Mit tegyél, hogy tartós legyen a kapcsolatod?

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Ezt az elvet gyakran megismétlik a filmhősök, akik egymás között harcolnak egy partnerért. Legtöbbször azonban az veszít, aki nem néz hátra. Tehát milyen elveket kell követned, hogy a szerelmed tartós legyen?

Nem hazudsz a másiknak vagy magadnak

A kapcsolat elején csábító lehet állítsa, hogy Ön egy ismert cég felsővezetője, pedig most kezdett asszisztensként dolgozni a cégnél. De az idő múlásával mások biztosan elkezdik elhalmozni az Ön jól átgondolt hazugságait. Szóval vigyázz, mit mondasz. Hasonlóképpen, ne hárítsd el partnered összes hiányosságát. Ha valami zavar a másikkal kapcsolatban, szólj. De ugyanígy közelíts magadhoz. Ha tudod, hogy hiányosságaid vannak, próbáld meg megszüntetni!

Ne add fel a hobbidat

Az egyik tanács, amit szinte mindenhol találsz, az, hogy azt kell csinálnia, amivel szórakozik Bár ez a tanács igaz, sok pár még mindig nem tartja be. Egy kapcsolat indítása nem jelenti azt, hogy fel kell adnod mindent, amit szeretsz. Ennek a függetlenségnek a megőrzése egy nagy előnyt jelent az Ön számára. Érdekes maradsz magadnak, és utána lesz miről beszélned. Végül, de nem utolsósorban, lesz hova menned, ha veszekedsz, vagy ha kedvesed üzleti útra megy valahova.

Ne hívd fel a figyelmet a gyenge pontokra

Ha ez megtörténik, ne foglalkozzon velük. Bármi is legyen, minden udvariasan elmondható. És ami a legfontosabb, mindent csak egyszer kell megemlíteni. A saját cselekvőképtelenség témája az emberek túlnyomó többsége számára nagyon kényes. Csak te ismered a legégetőbb gyengeségeket. Ne veszítse el szerettei bizalmát azzal, hogy visszaél vele.

Ne vitatkozz a pénzről

A pénz a rendszeres viták egyik leggyakoribb oka, de egyben remek téma is szakításra. Ne feltételezd, mi és hogyan lesz! Világossá tegyétek, ki mit fizet, milyen személyes kiadásokról nem fogtok beszélni egymással stb. Ha váratlan helyzet adódik, kérdezze meg egymás véleményét. Ne kezdj el azonnal kiabálni egymással. Minél egyértelműbb a megállapodásod a kapcsolat elején, annál jobban fogtok együtt élni.


Hasonló cikkek

Bár a nők és a férfiak sok tekintetben egyformák, mindenki mást szeretne egy kapcsolatban. Ezért olyan érdekesek a párkapcsolatok! A nők szeretetre, támogatásra vágynak, és azt, hogy szeretve érezzék magukat. Férfiak is... De emellett a férfiak a következő dolgokra is vágynak egy kapcsolatban.

Az igényeinek megfelelő lakás kiválasztása manapság általában nem jelent problémát. Valójában az egyetlen dolog, ami korlátozhat, az az anyagi helyzete. Sok pár azonban pontosan alábecsüli az ügy nem pénzügyi vonatkozásait. Nem számít, hogy csak az összeköltözésen gondolkodik, vagy évek óta együtt él. Jöjjön el és nézze meg velünk, hogy valójában mitől lesz egy otthon otthon.

Hogyan képzelnek el egy kapcsolatot a férfiak? Mik a prioritásaik? Mit várnak el partnereiktől? Ha a nők harmonikus kapcsolatot szeretnének kialakítani párjukkal, akkor ezekre a kérdésekre minden választ tudniuk kell.

Teljes bizalom a párkapcsolatban, és az, hogy mindenről meg tudtok beszélni egymással, ez az a cél, amely felé irányuljon kapcsolata. Akkor nem lehet válság valami miatt, amiről mindketten ugyanazt gondolják. De még a "mindenről beszélni" is megvannak a határai. Bizonyos témákkal nagyon óvatosnak kell lenni. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Az önzés meglehetősen gyakran megjelenik a kapcsolatokban. A probléma az, hogy nehéz beismerni. Valószínűleg nem is tud róla, de nagyon valószínű, hogy viselkedésével meglehetősen kellemetlenné teszi partnere életét. Olvass el néhány bizonyítékot, amelyek megmondják, hogy szerelmednek biztosan nem lesz könnyű élete veled.

A szakítás általában derült égből villámcsapásként jön. Kevesen várnak rá. Ennek ellenére bizonyos jelek mindig megelőzik őt. Ha észreveszed őket, akkor is megmentheted a kapcsolatot. Sajnos a legtöbben a munkahelyi stressznek vagy a jelenlegi válságnak tulajdonítják ezeket. Honnan tudhatod, hogy párod valóban szakítani akar veled, és hogyan előzheted meg?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.