagyjátok, hogy a másik megszökjön. Még akkor is, ha a legrosszabb megtörténik, és szakítasz, az még mindig jobb, mint egy jövő nélküli kapcsolatban ragadni.


Hasonló cikkek

Még mindig az ajánlatra vár, de a partnere nem szereti? Talán a te hibád. Olvassa el, mibe temethető egy kutya. Még mindent meg lehet javítani. Kezdd vele, de jobb most.

Azt gondolhatja, hogy a vitákat kerülnie kell, mert kudarcot vall, és a gyakoribb eszmecsere csak tönkreteszi a kapcsolatát. De ennek az ellenkezője igaz. Egy konstruktív vita kitisztítja köztetek a levegőt, és újra előre léphet a kapcsolatban. A probléma az, hogy az emberek nem tudnak rendesen vitatkozni. Szeretné tudni, hogyan zajlik egy konstruktív vita?

Néhány pár a szakítás után is barátok maradnak. Az ilyen párok azonban nagyon ritkák. Leginkább a csak szenvedélyen alapuló korábbi kapcsolatokra utalnak, vagy azokra, akik a szexen kívül mindenben kijöttek egymással. Minden más esetben számtalan oka van az összes korábbi kapcsolat megszakításának. Olvasson a legsúlyosabbakról.

Folyamatosan veszekedik a partnerével? A párod sosem ért egyet a véleményeddel? Mindig te vagy az egyetlen, aki meghátrál? Úgy érzed, a kapcsolatod a kiégés szélén áll? Tanácsot adunk, hogyan küzdj ellene.

Néha csak egy kívánságunk van. És ez a béke a kapcsolatban. A probléma akkor az, ha otthonát az úgynevezett "olasz háztartás" uralja, és minden megvan, amit csak akar, kivéve a vágyott békét. Tanácsot adunk, hogyan vigye be azt, amire a legjobban vágyik a házasságában.

Rájött, hogy nem igazán tudja, milyen személyiségű a partnere? Állandóan meglep valami újjal, és ez megijeszt? Tudja meg, hogy a kutyákat vagy a macskákat szereti-e jobban. Ennek megfelelően felfedhető olyan tulajdonságai, amelyekről korábban fogalma sem volt. Olvass tovább, és nagyon meglepődhetsz azon, hogy milyen is valójában a partnered!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.