Mit tegyél, hogy tartós legyen a kapcsolatod?

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Ezt az elvet gyakran megismétlik a filmhősök, akik egymás között harcolnak egy partnerért. Legtöbbször azonban az veszít, aki nem néz hátra. Tehát milyen elveket kell követned, hogy a szerelmed tartós legyen?

Nem hazudsz a másiknak vagy magadnak

A kapcsolat elején csábító lehet állítsa, hogy Ön egy ismert cég felsővezetője, pedig most kezdett asszisztensként dolgozni a cégnél. De az idő múlásával mások biztosan elkezdik elhalmozni az Ön jól átgondolt hazugságait. Szóval vigyázz, mit mondasz. Hasonlóképpen, ne hárítsd el partnered összes hiányosságát. Ha valami zavar a másikkal kapcsolatban, szólj. De ugyanígy közelíts magadhoz. Ha tudod, hogy hiányosságaid vannak, próbáld meg megszüntetni!

Ne add fel a hobbidat

Az egyik tanács, amit szinte mindenhol találsz, az, hogy azt kell csinálnia, amivel szórakozik Bár ez a tanács igaz, sok pár még mindig nem tartja be. Egy kapcsolat indítása nem jelenti azt, hogy fel kell adnod mindent, amit szeretsz. Ennek a függetlenségnek a megőrzése egy nagy előnyt jelent az Ön számára. Érdekes maradsz magadnak, és utána lesz miről beszélned. Végül, de nem utolsósorban, lesz hova menned, ha veszekedsz, vagy ha kedvesed üzleti útra megy valahova.

Ne hívd fel a figyelmet a gyenge pontokra

Ha ez megtörténik, ne foglalkozzon velük. Bármi is legyen, minden udvariasan elmondható. És ami a legfontosabb, mindent csak egyszer kell megemlíteni. A saját cselekvőképtelenség témája az emberek túlnyomó többsége számára nagyon kényes. Csak te ismered a legégetőbb gyengeségeket. Ne veszítse el szerettei bizalmát azzal, hogy visszaél vele.

Ne vitatkozz a pénzről

A pénz a rendszeres viták egyik leggyakoribb oka, de egyben remek téma is szakításra. Ne feltételezd, mi és hogyan lesz! Világossá tegyétek, ki mit fizet, milyen személyes kiadásokról nem fogtok beszélni egymással stb. Ha váratlan helyzet adódik, kérdezze meg egymás véleményét. Ne kezdj el azonnal kiabálni egymással. Minél egyértelműbb a megállapodásod a kapcsolat elején, annál jobban fogtok együtt élni.


Hasonló cikkek

Gondja van azzal, hogy párjának (férjének) barátnői vannak? Mi van ezzel? Elviselni, elviselni vagy megtiltani? Nem csak azon múlik minden, hogy mennyire bízol a párodban, hanem azon is, hogyan bízol magadban. Nézzük meg ezt a kérdést részletesebben.

Manapság a legtöbb emberre óriási nyomás nehezedik, hogy tanulmányokat szerezzen vagy munkahelyet tartson. Vannak, akik emiatt egy másik városba vagy országba mennek dolgozni. Így egy időre elhagyják szeretteiket. Ez a te eseted is? Gondolkozik azon, hogy van-e értelme távkapcsolatot fenntartani? Olvassa el, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a távkapcsolat a partnerek számára.

Most ment keresztül egy különváláson/váláson, vagy komolyan fontolgatja? Ha nem megy közted és a párod között, akkor nem kell attól tartanod, hogy elválsz. Számos pozitívumot hoz magával, amelyeket a saját javára fordíthat.

Együtt élni anélkül, hogy összeházasodnának? Ez furcsának tűnik számodra? Semmi szokatlan manapság. De a kutyakönyv élete nem mindenkinek való. A felsőfokú végzettségűek és a nagyobb városokból érkezők általában ilyen döntést hoznak, bár a többi között nincs kivétel. És gyakran racionális döntés áll a háttérben. Ez a te eseted is? Megéri?

Egy egészséges kapcsolatban a partnerek olyan dolgokról beszélnek, amelyekkel foglalkozni kell. Nem tesznek keresztbe nekik. Ez azt jelenti, hogy néha egy kellemetlen igazságot kell elmondaniuk egymásnak. De van különbség, ha csak kritizál, vagy higgadtan, esetleg megoldási javaslattal közli. A bántó becsmérlő kritika nagyon könnyen tönkreteheti még a legjobban működő párkapcsolatot is.

Nem biztos benne, hogy a barátja megbékélt-e a múltjával? Gyanítja, hogy még mindig érez érzelmeit a volt barátnője iránt? Ha igaz, akkor könnyen megtudod! Összpontosítson az alábbiakban említett három pontra. Így megtudhatja, hogy párjának vannak-e még érzelmei az exe iránt.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.