Szabadulj meg az árulás érzésétől

Csaltak a barátok/partnerek, eltitkolták előled életük egy fontos részét, vagy akár szó nélkül eltűntek az életedből? Még csak nem is kell olyan radikálisnak lennie, hogy elveszítse a mások iránti bizalmat. Ha elveszíti, szinte lehetetlen új és mindenekelőtt egészséges partnerséget létrehozni. Ez a te eseted is? Tekintse meg az utasításokat, hogyan lehet megszabadulni az árulás érzésétől.

Megtették maguknak, amit kellett

Végül mindenki a számára legmegfelelőbb döntést hozza meg. Ez önmagunk része, az önfenntartás ösztöne. Ne vedd személyesen. Megadtad nekik a szeretetedet és a bizalmadat. De nem volt miből állniuk. Fogadd el ezt a tényt. Nem akartak szándékosan bántani. Röviden, egyszerűen nem tudták kezelni.

Nem tudod befolyásolni a döntéseiket

Az élet megváltozik, és az emberek is. Legalábbis a választásaik és kívánságaik. Ez természetes fejlődés. Ha az egyik változatlan marad, az holtpontot jelentene. És ez sokkal rosszabb. De minden kapcsolatból tanulsz, emberré fejlődsz bennük. Az árulás érzése elsősorban az a csalódás, hogy nem számítottál ilyen fejleményre. Zárd be életednek ezt a részét, és használd fel a megszerzett információkat jobb kapcsolatok kiépítésére a jövőben.

Vegye el a jót őseitől, dobja el a rosszat

Mindenféle viselkedési mintát örökölünk a szüleinktől. Az egyik a kapcsolatokkal foglalkozik. És ez jóban és sajnos rosszban is. Egyes árulások és csalódások újra és újra megismétlődhetnek az életedben. Ön elfogadta a "képletet". Határozza meg, és ha nem felel meg Önnek, engedje el. Ha például anya állandó takarítása és apa késő esti munkája tönkretette a házasságukat, ne kövesd el ugyanezt a hibát. A családi árulások az őseid problémái, nem a tied.

Egy „áruló” nem éri meg a fáradságot

Az előző pontok inkább kifelé néznek. Ideje befelé fordulni. Nem számít, mennyire szereted vagy utálod az illetőt, nem éri meg. Feleslegesen adod rá az idődet és az idegeidet. Tiszteld magad, és vedd információnak a döntését. Semmi több. Sírj, panaszkodj, csinálj, amit kell. De ne hagyd, hogy az árulás gondolatai életed hátralévő részét megmérgezzék. Vágd ki az árulót az életedből. És használja a megszerzett tapasztalatokat a személyes fejlődéshez. Keress egy egészséges, jobb kapcsolatot.

Mindenekelőtt ne állandó sírással és alkohollal oldd meg a helyzetet. Ez soha nem old meg semmit!


Hasonló cikkek

Minden partnerség kezdete csodálatos. Szerelem, szerelem és még egyszer szerelem. A szerelem az egyetlen dolog, amivel a szerelmesek élnek a kapcsolat elején. De ahogy növekszik a pároddal eltöltött évek száma, a kapcsolatodban elhalványul a szerelem. Ezért, ha boldog akar lenni a partnerével, meg kell értenie, milyen szakaszokon megy keresztül a kapcsolata.

A kapcsolatok kezdete tele van örömmel és szórakozással. Felfedezi, mit szeret a partnere, és fokozatosan többet tud meg róla. Hónapok vagy évek randevúzása után a szenvedély általában alábbhagy, és kapcsolata kihűlhet. Úgy érzed, mindent tudsz a párodról? Ezekkel a kérdésekkel újra felkavarja a vizet.

Úgy érzi, hogy valami nem stimmel a kapcsolatában? Gondolod, hogy a párodnak viszonya van? Gondolod, hogy hirtelen furcsán viselkedik? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen és majdnem 100%-osan, hogy szerelmének van valaki más is rajtad kívül.

Az őszinteség nagyon fontos egy kapcsolatban. Enélkül nem tudna olyan szilárd alapokra épülő kapcsolatot építeni, amely még egy partnerválság idején sem omlik meg. De még mindig van néhány dolog, amit mindig meg kell tartanod magadban. Melyek azok?

Nincs elég ideje, hogy hosszú ideig megérintse partnerét a mindennapok nyüzsgése miatt? Időpocsékolásnak tűnik az ágyban fekvés vagy az összebújás? Íme néhány tény, amit tudnod kell a kölcsönös összebújásról. Meggondolja magát!

Úgy érzi, hogy a legtöbb gyönyörű nő körülötte vagy házas, vagy teljesen használhatatlan egy kapcsolat szempontjából? Elmagyarázzuk neked, hogy néhány gyönyörű lány miért nem képes komoly kapcsolatban élni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.