Szabadulj meg az árulás érzésétől

Csaltak a barátok/partnerek, eltitkolták előled életük egy fontos részét, vagy akár szó nélkül eltűntek az életedből? Még csak nem is kell olyan radikálisnak lennie, hogy elveszítse a mások iránti bizalmat. Ha elveszíti, szinte lehetetlen új és mindenekelőtt egészséges partnerséget létrehozni. Ez a te eseted is? Tekintse meg az utasításokat, hogyan lehet megszabadulni az árulás érzésétől.

Megtették maguknak, amit kellett

Végül mindenki a számára legmegfelelőbb döntést hozza meg. Ez önmagunk része, az önfenntartás ösztöne. Ne vedd személyesen. Megadtad nekik a szeretetedet és a bizalmadat. De nem volt miből állniuk. Fogadd el ezt a tényt. Nem akartak szándékosan bántani. Röviden, egyszerűen nem tudták kezelni.

Nem tudod befolyásolni a döntéseiket

Az élet megváltozik, és az emberek is. Legalábbis a választásaik és kívánságaik. Ez természetes fejlődés. Ha az egyik változatlan marad, az holtpontot jelentene. És ez sokkal rosszabb. De minden kapcsolatból tanulsz, emberré fejlődsz bennük. Az árulás érzése elsősorban az a csalódás, hogy nem számítottál ilyen fejleményre. Zárd be életednek ezt a részét, és használd fel a megszerzett információkat jobb kapcsolatok kiépítésére a jövőben.

Vegye el a jót őseitől, dobja el a rosszat

Mindenféle viselkedési mintát örökölünk a szüleinktől. Az egyik a kapcsolatokkal foglalkozik. És ez jóban és sajnos rosszban is. Egyes árulások és csalódások újra és újra megismétlődhetnek az életedben. Ön elfogadta a "képletet". Határozza meg, és ha nem felel meg Önnek, engedje el. Ha például anya állandó takarítása és apa késő esti munkája tönkretette a házasságukat, ne kövesd el ugyanezt a hibát. A családi árulások az őseid problémái, nem a tied.

Egy „áruló” nem éri meg a fáradságot

Az előző pontok inkább kifelé néznek. Ideje befelé fordulni. Nem számít, mennyire szereted vagy utálod az illetőt, nem éri meg. Feleslegesen adod rá az idődet és az idegeidet. Tiszteld magad, és vedd információnak a döntését. Semmi több. Sírj, panaszkodj, csinálj, amit kell. De ne hagyd, hogy az árulás gondolatai életed hátralévő részét megmérgezzék. Vágd ki az árulót az életedből. És használja a megszerzett tapasztalatokat a személyes fejlődéshez. Keress egy egészséges, jobb kapcsolatot.

Mindenekelőtt ne állandó sírással és alkohollal oldd meg a helyzetet. Ez soha nem old meg semmit!


Hasonló cikkek

Úgy érzi, hogy valami nem stimmel a kapcsolatában? Gondolod, hogy a párodnak viszonya van? Gondolod, hogy hirtelen furcsán viselkedik? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen és majdnem 100%-osan, hogy szerelmének van valaki más is rajtad kívül.

Mindannyian különbözőek vagyunk, és valami más bosszant minket. Van azonban bennünk valami közös. Mindannyian emberek vagyunk. És bizonyos dolgok mindannyiunkat idegesítenek. Bizonyos kijelentéseket vagy követeléseket egyszerűen nem tolerálnak egy kapcsolatban. Melyek azok? Mi az, amit szívesebben soha ne mondanál ki a szádon?

Tudod. Randizgatsz, életed szerelmét választod, és a kiválasztott párod hirtelen elpárolog, mint a pára a fazék felett. Az elején olyan figyelmesek, szexisek, érdekesek voltak. Vannak azonban olyan partnerek, akiknek a szakmája nem nagyon fér össze a kapcsolattal. Ezek a személyek egyszerűen nem párkapcsolati tippek! Milyen foglalkozások ezek?

Az urak néha olyan titokzatosak, hogy sírni is tud az ember. Csendben vannak, nem csinálnak semmit, csak leolvasható a szemükből a jól ismert rosszallás. Vagy inkább bosszúság? Szeretnéd tudni, hogy a férfiakat mi vonzza a legjobban a másik felé? A cikkből megtudhatja.

A „Szeretlek” sor az egyik legszebb, amit életében hallhat. Sajnos az is lehet, hogy titkon megkívánod, mert a párod "nem tudja" kiejteni! De ne ess kétségbe. A szeretetet sokféleképpen lehet kifejezni. Honnan tudod szavak nélkül, hogy a másik szeret téged?

Nem tud új partnert megtartani? Ez nem véletlen. Valamit biztosan rosszul csinálsz. A hiba valószínűleg valahol a te végén lesz. Tudja meg, milyen probléma akadályozza meg abban, hogy megtalálja és megtartsa új kapcsolatát.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.