Mit tegyél, hogy tartós legyen a kapcsolatod?

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Ezt az elvet gyakran megismétlik a filmhősök, akik egymás között harcolnak egy partnerért. Legtöbbször azonban az veszít, aki nem néz hátra. Tehát milyen elveket kell követned, hogy a szerelmed tartós legyen?

Nem hazudsz a másiknak vagy magadnak

A kapcsolat elején csábító lehet állítsa, hogy Ön egy ismert cég felsővezetője, pedig most kezdett asszisztensként dolgozni a cégnél. De az idő múlásával mások biztosan elkezdik elhalmozni az Ön jól átgondolt hazugságait. Szóval vigyázz, mit mondasz. Hasonlóképpen, ne hárítsd el partnered összes hiányosságát. Ha valami zavar a másikkal kapcsolatban, szólj. De ugyanígy közelíts magadhoz. Ha tudod, hogy hiányosságaid vannak, próbáld meg megszüntetni!

Ne add fel a hobbidat

Az egyik tanács, amit szinte mindenhol találsz, az, hogy azt kell csinálnia, amivel szórakozik Bár ez a tanács igaz, sok pár még mindig nem tartja be. Egy kapcsolat indítása nem jelenti azt, hogy fel kell adnod mindent, amit szeretsz. Ennek a függetlenségnek a megőrzése egy nagy előnyt jelent az Ön számára. Érdekes maradsz magadnak, és utána lesz miről beszélned. Végül, de nem utolsósorban, lesz hova menned, ha veszekedsz, vagy ha kedvesed üzleti útra megy valahova.

Ne hívd fel a figyelmet a gyenge pontokra

Ha ez megtörténik, ne foglalkozzon velük. Bármi is legyen, minden udvariasan elmondható. És ami a legfontosabb, mindent csak egyszer kell megemlíteni. A saját cselekvőképtelenség témája az emberek túlnyomó többsége számára nagyon kényes. Csak te ismered a legégetőbb gyengeségeket. Ne veszítse el szerettei bizalmát azzal, hogy visszaél vele.

Ne vitatkozz a pénzről

A pénz a rendszeres viták egyik leggyakoribb oka, de egyben remek téma is szakításra. Ne feltételezd, mi és hogyan lesz! Világossá tegyétek, ki mit fizet, milyen személyes kiadásokról nem fogtok beszélni egymással stb. Ha váratlan helyzet adódik, kérdezze meg egymás véleményét. Ne kezdj el azonnal kiabálni egymással. Minél egyértelműbb a megállapodásod a kapcsolat elején, annál jobban fogtok együtt élni.


Hasonló cikkek

7 tipp a boldog kapcsolathoz

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. A több évszázad folyamán azonban a tanács kicsiszolódott számunkra, amely valamilyen formában mindig működik. Tekintsd meg a 7 garantált tippet a boldog kapcsolat fenntartásához.

Nincs elég ideje, hogy hosszú ideig megérintse partnerét a mindennapok nyüzsgése miatt? Időpocsékolásnak tűnik az ágyban fekvés vagy az összebújás? Íme néhány tény, amit tudnod kell a kölcsönös összebújásról. Meggondolja magát!

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

Akár tetszik, akár nem, az erőszak nem kerüli el a kapcsolatokat. Gondolod, hogy soha nem fogsz belejönni ilyesmibe, mert az első arc után azonnal kilépnél a kapcsolatból? De a kapcsolat egy bántalmazóval soha nem egy egyszerű pofonnal kezdődik. Hogyan történik tehát, hogy egy bántalmazott személy az első konfliktus után is hasonló együttélésben marad?

Elmentetek együtt egy régóta várt nyaralásra, de ennek az ellenkezője igaz? Megtudtad, hogy a kedvesednek van valakije? Összedőlt a világod abban a pillanatban? És most? Hogyan lehet kikerülni egy ilyen helyzetből?

Arra gondol, hogy kezdjen valamit egy elvált személlyel? Nem tudja, mit tegyen? Az elvált embereket gyakran „megbélyegzi” a válásuk. Sok egyedülálló elszökik abban a pillanatban, amikor meghallja a válásáról. Miért? Ha elsőre nem sikerült nekik, akkor másodszorra sem. Az elvált partnerek valóban kilátástalanok vagy sem?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.