Mit tegyél, hogy tartós legyen a kapcsolatod?

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Ezt az elvet gyakran megismétlik a filmhősök, akik egymás között harcolnak egy partnerért. Legtöbbször azonban az veszít, aki nem néz hátra. Tehát milyen elveket kell követned, hogy a szerelmed tartós legyen?

Nem hazudsz a másiknak vagy magadnak

A kapcsolat elején csábító lehet állítsa, hogy Ön egy ismert cég felsővezetője, pedig most kezdett asszisztensként dolgozni a cégnél. De az idő múlásával mások biztosan elkezdik elhalmozni az Ön jól átgondolt hazugságait. Szóval vigyázz, mit mondasz. Hasonlóképpen, ne hárítsd el partnered összes hiányosságát. Ha valami zavar a másikkal kapcsolatban, szólj. De ugyanígy közelíts magadhoz. Ha tudod, hogy hiányosságaid vannak, próbáld meg megszüntetni!

Ne add fel a hobbidat

Az egyik tanács, amit szinte mindenhol találsz, az, hogy azt kell csinálnia, amivel szórakozik Bár ez a tanács igaz, sok pár még mindig nem tartja be. Egy kapcsolat indítása nem jelenti azt, hogy fel kell adnod mindent, amit szeretsz. Ennek a függetlenségnek a megőrzése egy nagy előnyt jelent az Ön számára. Érdekes maradsz magadnak, és utána lesz miről beszélned. Végül, de nem utolsósorban, lesz hova menned, ha veszekedsz, vagy ha kedvesed üzleti útra megy valahova.

Ne hívd fel a figyelmet a gyenge pontokra

Ha ez megtörténik, ne foglalkozzon velük. Bármi is legyen, minden udvariasan elmondható. És ami a legfontosabb, mindent csak egyszer kell megemlíteni. A saját cselekvőképtelenség témája az emberek túlnyomó többsége számára nagyon kényes. Csak te ismered a legégetőbb gyengeségeket. Ne veszítse el szerettei bizalmát azzal, hogy visszaél vele.

Ne vitatkozz a pénzről

A pénz a rendszeres viták egyik leggyakoribb oka, de egyben remek téma is szakításra. Ne feltételezd, mi és hogyan lesz! Világossá tegyétek, ki mit fizet, milyen személyes kiadásokról nem fogtok beszélni egymással stb. Ha váratlan helyzet adódik, kérdezze meg egymás véleményét. Ne kezdj el azonnal kiabálni egymással. Minél egyértelműbb a megállapodásod a kapcsolat elején, annál jobban fogtok együtt élni.


Hasonló cikkek

Ma már kevesen foglalkoznak vénlányokkal és öreglegényekkel. A mai idő más. Szinglinek lenni már nem olyan szégyen, mint régen. Sokan még egyedülálló életet is keresnek. Akkor miért szaporodnak manapság az úgynevezett „magányosok”?

Mindannyian szeretnénk boldog pillanatokat átélni, és boldog és békés életre vágyunk. Mindenki lehet boldog. De hogyan lehet ezt elérni? Elárulunk három kulcsot, amelyek kinyitják a boldog élet kapuját.

Már megint késő éjszakáig kell dolgoznia a partnerének? Édesanyjának van-e más betegsége, ezért szükséges a látogatása? Van a legjobb barátjának olyan problémája, amelyet azonnal meg kell oldani? Úgy érzed, hogy a szerelmed nem őszinte hozzád? Lehet, hogy ez csak egy hülye érzés, és nem történik semmi. Lehet, hogy megvan a megfelelő ösztönöd, de még mindig nem tudod, hogyan kezeld teljesen. Tanácsot adunk, hogyan lehet megkülönböztetni a hazug embert a becsületes embertől!

Úgy érzi, hogy nem vagy mestere a csókolózásnak? Szeretnél új csók technikákat tanulni? Olvassa el figyelmesen öt tippünket, amelyekkel garantáltan feldobja partnerét.

Amikor a bájról és a manipulációról beszélünk, gyakran csak nagyon vékony a határvonal közöttük. A legtöbb pszichopata és szociopata első pillantásra erősen elbűvölő volt. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindenki, akinek vonzó személyisége, manipulatív természetű.

Kültéri vagy beltéri randevúzási tippeket keres? Hogy sokkal nehezebb, amikor minden zárva van, és nem tudsz úgy randizni, mint régen? Mutatunk néhány randevúzási ötletet, amelyeknek biztosan tetszeni fog.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.