Miért akarnak az idősebb férfiak fiatalabb partnereket?

A férfiak mindig is vonzódtak a náluk több évvel fiatalabb nőkhöz. Kíváncsi vagy miért van ez? Elmondjuk, mi az igazi ok, amiért az idősebb férfiak a fiatal hölgyekbe/nőkbe esnek.

Fiatalabbnak akarják érezni magukat

Néhány férfi nem tud és nem is akar öregedni. Ijesztő a gondolat, hogy nincsenek messze a nyugdíjtól. Aggasztja őket az ötlet, hogy néhány év múlva meleg csizmát kell felvenniük és a tévé elé kell ülniük. Inkább mindent megtesznek a természetes öregedési folyamat megállítása vagy legalább lassítása érdekében. A legjobb megoldás az, hogy egy fiatalabb nőt "pakol be". Egy ilyen fiatal hölgynek még van elég energiája, és tudja élvezni az életét. Ez kirántja az öreget a sztereotípiából, és életében másodszor élvezi a "fiatalságát".

Be akarják bizonyítani a körülöttük lévőknek, hogy még mindig vonzóak

Nem csak a nők akarnak mindig csinosak és vonzóak lenni a környezeted számára. Néhány férfi pontosan így van ezzel. Hogyan tudják a legjobban bebizonyítani az ismerőseiknek, hogy még mindig nem a régi vashoz tartoznak? Úgy, hogy nem találkozunk a időseknek szóló társkereső oldalon, hanem szerzel egy fiatalabb partnert .< /p>

Több gyereket szeretnének szülni

Néhány férfi idős korban elérte azt a szakaszt, amikor több gyermeket szeretnének. Mivel a velük egykorú partnerek már nem tudják megadni őket, fiatal nőkkel kezdenek randevúzni. Általában még mindig van elég erejük, kedvük és vágyuk, hogy saját gyereket szüljenek. Az idősebb férfiak nagyon jól tudják, hogy a fiatal hölgyeknek biztosítaniuk kell magukat és gyermeküket, és hajlandóak elfogadni egy idősebb partnert. Ezt tudják nekik ajánlani. Ha mindezeknél legalább egy kicsit világosabbnak tűnnek, nem lesz gondjuk fiatal nőt találniuk.

Jó szexet szeretnének élni

Néhány férfi idősebb korában úgy érzi, hogy indul az utolsó vonatuk . Kell, hogy legyen mellettük egy gyönyörű fiatal nő. Mindenekelőtt a jó szexet is szeretnék élvezni. Általános szabály, hogy az idősebb nők már nincsenek olyan jó fizikai állapotban, mint a fiatal nők. Emiatt a lányok melegebb és jobb szexet tudnak ajánlani idősebb partnereiknek, mint hosszú távú partnereik.

Fel akarják növelni önbizalmukat.

Néhány férfinak egyszerűen nincs önbizalma. Kiegészítésének legjobb módja egy fiatal, vonzó partner keresése. Minden társuk irigyelni fogja őket, és ezért minden körülöttük drágulni fognak.


Hasonló cikkek

Szerelmes vagy, ez működik neked... de nagyon távol vagytok egymástól. Ráadásul a bezárások és egyéb intézkedések idején az együttlét még nehezebb. Keresi a módját, hogy újra boldog legyen egy távkapcsolatban? A cikkből megtudhatja, mit tehet.

A kapcsolatod egy nagy rutin? Kell valami, amivel újraéleszted? Próbálj meg együtt utazni. Megmutatjuk, hogyan javíthatja kapcsolatát a világutazás!

Mindegyik kapcsolata megromlik egy bizonyos idő elteltével? Még ha te magad sem tudod, lehet, hogy elköveted azt a hibát, amely tönkreteszi az összes kapcsolatodat. És nem csak neked. Néhány tapasztalt viselkedési minta a mindennapi életben is problémákat okozhat. Egy véget nem érő spirálba veted magad, ahol egy csodálatos románc fullasztó kapcsolattá fejlődik. Milyen viselkedési mintákat kerüli szívesebben?

Van esélye a kapcsolatának? Szinte minden pár szeretné tudni a választ erre a kérdésre. Töltsd ki a következő mini kvízt, és 85%-ig biztos lehetsz abban, hogy életed szerelmével vagy-e.

Gondja van azzal, hogy párjának (férjének) barátnői vannak? Mi van ezzel? Elviselni, elviselni vagy megtiltani? Nem csak azon múlik minden, hogy mennyire bízol a párodban, hanem azon is, hogyan bízol magadban. Nézzük meg ezt a kérdést részletesebben.

Számtalan cikket találhat az interneten arról, hogyan lehet egy nő kedvében járni. De mi van, ha egy férfi kedvében akarsz járni? És nem csak a jó szex? A férfiak mindig értékelik, de valljuk be. A sztereotip szex előbb-utóbb még a férfiakat is untatni kezdi. Inspirálódjon hát tippjeinkből, hogyan tehet kedvese kedvében.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.