Férj vagy szerető? Kit válasszunk?

Egyrészt a férjeddel élsz, másrészt van egy szeretőd. Egyáltalán lehetséges, hogy mindkét férfi iránt érzelmeket táplálsz? Mi a teendő, ha úgy érzi, mindketten szeretitek egymást? Melyiket válassza?

A szerető nem szokatlan manapság

Az emberek nem tudnak monogám kapcsolatokban élni, és nagyon gyakran bedőlnek annak a vágynak, hogy megismerjenek valakit vagy valami újat. És ez nem áll távol az egyszeri hajlongástól ahhoz, hogy valaki mással is kapcsolatot alakítsunk ki, mint azzal, akinek megígérte, hogy élete végéig hűséges lesz.

Vannak nők, akik nem tapasztalnak boldog házasságot, és próbálja meg a lehető legkönnyebben megtalálni a kiutat egy ilyen rosszul működő kapcsolatból. A legtöbb nő számára pedig egy szerető vagy egy új partner a megoldás. Mindig könnyebb elmenni valakihez vagy valakivel, mint egy üres lakásba, amelyben egyedül kezdesz új életet.

Azoknak a nőknek, akik úgy gondolták, hogy jelenlegi párkapcsolatuk problémamentesen működik, lehetnek szeretőik. Nők, akiknek kapcsolata soha nem ment át komoly kapcsolati válságon. Nők, akiknek van otthon egy férfi, aki kéket hozna nekik az égből. Egy férfi, aki értékeli őket, aki el tudja látni a családját, aki gondoskodik a gyerekekről. Csak egy férfi, akivel könnyen el tudnák képzelni a következő együtt töltött éveket.

Azonban az a személy, akibe fülig szerelmesek, nem léphet be az életébe. Olyan személy, akivel hajlandóak napokig sms-ezni egymásnak, titokban beszélni telefonon, találkozni munka után és szenvedélyesen szeretkezni. Egy személy, akivel hajlandóak minden szabad pillanatot eltölteni.

De mi van most? Hogyan kell viselkedni? Melyik férfit válassza?

Mi van, ha szereti a férjét, és tudja, hogy nem akarja szétszedni a családot? Másrészt azt is tudod, hogy nem akarod elveszíteni a szeretődet, mert a szikra, ami köztetek ugrott, sokkal erősebb nálad?

Nem élhetsz túl sokáig egy ilyen szerelmi háromszögben. Különösen olyan helyzetben, amikor az új kapcsolat nem csak a szexről szól. Ha szerelmes vagy a szeretődbe, és ő is így érez irántad, a helyzet még bonyolultabb. Tudod, hogy a férjed elhagyása fájni fog. Ugyanezeket az érzéseket fogod átélni, de azokban a pillanatokban is, amikor elbúcsúzol a szeretődtől.

Hogyan lehet kilábalni egy ilyen kilátástalan helyzetből?

Döntened kell . Mérlegelned kell mindkét kapcsolatod előnyeit és hátrányait. Fel kell ismernie, hogy a szenvedély és az izgalom, amelyet most a szeretőjével él át, az évek során bizonyosan elhalványult a házasságából. És ez egy teljesen normális állapot. Tehát nem lehet összehasonlítani egy hosszú távú házasságot egy rövid távú szerelemmel. Azt viszont vedd figyelembe, hogy határozottan vonzódsz a férjedhez. Rengeteg jó időszakot élt át, vannak közös családi kötelékeid, barátaid és talán gyermekeid is. Megbecsülöd őt azért, amit érted tett. Sajnálod, hogy kilépsz egy ilyen kapcsolatból, és eldobod az összes együtt töltött évet. De másrészt el sem tudod képzelni, hogy soha többé nem látod a szeretődet. Vonz az izgalom, a szenvedély, a vágy, ami ezzel a kapcsolattal jár. Pont az, ami valószínűleg most hiányzik otthonról. Mindkettő nagyon szép, mindkettőt nehéz feladni. Mert mindkettőt szereted. Mindegyikük azonban más-más módon. A szerelemnek számos formája van, és ez a helyzet ezt bizonyítja.

A szíved vagy az eszed követed?

Ez rajtad múlik. Tehát gondolja át, mit vár el a partnerétől. Milyennek kell lennie a kapcsolatodnak, mi tesz boldoggá és elégedetté. Válaszolj arra, hogy ez többet jelent-e számodra, szenvedélyt vagy bizonyosságot, és mi lesz a prioritásod a jövőben. Lehet, hogy az elme jelenlegi rajongása nem felel meg annak, ahogyan az életet x év múlva képzeled el. Próbáljon meg minden olyan kérdésre válaszolni, amely ezzel a döntéssel kapcsolatban felmerül. Tudja meg, melyik férfival van erősebb érzelmi köteléke, majd helyezze ezt előtérbe.


Hasonló cikkek

Minden hosszú távú kapcsolat időnként nehéz időszakokon megy keresztül. Hiszen semmi sem mindig rózsás, szép és romantikus. Egy ilyen kapcsolat megváltoztatja Önt és partnerét. Aki ettől fél, az megszökik a kapcsolatból. Tehát hogyan teheted meg, hogy születőben lévő szerelmed örökre (vagy legalábbis hosszú távra) szép maradjon? Olvassa el néhány meglepő dolgot, amelyeket senki sem mond el előre.

Az elmúlt másfél évben sokan próbálkoztak távkapcsolatokkal. Akár ezek valamelyikében vagy, akár csak a karantén idején találkoztál, kérdezd meg magadtól, hogy a kapcsolatod kibír-e a távolságot!

Egész napját a munkahelyén tölti? Pároddal csak este van egy kis időd? Hozd ki a legtöbbet ezekből a rövid pillanatokból. Ezután egész nap várjátok egymást.

A megjelenésére vagy személyiségére összpontosító bók minden nő szívét melengeti. A partnereknek rendszeresen meg kell dicsérniük barátnőiket. A nők ilyenkor szeretve és elkényeztetve érzik magukat. Uraim, ha így bánnak a feleségükkel, akkor bizonyosan meg fog fizetni valami kedves módon. Kezdje a bókokkal ma, és semmiképpen ne fukarkodjon velük.

Legalább egyszer tapasztaltad. Egy komolyan szép nő ártatlanul mondta el neked, milyen nagyszerű barát vagy. De nem akarsz barátok lenni. Ha beleszerettél ebbe a nőbe, egy ilyen "vallomás" fájdalmat okozhat. De minden rossz valamire jó. Szóval hogyan lehet a legtöbbet kihozni egy nővel való barátságból?

Egy ideje együtt vagytok, és hirtelen az unalom jeleit érezte a kapcsolatában? Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, ez teljesen normális! Röviden: a másik fél "pusztán" jelenléte már nem elég számodra. A szerelem azt üzeni, hogy ideje elkezdeni aktívan létrehozni a közös értékeket. Hogyan kell csinálni? Tanácsot adunk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.