Mit tegyél, hogy tartós legyen a kapcsolatod?

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Ezt az elvet gyakran megismétlik a filmhősök, akik egymás között harcolnak egy partnerért. Legtöbbször azonban az veszít, aki nem néz hátra. Tehát milyen elveket kell követned, hogy a szerelmed tartós legyen?

Nem hazudsz a másiknak vagy magadnak

A kapcsolat elején csábító lehet állítsa, hogy Ön egy ismert cég felsővezetője, pedig most kezdett asszisztensként dolgozni a cégnél. De az idő múlásával mások biztosan elkezdik elhalmozni az Ön jól átgondolt hazugságait. Szóval vigyázz, mit mondasz. Hasonlóképpen, ne hárítsd el partnered összes hiányosságát. Ha valami zavar a másikkal kapcsolatban, szólj. De ugyanígy közelíts magadhoz. Ha tudod, hogy hiányosságaid vannak, próbáld meg megszüntetni!

Ne add fel a hobbidat

Az egyik tanács, amit szinte mindenhol találsz, az, hogy azt kell csinálnia, amivel szórakozik Bár ez a tanács igaz, sok pár még mindig nem tartja be. Egy kapcsolat indítása nem jelenti azt, hogy fel kell adnod mindent, amit szeretsz. Ennek a függetlenségnek a megőrzése egy nagy előnyt jelent az Ön számára. Érdekes maradsz magadnak, és utána lesz miről beszélned. Végül, de nem utolsósorban, lesz hova menned, ha veszekedsz, vagy ha kedvesed üzleti útra megy valahova.

Ne hívd fel a figyelmet a gyenge pontokra

Ha ez megtörténik, ne foglalkozzon velük. Bármi is legyen, minden udvariasan elmondható. És ami a legfontosabb, mindent csak egyszer kell megemlíteni. A saját cselekvőképtelenség témája az emberek túlnyomó többsége számára nagyon kényes. Csak te ismered a legégetőbb gyengeségeket. Ne veszítse el szerettei bizalmát azzal, hogy visszaél vele.

Ne vitatkozz a pénzről

A pénz a rendszeres viták egyik leggyakoribb oka, de egyben remek téma is szakításra. Ne feltételezd, mi és hogyan lesz! Világossá tegyétek, ki mit fizet, milyen személyes kiadásokról nem fogtok beszélni egymással stb. Ha váratlan helyzet adódik, kérdezze meg egymás véleményét. Ne kezdj el azonnal kiabálni egymással. Minél egyértelműbb a megállapodásod a kapcsolat elején, annál jobban fogtok együtt élni.


Hasonló cikkek

Úgy tűnhet, hogy a „szeretlek” kapcsolat a legszebb vallomás, amelyet egy nő egy férfi szájából hallhat. De ez nem mindig van így. Egyes férfiak ugyanazon a hangon mondják ezt a mondatot partnerüknek, mint amikor közölték vele, hogy kenyeret vettek. Ilyenkor a fent említett vallomás értelmét veszti. Milyen egyéb mondatokat/kifejezéseket értékelnek a nők?

A szerelem mindenható. Sok szerelmes kísértést érez, hogy gyakorlatilag mindent feláldozzon érte. Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket a partnerek elkövetnek? Olvass tovább. Tanácsot adunk, mit ne tegyél soha életed szerelméért!

Mindannyian tudjuk, hogy a minőségi partnerkommunikáció minden jól működő kapcsolat alapja. Hogyan nézzen ki a megfelelő kommunikáció, hogy elkerüljük a felesleges nézeteltéréseket, vitákat, félreértéseket, és egyben partnerünk pontosan tudja, mit vár el tőle? Csak bizonyos kommunikációs szabályok betartásával. Hiszen közületek kevesen olyan tisztánlátók, akik pontosan tudják, mit akar a másik. Ha világossá teszed párod számára, hogy mit vársz el tőle, mit szeretsz és mit nem, sokkal elégedettebb lesz az életed.

Ha azt mondod, hippik, mit képzelsz e kifejezés alatt? Valószínűleg ugyanaz, mint a legtöbben. Szerelem, béke, virágok a hajban, szabadság vagy szex és drogok. Lehetetlen pontosan meghatározni, hogy mi volt ennek a közösségnek a legjelentősebb jellemzője. Mindenki egyénileg érezte. Most azonban elsősorban a szerelemmel fogunk foglalkozni, ami több mint kötődik a randevúzáshoz és a kapcsolatokhoz.

Gondolod, hogy férjhez menj? De még mindig nem biztos? Ne hajtsd le a fejed. Olvass el néhány pontot, amelyek segítenek egy olyan fontos döntésben, mint a házasság.

Semmi sem mentő meg, és ha sokáig bántja a kapcsolatát, a legnagyobb bocsánatkérés sem menti meg. De könnyen elkerülheti a mindennapi apró halálos találatokat. Hogyan? Alakítsák ki maguk között a következő szokásokat. Nem fogod megbánni!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.