Fenntartani a szeretetteljes légkört a kapcsolatban

Feszült a kapcsolata? Nagyon kevés elég ahhoz, hogy vitát keltsen? Vagy éppen ellenkezőleg, nagyon elégedett vagy vele? A kapcsolatban uralkodó légkör jelentős hatással van arra, hogy összességében mennyire elégedett. Vannak, akik jól viselik az állandó feszültséget, de a legtöbben inkább szerető és támogató környezetben élnénk. Hogyan lehet elérni? Olvass, és tudd meg!

Hozzon létre egy biztonságos teret

Az ideális kapcsolat az, ahol nem félsz bármilyen gondolatot vagy véleményt kifejezni. Még ha a másik személy nem is ért egyet veled, nem kezd azonnal kiakadni, vagy elmondani, mennyire tévedsz. Bármit is mond, az biztonságos.

Hogyan lehet ezt elérni? Azokban az esetekben, amikor úgymond kritizálni akarod párodat valamiért, ne vedd ki belőle minden előkészület nélkül. Ha a semmiből indulsz ki, akkor ezt csak úgy éred el, ha a megfelelőd védekezésbe helyezed. És nem fogsz megoldani semmit. Továbbá ne válaszolj azonnal haraggal, megvetéssel a megjegyzéseikre vagy véleményükre, vagy ne kiáltsd fel, hogy nem hajlandó foglalkozni ezzel, és nem törődsz vele, majd távozz. Ha időre van szüksége, először hallgassa meg, ami a kedvese eszébe jut, majd kérjen egy pillanatot a gondolkodásra.

Problémák megoldása

A szeretetteljes légkör napról napra épül és tart fenn. Soha ne utasíts el igazán fontos dolgokat, mondván, hogy később megoldod őket. Nem te oldod meg, tehát az emberi faj csak működik. Egyszer tényleg nem történik semmi, de ha megszokja ezt a megközelítést, folyamatosan háttérbe szorítja a kellemetlen dolgokat. Aztán egy nap annyi apróság lesz, amit nem tudnak visszatartani, és egyszerre lecsapnak rád.

Válassz pozitív világnézetet

< p> Ritkán értékeljük eléggé a jó dolgokat, és ez hihetetlen kár. Azonban a jó dolgok azok, amelyek jó kapcsolatokat teremtenek… és úgy emlékezünk rájuk, mint a rosszra. Értékeld partneredet az apróságokért, akármilyen kicsinek is tűnnek. Dicsérjétek meg kedvesét olyasmiért, amit már automatikusan csinálnak, de te csak szereted! Meglátod, mennyire lesz boldog vagy boldog. Dicsérjétek meg őket a pozitív dolgokért.

A problémák gyakran jobban előjönnek, és ha csak foglalkozol velük, végül az a benyomás fog uralkodni, hogy a kapcsolat nem jó. És ez szégyen, nem gondolod? Koncentrálj arra, amit szeretsz párodban. Mit szeretsz a kapcsolatodban? Mivel örültél ma a munkahelyeden? És mutasd meg rendesen.

Emlékezz a jó dolgokra, oldd meg a rosszat

Vigyázz a szeretteidre. hogy voltál ma Ha edzőterembe mennek, dicsérd meg őket, hogy látják az eredményeket, és hogy mennyire tetszik nekik. Csinálj valami szépet a másiknak. Miért? Mert ez egy gyönyörű nap, mert csütörtökön találkoztál egyszer, mert csak úgy van kedved. Nem számít, hogy százszorszépet szedtek az út mellett, vagy fokozottan vigyáztok a vacsorára.

Legyetek egymáshoz alkalmazkodóak, ne vessétek el egymás problémáit azzal, hogy most nektek kell megoldani a fontosabbak, vagy inkább a saját. Beszélgessetek együtt.


Hasonló cikkek

Te magad is tudod. Nem a részeg beszéd idegesít a legjobban kedvesedben, és nem is az, hogy újra elfelejti a közös évfordulót. A legjobban a mindennapi dolgok idegesítenek, mint az ágy alatti zokni, egy mosatlan bögre a reggeliből, vagy az, hogy a párod nem csattan be az autó hátsó ülésén. Miért van ez így, és hogyan lehet kilépni belőle?

Minden partnerség bizonyosan átment valamilyen válságon. Egyes kapcsolatokban azonban napirenden vannak a viták, válságok, máshol viszont csak ritka a vita. Általában minden pár más-más gonddal foglalkozik. Egyes problémák azonban gyakrabban jelennek meg a kapcsolatokban, mint mások. Mit tekintenek tehát a viták leggyakoribb kiváltóinak egy kapcsolatban?

Az olyan dolgok esetében, mint például a hatodik emeletről való lezuhanás, egyértelmű számunkra, hogy a valóságban a hős nem élné túl. De vannak tények, amelyeket a filmek megtanítottak természetesnek venni, pedig a valóságban szinte lehetetlen megvalósítani. Mit várnak el gyakran a férfiak a nőktől, de nincs esélyük teljesíteni?

Találkoztok, randevúztok, próbálkoztok. Még néhány szinte tökéletes hasonmással is találkoztál. De mindig hiányzott valami. A szikra, a szenvedély…. Vagy egyszerűen ez az egy tökéletlenség túl nagy volt ahhoz, hogy elfogadd. Mi a baj, hogy már nem tudsz szerelmes lenni? A cikkből megtudhatja.

Sokat írtak már a szerelemről. Az emberek valószínűleg mindig is szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De honnan tudod, hogy te is megtaláltad a szerelmet az életre? Tekintse meg a már meglévő öt jelet.

Szerettél egy bizonyos nőbe, de nem tudod, hogyan szerezd meg? Van néhány tanácsunk, amely szerint szinte mindenkinek a nyakába kell ugrania.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.