Miért akarnak az idősebb férfiak fiatalabb partnereket?

A férfiak mindig is vonzódtak a náluk több évvel fiatalabb nőkhöz. Kíváncsi vagy miért van ez? Elmondjuk, mi az igazi ok, amiért az idősebb férfiak a fiatal hölgyekbe/nőkbe esnek.

Fiatalabbnak akarják érezni magukat

Néhány férfi nem tud és nem is akar öregedni. Ijesztő a gondolat, hogy nincsenek messze a nyugdíjtól. Aggasztja őket az ötlet, hogy néhány év múlva meleg csizmát kell felvenniük és a tévé elé kell ülniük. Inkább mindent megtesznek a természetes öregedési folyamat megállítása vagy legalább lassítása érdekében. A legjobb megoldás az, hogy egy fiatalabb nőt "pakol be". Egy ilyen fiatal hölgynek még van elég energiája, és tudja élvezni az életét. Ez kirántja az öreget a sztereotípiából, és életében másodszor élvezi a "fiatalságát".

Be akarják bizonyítani a körülöttük lévőknek, hogy még mindig vonzóak

Nem csak a nők akarnak mindig csinosak és vonzóak lenni a környezeted számára. Néhány férfi pontosan így van ezzel. Hogyan tudják a legjobban bebizonyítani az ismerőseiknek, hogy még mindig nem a régi vashoz tartoznak? Úgy, hogy nem találkozunk a időseknek szóló társkereső oldalon, hanem szerzel egy fiatalabb partnert .< /p>

Több gyereket szeretnének szülni

Néhány férfi idős korban elérte azt a szakaszt, amikor több gyermeket szeretnének. Mivel a velük egykorú partnerek már nem tudják megadni őket, fiatal nőkkel kezdenek randevúzni. Általában még mindig van elég erejük, kedvük és vágyuk, hogy saját gyereket szüljenek. Az idősebb férfiak nagyon jól tudják, hogy a fiatal hölgyeknek biztosítaniuk kell magukat és gyermeküket, és hajlandóak elfogadni egy idősebb partnert. Ezt tudják nekik ajánlani. Ha mindezeknél legalább egy kicsit világosabbnak tűnnek, nem lesz gondjuk fiatal nőt találniuk.

Jó szexet szeretnének élni

Néhány férfi idősebb korában úgy érzi, hogy indul az utolsó vonatuk . Kell, hogy legyen mellettük egy gyönyörű fiatal nő. Mindenekelőtt a jó szexet is szeretnék élvezni. Általános szabály, hogy az idősebb nők már nincsenek olyan jó fizikai állapotban, mint a fiatal nők. Emiatt a lányok melegebb és jobb szexet tudnak ajánlani idősebb partnereiknek, mint hosszú távú partnereik.

Fel akarják növelni önbizalmukat.

Néhány férfinak egyszerűen nincs önbizalma. Kiegészítésének legjobb módja egy fiatal, vonzó partner keresése. Minden társuk irigyelni fogja őket, és ezért minden körülöttük drágulni fognak.


Hasonló cikkek

Mindennapi életében gyakrabban találkozik hisztériával? Az összes nőtársa viselkedett időnként hisztérikusan? Vagy csak túl érzékenyek voltak? Mindenkiben van valami, ami néha az őrületbe kergeti. Tudod, mik a leggyakoribb okai annak, hogy a nők hisztisek?

Talált már olyan helyzetbe, hogy partnerének csípője van? És nem akármilyen? Alapvetően két életet él? Akkor úgynevezett párhuzamos kapcsolatban élsz. A párhuzamos kapcsolat nem klasszikus hűtlenség, sőt annyira el is tér tőle, hogy saját nevet kapott. Vannak, akik egyszerre két partnerrel élnek, sőt két családjuk is van. Gyanítja vagy biztosan tudja, hogy ilyesmiben találta magát? Tanácsot adunk a helyzet megoldásához.

Úgy érzi, hogy egyáltalán nem boldogul? Hogy viszel magaddal valamit a múltból, ami akadályoz a mozgásban? Próbálj meg egyszer s mindenkorra megszabadulni aggodalmaidtól és sérelmeidtől. Szabaduljon meg a múlttól, és lépjen egy új és sokkal jobb jövő felé!

Ma már kevesen foglalkoznak vénlányokkal és öreglegényekkel. A mai idő más. Szinglinek lenni már nem olyan szégyen, mint régen. Sokan még egyedülálló életet is keresnek. Akkor miért szaporodnak manapság az úgynevezett „magányosok”?

Ideális esetben 5 emberre van szükségünk az életünkben. Mindkét szülő, legjobb barát, életszeretet és lelki társ. A legtöbben azt hiszik, hogy az utolsó kettő csak egy személy. De ennek nem kell így lennie! És a kapcsolatod mindkét esetben ugyanolyan csodálatos lesz. Meg tudod mondani, hogy van-e lelki társad a kedvesedben, vagy még mindig meg kell találnod ezt a személyt? Gyere és nézd meg, hogyan tudod megmondani.

Azt hitted, hogy a párod mindent elmond? Ha igen, akkor tévedsz. A nők beszédesek lehetnek, de vannak dolgok, amelyekről nem akarnak beszélni a férfiukkal. Mik azok?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.