Szokások, amelyeket minden párnak tudnia kell

Semmi sem mentő meg, és ha sokáig bántja a kapcsolatát, a legnagyobb bocsánatkérés sem menti meg. De könnyen elkerülheti a mindennapi apró halálos találatokat. Hogyan? Alakítsák ki maguk között a következő szokásokat. Nem fogja megbánni!

Menjen ki rendszeresen a "nagyváros örvényébe"

Úgy gondolja, hogy már régen túl van ezen? Hogy már rég kinőttél a vad bulikból, a másnapos reggelekből, és az éjszaka közepén fuvart keresel? De mindenkinek szüksége van néha egy kis szünetre. Nem számít, hogy egy izgalmas éjszakáról az a gondolat, hogy kiüvölti a tüdejét egy metálkoncerten, vagy egy pokrócba gömbölyödve eszik gyorsételeket és szappanoperákat néz. Röviden: szakadjon le önmagáról, és "elégedjen" egy estével. Az, hogy mit fog tenni abban az időben, valóban rajtad múlik!

Ossza meg a háztartási szolgáltatásokat

Kikerüli a társasház folyosójának takarításának terveit, és általában „Rendben van” "hogy végül megtisztul"? Sajnálatos módon. A másik jelentőséged általában gondoskodik róla. És előbb-utóbb elfogy a türelem. Több kutatás is bebizonyította már, hogy azok a kapcsolatok, ahol a legtöbb felelősség csak az egyik partner vállán hever, gyakrabban végződnek kudarccal. Ha jelentős nézeteltérése van arról, hogy mi a rendezett és mi nem, akkor azt a kérdéses szolgáltatási tevékenység feljegyzésével oldja meg. Ha már van családod, vond be gyermekeidet is a szolgáltatásokba.

Ne légy szobatárs

Minél több a felelősséged, annál gyakrabban válsz párból szobatársak. Az ilyen párok a saját életüket élik, és csak egy franciaágyon osztoznak egy szobában. Nem fogja megbánni a közös kirándulásokat, hobbikat és a rendszeres randevúzásokat. Röviden: csináljatok valamit együtt, amit mindketten élveztek. És ahol csak magadra koncentrálsz, azaz gyerekek, munkával és mindennapi gondokkal kapcsolatos gondolatok nélkül.

Felmérd fel a kapcsolatodat

Mit tettél az elmúlt héten, hogy jobbá tedd magad. megért Miért voltál olyan mogorva, amikor a másik szerelemre csábított? Tegye bele a kommunikációba az olyan kérdéseket, mint például: „Mikor jutott arra a döntésre, hogy élete hátralévő részét velem akarja tölteni?” Olyan dolgokat fog megtudni, amelyek egy normális beszélgetés során nem jönnek elő. Sérelmek vagy megbántott érzések, vagy éppen ellenkezőleg, az égető szeretet és gyengédség érzése felszínre kerülnek, és dolgozhatsz velük.


Hasonló cikkek

Egy olyan személlyel élsz együtt, akit nagyon szeretsz, de nem biztos abban, hogy a kedvesed az, amilyennek lennie kellene? Honnan tudhatod, hogy egy olyan személlyel élsz együtt, aki igazán szeret téged, vagy egy önző személlyel élsz együtt?

Az igényeinek megfelelő lakás kiválasztása manapság általában nem jelent problémát. Valójában az egyetlen dolog, ami korlátozhat, az az anyagi helyzete. Sok pár azonban pontosan alábecsüli az ügy nem pénzügyi vonatkozásait. Nem számít, hogy csak az összeköltözésen gondolkodik, vagy évek óta együtt él. Jöjjön el és nézze meg velünk, hogy valójában mitől lesz egy otthon otthon.

Bizonyára ismered azt az érzést, amikor korlátlanul szereted a párodat, és bármit hajlandó vagy megtenni érte. Minden szabadidejét csak vele akarja tölteni. Együtt tervezitek a jövőt. Alapvetően minden a szerelmed körül forog. Másrészt viszont azt is érzed, hogy jobban szereted a párodat, mint ő téged. Hogyan néznek ki az ilyen egyenlőtlen kapcsolatok, és mennyi esélyük van a „túlélésre”?

Talán sajnos ezt már tudod. Kezdetben a házasságod olyan volt, mint valami tündérmese. Szerettétek egymást, együtt beszéltetek meg mindenről, együtt aludtatok el és ébredtetek. Most már gyakorlatilag csak reggelinél vagy este fogmosás közben látjátok egymást. Az a benyomásod, hogy csak egymás mellett éltek és nem együtt? Szeretnéd valahogy megmenteni a házasságodat, de nem tudod, hogy ez még lehetséges-e?

Bizonyára sokszor találkozik majd az elutasítással az életében. Ez nem csak egy kapcsolatban való elutasítás kell, hogy legyen, hanem a barátaiddal, családoddal, munkáddal vagy bármi mással kapcsolatos elutasítás is. De hogyan lehet megbirkózni egy váratlan elutasítással? Mit tehetsz, hogy ez a csalódás ne okozzon ellenszenvet a hasonló élményeknek? Hogyan lehet a legjobbat kihozni az elutasításból?

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian nagyon jól ismerik. Minden kapcsolat elején nagy szerelmet tapasztalsz. Minden tökéletesnek tűnik számodra. Azt hiszed, semmi sem fenyegetheti a szerelmedet. De aztán eljön az idő, amikor leveszed a rózsaszín szemüvegedet, és rájössz, hogy sok minden zavar a partnereddel kapcsolatban. És mi jön ezután? Partnerségi válság. Hogyan lehet megoldani? Küzdj a szerelmedért, vagy menj el és keresd máshol?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.