Tippek a romantikus pillanatokhoz

Több mint valószínű, hogy a szenvedély minden kapcsolatban előbb-utóbb elhalványul. Semmi sem tart örökké, és ez így van a szerelemmel is. Ha el akarod kerülni a partnerelidegenedést, és egészséges párkapcsolatra vágysz, akkor ebbe kell befektetned. Mit tehetsz tehát, hogy újra fellángoljon a szenvedély a kapcsolatodban, vagy ami még jobb, hogy soha ne engedd el?

Számos tippet találsz arra vonatkozóan, hogyan erősítheted meg kapcsolatodat, és hogyan élj át romantikával teli pillanatokat ugyanabban az időben. Az egyéni tippek azonban mindenkire másképp hatnak. A férfiak másképp látják a romantikát, a nők másképp. Vannak, akik szeretik a romantikát, mások utálják. Nézzük azonban meg együtt, mi az, ami általában minden párnál működik.

Otthoni romantika

Sokat írtak már arról, hogyan tölthetsz el egy romantikus estét a saját kényelmedben. saját otthon. Romantikus vacsora, akár étteremből rendeljük, akár otthon főzzük, illatos habbal, pezsgővel, eperrel teli fürdőkád, közös masszázs és azt követő szeretkezés, általában mindig és mindenkinek. A lényeg, hogy maximálisan élvezd ezt a romantikus rituálét, vagyis engedd el minden gondodat, és csak arra koncentrálj, amit átélsz ezen a "különleges estén". Nem csak Valentin napon kell gyakorolnod, vagy olyan napon, amikor közös évfordulótok van. Próbáld meg gyakrabban élvezni, mint korábban.

Romantikus wellness-üdülés

Ha otthon érezted a romantikát, és valami mást szeretnél megtapasztalni, menj egy romantikus wellness hétvégére valami szép szállodába. Egy ilyen ajándékkal biztosan nem csak párodnak, hanem magadnak is tetszeni fog. És ez a lényeg. A mindennapi stressz kipihenésére, a test és az elme ellazítására, valamint a csak önmaga számára megélt pillanatok élvezetére mindannyiunknak (párnak) néha szüksége van. Ki ne szeretne masszázzsal kényeztetni, gyógypakolást élvezni, pezsgőfürdőben, szaunában vagy gőzfürdőben lazítani? Főleg, ha az üdülés ára egy romantikus vacsorát és hűtött pezsgőt is tartalmaz?? Hidd el, ha akarod, biztosan nem riaszt el semmi ilyesmitől. Néhány hónapon belül biztosan talál időt egy hétvégére. Ha aggódik a pénzügyek miatt, higgye el, hogy az ilyen romantikus, két fős üdülések, masszázsok, eljárások és étkezések egész sorával együtt általában nagyon kedvező áron megtalálhatók a különböző akciós portálokon. Ha pedig attól tart, hogy nem tud elmenni egy ilyen hétvégére, mert kicsi gyerekei vannak, itt is van megoldás a nagymamák, nagypapák babázása formájában. A gyerekek két éjszakát biztosan kibírnak nélküled. Próbálj meg tehát egy időre lemondani minden gondról és felelősségről, és élvezz egy kis szabadságot és romantikát, ami biztosan vár rád egy ilyen hétvégén. Látni fogja, hogy egy ilyen romantikus tartózkodás mindenképpen előnyére válik a kapcsolatának.

Egy romantikus utazás

Ha nem aggódik az anyagi helyzet miatt, és szeret utazni, próbálja meglepni másrészt egy romantikus európai város meglátogatásával. Említésre méltó például Párizs, Róma, Velence, Amszterdam vagy Barcelona. Ha azon gondolkodik, hogy ajánlatot adjon párjának, akkor egy ilyen utazás a tökéletes alkalom. Tehát kombináld a kellemeset a "hasznossal". Meglátod, nem fogod megbánni! Nem kell egy ilyen romantikus élményre nekivágni pusztán a megkérésért, hanem azért is, hogy teljesen céltalanul megünnepeljük az ismerkedést, házassági évfordulót vagy csak úgy. Ha van rá lehetőséged, vásárolj egy párizsi utazást szerelmednek meglepetésként!

