Mit akarnak a férfiak a nőktől egy kapcsolatban?

A működő kapcsolatot fenntartani senkinek sem könnyű. Mindegyiknek vannak bizonyos követelményei. Milyen? Tudja meg, mit várnak el a férfiak a partnerüktől!

Motiváció

Úgy gondolja, hogy a férfiaknak nincs szükségük támogatásra? Tévedsz. Még az urak is olyan nőkre vágynak, akik minden helyzetben mellettük állnak és segítenek nekik. És nem csak a hobbiban, a munkában, hanem a céljaik megvalósításában is. Ez a három fő összetevő, amelyben a férfiakat motiválni kell. Nem vágynak olyan barátnőkre, akik elcsüggesztik őket ezekben a dolgokban. Előre akarnak lépni az életben. És a szerető és támogató partnerek segítenek nekik a legtöbbet.

Bízz

Néhány úriember hosszú távú kapcsolatra vágyik. A bizalom is szorosan összefügg vele. Egy nőnek bíznia kell a partnerében, és nem gyanúsítania kell őt hűtlenséggel. A férfiak nem akarnak féltékeny hisztériákat. Barátnőkre vágynak, akikre a kritikus helyzetekben támaszkodhatnak. Ők maguk is képesek ugyanezt felajánlani partnereiknek.

Szabadság

A szabadság nagyon fontos követelmény a férfiak számára egy kapcsolatban. A férfiak nem akarják, hogy partnerük függjön tőlük. Saját teret szeretnének, amit saját belátásuk szerint használhatnak. Egyetlen férfi sem akar olyan tábornokot, aki megtiltja hobbijaikat, barátaikat vagy véleményét. Ellenkezőleg. A nők megértését várják a szabad életért. Cserébe ugyanezt kellene felajánlaniuk partnereiknek.

Kommunikáció

Lehet, hogy meglepődsz, de a férfiak is szeretnének kommunikálni egy kapcsolatban. Néha jobban érdekli őket, hogy jókat tudjanak elbeszélgetni a nőkkel, mint a külsővel. Nem bánják, ha a nők sokat beszélnek. Képesnek kell lennie intelligens beszélgetésre és különféle témákról.

Kompromisszumok

Az alkalmazkodás művészete a boldog kapcsolat kulcsa. Az urak erre figyeljenek. A kompromisszumok minden kapcsolat velejárói. A férfiak utálják, ha csak nekik kell alkalmazkodniuk a nőkhöz. Kiegyensúlyozott kapcsolatot tartanak fenn, ahol mindketten munkára teszik a kezüket.

Öngondoskodás

A nők nem feltétlenül úgy néznek ki, mint a modellek. Elég, ha vigyáznak magukra. Az elhanyagolás nem kelt jó benyomást. Az urak nem egy szellemtel akarnak kezet fogni nyilvánosan, hanem egy gyönyörűen ápolt nővel.


Hasonló cikkek

Azt mondják, mindenkinek megvannak a saját személyes határai. „Soha nem fogom hagyni, hogy a párom megcsaljon.” „Soha nem fogok együtt élni egy hisztis nővel.” De amikor kenyértörésről van szó, hirtelen hajlandóak vagyunk egy kicsit áthelyezni ezt a pontot. Ennek az az oka, hogy egy kapcsolat elején általában nem vagy tisztában azzal, hogy mit fogsz kipróbálni és mit nem. Hogyan találja meg személyes határait, hogyan szabja meg és hogyan tartsa be őket?

Túlságosan szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni a szerelmedért? Ez egyrészt elismerésre méltó, másrészt jobb, ha visszavág. Megtörténhet veled, hogy a párod elszökik valaki máshoz, és neked csak a sírásra van szemed.

Bár a világon mindennél jobban szereti partnerét, és bármit megtenne érte, kapcsolatában mindig meg kell őriznie büszkeségét és jelentős mértékű függetlenségét. Mit tegyél vagy mit ne tegyél, hogy ne áldozz túl sokat a szerelmedért?

A férfiak mindig is vonzódtak a náluk több évvel fiatalabb nőkhöz. Kíváncsi vagy miért van ez? Elmondjuk, mi az igazi oka annak, hogy az idősebb férfiak miért repülnek fiatal hölgyekhez / nőkhöz.

Teljes bizalom a párkapcsolatban, és az, hogy mindenről meg tudtok beszélni egymással, ez az a cél, amely felé irányuljon kapcsolata. Akkor nem lehet válság valami miatt, amiről mindketten ugyanazt gondolják. De még a "mindenről beszélni" is megvannak a határai. Bizonyos témákkal nagyon óvatosnak kell lenni. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Bármilyen egyenlő is a társadalmunk, bizonyos dolgok nem mindig maradnak fenn benne. Köztük az is, hogy az aranyásók túlnyomó többsége nő. Manapság azonban nem ismeri fel őket olyan könnyen, mint korábban. Nem csak arról van szó, hogy az aranyásók pénzt akarnak tőled, és ezért keményen dolgoznak a megjelenésükön. Néha csak a magas életet akarják élni, hogyan másként, mint a te pénzedből. Nézze meg, hogyan lehet felismerni egy ilyen aranyásót.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.