Fenntartani a szeretetteljes légkört a kapcsolatban

Feszült a kapcsolata? Nagyon kevés elég ahhoz, hogy vitát keltsen? Vagy éppen ellenkezőleg, nagyon elégedett vagy vele? A kapcsolatban uralkodó légkör jelentős hatással van arra, hogy összességében mennyire elégedett. Vannak, akik jól viselik az állandó feszültséget, de a legtöbben inkább szerető és támogató környezetben élnénk. Hogyan lehet elérni? Olvass, és tudd meg!

Hozzon létre egy biztonságos teret

Az ideális kapcsolat az, ahol nem félsz bármilyen gondolatot vagy véleményt kifejezni. Még ha a másik személy nem is ért egyet veled, nem kezd azonnal kiakadni, vagy elmondani, mennyire tévedsz. Bármit is mond, az biztonságos.

Hogyan lehet ezt elérni? Azokban az esetekben, amikor úgymond kritizálni akarod párodat valamiért, ne vedd ki belőle minden előkészület nélkül. Ha a semmiből indulsz ki, akkor ezt csak úgy éred el, ha a megfelelőd védekezésbe helyezed. És nem fogsz megoldani semmit. Továbbá ne válaszolj azonnal haraggal, megvetéssel a megjegyzéseikre vagy véleményükre, vagy ne kiáltsd fel, hogy nem hajlandó foglalkozni ezzel, és nem törődsz vele, majd távozz. Ha időre van szüksége, először hallgassa meg, ami a kedvese eszébe jut, majd kérjen egy pillanatot a gondolkodásra.

Problémák megoldása

A szeretetteljes légkör napról napra épül és tart fenn. Soha ne utasíts el igazán fontos dolgokat, mondván, hogy később megoldod őket. Nem te oldod meg, tehát az emberi faj csak működik. Egyszer tényleg nem történik semmi, de ha megszokja ezt a megközelítést, folyamatosan háttérbe szorítja a kellemetlen dolgokat. Aztán egy nap annyi apróság lesz, amit nem tudnak visszatartani, és egyszerre lecsapnak rád.

Válassz pozitív világnézetet

< p> Ritkán értékeljük eléggé a jó dolgokat, és ez hihetetlen kár. Azonban a jó dolgok azok, amelyek jó kapcsolatokat teremtenek… és úgy emlékezünk rájuk, mint a rosszra. Értékeld partneredet az apróságokért, akármilyen kicsinek is tűnnek. Dicsérjétek meg kedvesét olyasmiért, amit már automatikusan csinálnak, de te csak szereted! Meglátod, mennyire lesz boldog vagy boldog. Dicsérjétek meg őket a pozitív dolgokért.

A problémák gyakran jobban előjönnek, és ha csak foglalkozol velük, végül az a benyomás fog uralkodni, hogy a kapcsolat nem jó. És ez szégyen, nem gondolod? Koncentrálj arra, amit szeretsz párodban. Mit szeretsz a kapcsolatodban? Mivel örültél ma a munkahelyeden? És mutasd meg rendesen.

Emlékezz a jó dolgokra, oldd meg a rosszat

Vigyázz a szeretteidre. hogy voltál ma Ha edzőterembe mennek, dicsérd meg őket, hogy látják az eredményeket, és hogy mennyire tetszik nekik. Csinálj valami szépet a másiknak. Miért? Mert ez egy gyönyörű nap, mert csütörtökön találkoztál egyszer, mert csak úgy van kedved. Nem számít, hogy százszorszépet szedtek az út mellett, vagy fokozottan vigyáztok a vacsorára.

Legyetek egymáshoz alkalmazkodóak, ne vessétek el egymás problémáit azzal, hogy most nektek kell megoldani a fontosabbak, vagy inkább a saját. Beszélgessetek együtt.


Hasonló cikkek

A partnere ideges volt mostanában? Vagy a kedves srác a bárban bizonytalannak találja? Talán a négy legnagyobb férfifélelem egyike nyilvánul meg benne. De mivel ezt soha nem fogja beismerni, még saját magának sem, aligha tudsz rajta segíteni. Tehát nézze meg, mi tartozik a férfiak legnagyobb belső madárijesztői közé.

A keveredés egyszerűen azt jelenti, hogy hivatalosan egyedülálló vagy, de egyedül élsz. Hasonló az élet, mint a szinglik, azzal a különbséggel, hogy az egyedülállók nem is gondolnak a házasságra. Szereted a párodat, és meg akarsz házasodni, de félsz a hagyományos otthoni élet gondolatától? Csak egy taposott lányra vagy a munkában kimerült srácra gondolsz? Akkor próbálj meg elegyedni!

Gondja van azzal, hogy párjának (férjének) barátnői vannak? Mi van ezzel? Elviselni, elviselni vagy megtiltani? Nem csak azon múlik minden, hogy mennyire bízol a párodban, hanem azon is, hogyan bízol magadban. Nézzük meg ezt a kérdést részletesebben.

Egy kapcsolat elején minden tökéletesnek tűnik. Idővel kiderül, hogy ez nem biztos, hogy így van. Hogyan lehet mihamarabb kideríteni? Mire kell figyelni egy kapcsolatban? Olvassa el.

Minden bizonnyal számos elhagyott, ötvenes év körüli nőt talál a közvetlen közelében. Miért hagyják el a férfiak a feleségüket annyi együtt töltött év után? Miért hagyják el a feleségüket tíz-húsz évvel fiatalabb nőkért?

A nők gyakran ingerlékenyek, állandóan változtatják a hangulatot és mindent túlreagálnak? A hisztéria már régen kikerült az orvosi könyvekből, mint betegség. Ennek ellenére sok nőt hisztérikusnak bélyegeznek. De mi történik, ha egy "hisztériás roham" hatalmába kerít egy srácot?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.