Fenntartani a szeretetteljes légkört a kapcsolatban

Feszült a kapcsolata? Nagyon kevés elég ahhoz, hogy vitát keltsen? Vagy éppen ellenkezőleg, nagyon elégedett vagy vele? A kapcsolatban uralkodó légkör jelentős hatással van arra, hogy összességében mennyire elégedett. Vannak, akik jól viselik az állandó feszültséget, de a legtöbben inkább szerető és támogató környezetben élnénk. Hogyan lehet elérni? Olvass, és tudd meg!

Hozzon létre egy biztonságos teret

Az ideális kapcsolat az, ahol nem félsz bármilyen gondolatot vagy véleményt kifejezni. Még ha a másik személy nem is ért egyet veled, nem kezd azonnal kiakadni, vagy elmondani, mennyire tévedsz. Bármit is mond, az biztonságos.

Hogyan lehet ezt elérni? Azokban az esetekben, amikor úgymond kritizálni akarod párodat valamiért, ne vedd ki belőle minden előkészület nélkül. Ha a semmiből indulsz ki, akkor ezt csak úgy éred el, ha a megfelelőd védekezésbe helyezed. És nem fogsz megoldani semmit. Továbbá ne válaszolj azonnal haraggal, megvetéssel a megjegyzéseikre vagy véleményükre, vagy ne kiáltsd fel, hogy nem hajlandó foglalkozni ezzel, és nem törődsz vele, majd távozz. Ha időre van szüksége, először hallgassa meg, ami a kedvese eszébe jut, majd kérjen egy pillanatot a gondolkodásra.

Problémák megoldása

A szeretetteljes légkör napról napra épül és tart fenn. Soha ne utasíts el igazán fontos dolgokat, mondván, hogy később megoldod őket. Nem te oldod meg, tehát az emberi faj csak működik. Egyszer tényleg nem történik semmi, de ha megszokja ezt a megközelítést, folyamatosan háttérbe szorítja a kellemetlen dolgokat. Aztán egy nap annyi apróság lesz, amit nem tudnak visszatartani, és egyszerre lecsapnak rád.

Válassz pozitív világnézetet

< p> Ritkán értékeljük eléggé a jó dolgokat, és ez hihetetlen kár. Azonban a jó dolgok azok, amelyek jó kapcsolatokat teremtenek… és úgy emlékezünk rájuk, mint a rosszra. Értékeld partneredet az apróságokért, akármilyen kicsinek is tűnnek. Dicsérjétek meg kedvesét olyasmiért, amit már automatikusan csinálnak, de te csak szereted! Meglátod, mennyire lesz boldog vagy boldog. Dicsérjétek meg őket a pozitív dolgokért.

A problémák gyakran jobban előjönnek, és ha csak foglalkozol velük, végül az a benyomás fog uralkodni, hogy a kapcsolat nem jó. És ez szégyen, nem gondolod? Koncentrálj arra, amit szeretsz párodban. Mit szeretsz a kapcsolatodban? Mivel örültél ma a munkahelyeden? És mutasd meg rendesen.

Emlékezz a jó dolgokra, oldd meg a rosszat

Vigyázz a szeretteidre. hogy voltál ma Ha edzőterembe mennek, dicsérd meg őket, hogy látják az eredményeket, és hogy mennyire tetszik nekik. Csinálj valami szépet a másiknak. Miért? Mert ez egy gyönyörű nap, mert csütörtökön találkoztál egyszer, mert csak úgy van kedved. Nem számít, hogy százszorszépet szedtek az út mellett, vagy fokozottan vigyáztok a vacsorára.

Legyetek egymáshoz alkalmazkodóak, ne vessétek el egymás problémáit azzal, hogy most nektek kell megoldani a fontosabbak, vagy inkább a saját. Beszélgessetek együtt.


Hasonló cikkek

Vágyod arra, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen, és hogy tökéletesen élvezd a pároddal? Nem akarsz vitatkozni, megoldani semmilyen felesleges problémát, vagy bármit, ami veszélyeztetheti a kapcsolatodat? Ezután rendszeresen gondoskodnia kell a párkapcsolatáról. Csak így kerülheti el a potenciális válságot, amely előbb-utóbb minden kapcsolatot elér. Próbálj meg ihletet meríteni tippjeinkből, talán újra fellendül a kapcsolatod!

A férfiak hűtlensége gyakorlatilag általános. De a nők is lehetnek hűtlenek. És azt is, hogy azok. Érdekelne, hogy van-e otthon ilyen partner?

Sokan úgy érzik, hogy újra és újra ugyanazt a partnert választják. Vagyis a rosszat. Gondolod, hogy bármi is legyen, mindig ugyanazzal az embertípussal fogsz végezni? Talán az a hibás, ahogy szakítottál az első partnereddel. Olvassa el, hogyan befolyásolhatja negatívan egy szakítás a jövőjét.

Kültéri vagy beltéri randevúzási tippeket keres? Hogy sokkal nehezebb, amikor minden zárva van, és nem tudsz úgy randizni, mint régen? Mutatunk néhány randevúzási ötletet, amelyeknek biztosan tetszeni fog.

Közeleg a karácsony. Azon gondolkozol, hogy mit ajándékozz másodnak a fa alá? Kezdj el először azokon az ajándékokon gondolkodni, amelyek biztosan nem tetszenek neki. Cikkünkben ihletet is kaphat.

Sokat írtak már a szerelemről. Az emberek valószínűleg mindig is szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De honnan tudod, hogy te is megtaláltad a szerelmet az életre? Tekintse meg a már meglévő öt jelet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.