Fenntartani a szeretetteljes légkört a kapcsolatban

Feszült a kapcsolata? Nagyon kevés elég ahhoz, hogy vitát keltsen? Vagy éppen ellenkezőleg, nagyon elégedett vagy vele? A kapcsolatban uralkodó légkör jelentős hatással van arra, hogy összességében mennyire elégedett. Vannak, akik jól viselik az állandó feszültséget, de a legtöbben inkább szerető és támogató környezetben élnénk. Hogyan lehet elérni? Olvass, és tudd meg!

Hozzon létre egy biztonságos teret

Az ideális kapcsolat az, ahol nem félsz bármilyen gondolatot vagy véleményt kifejezni. Még ha a másik személy nem is ért egyet veled, nem kezd azonnal kiakadni, vagy elmondani, mennyire tévedsz. Bármit is mond, az biztonságos.

Hogyan lehet ezt elérni? Azokban az esetekben, amikor úgymond kritizálni akarod párodat valamiért, ne vedd ki belőle minden előkészület nélkül. Ha a semmiből indulsz ki, akkor ezt csak úgy éred el, ha a megfelelőd védekezésbe helyezed. És nem fogsz megoldani semmit. Továbbá ne válaszolj azonnal haraggal, megvetéssel a megjegyzéseikre vagy véleményükre, vagy ne kiáltsd fel, hogy nem hajlandó foglalkozni ezzel, és nem törődsz vele, majd távozz. Ha időre van szüksége, először hallgassa meg, ami a kedvese eszébe jut, majd kérjen egy pillanatot a gondolkodásra.

Problémák megoldása

A szeretetteljes légkör napról napra épül és tart fenn. Soha ne utasíts el igazán fontos dolgokat, mondván, hogy később megoldod őket. Nem te oldod meg, tehát az emberi faj csak működik. Egyszer tényleg nem történik semmi, de ha megszokja ezt a megközelítést, folyamatosan háttérbe szorítja a kellemetlen dolgokat. Aztán egy nap annyi apróság lesz, amit nem tudnak visszatartani, és egyszerre lecsapnak rád.

Válassz pozitív világnézetet

< p> Ritkán értékeljük eléggé a jó dolgokat, és ez hihetetlen kár. Azonban a jó dolgok azok, amelyek jó kapcsolatokat teremtenek… és úgy emlékezünk rájuk, mint a rosszra. Értékeld partneredet az apróságokért, akármilyen kicsinek is tűnnek. Dicsérjétek meg kedvesét olyasmiért, amit már automatikusan csinálnak, de te csak szereted! Meglátod, mennyire lesz boldog vagy boldog. Dicsérjétek meg őket a pozitív dolgokért.

A problémák gyakran jobban előjönnek, és ha csak foglalkozol velük, végül az a benyomás fog uralkodni, hogy a kapcsolat nem jó. És ez szégyen, nem gondolod? Koncentrálj arra, amit szeretsz párodban. Mit szeretsz a kapcsolatodban? Mivel örültél ma a munkahelyeden? És mutasd meg rendesen.

Emlékezz a jó dolgokra, oldd meg a rosszat

Vigyázz a szeretteidre. hogy voltál ma Ha edzőterembe mennek, dicsérd meg őket, hogy látják az eredményeket, és hogy mennyire tetszik nekik. Csinálj valami szépet a másiknak. Miért? Mert ez egy gyönyörű nap, mert csütörtökön találkoztál egyszer, mert csak úgy van kedved. Nem számít, hogy százszorszépet szedtek az út mellett, vagy fokozottan vigyáztok a vacsorára.

Legyetek egymáshoz alkalmazkodóak, ne vessétek el egymás problémáit azzal, hogy most nektek kell megoldani a fontosabbak, vagy inkább a saját. Beszélgessetek együtt.


Hasonló cikkek

Egy életre szóló társat keresel? Szerinted mi legyen? Milyen tulajdonságoknak kell érvényesülniük benne? Vonzó, karakter vagy inkább anyagilag mennyire biztonságos? És mi a helyzet a nőkkel? Inkább az a nyer, amilyenek belülről, hogy intelligensek, társaságkedvelőek, vagy hogy néznek ki? Tehát általában hogyan választjuk meg partnereinket?

Ha a férfiak nem elégedettek egy kapcsolatban, akkor szakítanak. Soha nem csinálják ok nélkül. Néha egyetlen ok is elég. De általában több van belőlük egyszerre. Érdekel, melyek a szakítás leggyakoribb okai?

Cholerik szinte bármit tud keverni. De a legtoleránsabb és legszelídebb partnert is ki lehet provokálni egy mondattal. Akár nő, akár férfi, soha ne mondd ezt a kedvesednek. Vagyis ha nem tudatosan keresel érvet.

Az urak néha olyan titokzatosak, hogy sírni is tud az ember. Csendben vannak, nem csinálnak semmit, csak leolvasható a szemükből a jól ismert rosszallás. Vagy inkább bosszúság? Szeretnéd tudni, hogy a férfiakat mi vonzza a legjobban a másik felé? A cikkből megtudhatja.

A pszichológusok gyakran találkoznak olyan emberekkel, akiknek ki kell gyógyulniuk a megromlott házasságból. A párkapcsolati tanácsadók akkor látják mindkét partnert, amikor még próbálják megmenteni kapcsolatukat. De a válási ügyvédek már hallják a válás okait. Együtt összeszedték a házasság felbomlásának leggyakoribb okait. Felismeri magát valamelyikben?

Egy nő szívébe belelátni néha elég nagy kihívás. Hiszen a nők csak arról beszélnek, amiről beszélni akarnak. Szeretnéd végre tudni, hogy a nők mit találnak szexinek a férfiakban? Olvass, és megtudod!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.