Mit akarnak a férfiak a nőktől egy kapcsolatban?

A működő kapcsolatot fenntartani senkinek sem könnyű. Mindegyiknek vannak bizonyos követelményei. Milyen? Tudja meg, mit várnak el a férfiak a partnerüktől!

Motiváció

Úgy gondolja, hogy a férfiaknak nincs szükségük támogatásra? Tévedsz. Még az urak is olyan nőkre vágynak, akik minden helyzetben mellettük állnak és segítenek nekik. És nem csak a hobbiban, a munkában, hanem a céljaik megvalósításában is. Ez a három fő összetevő, amelyben a férfiakat motiválni kell. Nem vágynak olyan barátnőkre, akik elcsüggesztik őket ezekben a dolgokban. Előre akarnak lépni az életben. És a szerető és támogató partnerek segítenek nekik a legtöbbet.

Bízz

Néhány úriember hosszú távú kapcsolatra vágyik. A bizalom is szorosan összefügg vele. Egy nőnek bíznia kell a partnerében, és nem gyanúsítania kell őt hűtlenséggel. A férfiak nem akarnak féltékeny hisztériákat. Barátnőkre vágynak, akikre a kritikus helyzetekben támaszkodhatnak. Ők maguk is képesek ugyanezt felajánlani partnereiknek.

Szabadság

A szabadság nagyon fontos követelmény a férfiak számára egy kapcsolatban. A férfiak nem akarják, hogy partnerük függjön tőlük. Saját teret szeretnének, amit saját belátásuk szerint használhatnak. Egyetlen férfi sem akar olyan tábornokot, aki megtiltja hobbijaikat, barátaikat vagy véleményét. Ellenkezőleg. A nők megértését várják a szabad életért. Cserébe ugyanezt kellene felajánlaniuk partnereiknek.

Kommunikáció

Lehet, hogy meglepődsz, de a férfiak is szeretnének kommunikálni egy kapcsolatban. Néha jobban érdekli őket, hogy jókat tudjanak elbeszélgetni a nőkkel, mint a külsővel. Nem bánják, ha a nők sokat beszélnek. Képesnek kell lennie intelligens beszélgetésre és különféle témákról.

Kompromisszumok

Az alkalmazkodás művészete a boldog kapcsolat kulcsa. Az urak erre figyeljenek. A kompromisszumok minden kapcsolat velejárói. A férfiak utálják, ha csak nekik kell alkalmazkodniuk a nőkhöz. Kiegyensúlyozott kapcsolatot tartanak fenn, ahol mindketten munkára teszik a kezüket.

Öngondoskodás

A nők nem feltétlenül úgy néznek ki, mint a modellek. Elég, ha vigyáznak magukra. Az elhanyagolás nem kelt jó benyomást. Az urak nem egy szellemtel akarnak kezet fogni nyilvánosan, hanem egy gyönyörűen ápolt nővel.


Hasonló cikkek

Ön és a párja viszonylag boldog pár? De kételkedsz-e valaha abban, hogy tényleg annyira szeret-e, mint te őt? Ha a partnered megteszi az alábbi apróságok valamelyikét, higgye el, hogy igazán kedvel téged.

Szerinted csak a férfiak élnek át egy középkorú válságot? Hiba! Egyes nők is úgy érzik, hogy elfogy a vonatuk, és gyorsan utol kell érniük. Tanácsot adunk, hogyan ismerheti fel, hogy a felesége ebben az állapotban van.

Néhány pár a szakítás után is barátok maradnak. Az ilyen párok azonban nagyon ritkák. Leginkább a csak szenvedélyen alapuló korábbi kapcsolatokra utalnak, vagy azokra, akik a szexen kívül mindenben kijöttek egymással. Minden más esetben számtalan oka van az összes korábbi kapcsolat megszakításának. Olvasson a legsúlyosabbakról.

A csók az egyik legintimebb fizikai érintés. A csókok könnyen megmondhatják, hogy egy személy mit érez a partnere iránt. Nézd meg, mit mond rólad a csók.

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak. Ezt mind tudjuk. Szerencsére már semmi sem lep meg minket. Olyan régóta foglalkozunk az ellenkező nem bolygójával, hogy sikerült megtanulnunk nyelvük alapjait. De a nőknek megvan az a titkos képességük, hogy néha egy kicsit megnehezítik a nyelvi akadályokat. Az urak ezután tanácstalanok maradnak. Érdekel, melyek a leggyakoribb fordítási hibák?

A második házasságnak megvannak a sajátosságai. Több olyan beszélgetés is van köztük, amelyeket soha többé nem fog folytatni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.