Szokások, amelyeket minden párnak tudnia kell

Semmi sem mentő meg, és ha sokáig bántja a kapcsolatát, a legnagyobb bocsánatkérés sem menti meg. De könnyen elkerülheti a mindennapi apró halálos találatokat. Hogyan? Alakítsák ki maguk között a következő szokásokat. Nem fogja megbánni!

Menjen ki rendszeresen a "nagyváros örvényébe"

Úgy gondolja, hogy már régen túl van ezen? Hogy már rég kinőttél a vad bulikból, a másnapos reggelekből, és az éjszaka közepén fuvart keresel? De mindenkinek szüksége van néha egy kis szünetre. Nem számít, hogy egy izgalmas éjszakáról az a gondolat, hogy kiüvölti a tüdejét egy metálkoncerten, vagy egy pokrócba gömbölyödve eszik gyorsételeket és szappanoperákat néz. Röviden: szakadjon le önmagáról, és "elégedjen" egy estével. Az, hogy mit fog tenni abban az időben, valóban rajtad múlik!

Ossza meg a háztartási szolgáltatásokat

Kikerüli a társasház folyosójának takarításának terveit, és általában „Rendben van” "hogy végül megtisztul"? Sajnálatos módon. A másik jelentőséged általában gondoskodik róla. És előbb-utóbb elfogy a türelem. Több kutatás is bebizonyította már, hogy azok a kapcsolatok, ahol a legtöbb felelősség csak az egyik partner vállán hever, gyakrabban végződnek kudarccal. Ha jelentős nézeteltérése van arról, hogy mi a rendezett és mi nem, akkor azt a kérdéses szolgáltatási tevékenység feljegyzésével oldja meg. Ha már van családod, vond be gyermekeidet is a szolgáltatásokba.

Ne légy szobatárs

Minél több a felelősséged, annál gyakrabban válsz párból szobatársak. Az ilyen párok a saját életüket élik, és csak egy franciaágyon osztoznak egy szobában. Nem fogja megbánni a közös kirándulásokat, hobbikat és a rendszeres randevúzásokat. Röviden: csináljatok valamit együtt, amit mindketten élveztek. És ahol csak magadra koncentrálsz, azaz gyerekek, munkával és mindennapi gondokkal kapcsolatos gondolatok nélkül.

Felmérd fel a kapcsolatodat

Mit tettél az elmúlt héten, hogy jobbá tedd magad. megért Miért voltál olyan mogorva, amikor a másik szerelemre csábított? Tegye bele a kommunikációba az olyan kérdéseket, mint például: „Mikor jutott arra a döntésre, hogy élete hátralévő részét velem akarja tölteni?” Olyan dolgokat fog megtudni, amelyek egy normális beszélgetés során nem jönnek elő. Sérelmek vagy megbántott érzések, vagy éppen ellenkezőleg, az égető szeretet és gyengédség érzése felszínre kerülnek, és dolgozhatsz velük.


Hasonló cikkek

Szereted a párodat, és ha szakítasz vele, az a legnagyobb rémálmod lenne? Kerülje el egy kapcsolat szükségtelen végét, ha követi azokat a jeleket, amelyek gyakran a kapcsolat végéhez vezetnek. Tanácsot adunk, hogy milyen jelek hirdetik egy kapcsolat végét, és hogyan kezeld őket.

Az időnkénti éles véleménycsere egyszerűen egy kapcsolat része. Jobb, ha időnként jól veszekedni, mint lábujjhegyen megkerülni a problémát, és hagyni, hogy az igazi megfulladást okozzon a kapcsolatban. Egy darabban vitatkozni még rosszabb. Hogyan lehet megakadályozni az örök vitákat és megőrizni a békét a kapcsolatban?

Nevetés, szomorúság, sírás, lép... Tudod? Ön is gyakori hangulatingadozást tapasztal? Egy ideig jókedvű vagy, élvezed az életet, a legteljesebb mértékben élvezed, és hirtelen úgy tűnik, mintha megszűnne, és ellazult hangulatát szomorúság, harag és rosszindulat váltja fel? Hogyan viselkedj úgy, hogy a hangulatod ne irányítson, és ne befolyásolja életed partnerként?

Az, ahogyan kezet fogsz, néha többet mond el a kapcsolatodról, mint a megjelenés, a hozzáállás vagy akár a szerelem! Részben valószínűleg azért, mert senki nem tulajdonít ekkora jelentőséget a kézfogásnak. Ennek köszönhetően természetesen viselkedünk, és így sajátos fogás fakad az érzéseink mélységéből. Szeretnéd tudni, hogy áll a kapcsolatod? Gyere és nézd meg.

Szeretné magasabb szintre emelni kapcsolatát, és elkezdeni együtt élni? Alig várjátok, hogy minden nap elaludjatok egymás karjában és együtt reggelizzetek? Te is várod, hogy amikor hazaérsz a munkából, szeretett embered karjai várjanak rád? Ennek ellenére az együttélés megzavarhatja a kapcsolatot. Mit kell még figyelembe vennie, mielőtt megtenné ezt a lépést?

Úgy tűnhet, hogy a pároddal való kapcsolat most tökéletes rendben van. De vigyázz, lehet, hogy nem minden úgy van, ahogy gondolod. Ne véts hibát. Ha a kapcsolatod a barátnőddel hosszú idő után hirtelen virágzásnak indult, akkor valami nincs rendben. A titokzatosan szép együttélésért gyakran a hűtlenség a felelős. Ne ragadjon el az elégedettségtől, és óvakodjon a partnere hűtlenségétől.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.