Egy erotikával teli este

Valaki romantikának tekinthet egy szexszel teli estét. A partnerkapcsolatok nem csak a kommunikációról szólnak. Az erotika is nagyon fontos a partnerek együttélése szempontjából. Tehát próbálja meg felpezsdíteni szerelmi életét egy erotikus eszközzel, csábító szexi fehérneművel, erotikus masszázzsal, új pozícióval vagy hellyel, ahol szeretkezik. Bármilyen változás ezen a területen, feldobhatja a kapcsolatot.

Egy kicsit más romantika

A romantika azonban nem csak az összebújásról vagy a szeretkezésről szól otthon vagy valahol egy szép szállodában. Az is lehet romantikus, ha meghívja párját egy esti városi sétára, romantikus moziba, közösen gyrost eszünk egy standnál vagy esetleg beülünk egy kicsit egy borospincébe. Nem annyira az a lényeg, hogy mit fogsz csinálni, hanem az, hogy szánj egy percet csak magadra. Ideje beszélni és megosztani, hogy mit érzel, mi tesz boldoggá, mi aggaszt. A kommunikáció az, ami nagyon fontos szerepet játszik egy kapcsolatban. Minőségi kommunikáció nélkül egyetlen partnerkapcsolat sem tarthat sokáig.

Romantikus meglepetés

Az is romantikusnak tekinthető, ha valami aprósággal megörvendezteti szerelmét. Például, ha szerelmes SMS-t küldesz neki a munkahelyeden. Ha általában nem ezt teszi, látni fogja, hogy egy ilyen szeretetnyilatkozat nagyon pozitív hatással lehet arra, hogy mi vár rád este otthon. Ha mosolyt szeretnél csalni másod arcára, készíts neki egy kis meglepetést. Mit szólnál egy virághoz vagy egy csokis pralinéhoz? Itt csak rajtad múlik, és hogy honnan ismered a szerelmedet. Minél jobb, annál megfelelőbb ajándékot ad kedvesének.
És hogyan képzeli el a romantikát?

Fotó forrása: vk.com


Hasonló cikkek

A nők általában perfekcionisták. Azt akarják, hogy a legjobbak legyenek az életben, és azt is, hogy a legjobban nézzenek ki. De ezt gyakran kivetítik párkapcsolataikba is. Mindannyian tudjuk, hogy senki sem tökéletes. Tehát több mint egyértelmű, hogy a nők is követnek el hibákat. Olvassa el az embereikkel elkövetett legnagyobb hibáikat.

Sokat írtak már a szerelemről. Az emberek valószínűleg mindig is szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De honnan tudod, hogy te is megtaláltad a szerelmet az életre? Tekintse meg a már meglévő öt jelet.

A férfiak köztudottan sokat fektetnek partnerük megjelenésébe. A nők ezzel szemben nagyobb jelentőséget tulajdonítanak partnerük jellemének, és ennek megfelelően választják meg szerelmüket. Találtál egy tökéletes arculatú férfit, akit minden barátod irigyel? Egy szép partner inkább előny vagy hátrány? Ítélje meg maga!

Az urak néha olyan titokzatosak, hogy sírni is tud az ember. Csendben vannak, nem csinálnak semmit, csak leolvasható a szemükből a jól ismert rosszallás. Vagy inkább bosszúság? Szeretnéd tudni, hogy a férfiakat mi vonzza a legjobban a másik felé? A cikkből megtudhatja.

A férfiak kétségtelenül szeretik a partnerüket. De néha a nők olyan dolgokat tesznek, amelyek kikapcsolják partnereiket. Tudja meg, mit. Segít elkerülni a kellemetlen helyzeteket.

Túlságosan szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni a szerelmedért? Ez egyrészt elismerésre méltó, másrészt jobb, ha visszavág. Megtörténhet veled, hogy a párod elszökik valaki máshoz, és neked csak a sírásra van szemed.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.