Mit akarnak a férfiak a nőktől egy kapcsolatban?

A működő kapcsolatot fenntartani senkinek sem könnyű. Mindegyiknek vannak bizonyos követelményei. Milyen? Tudja meg, mit várnak el a férfiak a partnerüktől!

Motiváció

Úgy gondolja, hogy a férfiaknak nincs szükségük támogatásra? Tévedsz. Még az urak is olyan nőkre vágynak, akik minden helyzetben mellettük állnak és segítenek nekik. És nem csak a hobbiban, a munkában, hanem a céljaik megvalósításában is. Ez a három fő összetevő, amelyben a férfiakat motiválni kell. Nem vágynak olyan barátnőkre, akik elcsüggesztik őket ezekben a dolgokban. Előre akarnak lépni az életben. És a szerető és támogató partnerek segítenek nekik a legtöbbet.

Bízz

Néhány úriember hosszú távú kapcsolatra vágyik. A bizalom is szorosan összefügg vele. Egy nőnek bíznia kell a partnerében, és nem gyanúsítania kell őt hűtlenséggel. A férfiak nem akarnak féltékeny hisztériákat. Barátnőkre vágynak, akikre a kritikus helyzetekben támaszkodhatnak. Ők maguk is képesek ugyanezt felajánlani partnereiknek.

Szabadság

A szabadság nagyon fontos követelmény a férfiak számára egy kapcsolatban. A férfiak nem akarják, hogy partnerük függjön tőlük. Saját teret szeretnének, amit saját belátásuk szerint használhatnak. Egyetlen férfi sem akar olyan tábornokot, aki megtiltja hobbijaikat, barátaikat vagy véleményét. Ellenkezőleg. A nők megértését várják a szabad életért. Cserébe ugyanezt kellene felajánlaniuk partnereiknek.

Kommunikáció

Lehet, hogy meglepődsz, de a férfiak is szeretnének kommunikálni egy kapcsolatban. Néha jobban érdekli őket, hogy jókat tudjanak elbeszélgetni a nőkkel, mint a külsővel. Nem bánják, ha a nők sokat beszélnek. Képesnek kell lennie intelligens beszélgetésre és különféle témákról.

Kompromisszumok

Az alkalmazkodás művészete a boldog kapcsolat kulcsa. Az urak erre figyeljenek. A kompromisszumok minden kapcsolat velejárói. A férfiak utálják, ha csak nekik kell alkalmazkodniuk a nőkhöz. Kiegyensúlyozott kapcsolatot tartanak fenn, ahol mindketten munkára teszik a kezüket.

Öngondoskodás

A nők nem feltétlenül úgy néznek ki, mint a modellek. Elég, ha vigyáznak magukra. Az elhanyagolás nem kelt jó benyomást. Az urak nem egy szellemtel akarnak kezet fogni nyilvánosan, hanem egy gyönyörűen ápolt nővel.


Hasonló cikkek

Úgy érzi, hogy egyáltalán nem boldogul? Hogy az élet egy kutya, hogy szerencsétlen vagy, hogy mindent elrontasz, amihez hozzáérsz? Ha igen, próbálj meg változtatni az élethez való negatív hozzáállásodon, és tanulj meg pozitívan gondolkodni. Az optimizmust sugárzó embereknek sokkal könnyebb az életük, mint azoknak, akik egész életen át tartó rossz hangulatban szenvednek.

Ön és a párja viszonylag boldog pár? De kételkedsz-e valaha abban, hogy tényleg annyira szeret-e, mint te őt? Ha a partnered megteszi az alábbi apróságok valamelyikét, higgye el, hogy igazán kedvel téged.

Előfordult már Önnel a múltban, hogy egy közeli személy megbántott valamilyen módon? Te azok közé tartozol, akik még néhány évig bent tartják a haragot és a fájdalmat? Ha igen, akkor ez baj. Csak magadnak ártasz. Megtanítunk megbocsátani, még akkor is, ha ez egyáltalán nem könnyű.

Tudta, hogy az elvált családokból származó gyerekeknek is feleannyi az esélye, hogy elválnak? Igen? És mi van akkor, ha ez a veszély minden válással nő a családban? A gyermekkorodban körülötted lévő kapcsolati minták erősen befolyásolnak téged. Tudatosan kell azonosítania őket, hogy megszabaduljon tőlük. Közülük az 5 leggyakoribbat mutatjuk be!

Ha mindig boldogok lennénk, nem is tudnánk róla. Nem lenne mihez hasonlítani. De a kapcsolat olyan dolog, ahol a boldogságot kell keresnünk. Segít az életed során, ahol ugyanilyen gyakran megbotlik, elesik és felkelsz. Ezért 3 egyszerű lépést mutatunk be, hogy elérd a boldogságot egy kapcsolatban.

Mindenkinek megvan a saját feje és a prioritásai a kapcsolat szempontjából. Ezért a legjobb kapcsolat időnként válságba kerül, vagy legalábbis vitába kerül. Ezeket a pillanatokat azonban minimálisra csökkentheti! Állapodjanak meg az együttélés "irányelvében".

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.