Fenntartani a szeretetteljes légkört a kapcsolatban

Feszült a kapcsolata? Nagyon kevés elég ahhoz, hogy vitát keltsen? Vagy éppen ellenkezőleg, nagyon elégedett vagy vele? A kapcsolatban uralkodó légkör jelentős hatással van arra, hogy összességében mennyire elégedett. Vannak, akik jól viselik az állandó feszültséget, de a legtöbben inkább szerető és támogató környezetben élnénk. Hogyan lehet elérni? Olvass, és tudd meg!

Hozzon létre egy biztonságos teret

Az ideális kapcsolat az, ahol nem félsz bármilyen gondolatot vagy véleményt kifejezni. Még ha a másik személy nem is ért egyet veled, nem kezd azonnal kiakadni, vagy elmondani, mennyire tévedsz. Bármit is mond, az biztonságos.

Hogyan lehet ezt elérni? Azokban az esetekben, amikor úgymond kritizálni akarod párodat valamiért, ne vedd ki belőle minden előkészület nélkül. Ha a semmiből indulsz ki, akkor ezt csak úgy éred el, ha a megfelelőd védekezésbe helyezed. És nem fogsz megoldani semmit. Továbbá ne válaszolj azonnal haraggal, megvetéssel a megjegyzéseikre vagy véleményükre, vagy ne kiáltsd fel, hogy nem hajlandó foglalkozni ezzel, és nem törődsz vele, majd távozz. Ha időre van szüksége, először hallgassa meg, ami a kedvese eszébe jut, majd kérjen egy pillanatot a gondolkodásra.

Problémák megoldása

A szeretetteljes légkör napról napra épül és tart fenn. Soha ne utasíts el igazán fontos dolgokat, mondván, hogy később megoldod őket. Nem te oldod meg, tehát az emberi faj csak működik. Egyszer tényleg nem történik semmi, de ha megszokja ezt a megközelítést, folyamatosan háttérbe szorítja a kellemetlen dolgokat. Aztán egy nap annyi apróság lesz, amit nem tudnak visszatartani, és egyszerre lecsapnak rád.

Válassz pozitív világnézetet

< p> Ritkán értékeljük eléggé a jó dolgokat, és ez hihetetlen kár. Azonban a jó dolgok azok, amelyek jó kapcsolatokat teremtenek… és úgy emlékezünk rájuk, mint a rosszra. Értékeld partneredet az apróságokért, akármilyen kicsinek is tűnnek. Dicsérjétek meg kedvesét olyasmiért, amit már automatikusan csinálnak, de te csak szereted! Meglátod, mennyire lesz boldog vagy boldog. Dicsérjétek meg őket a pozitív dolgokért.

A problémák gyakran jobban előjönnek, és ha csak foglalkozol velük, végül az a benyomás fog uralkodni, hogy a kapcsolat nem jó. És ez szégyen, nem gondolod? Koncentrálj arra, amit szeretsz párodban. Mit szeretsz a kapcsolatodban? Mivel örültél ma a munkahelyeden? És mutasd meg rendesen.

Emlékezz a jó dolgokra, oldd meg a rosszat

Vigyázz a szeretteidre. hogy voltál ma Ha edzőterembe mennek, dicsérd meg őket, hogy látják az eredményeket, és hogy mennyire tetszik nekik. Csinálj valami szépet a másiknak. Miért? Mert ez egy gyönyörű nap, mert csütörtökön találkoztál egyszer, mert csak úgy van kedved. Nem számít, hogy százszorszépet szedtek az út mellett, vagy fokozottan vigyáztok a vacsorára.

Legyetek egymáshoz alkalmazkodóak, ne vessétek el egymás problémáit azzal, hogy most nektek kell megoldani a fontosabbak, vagy inkább a saját. Beszélgessetek együtt.


Hasonló cikkek

Nem akarjuk lekicsinyelni a hűtlenség következményeit. Vannak azonban más negatív tények is egy kapcsolatban, amik sokkal jobban fájnak, mint ha megcsal a "szerelmed". Melyek ezek?

A tündérmesék tele vannak történetekkel arról, hogy a szerelem a világ legnagyobb ereje, és hogyan győz le minden veszélyt. Sajnos ezek csak mesék. Még a szerelem sem mindenható. Vannak dolgok, amiket nem fog átvinni. Melyek a leggyakoribb hiedelmek az életben, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatban legyél?

Az, ahogyan kezet fogsz, néha többet mond el a kapcsolatodról, mint a megjelenés, a hozzáállás vagy akár a szerelem! Részben valószínűleg azért, mert senki nem tulajdonít ekkora jelentőséget a kézfogásnak. Ennek köszönhetően természetesen viselkedünk, és így sajátos fogás fakad az érzéseink mélységéből. Szeretnéd tudni, hogy áll a kapcsolatod? Gyere és nézd meg.

Minden kapcsolatban időnként előfordul egy viharos vita, ami után garantáltan besűrűsödik a légkör. Egy ilyen kapcsolatban határozottan mindketten kutyának érzitek magatokat. Ha nem szeretnél ebben az állapotban maradni, jó hírünk van számodra. Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle. Olvasson el néhány tippet arról, hogyan lehet újra együtt szerelmével szakítás után.

Ön azok közé tartozik, akik állandóan féltékenyek a partnerükre? Zavar, ha a szerelmed egy nálad sokkal vonzóbb valaki körül forog? Akkor vigyázz, ne csinálj felesleges féltékenységi jeleneteket. Megtörténhet, hogy a párod elhagy miattuk, és csak a sírásra van szemed.

Közeleg a Valentin-nap, és a levegő tele van szeretettel. Akár jegyes, akár nem, sok hízelgést hallasz, különösen ebben az időszakban. Sajnos a legtöbb embert váratlanul éri egy váratlan bók, és nem tudják, hogyan reagáljanak rá. Az elutasítás vagy az elutasítás viszont csalódást okoz annak, aki a bókot fizette. Tehát tanulja meg elfogadni a hízelgést.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.