Hogyan lehet megszabadulni a féltékenységtől egy párkapcsolatban?

E-mailek, szöveges üzenetek és személyes tárgyak ellenőrzése. Párt hűtlenséggel vádolni. Pontosan így néz ki a morbid féltékenység. Ha szenved tőle, mielőbb szabaduljon meg tőle. Könnyen tönkretehet egy viszonylag jól működő kapcsolatot. Tanácsot adunk, hogyan verd ki a fejedből a beteges féltékenységet.

Keresd meg féltékenységed okát.

Gondolkodj és próbáld meg kideríteni, miért féltékeny partneredre. Félsz, hogy elhagy? Félsz attól, hogy a párod talál valakit, aki jobb vagy fiatalabb nálad? A féltékenységnek mindig van oka, és azt ki kell irtani. Tudat alatt te magad hoztad létre a féltékenység okát, és csak te tudsz vele foglalkozni.

Dolgozz a féltékenységed okán

Ha megtalálod a féltékenység okát, dolgozz vele. . Vedd észre, hogy egyáltalán nem kell gyanakodnod a partneredre, mert a probléma valójában te vagy. Féltékeny vagy, mert félsz. Beszélje meg az ügyet partnerével. Segíthet felismerni a problémát.

Szeresd magad

A féltékeny emberek gyakran alacsonyabbrendűnek érzik magukat egy kapcsolatban. Attól tartanak, hogy nem elég jók egy partnernek. Megnyugtatásra van szükségük partnerüktől, hogy szeretik őket. Előfordulhat azonban, hogy a partner egy idő után már nem élvezi ezt a megnyugvást. Az emberek nem akarnak alacsony önértékelésű partnereket. Ezért szükséges, hogy folyamatosan dolgozz az önbizalmadon. Utána megkedveled magad, és más szemmel nézed a világot. Soha nem szabad teljesen a párodtól függeni. Ez a függőség tönkreteheti kapcsolatát.

Ne találjon ki értelmetlen forgatókönyveket

Hagyd abba a képzelgést. Ne gondolj arra, mit csinál most a párod. Ne találjon ki saját forgatókönyvet arról, hogy miért jött haza későn. Ezek a kitalációk gyakran csak a képzelet szüleményei, és általában távol állnak az igazságtól. Irányítsd a gondolataidat. Amint azon kapod magad, hogy újra gondolkodsz valamin, gondolj a jó időkre, amelyeket azzal a partnerrel éltél át. Gondold át, miért szereted őt. Elképzelhető, hogy a párod elhiszi magát, hogy miért jött haza későn.

Vigyázz magadra is

A párod nem az életed középpontjában áll. Csak te vagy az. Szóval vigyázzatok magatokra is. Kövesd a hobbidat. Tedd azt, amit élvezel. Hívd meg barátaidat egy sörre vagy egy kávéra. Járj gyakran társaságba. Ha magadra koncentrálsz, abbahagyod a párodtól való függést. Kölcsönös kapcsolata csak akkor virágzik.


Hasonló cikkek

A szeretet művészete nem könnyű. Mielőtt szeretni tudnád a párodat, először meg kell tanulnod szeretni magad. Csak akkor leszel kész arra, hogy igaz szeretetet adj és fogadj el a párodnak. Miért? Olvass és tanulj meg mindent!

Sok rossz beszéd kering a házassági szerződés körül. Leginkább abban az értelemben, hogy a szóban forgó pár még azelőtt el akar válni, hogy kimondaná az igent. De nem igaz, hogy csak az akarja bezárni, aki gazdag és hűtlen. Valaki javasolta az aláírását? Olvassa el, mit tartalmaz egy ilyen szerződés.

Minden bizonnyal számos elhagyott, ötvenes év körüli nőt talál a közvetlen közelében. Miért hagyják el a férfiak a feleségüket annyi együtt töltött év után? Miért hagyják el a feleségüket tíz-húsz évvel fiatalabb nőkért?

Legalább egyszer tapasztaltad. Egy komolyan szép nő ártatlanul mondta el neked, milyen nagyszerű barát vagy. De nem akarsz barátok lenni. Ha beleszerettél ebbe a nőbe, egy ilyen "vallomás" fájdalmat okozhat. De minden rossz valamire jó. Szóval hogyan lehet a legtöbbet kihozni egy nővel való barátságból?

Sajnos a szerelem nem úgy működik, mint a filmben. Csak egy igazi tragédia pusztíthatja el. A valóságban azonban bármilyen apróság tönkreteheti a kapcsolatot. Ezért kell vele állandóan törődni. Ahhoz, hogy boldog és harmonikus legyen, építeni kell, és folyamatosan fejleszteni kell. Összeírtunk neked 5 dolgot, ami garantáltan tönkretesz egy partnerséget!

Biztosan hallottad már néhányszor, hogy az alvásmód felfedi személyiségedet. De ez még nem minden! Állítólag az alvási pozíciódból leolvasható a párkapcsolatod dinamikája. Hiszel a hasonló tanulmányokban? Nézze meg, mit mond a tartózkodási helye a kapcsolatáról. Akkor készítsd el a képet magad!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.