Miért akarnak az idősebb férfiak fiatalabb partnereket?

A férfiak mindig is vonzódtak a náluk több évvel fiatalabb nőkhöz. Kíváncsi vagy miért van ez? Elmondjuk, mi az igazi ok, amiért az idősebb férfiak a fiatal hölgyekbe/nőkbe esnek.

Fiatalabbnak akarják érezni magukat

Néhány férfi nem tud és nem is akar öregedni. Ijesztő a gondolat, hogy nincsenek messze a nyugdíjtól. Aggasztja őket az ötlet, hogy néhány év múlva meleg csizmát kell felvenniük és a tévé elé kell ülniük. Inkább mindent megtesznek a természetes öregedési folyamat megállítása vagy legalább lassítása érdekében. A legjobb megoldás az, hogy egy fiatalabb nőt "pakol be". Egy ilyen fiatal hölgynek még van elég energiája, és tudja élvezni az életét. Ez kirántja az öreget a sztereotípiából, és életében másodszor élvezi a "fiatalságát".

Be akarják bizonyítani a körülöttük lévőknek, hogy még mindig vonzóak

Nem csak a nők akarnak mindig csinosak és vonzóak lenni a környezeted számára. Néhány férfi pontosan így van ezzel. Hogyan tudják a legjobban bebizonyítani az ismerőseiknek, hogy még mindig nem a régi vashoz tartoznak? Úgy, hogy nem találkozunk a időseknek szóló társkereső oldalon, hanem szerzel egy fiatalabb partnert .< /p>

Több gyereket szeretnének szülni

Néhány férfi idős korban elérte azt a szakaszt, amikor több gyermeket szeretnének. Mivel a velük egykorú partnerek már nem tudják megadni őket, fiatal nőkkel kezdenek randevúzni. Általában még mindig van elég erejük, kedvük és vágyuk, hogy saját gyereket szüljenek. Az idősebb férfiak nagyon jól tudják, hogy a fiatal hölgyeknek biztosítaniuk kell magukat és gyermeküket, és hajlandóak elfogadni egy idősebb partnert. Ezt tudják nekik ajánlani. Ha mindezeknél legalább egy kicsit világosabbnak tűnnek, nem lesz gondjuk fiatal nőt találniuk.

Jó szexet szeretnének élni

Néhány férfi idősebb korában úgy érzi, hogy indul az utolsó vonatuk . Kell, hogy legyen mellettük egy gyönyörű fiatal nő. Mindenekelőtt a jó szexet is szeretnék élvezni. Általános szabály, hogy az idősebb nők már nincsenek olyan jó fizikai állapotban, mint a fiatal nők. Emiatt a lányok melegebb és jobb szexet tudnak ajánlani idősebb partnereiknek, mint hosszú távú partnereik.

Fel akarják növelni önbizalmukat.

Néhány férfinak egyszerűen nincs önbizalma. Kiegészítésének legjobb módja egy fiatal, vonzó partner keresése. Minden társuk irigyelni fogja őket, és ezért minden körülöttük drágulni fognak.


Hasonló cikkek

Ti is rózsás jövőt festettek együtt? Hitted, hogy szép és boldog életet fogtok élni együtt halálig? Ám ekkor megtörtént a végzetes fordulópont, és úgy döntöttél, hogy elválsz. Hogyan kezeljük az életet a válás után?

Néhány nő megérdemli a jó férfiakat. Sajnos gyakran beleszeretnek nyomorult emberekbe, akik összetörik a szívüket és bántják őket. Miért nem tudnak a hölgyek gyakran ellenállni az ilyen típusú férfiaknak?

Saját elképzelést alkotunk egy kapcsolat megfelelő működéséről. Gyakran mások szerint, hogy mi működik és mi nem megy nekik egy kapcsolatban. Még gyakrabban azonban a kultúra alakítja véleményünket. Tündérmesék gyerekkorban, filmek és sorozatok felnőttkorban. Sajnos miattuk több mítoszt is megjavítottunk, amelyek az igaz szerelemre nem érvényesek. Melyek azok?

Az "Olaszország" uralkodik otthonában, vagy inkább egy csendes háztartás? Kiabál, nagy gesztusokat használ, és a másik csak hidegen figyel? Nem kell szándékosan provokálniuk. Mindannyian másként vitatkozunk személyiségtípusunktól függően. Ami az egyiknek világos, azt a másik egyáltalán nem érti. Hogyan vitatkozik egy magányos a társaságot szeretővel?

A kettesben való együttélés főleg érzelmi szinten bonyolult. De számos apróság is van, ami pillanatok alatt magával ragadhatja a nőt. Sajnos, amikor közvetlenül megkérdezik, hogy mi történik, a válasz gyakran "Semmi". Szeretné tudni, mi zavarja a legjobban a nőket, ha fogalma sincs?

A viták nem kerülhetők el semmilyen partnerségben. Néha vitának kell kitörnie köztetek. Ez "egészséges" és teljesen normális. Kitisztul majd a levegő köztetek, és utána lelkileg is jobban érzed majd magad. Valakit szidni egyszerűen kellemes dolognak adnak nekünk. De mit tegyünk, hogy az első vitánk ne az utolsó legyen? Mutatunk 5 dolgot, amit vita után kerülni kell!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.