Honnan tudhatod, hogy túl féltékeny vagy?

Az interneten rengeteg cikket találhat féltékeny emberekről. Nemcsak azt tanulod meg, hogyan ismerd fel a féltékeny embert, mit mondj, hogy megnyugtasd, minek ne add fel soha. De mi van, ha te vagy az, aki féltékeny? Egészséges ez a féltékenység, vagy túlzásba viszed a féltékenységet? Tudjuk, hogyan ismerjük fel! Nézze meg, mikor viszi túlzásba a féltékenységet.

Mindig ellenőrzi a szerelmét

Hazaérkezés után partnerének be kell jelentenie, hol volt, mit ott csinálták és ki volt még ott velük. Ha önként csinálja, az rendben van. De ha követeled, és nem hagyod nyugodni, amíg nem kap választ minden zaklatott kérdésedre, akkor inkább figyelsz, mint szerető.

Gyanús vagy

Elég, hogy a másik jelentőséged szokatlanul jó hangulatban jött haza, vagy kicsit késett hazafelé, és már a tetőn ég a tűz? Végül is valami jó hangulatot keltett, nem? Csak egy dologra gondolhatsz. Biztosan megcsal! Álj meg és gondolkozz. Lehet, hogy bókot kapott a munkahelyén, vagy egyszerűen gyönyörű nap volt. Ne ítélj meg mindent ennyire negatívan. Ne gyanakodj a szerelmedre. Feleslegesen tönkreteszel egy gyönyörű kapcsolatot.

Nem titkolsz

Nem bánod, ha bezárkózik a fürdőszobába, vagy ha a telefonja le van zárva? Számodra egy párnak lenni azt jelenti, hogy nincsenek titkaid, még abban a fürdőszobában sem. De mindenkinek szüksége van a saját térre. Szeresd jobban magad, őrizd meg saját elméd (és telefonod) magánéletét.

Kémkedsz

Azok a kérdések, hogy hol volt és mit csinált ott még válaszolni kell. De ha már rendszeresen átkutatod a másik közösségi oldalát, felhívod a barátaidat, megnézed, hogy tényleg velük van-e a szerelmed, vagy ne adj isten, megpróbálsz bejutni a számítógépébe, akkor kóros féltékenységgel állsz szemben. Ha a FB-on található fotók megtekintése után azon tűnődsz, hogy ki a második jobbról egy hétvégi közös fotón, akkor gondolj magadra.


Ne engedd a féltékenységet. vegye át!


Hasonló cikkek

Sok nő azt feltételezi, hogy a férfiak féltékenyek barátnőjük barátaira, hírességekre, akiket a lány csodál, vagy esetleg egy kollégájára, akivel állítólag mindig olyan jókat beszélget. Logikus érvelés. Meg fogunk lepni, de ezek az okok elég mélyen benne vannak a „versenytársak” listáján. Ki, vagy inkább mi okozza a legnagyobb ráncokat a homlokán?

Érdekel, hogy a férfiak mit szeretnek leginkább a nőkben, és mi vonzza őket? Elmondjuk a leglényegesebb dolgokat, amelyek mágnesként hatnak a férfiakra. Olvassa el a cikket, és használja fel saját előnyére.

Szakított a párjával? Nem tudja, hogyan lehet túllépni egy ilyen helyzeten? Tanácsot adunk, mit tegyen, hogy ne szenvedjen túl sokat.

Senki sem tudja felajánlani neked a női szív kulcsát. Amit azonban kínálunk, az az olyan dolgok listája, amelyek segítségével nagyon gyorsan közelebb kerülhet a szívéhez. Miről van szó?

Néhány dolgot egyszerűen nem közölnek. Miért? Mert ezek közül sok kettőtök intim együttélésére vonatkozik, és ezt az információt tartsd meg magadnak. Nem akarunk titeket a világ elleni összeesküvőkké alakítani. De tényleg, jobb, ha néhány részletet megtart magának. Melyikre gondolunk?

Mindennapi életében gyakrabban találkozik hisztériával? Az összes nőtársa viselkedett időnként hisztérikusan? Vagy csak túl érzékenyek voltak? Mindenkiben van valami, ami néha az őrületbe kergeti. Tudod, mik a leggyakoribb okai annak, hogy a nők hisztisek?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.